kaynımın çok bilmiş sevgilisi

iyi şaşır o zaman :53::53::53::53::53::53::53::53:

Ecza...başında bilmem ne olan bayan, bakın ben size "siz" diye hitap ediyorsam, aynı özeni karşımdakinden de beklerim.:34:

Biriyle konuşmalarınızı kendi çıkarımlarınız doğrultusunda anlamlandırarak kıymete bindirip başkalarına taşımayı "iyilik" olarak adlandırabilirsiniz, ama ben adlandırmam.

Üstüne bir de şaşırırım. Bakın yine şaşırdım:53: :37:.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bi kaç yıllık evliyim eşimin 3 abisi evli bir bekar kaynım var onunda sevgilisi var yaşadıkları şehirde( biz ayrı şehirde oturuyoruz) . bu kızla liseden beri birliktelermiş.kız 2 yıllık ünv. te gitmiş bizmki okumadı tabi. askerliğini yaptı geldi. 2 arkadaşıyla ortak bi işe başladılar (müteahitik) bu arada kız bizimkine tutturmuş ne zaman nişanlanıcaz diye. kızı hepimiz tanıyoruz k.valideme arada getirir oturmaya kız k.validemle telde görüşür arar hal hatır sorar. kız istemeye gidilecek karar verildi önce kadınların tanışması olacak k. validem aldı eltilermi kızın ailesine gündüz kahve içmeye gitti. kız tarafı biz babasına söyleyelimde size haber verriz demiş. kızın babasıda araştırmış kaynımı işi yok gücü yok olmaz bu iş ben kızımı okuttum ! demiş evinde. bizim kız da aramış kaynıma demiş babam senin için böyle böyle diyor. şimdilik bu isteme evlilik işi askıya alındı. kızla bazen facebookta görüşüyoruz ''ben onu çok seviyorum ama babamda kendine göre haklı benim geleceğimi düşünüyor '' diyordu en son konuşmamızda kpss ye gircekmisin dedim ''bilmem annem gir diyor'' dedi ama dedim ki başvuru tarihleri geçti bende kaçırdım dedim yooo ünv. mezunu olduğum için bizim tarih daha geçmedi dedi. bende sen önlisans mezunu deilmisin liselerle aynı tarihleri dedim he evet felan dedi .(bitirdiği okul 2 yıllık yönetici asistanlığı) sonra dediki memur olupta aliyle aramda daha fazla uçurumlar açamam dedi. nasıl yani? zaten babası bu haliyle vermiyomuş bide memur olursa hiç vermezmiş. sizce bu normal mi ? bu kızın konuşmaları fikirleri bana çok tuhaf geliyor kendini ne sanıyor sizce bu konuşmalarda kaynımı küçük görüyor gibi hissettim ben. yinede kaynımın hatrı için terslemiyorum. kimseyede söylemiyorum araları bozulur eltisi yaptı derler diye hiç karışmadım sadece dinledm yok canım olurmu öyle şey felan diyorum. sizce aileye kızla konuşmalarımı söylemelimiyim

neden karışma gereği duyuyorsun ki??
bırak ne hallerı varsa görsünler...:23:

sanırım canın sıkılıyor senin,, edinecek dertler arıyorsun:23::23:

Son düzenleme:
Bi görümce adayı çıkar ' abimin kız arkadaşı şöyle böyle 4 yıldır sevgililer ama kız bize karşı çok soğuk '

Bi elti adayı çıkar ' kaynımın sevgilisi var liseden beri çıkıyorlar şöyle şöyle dedi kaynımı küçük mü görüyor acaba '

Pardon ama size ne ?

Onlar birbirini seviyor ki yıllardır sevgililer.. Kötü bi tercihse bile bu onların sorunu..

Başkalarını neden bu kadar düşünüyorsunuz ki çok mu boş vaktiniz var..

Kaynanadan betersiniz yahu :9:

Herkes sadece kendi ilişkisine baksa ne güzel olacak hayat..

