- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Evet bende bunu dusundum ama burda ikimizden baska kimse yokben kimde kalirim git diyorum seni birakmm diyor. Israr edincede kiziyor..Eğer düğüne giderseniz ziyaretçi vizeniz iptal olacak. Eşinizden aylarca ayrı kalacaksınız. Yerinizde olsam gitmezdim. Ama eşiniz gitsin mümkünse. Yalnız göndermeniz elbette içinize sinmez ama netice de kardeşi. Orta yol bu şekilde bulunur gibi geldi bana.
Sen git diyorum sen nerde kalcaksin diyor. Benim icin sen onemlisin diyor bide daha dun kurtaj oldum..Kardeş kardeşin düğününe gitmeli bence.. Sonra pişman olur..
Canim kardesimde kaynimda benim icin ayni demek istedigim sey bnm evim oluyor ve bende ordan buraya gidip geliyorum birde kis sorun bu canim..kardeşiniz olsaydı gitmek istermiydiniz böyle düşünseniz:)
Bu kaynana farkli kiz 10 konusuyor ben 1 konusamiyorum ben asla cvb vermeyenlerdenim ama beni olduruyor konusmalariyla ..Eşini yolla gitsin gelsin
Bi düğün için aylarca kocanı görmemen saçma olur
Kaynanayı salla onun dili varda sen dilsiz misin ?
1 konulursa 5 konuşçan bunun yolu bu
Yani evet siz de haklısınız ama benim kardeşim benim düğünüme gelmese çok kırılırdım ve küserdim açıkçası.. Çok önemli zamanlarda yanımda olmasını isterdim..Sen git diyorum sen nerde kalcaksin diyor. Benim icin sen onemlisin diyor bide daha dun kurtaj oldum..
Yok kusemez cunku oda isi yuzunden bizim dugune gelmedi.Yani evet siz de haklısınız ama benim kardeşim benim düğünüme gelmese çok kırılırdım ve küserdim açıkçası.. Çok önemli zamanlarda yanımda olmasını isterdim..
Yok kusemez cunku oda isi yuzunden bizim dugune gelmedi.
Canim benim gitmek istememe sebebim evim yok ve kis gunu ben nsl ordan annmlere annmlerden kaynanama banyosu var yagmuru cok iskence cekecem bu son dugun sen git diyorum ben abim evlense bile gitmm istmm oda biliyor yani..Ya gerçekten afedersinizde ben size sadece şunu söylemek istiyorum.Aynı şeyi eşiniz sizin kız kardeşiniz yahut abiniz için yapsa ne hissederdiniz.Biraz insaflı olun böyle yaparak kocalarınızı bıktırıyorsunuz başka hiçbirşeye yaramıyor..
Bir insan kardeşinin düğününe gelemeyecekse vay haline..
Benim kardeşim evlenecek eşim mırın kırın edecek çok pardon da iyi günümde yanımda olmayacaksa ne anladım ben bu bağlardan ?
Biraz gerçekçi olmak lazım..Arkadaşından veya cevresinden bahsetmiyorsun KARDEŞİNDEN bahsediyorsun.
İstemesende nezaketen eşine saygından ötürü gitmen gerek.
Canim benim esime git diyorum gitmiyor ve ben o dugun yuzndn aylarca yanliz kalabirim..Sorun küsüp küsmemesi değil ben onu kendi açımdan söyledim, sizin düğününüze gelmemesi onun kabahati ama ben ne olursa olsun kardeşimin düğününe gitmesem rahat uyuyamazdım..
Kardesimde,abimde olsa gitmek istmzdim canim kaynimsa dusmanim degil ya gebeydim ne guzel dememim nedeni eger gitmeyecek o zmn yalan atmamis olurduk ucak 2 aylikhamileleri almiyor derdik bilemedim yaa ben git diyorum hayir diyor.gidersemde kis evim yok kaynnm cok konusuyor..Ne demek ne güzel gebeydim gitmeyeceğiz diye seviniyorum yani eşinizin kardeşi acaba farkında mısınız? sizin kardeşiniz evlense eşin gitmek istemese tepki vermez miydin kardeşinin evlendiğini görmesin mi ayrıca yurtdışında yaşıyoruz ama ziyaretçi vizesi diyorsunuz o kadar uzun süre ziyaretçi vizesi olmaz ki. Tabii gitmeniz gerekiyor ne kadar kalacaksınız sanki ev küçükmüş de filan evlendiyseniz artık iki taraflı aile olduğunuzun öyle ben gitmem ben katılmam deme lüksünüz olmadığını bilmeniz lazım yani bir kere kardeşi de üzülür eşiniz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?