kaynımın çok bilmiş sevgilisi

müteaahhit nasıl olunur diye sorduğumu hatırlmaıyorum. gerekiyosa açıklayayım kaynım müteaahit tanıdğıyla ortak oldu. yapı malz. satan dükkan diye bişey uydurdunuz muhasebecesinide koydunuz valla kendiniz yazdınız kendiniz oynadınız ne diyim hayal gücü iişte..
son cümlenize geleyim ben hayatım boyunca kimseyi küçümsemem heleki okul iş vs. durumlarında asla.. bence konuyu dikkatli okuyun sırf konuşmak için konuşulmaz okk

evettt şimdiii yaptıgınız yorumlarıııı kopyalayım bari... yazsam onada bi kulp takarsınız -yalannnnn-yalannn diye..
2 arkadaşıyla ortak bi işe başladılar (müteahitik)
bu ilk konu actıgınız msj...

-----

belli belli hiç bi kucumseme alameti yok, empati yapın dıyoruz.. kızınızı verırmıydınız dıyoruz..ses yok...
bu arada layık gorememek değil farkındaysanız baba demişki;daimi bi işi bile yok.. yani daimi bi işi olsa babası verecek kızını..illaki 2yıl okudu benım kızım olmaz diye tutturmuyorki..

bende size diyorumki müteaahitlik işi öyle lise mezunlarının yapacagı bi iş değil..
ustabasılıktır yada taseronluktur.. ins. muh. olabılmesi için bile yani 4yıllık fakulte okuması lazım tmm mı canım anladın mı beni?
önce bunların bi anlamını bil sonra cekemediğin elti adayını bastırmak için kaynını bu denli öv..

işinize gelmeyince de konusmak için konusulmaz diyiverıyorsunuz...

bence siz bal gibi kıskanıyorsunuz elti adayını.. egitim seviyesinin sizden üstün olmasını hazmedemiyorsunuz !

Ben de bir küçümseme görmedim, hem merak etmeyin küçümseyip hor görse zaten evliliğe niyetlenmez kız.

Üstelik babası da haklı, işi yok kaynının, mesleği de yok, garantisi de yok. Ben de olsam vermezdim kızımı, önce bir kendini ispatlasın sonra kız arar.

Siz de hoşlanmamışsınız kızdan(niye hoşlanmanız gerekiyorsa artık), kulp takmışsınız. Olayın sizle zerre alakası yok, kız çok bilmişse ne yapacaksınız yani ayıracak mısınız onları?

Konunun özeti bu olsa gerek, boşuna yorum yazmışım, yazan çoktan yazmış halbuki.

Bu konunun seni ilgilendiren hiç bir tarafı yok. Bence kimseye herhangi bir şey söyleme hoş zaten ortada söylenecek önemli bir durumda olduğunu zannetmiyorum. ,Sonra elti ortalığı karıştırdı olursun
Bilgine ...

Ne küçük görmesi aksine onu kaybetmemek için kendi geleceğinden fedakarlık yapıyor Bu düşünceniz fazla önyargılı olmuş bence..Kıza hak verdim babasına da kimse öyle sırtını dönemez kolay kolay hem haklı babası, kaynınız iş bulup çalışmalı ki evlensin.

kızın babasımı bunu demiş kim dedi aallla alla sizemi deid yoksa he canım ben kıskanıyorum oldumu ben istanbulun göbeği istiyede doğdum büyüdüm. bahsettiğim eltim güneydoğunun kasabasından dışarı adım atmamış . 8 yıldır e...başı ilaç firmasında yönetici yardımcısıyım bunları söylemek istemzdim ama siz söylettiniz kimseyi küçümsemiyorum. madem kıskandığımı düünüyorsunuz ben onu değil o beni kıskansın. ben görmüş geçirmiş bir kadınım daha 20 yaşındaki kimsenin kaynıma yakıştırmadığı kızmı kıskanıcam alla aşkına ben konuyu niye açtım konu nerelere geldi bu kadın milleti işte birinden şikayet etmeye görebilim hemen kıskançlık feasatlık yakıştırması yapıyorsunuz

Hakikaten siz konuyu neden açtınız, kızı çok bilmiş ilan etsek ne olacaktı?

kızın kaynını küçümsediğini sanmıyorum konuşmasında bir anormallik görmedim ben zaten kaynını istemese hor görse hiç birlikte olmazdı.ayrıca kişiliği yapısı ne olursa olsun hiç karışmayın lafınızı belli etmeyin.yarın kısmet olup evlenirlerse ara bozan kötü elti durumuna düşersiniz karışmamak yorum yapmamak en doğrusu bence

Hakikaten siz konuyu neden açtınız, kızı çok bilmiş ilan etsek ne olacaktı?

kızın bu konuşmalarını kaynım aliyi ve bizleri küçük gördüğünü söylesem mi konuşmalarını aynen söylesem mi diye açmıştım ama konu kıaknmaya bilmem neye geldi. ayıp ya ben yönetici yardımcısyken bahsettiğim ilaç firmasında, kızda orda butik mağazada çalışmasını niye kıskaniyim allah aşkına ya. olayı anlatıp soruyu soruyorum bana fikir vereceğinize zıtlaşmayı tercih ediyorsunuz. tabi haklı yada haksız taraflarınmı söylemelisiniz ama kısnaıyorsun fesatsın ne demektir yani

