- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
-
ıkınızde bırbırınıze karsı zıtlasmısınız bu bi gercek...
kız size hitap ettiği gibi kaynınızla konusmuyor. eger oyle olsaydı kaynınızda taa liseden berı gelen ilişkisine pekala son verebılırdı..
birde sizin kızınız olsa sizde işi gucu olmayana kızınızı vermezdiniz nihayetınde... lise mezunu müteahhitlik nasıl yapacak?? siz kaynınız hakkında lise mezunu biri hakkında soyledıklerınızı neden nasıl gormezsınız??!! müteaahhitliği kolay bi meslek mi snıyorsunuz mıllet müteaahhit olabılmek için 4yıllık fakulte bıtırmekte yetmıyor.. bunun tezi doktorasından sonra 10yıl kadar calısma suresınden sonra kpss gibi tekrar sınava gırdıkleri takdirde olabılıyolar..
sizin o soyledıklerınız insaat muh. yada taseronluktur..olmadı yapı malz satan bi dukkandır--- kaynınızın acacagı dükkan yani.hee tek dukkanı acmakla iş bitmiyor..hesapları tutacak bir muhasebecıyede ihtiyacı olacak yani bi muhasebecıye işveren niteliğinde olacak..bunun için yeterli sermayesi vardır umarım..
siz elti adayınızı kucumserken(2 yıllık üni bıtırmıste nolmusss sankiii diyerekk) bi kendinize bakın önce... lise mezunu kaynınızı müteahhitlerle bir tutuyorsunuz!!!
iyiki farklı sehırlerdeısınız yoksa bu kıskanclık ve fesatlıgınızla elinizden geleni ardına koymazdınız...
evettt şimdiii yaptıgınız yorumlarıııı kopyalayım bari... yazsam onada bi kulp takarsınız -yalannnnn-yalannn diye..müteaahhit nasıl olunur diye sorduğumu hatırlmaıyorum. gerekiyosa açıklayayım kaynım müteaahit tanıdğıyla ortak oldu. yapı malz. satan dükkan diye bişey uydurdunuz muhasebecesinide koydunuz valla kendiniz yazdınız kendiniz oynadınız ne diyim hayal gücü iişte..
son cümlenize geleyim ben hayatım boyunca kimseyi küçümsemem heleki okul iş vs. durumlarında asla.. bence konuyu dikkatli okuyun sırf konuşmak için konuşulmaz okk
bu ilk konu actıgınız msj...2 arkadaşıyla ortak bi işe başladılar (müteahitik)
şimdi dedğim gibi müteahitlik yapıyor ayrıca işde arıyor hala. kendi evide var. kızın babası sırf kızı 2 yıllık ünv. okuduğu için kızını kimselere layık göremiyor. kızda buları bildiği halde hala babam haklı diyor. ya bi doktor avukat mimar mühendis olursun sevgilin okumamış olur anlarım o zaman aradaki uçurumu. yani anlatmak istediğim bu arada ben bi uçurum göremiyorum ama kız kendini nerelerde görüyorsa bunu bana söyleyebiliyor.
evettt şimdiii yaptıgınız yorumlarıııı kopyalayım bari... yazsam onada bi kulp takarsınız -yalannnnn-yalannn diye..
bu ilk konu actıgınız msj...
-----
belli belli hiç bi kucumseme alameti yok, empati yapın dıyoruz.. kızınızı verırmıydınız dıyoruz..ses yok...
bu arada layık gorememek değil farkındaysanız baba demişki;daimi bi işi bile yok.. yani daimi bi işi olsa babası verecek kızını..illaki 2yıl okudu benım kızım olmaz diye tutturmuyorki..
bende size diyorumki müteaahitlik işi öyle lise mezunlarının yapacagı bi iş değil..
ustabasılıktır yada taseronluktur.. ins. muh. olabılmesi için bile yani 4yıllık fakulte okuması lazım tmm mı canım anladın mı beni?