Daha ortada nişan bile yokken eltiye bu kadar kafayı taktıysanız siz,evlendiklerinde burda çok konunuzu görürüz.Milli eltimiz Sedeften sonra bir eltimiz daha olur heralde

ıkınızde bırbırınıze karsı zıtlasmısınız bu bi gercek...

kız size hitap ettiği gibi kaynınızla konusmuyor. eger oyle olsaydı kaynınızda taa liseden berı gelen ilişkisine pekala son verebılırdı..

birde sizin kızınız olsa sizde işi gucu olmayana kızınızı vermezdiniz nihayetınde... lise mezunu müteahhitlik nasıl yapacak?? siz kaynınız hakkında lise mezunu biri hakkında soyledıklerınızı neden nasıl gormezsınız??!! müteaahhitliği kolay bi meslek mi snıyorsunuz mıllet müteaahhit olabılmek için 4yıllık fakulte bıtırmekte yetmıyor.. bunun tezi doktorasından sonra 10yıl kadar calısma suresınden sonra kpss gibi tekrar sınava gırdıkleri takdirde olabılıyolar..
sizin o soyledıklerınız insaat muh. yada taseronluktur
..olmadı yapı malz satan bi dukkandır--- kaynınızın acacagı dükkan yani.hee tek dukkanı acmakla iş bitmiyor..hesapları tutacak bir muhasebecıyede ihtiyacı olacak yani bi muhasebecıye işveren niteliğinde olacak..bunun için yeterli sermayesi vardır umarım..

siz elti adayınızı kucumserken(2 yıllık üni bıtırmıste nolmusss sankiii diyerekk) bi kendinize bakın önce... lise mezunu kaynınızı müteahhitlerle bir tutuyorsunuz!!!

iyiki farklı sehırlerdeısınız yoksa bu kıskanclık ve fesatlıgınızla elinizden geleni ardına koymazdınız...

evettt şimdiii yaptıgınız yorumlarıııı kopyalayım bari... yazsam onada bi kulp takarsınız -yalannnnn-yalannn diye..

bu ilk konu actıgınız msj...

-----

belli belli hiç bi kucumseme alameti yok, empati yapın dıyoruz.. kızınızı verırmıydınız dıyoruz..ses yok...
bu arada layık gorememek değil farkındaysanız baba demişki;daimi bi işi bile yok.. yani daimi bi işi olsa babası verecek kızını..illaki 2yıl okudu benım kızım olmaz diye tutturmuyorki..

bende size diyorumki müteaahitlik işi öyle lise mezunlarının yapacagı bi iş değil..
ustabasılıktır yada taseronluktur.. ins. muh. olabılmesi için bile yani 4yıllık fakulte okuması lazım tmm mı canım
anladın mı beni?
önce bunların bi anlamını bil sonra cekemediğin elti adayını bastırmak için kaynını bu denli öv..

işinize gelmeyince de konusmak için konusulmaz diyiverıyorsunuz...

bence siz bal gibi kıskanıyorsunuz elti adayını.. egitim seviyesinin sizden üstün olmasını hazmedemiyorsunuz !

Sizin kafa epey karışmış, :1:

Müteahitlik inş. mühendisliğinden daha mı zor? başkanlık makamı falan mı sandınız? tez doktora 10 yıl çalışma süreci, kpss falan filan. Başka bir meslekle mi karıştırdınız? İlkokul mezunu insan bile sermayesi varsa yapar bu işi. Ya da başka ülkede yaşıyorsunuz, üzgünüm ama Türkiye de çok kolay malesef, ama inş. mühendisi olmak zordur. Lise mezunu adam inş. mühendisi olamaz.

Arabesk bilmediğin konuda bu kadar yorum yazmasaydın keske öncelikle KPSS ile müteahhitliğin ne alakası var ben ins mühendisiyim KPSS ile devlet memuru oldum müteahhit olmadım ayrıca muteahhit olmak icin master yapip tez hazirlamaya gerek yok sermayesi olan herkes müteahhitlik yapabiliyor bknz Ali agaoglu liseyi bile bitirememis

ıkınızde bırbırınıze karsı zıtlasmısınız bu bi gercek...

kız size hitap ettiği gibi kaynınızla konusmuyor. eger oyle olsaydı kaynınızda taa liseden berı gelen ilişkisine pekala son verebılırdı..