demekki kız anasını babasını tanımamış ,işsiz 2. yıllık okumamış biriyle onu evlendirmeyeceklerini anlayamamış ,burda oğlanın suçu ne yazık değilmi ona peki neden ailesinin içine girdi burda bunu tartışmak yerine babasını ikna yoluna gidemezmiydi,herkez bu memlekette okumak zorundamı..
ayrıca müteahhitlik okulu fln bilmem inşşaat ustasıyken müteaahhitliğe başlayan 2 kişi tanıyorum abartmayalım lütfen bildiğiniz amele bile isterse bu işi yapar eşimin arkadaşıda memur oda bu işi yapıyor..
ayrıca konu sahibi konuştuklarımı ailemle paylaşayımmı demiş yeri gelince gelin kaynanasını annesi gibi görmüyor derler ...
farzettki kaynın erkek kardeşin kaynananda annen artık buraya konu bile açılmaz bu ne saldırıdır anlamadım gtti
bu konuya yazılacak iki cvp var evet söyle şu şu sebepten,bence syleme bu bu sebepten...
kıskandın diyenimi ararsın çekemiyorsun diyenimi...

gercektennnnn hiççç biii kucumsemeee alametinizzz bu zamanaaa kadarrrr olmamıssss bileeeee! gercektennnnn...

bideee hala kucumsemıyorummm diyorsunuzz yaaa... pess vallahii pesss....

ayy vallahı su cumlenızle kahkaha attımmm.. problem yani sizi kıskanmadıgımı aslında?! yoksa 2yıllık üni mezunu olan bu elti adayının bu denli özgüveni olmasımı?? yoksa sizden daha güzell olmasımı?!!

siz bu gencecık yasındaki kadını cekemıyorsunuz işte.. o şu bu hepsi birer bahaneden başka bişey değil!!! konu niye buralara geldi bılıyomusun sizin o dusunemediğiniz aklınıza gelmeyen ''dusunce yelpazenızın''diğer kısmını dusunebılen kadınlar oldugu için suan haksız durumdasınız..ister beyenın ister beyenmeyın.. bu böyle yani.

ndd nin dediği gibi bu kız gelecegınden fedakarlık yapmıs sevgılısınden ayrı dusmemek için.. ama siz ona bıle bi kulp bulmussunuz..

herkesin evladı kendine özeldir.
kızın babası tabi ki de biraz naz yapacak.
zamanla bunları aşarlar kaynınla.
ben kızın konuşmasında da kaynını değil
seni küçümser gibi bir tavır gördüm.
bence bırakın kendi hallerine.

Kız da babası da kendince haklı..Biraz ukala konusmus ama düsündüklerini net ifade edememis sanki o yüzden böyle görmüssün..Benimkiler sagolsun seviyorum diye hic diretmeden verdiler ne oldu koca bir hiç.! Keske beni uyaran olsaydı bazı seyler anlatan..Hayat toz pembe degil..

Kusura bakmayın da kız size bir şey anlatmış, bunları aileye yetiştireyim mi diye soruyorsunuz. Bu benim için fesatlıktır. Siz o konuşmadan kendinizce kızın bilmiş olduğunu ve kaynınızı hor gördüğünü çıkarabilirsiniz ama kızın o niyette oluğunu bilemezsiniz. Bir de üstüne bu kıonuşmayı önemliymiş gibi ailenin geri kalanına anlatmanız ortalığı karıştırmaya yeter de artar bile.

Hepsini bir kenara bıraktım elin kızı kaynınızı beğenmese bunu önce gelip size anlatmaz. Haklıysanız bile bunu sizden önce farkeden olur emin olun, en azından kaynınız. "Bilmiş eltim kaynımı küçük görüyor!" diye bir şüpheyle ortaya atlamak herhalde en son eltiye düşer!!!

İnsanlar çalıştığı yere göre mi şekilleniyor üstünlük açısından.Hanımefendi siz önyargılısınız belli ki bu kızı istemeyenler var ailede babasının öyle demesi ailenin hoşuna gitmemiş olabilir.Ama siz kendiniz düşünün başkalarının ne düşündüğünü bir önemsemeyin.Sizce haksız mı evleneceği kişinin çalışıyor olmasını istemekte? Ki ondan daha yüksek konumda olmamak için sınavları kaçırıyor özellikle yapıyor bunu.Küçük görme gibi bir niyeti olsa o sınavlara da girer ben buyum işte diye böbürlene böbürlene gzeredi.Ha girmek hakkı da aslında girse de lafını etmemelisiniz ama o fedakarlık yapmış.Şimdi siz de onun hakkında bir forumda konu açıyorsunuz ki konu sizinle de aslında alakalı bile değil.Onların hayatları..Bir yuva kurulacak bence buna engel olmayın hele ki kız bu kadar sakınırken.Söylerseniz bir sorun çıkmaz bence,ama kaynınız üzülür kendi aşağılık kompleksine kapılıp kızla arası bozulabilir.Ama duygularınızı katarak aynı bu şekilde söylerseniz bütün aile kıza karşı cephe de alabilir.Kız sizinle bir şey paylaşmış bırakın bu aranızda kalsın.Kimse laf taşımanın vebalini kolay kolay ödeyemez..

Son düzenleme:

ağzına sağlık arkadaşım yazdıklarımı doğru anlamışsın tşk ederim verdiğin cvp içinde. bizim evi yapan müteaahitte ünv. mezunu deildi ama olmuş işte herneyse konu bu değil. artık konu açarken bile 1 saat düşünür olduk

wuwwww..... kız çok mu güzel anlamadım ki

Zaten kızın babası işi gücü yok olmaz demiş yani senin söyleyeceklerinin çok önemi yok ki? müteahhitlik yapıyor ve iş arıyor diyorsun?

tşk ederim yorumunuz için belki öyledir belki bana öyle gelmiştir. seviyeli yorum yaptığınız için tekrar tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…