önce bunların bi anlamını bil sonra cekemediğin elti adayını bastırmak için kaynını bu denli öv..
işinize gelmeyince de konusmak için konusulmaz diyiverıyorsunuz...
bence siz bal gibi kıskanıyorsunuz elti adayını.. egitim seviyesinin sizden üstün olmasını hazmedemiyorsunuz !
arkadaşlar ben bi kaç yıllık evliyim eşimin 3 abisi evli bir bekar kaynım var onunda sevgilisi var yaşadıkları şehirde( biz ayrı şehirde oturuyoruz) . bu kızla liseden beri birliktelermiş.kız 2 yıllık ünv. te gitmiş bizmki okumadı tabi. askerliğini yaptı geldi. 2 arkadaşıyla ortak bi işe başladılar (müteahitik) bu arada kız bizimkine tutturmuş ne zaman nişanlanıcaz diye. kızı hepimiz tanıyoruz k.valideme arada getirir oturmaya kız k.validemle telde görüşür arar hal hatır sorar. kız istemeye gidilecek karar verildi önce kadınların tanışması olacak k. validem aldı eltilermi kızın ailesine gündüz kahve içmeye gitti. kız tarafı biz babasına söyleyelimde size haber verriz demiş. kızın babasıda araştırmış kaynımı işi yok gücü yok olmaz bu iş ben kızımı okuttum ! demiş evinde. bizim kız da aramış kaynıma demiş babam senin için böyle böyle diyor. şimdilik bu isteme evlilik işi askıya alındı. kızla bazen facebookta görüşüyoruz ''ben onu çok seviyorum ama babamda kendine göre haklı benim geleceğimi düşünüyor '' diyordu en son konuşmamızda kpss ye gircekmisin dedim ''bilmem annem gir diyor'' dedi ama dedim ki başvuru tarihleri geçti bende kaçırdım dedim yooo ünv. mezunu olduğum için bizim tarih daha geçmedi dedi. bende sen önlisans mezunu deilmisin liselerle aynı tarihleri dedim he evet felan dedi .(bitirdiği okul 2 yıllık yönetici asistanlığı) sonra dediki memur olupta aliyle aramda daha fazla uçurumlar açamam dedi. nasıl yani? zaten babası bu haliyle vermiyomuş bide memur olursa hiç vermezmiş. sizce bu normal mi ? bu kızın konuşmaları fikirleri bana çok tuhaf geliyor kendini ne sanıyor sizce bu konuşmalarda kaynımı küçük görüyor gibi hissettim ben. yinede kaynımın hatrı için terslemiyorum. kimseyede söylemiyorum araları bozulur eltisi yaptı derler diye hiç karışmadım sadece dinledm yok canım olurmu öyle şey felan diyorum. sizce aileye kızla konuşmalarımı söylemelimiyim
evettt şimdiii yaptıgınız yorumlarıııı kopyalayım bari... yazsam onada bi kulp takarsınız -yalannnnn-yalannn diye..
bu ilk konu actıgınız msj...
-----
belli belli hiç bi kucumseme alameti yok, empati yapın dıyoruz.. kızınızı verırmıydınız dıyoruz..ses yok...
bu arada layık gorememek değil farkındaysanız baba demişki;daimi bi işi bile yok.. yani daimi bi işi olsa babası verecek kızını..illaki 2yıl okudu benım kızım olmaz diye tutturmuyorki..
bende size diyorumki müteaahitlik işi öyle lise mezunlarının yapacagı bi iş değil..
ustabasılıktır yada taseronluktur.. ins. muh. olabılmesi için bile yani 4yıllık fakulte okuması lazım tmm mı canım anladın mı beni?
önce bunların bi anlamını bil sonra cekemediğin elti adayını bastırmak için kaynını bu denli öv..
işinize gelmeyince de konusmak için konusulmaz diyiverıyorsunuz...
bence siz bal gibi kıskanıyorsunuz elti adayını.. egitim seviyesinin sizden üstün olmasını hazmedemiyorsunuz !
