Kaynımın densizliği ...

Kaynının dikişi ne kadar tutturduğunu ben bilemem de benim de eskisinin arkadaşlık teklifini yakınımdan biri kabul etse daha sert tepki verirdim.
Az bile söylemiş bence.
Niyeki? Adam serefsiz baksaniza karisini aldatiyor, daha bosanmamis bile, konusahibi onun don degistirir gibi kadin degistirmesine göremi arkdaslik kuracak? 2.esi seviyormus, anlasiyormus, kendi hayati, kaynina ne? En son ahkem kesecek kisi bence...

katılıyorum sana dilay...

adam haklı.
elbette eskisinin gün yüzünde tutulmasından rahatsız olmuş.
lakin bu kadar yüz göz olmak niye?

Valla bu adamları anlamak zor.Yaptığını söylemezsin saklıyorsun olur,söylersin ordan burdan laf gelir.Yok ulleennnn ortası diyesim var yani

Valla artık hiiiiçç anlayacağım diye uğraşmıyorum ..İşime nasıl gelirse öyle cevap veriyorum ..Fırıldaklık ailelerinde genetik miras bende gelinleri olduğum için bulaştı demek ki iyi oldu ...

Valla artık hiiiiçç anlayacağım diye uğraşmıyorum ..İşime nasıl gelirse öyle cevap veriyorum ..Fırıldaklık ailelerinde genetik miras bende gelinleri olduğum için bulaştı demek ki iyi oldu ...
benim eşimin tarafında da laf sokma var.7 senedir evliyim artık bende öyle yapıyorum.:)
Kır atın yanında dura dura ya suyundan ya huyundan.:)

Dediğin gibi densizin teki işte silsin sende görüntü kirliliğinden kurtulursun bu sayede.

kuzum bunların geni mi bozuk acaba

Aynen, abi kardes mayalari bozuk bence.

Iyi yapmissin, kiminle konusup konusmayacagini bu ahlak yoksunu heriflerden mi ogreniceksin ? Canin ne istiyorsa onu yap. Iyi demissin, az bile demissin.

Bu herifi de kocani da facebooktan sil.

Nir de komigime gitti, e$$ek kadar adam ergen cocuk gibi facebook muhabbeti yapiyor. Abi kardes bunlar adam olmaz.

dipnot : Aile aile diye aglarsin yazmis gerzek ama senin agladigin yok ki, salak herif

Aynen dediğiniz gibi ..Evliyken gitti birine aşık oldu onun yüzünden çoluğunu çocuğunu ortada bıraktı ..Çocuk astım hastasıydı eve 5 kuruş para bırakmıyordu ve günlerce eve gelmiyordu ..O kadının nasıl ağladığını ,nasıl yalvardığını ben gördüm..Adamın evli ve çoluk çocuk sahibi olduğunu bilen kadın utanmadan çocuk yapabiliyosa o kadın benim evime adım dahi atamaz ,yıkarım ortalığı..5 dk bile konuşmadım o kadınla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…