birde sizin kızınız olsa sizde işi gucu olmayana kızınızı vermezdiniz nihayetınde... lise mezunu müteahhitlik nasıl yapacak?? siz kaynınız hakkında lise mezunu biri hakkında soyledıklerınızı neden nasıl gormezsınız??!! müteaahhitliği kolay bi meslek mi snıyorsunuz mıllet müteaahhit olabılmek için 4yıllık fakulte bıtırmekte yetmıyor.. bunun tezi doktorasından sonra 10yıl kadar calısma suresınden sonra kpss gibi tekrar sınava gırdıkleri takdirde olabılıyolar..
sizin o soyledıklerınız insaat muh. yada taseronluktur..olmadı yapı malz satan bi dukkandır--- kaynınızın acacagı dükkan yani.hee tek dukkanı acmakla iş bitmiyor..hesapları tutacak bir muhasebecıyede ihtiyacı olacak yani bi muhasebecıye işveren niteliğinde olacak..bunun için yeterli sermayesi vardır umarım..

siz elti adayınızı kucumserken(2 yıllık üni bıtırmıste nolmusss sankiii diyerekk) bi kendinize bakın önce... lise mezunu kaynınızı müteahhitlerle bir tutuyorsunuz!!!

iyiki farklı sehırlerdeısınız yoksa bu kıskanclık ve fesatlıgınızla elinizden geleni ardına koymazdınız...

evettt şimdiii yaptıgınız yorumlarıııı kopyalayım bari... yazsam onada bi kulp takarsınız -yalannnnn-yalannn diye..

bu ilk konu actıgınız msj...

-----

belli belli hiç bi kucumseme alameti yok, empati yapın dıyoruz.. kızınızı verırmıydınız dıyoruz..ses yok...
bu arada layık gorememek değil farkındaysanız baba demişki;daimi bi işi bile yok.. yani daimi bi işi olsa babası verecek kızını..illaki 2yıl okudu benım kızım olmaz diye tutturmuyorki..

bende size diyorumki müteaahitlik işi öyle lise mezunlarının yapacagı bi iş değil..
ustabasılıktır yada taseronluktur.. ins. muh. olabılmesi için bile yani 4yıllık fakulte okuması lazım tmm mı canım anladın mı beni?
önce bunların bi anlamını bil sonra cekemediğin elti adayını bastırmak için kaynını bu denli öv..

işinize gelmeyince de konusmak için konusulmaz diyiverıyorsunuz...

bence siz bal gibi kıskanıyorsunuz elti adayını.. egitim seviyesinin sizden üstün olmasını hazmedemiyorsunuz !

Doğru soyluyosunuz..

Sanmıstımki iibf den mezun olan bı kısının kademe kademe yukselerek önce smmm sonra yemınlı malı musavir olacak sekılde gidiyor sanmıstım evet hatalıyım.. yani insaat muhden sonraki kademeyi müteahhitlik sanıyordum …
bu arada kpssye girilir demedim dikkatli okuyunuz??kpss gibi tekrar sınava girilir dedim..yani kpss gibi zorlu bi sınava girilir bu alanda demek istedim..
meger müteahhit olabilmek için 18 yaşını doldurmak yeterliymiş..

bu konuda herkesi yanlıs bilgilendirip yönlendirdiğim için Özür Dilerim.. ancak konu sahıbının art niyetli oldugu fikrimin arkasındayım.

Sizede teşekkür ederim bir bilgi sahibi daha oldum..

nedense 3. msjımı alıntılamak hiç birininizin işinize gelmemiş!!!!

Sakın ama sakın karışmayın dönüp dolaşır size gelir. çünkü benim başıma geldi, kısaca söz edeyim nişanlımın kardeşinin bir kız arkadaşı vardı iyi kız pek bir problemim olmadı ama kaynımı kötü yönde de etkiliyordu nişanlım, ailesi, amcaları kızı tanıyorlar onu hiç istemedi, hatta bi toplulukta olmaması gereken birşey oldu onu kovdular çok üzüldüm aslında ne yaparsa yapsın haketmiyor böyle bir davranışı..Neyse normalde kaynım beni çok sever bende tabi ama ben sevilen gelin oda istenmeyen gelin olunca kaynım benim hakkımda olup olmadık şeyler söylemiş ailesine ha nişanlım ailem inanmadı diyor ama ben çok kırıldım kaynıma...çok kısa özet geçtim diyeceğim şu ki ben hep arayapıcı olmaya çalışırken hatta bırak kızın hakkında kötü bişey bile söylememişken neredeyse ben kötü oluyordum..ilişkileri şuan devam ediyo ama ben hiç görüşmüyorum ve yorum dahi yapmıyorum. dediğim gibi sen sen ol iyi yada kötü sakın yorum yapma hatta bu süre içinde görüşmesen bile iyi olur.

nedense 3. msjımı alıntılamak hiç birininizin işinize gelmemiş!!!!