kızın babasımı bunu demiş kim dedi aallla alla sizemi deid yoksa he canım ben kıskanıyorum oldumu ben istanbulun göbeği istiyede doğdum büyüdüm. bahsettiğim eltim güneydoğunun kasabasından dışarı adım atmamış . 8 yıldır e...başı ilaç firmasında yönetici yardımcısıyım bunları söylemek istemzdim ama siz söylettiniz kimseyi küçümsemiyorum. madem kıskandığımı düünüyorsunuz ben onu değil o beni kıskansın. ben görmüş geçirmiş bir kadınım daha 20 yaşındaki kimsenin kaynıma yakıştırmadığı kızmı kıskanıcam alla aşkına ben konuyu niye açtım konu nerelere geldi bu kadın milleti işte birinden şikayet etmeye görebilim hemen kıskançlık feasatlık yakıştırması yapıyorsunuz
Hakikaten siz konuyu neden açtınız, kızı çok bilmiş ilan etsek ne olacaktı?
kızın babasımı bunu demiş kim dedi aallla alla sizemi deid yoksa he canım ben kıskanıyorum oldumu ben istanbulun göbeği istiyede doğdum büyüdüm. bahsettiğim eltim güneydoğunun kasabasından dışarı adım atmamış . 8 yıldır e...başı ilaç firmasında yönetici yardımcısıyım bunları söylemek istemzdim ama siz söylettiniz kimseyi küçümsemiyorum. madem kıskandığımı düünüyorsunuz ben onu değil o beni kıskansın. ben görmüş geçirmiş bir kadınım daha 20 yaşındaki kimsenin kaynıma yakıştırmadığı kızmı kıskanıcam alla aşkına ben konuyu niye açtım konu nerelere geldi bu kadın milleti işte birinden şikayet etmeye görebilim hemen kıskançlık feasatlık yakıştırması yapıyorsunuz
kızın bu konuşmalarını kaynım aliyi ve bizleri küçük gördüğünü söylesem mi konuşmalarını aynen söylesem mi diye açmıştım ama konu kıaknmaya bilmem neye geldi. ayıp ya ben yönetici yardımcısyken bahsettiğim ilaç firmasında, kızda orda butik mağazada çalışmasını niye kıskaniyim allah aşkına ya. olayı anlatıp soruyu soruyorum bana fikir vereceğinize zıtlaşmayı tercih ediyorsunuz. tabi haklı yada haksız taraflarınmı söylemelisiniz ama kısnaıyorsun fesatsın ne demektir yani
kızın bu konuşmalarını kaynım aliyi ve bizleri küçük gördüğünü söylesem mi konuşmalarını aynen söylesem mi diye açmıştım ama konu kıaknmaya bilmem neye geldi. ayıp ya ben yönetici yardımcısyken bahsettiğim ilaç firmasında, kızda orda butik mağazada çalışmasını niye kıskaniyim allah aşkına ya. olayı anlatıp soruyu soruyorum bana fikir vereceğinize zıtlaşmayı tercih ediyorsunuz. tabi haklı yada haksız taraflarınmı söylemelisiniz ama kısnaıyorsun fesatsın ne demektir yani
demekki kız anasını babasını tanımamış ,işsiz 2. yıllık okumamış biriyle onu evlendirmeyeceklerini anlayamamış ,burda oğlanın suçu ne yazık değilmi ona peki neden ailesinin içine girdi burda bunu tartışmak yerine babasını ikna yoluna gidemezmiydi,herkez bu memlekette okumak zorundamı..
ayrıca müteahhitlik okulu fln bilmem inşşaat ustasıyken müteaahhitliğe başlayan 2 kişi tanıyorum abartmayalım lütfen bildiğiniz amele bile isterse bu işi yapar eşimin arkadaşıda memur oda bu işi yapıyor..
ayrıca konu sahibi konuştuklarımı ailemle paylaşayımmı demiş yeri gelince gelin kaynanasını annesi gibi görmüyor derler ...
farzettki kaynın erkek kardeşin kaynananda annen artık buraya konu bile açılmaz bu ne saldırıdır anlamadım gtti
bu konuya yazılacak iki cvp var evet söyle şu şu sebepten,bence syleme bu bu sebepten...
kıskandın diyenimi ararsın çekemiyorsun diyenimi...
herkesin evladı kendine özeldir.
kızın babası tabi ki de biraz naz yapacak.
zamanla bunları aşarlar kaynınla.
ben kızın konuşmasında da kaynını değil
seni küçümser gibi bir tavır gördüm.
bence bırakın kendi hallerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?