KAYNIMIN DUGUNU BIZE DERT OLDU

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Merhaba kizlar ben 2 aylik gebeydim kaynim 15 gun sonra dugun yapacakti ve gcn hafta bebegimin kalpinin durdugunu ogrendim .cok yikildim ama bunada sukur diyerekten toparladim neyse konuma gelelim.
biz yurtdisindayiz 6 aydir benim ziyaretci vizemle suudi arabistana geldim...
kaynimin dugununu yapacakmis ben ohhhh gebeyim gidemem diyorduk.kurtuldum dugunden dedim.ama olmadi bugun kaynanam aradi..gecmis olsun dedi.iste uzulmus filan gelin dugune diyede soylendi.
ama bizim bir gitmeme istegimiz benim evim daha oluyor kaynanamlarin evi kucuk gorumcemler cocuklari geliyor.kaynim filan cok sıkışıyoruz bende rahat olamiyorum bir de kaynanamla hic iyi gecinemiyoruz dili yuzunden cok konusur. Gidersem yurt disina geri donemiyecem ziyaretci vizeyle gelmistim cunku hakkimi bitirmis oluyorum..
esim sen nasil istersen diyor gitmek istersen gideriz istemessen kaliriz diyoruz ama esimin ailesinden son dugun kizlar akil verin ben ortada kalcm sonunda ...esim yurt disina geri donecek..

kardeşiniz olsaydı gitmek istermiydiniz böyle düşünseniz:)

kayinbiraderi ve gelin hanimi arayip durumu izah edin. giderseniz geri donemeyexeginizi soyleyin. esiniz tek gidebilir isterse. kardesi sonucta. eger kayinbiraderiniz de anlayisli ise abi gelmeyin demeli cunku bebeginizi kaybetmissiniz. yalniz kalmak sizi iyicr uzebilir. yani kisaca kardes anlayisli ise gitmemrk en uygunu bence. ayrica herkes dugunde olacak diye birsey yok. dunyanin bir ucu ayrica da bir dunya para. sanki siz olmadan dugun olmuyor mu? insaallah bunu ileride mslzrmr yapmazlar. insanlar killik yapacsk yer ariyir cunku.

Evet bende bunu dusundum ama burda ikimizden baska kimse yokben kimde kalirim git diyorum seni birakmm diyor. Israr edincede kiziyor..

Eşini yolla gitsin gelsin
Bi düğün için aylarca kocanı görmemen saçma olur
Kaynanayı salla onun dili varda sen dilsiz misin ?
1 konulursa 5 konuşçan bunun yolu bu
Bu kaynana farkli kiz 10 konusuyor ben 1 konusamiyorum ben asla cvb vermeyenlerdenim ama beni olduruyor konusmalariyla ..

Sen git diyorum sen nerde kalcaksin diyor. Benim icin sen onemlisin diyor bide daha dun kurtaj oldum..
Yani evet siz de haklısınız ama benim kardeşim benim düğünüme gelmese çok kırılırdım ve küserdim açıkçası.. Çok önemli zamanlarda yanımda olmasını isterdim..

Ne demek ne güzel gebeydim gitmeyeceğiz diye seviniyorum yani eşinizin kardeşi acaba farkında mısınız? sizin kardeşiniz evlense eşin gitmek istemese tepki vermez miydin kardeşinin evlendiğini görmesin mi ayrıca yurtdışında yaşıyoruz ama ziyaretçi vizesi diyorsunuz o kadar uzun süre ziyaretçi vizesi olmaz ki. Tabii gitmeniz gerekiyor ne kadar kalacaksınız sanki ev küçükmüş de filan evlendiyseniz artık iki taraflı aile olduğunuzun öyle ben gitmem ben katılmam deme lüksünüz olmadığını bilmeniz lazım yani bir kere kardeşi de üzülür eşiniz de.

Ya gerçekten afedersinizde ben size sadece şunu söylemek istiyorum.Aynı şeyi eşiniz sizin kız kardeşiniz yahut abiniz için yapsa ne hissederdiniz.Biraz insaflı olun böyle yaparak kocalarınızı bıktırıyorsunuz başka hiçbirşeye yaramıyor..
Bir insan kardeşinin düğününe gelemeyecekse vay haline..
Benim kardeşim evlenecek eşim mırın kırın edecek çok pardon da iyi günümde yanımda olmayacaksa ne anladım ben bu bağlardan ?
Biraz gerçekçi olmak lazım..Arkadaşından veya cevresinden bahsetmiyorsun KARDEŞİNDEN bahsediyorsun.
İstemesende nezaketen eşine saygından ötürü gitmen gerek.

Canim benim gitmek istememe sebebim evim yok ve kis gunu ben nsl ordan annmlere annmlerden kaynanama banyosu var yagmuru cok iskence cekecem bu son dugun sen git diyorum ben abim evlense bile gitmm istmm oda biliyor yani..

Sorun küsüp küsmemesi değil ben onu kendi açımdan söyledim, sizin düğününüze gelmemesi onun kabahati ama ben ne olursa olsun kardeşimin düğününe gitmesem rahat uyuyamazdım..
Canim benim esime git diyorum gitmiyor ve ben o dugun yuzndn aylarca yanliz kalabirim..

Kardesimde,abimde olsa gitmek istmzdim canim kaynimsa dusmanim degil ya gebeydim ne guzel dememim nedeni eger gitmeyecek o zmn yalan atmamis olurduk ucak 2 aylikhamileleri almiyor derdik bilemedim yaa ben git diyorum hayir diyor.gidersemde kis evim yok kaynnm cok konusuyor..

Ben gitmezdim, dugun icin kocamdan aylarca ayri kalamazdim.
Kim ne konusursa konussun umurumda da olmazdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…