Kaynımın densizliği ...

Bir de ben istemiyorum diyo baaakkkkk :) Sana mı sorcaktım acep diye niye demedim yawww

Yani ne bileyim foyaları konuşulacak diye tedirgin olmuştur kesin. Ya da molla nikahlısı dürtmüştür sildir onu diye :)

Yessss benim de o aklıma geldi çünkü o yolladı kabul etmedim :) Salak yüzüne bakmadım kaç ay gelmiş bi de arkadaşlık daveti yolluyo metresss

Eslerinin 2. esleri olanlari basti burayi galiba...

İkinci eşe bi şey demiyorum zaten ballı kaymaklı bir evliliğim yok ama eğer nikahsız yaşıyorsa hele hele çocuk yapıyorsa .Geride kalanın ahını alıyorsa orda çüşş derim yani ..

İkinci eşe bi şey demiyorum zaten ballı kaymaklı bir evliliğim yok ama eğer nikahsız yaşıyorsa hele hele çocuk yapıyorsa .Geride kalanın ahını alıyorsa orda çüşş derim yani ..
Bende ikinci, ücüncü, dördüncü evlilige bisey demiyorum, eger serefli sekilde yapiliyorsa...

Bu kayıngiller kendilerini ne kadar nimetten sayıyorlar öyle yaa. Sıfatının başında kayın olması onlarda bi özgüven patlaması mı yaratıyor napıyor anlamış değilim doğrusu

Hadi birinciden boşandın eyvallah anlaşamadın ..İkinci,üçüncü ...daha 40 yaşında korkarım 7 ye kadar yolu var ..
Peki eşinin ailesi nasıl kabul ediyor canım bu durumu ya kaynanan falan birsey demiyormu? Kaynın boşanmamıs daha sonuçta nasıl kabul ettiler o kadını?

Ben de olsam öyle ahlaksız, yuva yıkan kadını eve sokmam, muhatap da olmam, haklısınız.
Bu arada kaynınızın mayası bozuk da eşinizle ne sorun var? Kimisi o da aynı kumaş demiş de neden yani?

Peki eşinin ailesi nasıl kabul ediyor canım bu durumu ya kaynanan falan birsey demiyormu? Kaynın boşanmamıs daha sonuçta nasıl kabul ettiler o kadını?

Kayınvalideyi dinleyen kim herkes söyledi ama adam kabul etmedi ..Ben çocuğunu başka bir kadın için terkeden adama adam demem hiç kusura bakmasın .Biz hayvan değiliz sadece güdülerimizle yaşayalım ..Allah akıl ,fikir,beyin bir de vidan vermiş

Ben de olsam öyle ahlaksız, yuva yıkan kadını eve sokmam, muhatap da olmam, haklısınız.
Bu arada kaynınızın mayası bozuk da eşinizle ne sorun var? Kimisi o da aynı kumaş demiş de neden yani?

Eşimle aram bozuk bir süredir ondan öyle dediler arkadaşlar ..Aynen o kadın değil evime bile girmek selamımı bile alamaz alamadı da zaten bir yıldır ..Boş durmadı bir de doğurdu ..

Bu kayıngiller kendilerini ne kadar nimetten sayıyorlar öyle yaa. Sıfatının başında kayın olması onlarda bi özgüven patlaması mı yaratıyor napıyor anlamış değilim doğrusu

Valla o istediğini yaşasın ben tınlamıyorum o da bunu iyi biliyor

Eşimle aram bozuk bir süredir ondan öyle dediler arkadaşlar ..Aynen o kadın değil evime bile girmek selamımı bile alamaz alamadı da zaten bir yıldır ..Boş durmadı bir de doğurdu ..
O da kalıcıyım sanmasın, tavuk götü tövbe tutmaz bacım, hazır resmen de bağlı değil, bunu da sıkılınca bırakır, o da kalır bir çocukla. Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.

Yeni Azeri eşi "benimkini kabul etmemiş, senin eskinlen arkadaş olmuş" diye trip atıp kavga çıkararak adamı doldurduysa belki, o da gelip size çatmış gibi geldi bana.
Tabii bu hadsizliğine bahane değil, karışamaz.
Ama en ufak durumda istediği olmayınca hemen belden aşağı vurmuş olması bence daha sinir bozucu.
Ne gada eziksin deyin bi ara kendisine benim yerime. ehe

O da kalıcıyım sanmasın, tavuk götü tövbe tutmaz bacım, hazır resmen de bağlı değil, bunu da sıkılınca bırakır, o da kalır bir çocukla. Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.

Kendi haline bakmıyor bi de yarışıyor benimle ..Kv dedim onun sıfatı ne ki bana gelip anlatıyorsun nikahı var mı onun yok ,o zaman benim için metrestir ..Bir metresin lafını da dikkate alamam hiç kimse kusura bakmasınyani :) İnsan onuru için yaşar o da yoksa ben napim at kendini yani ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…