İşime gelmedi değil, görmedim, tüm sayfaları okumadım. Kırmızı ile alıntılanan mesajlarınız dikkatimi çekti sadece onları okudum. 3. mesajınızı görseydim yorum yapmazdım. Yorumumda yanlış bildiğiniz bir konu için bilgilendirmek istemiştim sadece, ne eleştirdim ne hakaret ettim. Diğerlerinden özür dilerken benim mesajımda art niyet aramanız sizin niyetinizi gösterir.

Öncelikle aklıma takılan; bir kaç yıldır evliyiz demeniz. İlk defa bu kadar kısa süreli evli olan bir bayanın bu ifadeyi kullandığını gördüm, çok şaşırdım.
Hani 20 yıl evli olursun, 20 küsür yıl oldu dersin hemen ilk sorulduğunda, hesaplayamazsın. İşte sizinki tuhaf geldi.
......

Arkadaşlara katılıyorum,kesinlikle karışmamalısınız. Kimseye anlatmamalısınız. Hatta artık bu tür muhabbetlere girmemelisiniz o kızla.
O kaynınızı küçümsüyorsa sizde o kızı küçümsüyorsunuz farketmeden. Yok lisans, yok önlisans, yok kpss..

İşime gelmedi değil, görmedim, tüm sayfaları okumadım. Kırmızı ile alıntılanan mesajlarınız dikkatimi çekti sadece onları okudum. 3. mesajınızı görseydim yorum yapmazdım. Yorumumda yanlış bildiğiniz bir konu için bilgilendirmek istemiştim sadece, ne eleştirdim ne hakaret ettim. Diğerlerinden özür dilerken benim mesajımda art niyet aramanız sizin niyetinizi gösterir.

yazacaklarım art niyet etiketine sahip olanlaradır aynı zamanda.
bastan sona okumayıp 2msjımı gorüp yorum yaptıgınız için maalesefki hiçte masumane olmuyorsunuz ,konuyu bılgılendırmek için yazdınız ya objektifte olmuyorsunuz.. tüm sayfaları okumak sizin elinizdeydi sonucta kimse size engel teskil etmedi.. tamamiyle sizin insiyafitinizdeydi..bu insiyafitinizi konuyu sonuna kadar okuma gayretınde gosterseydınız – art niyet- etiketine sahip olmazdınız..

Özür dileme kısmındaysa uzunnn uzadıya yazardım kişilikmiş,egoymus..erdemmiş vsvs.. ancak klavyede parmaklarımı yormayacagım..burda durdugum zamana yazık.

yazacaklarım art niyet etiketine sahip olanlaradır aynı zamanda.
bastan sona okumayıp 2msjımı gorüp yorum yaptıgınız için maalesefki hiçte masumane olmuyorsunuz ,konuyu bılgılendırmek için yazdınız ya objektifte olmuyorsunuz.. tüm sayfaları okumak sizin elinizdeydi sonucta kimse size engel teskil etmedi.. tamamiyle sizin insiyafitinizdeydi..bu insiyafitinizi konuyu sonuna kadar okuma gayretınde gosterseydınız – art niyet- etiketine sahip olmazdınız..

Özür dileme kısmındaysa uzunnn uzadıya yazardım kişilikmiş,egoymus..erdemmiş vsvs.. ancak klavyede parmaklarımı yormayacagım..burda durdugum zamana yazık.

Neyse... bende hiç kendimi yormayacağım :ssz:

Son düzenleme:
Tabiki karışmamalısın.hatta sinir olduysan nettede görüşme.
ayrıca 2 yıllık okul bitirmiş işini mi yapıyormuş ki?bende böyle insanlara sinir oluyorum.
inşallah ilerde problem olmaz kaynınla.

Back
X