- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi Nickimnick
-
bebeğini yeni kaybetmiş canım empatik olamayabilir..benimde başıma gelmişti yeni evlendiğimdeOkadar sey yazdim dediginiz ne?
Konu disi yorum mu yapmisim?
Konunuzda deyindiginiz noktalara kisa kisa cvp verdim kendi dusuncelerimi belirttim..
Hosunuza gitmeyen belli ki ilk paragrafta yazdigim.. Kisacasi empati yapmanizi onerdim..
Hayret bir sey kavga etmeye ne meraklisiniz hemen insanlarin ustune atliyorsunuz..
İnsanoglu ne garip hic kendi hatasini gormez..
Estagfurullah efendim siz daha harikasiniz..
Selametle...
Allah bir daha yasatmaz insAllah canimbebeğini yeni kaybetmiş canım empatik olamayabilir..benimde başıma gelmişti yeni evlendiğimde
amin,cümlemizeAllah bir daha yasatmaz insAllah canim
İsteyen herkesede nasip eder İNSALLAH..
Yani bende uzuldum okuyunca ama sakin bir sekilde kendi kardesi olsaydi diye ornek vermek istedim sadece..
Yani boyle igneleyici bir yoruma gerek yoktu harikasiniz fln..
Kavgaci bir tip asla degilimOkadar sey yazdim dediginiz ne?
Konu disi yorum mu yapmisim?
Konunuzda deyindiginiz noktalara kisa kisa cvp verdim kendi dusuncelerimi belirttim..
Hosunuza gitmeyen belli ki ilk paragrafta yazdigim.. Kisacasi empati yapmanizi onerdim..
Hayret bir sey kavga etmeye ne meraklisiniz hemen insanlarin ustune atliyorsunuz..
İnsanoglu ne garip hic kendi hatasini gormez..
Estagfurullah efendim siz daha harikasiniz..
Selametle...
bebeğini yeni kaybetmiş canım empatik olamayabilir..benimde başıma gelmişti yeni evlendiğimde
Ayyy kiz suan guluyorum allah iyiligini versin ben konusurken kaynanmla hele inatlasirken sanki kalpim yaniyor gibi oluyor beceremiyorum bide esim boswer konusma der.cahille cahil olma der ama o dili iste benimle olmuyor..
Aynn valla o knsnca esimle muhabbet ederm o da susar ancak ....Seninde canım :)
Amaan bırak onun ki yansın
Eşin varken konuşma o yokken konuş
Eşim varken konuşunca kocamı öpüyorum bol bol
Daha çok kuduruyo :)
mühim olan sensin eşin değil daha da eşinin yanına gitme hakkın yoksa ne derlerse desinler gitme,eşin yurt dışında yalnız ne yapacak kafayı yersin valla...kaynanan daha da söylenirse oğlunun buralarda yalnız mı kalmasını istiyorsun gelmeme sebebimi biliyorsun neden zorluyorsun de geç..kocanla aran uzaklıktan bozulacağına kaynananla bozulsun.Merhaba kizlar ben 2 aylik gebeydim kaynim 15 gun sonra dugun yapacakti ve gcn hafta bebegimin kalpinin durdugunu ogrendim .cok yikildim ama bunada sukur diyerekten toparladim neyse konuma gelelim.
biz yurtdisindayiz 6 aydir benim ziyaretci vizemle suudi arabistana geldim...
kaynimin dugununu yapacakmis ben ohhhh gebeyim gidemem diyorduk.kurtuldum dugunden dedim.ama olmadi bugun kaynanam aradi..gecmis olsun dedi.iste uzulmus filan gelin dugune diyede soylendi.
ama bizim bir gitmeme istegimiz benim evim daha oluyor kaynanamlarin evi kucuk gorumcemler cocuklari geliyor.kaynim filan cok sıkışıyoruz bende rahat olamiyorum bir de kaynanamla hic iyi gecinemiyoruz dili yuzunden cok konusur. Gidersem yurt disina geri donemiyecem ziyaretci vizeyle gelmistim cunku hakkimi bitirmis oluyorum..
esim sen nasil istersen diyor gitmek istersen gideriz istemessen kaliriz diyoruz ama esimin ailesinden son dugun kizlar akil verin ben ortada kalcm sonunda ...esim yurt disina geri donecek..
Ne guzel dedin cNim esimde oyle dyr gtmycz sanirim ama ya coook israr ederlerse off yaamühim olan sensin eşin değil daha da eşinin yanına gitme hakkın yoksa ne derlerse desinler gitme,eşin yurt dışında yalnız ne yapacak kafayı yersin valla...kaynanan daha da söylenirse oğlunun buralarda yalnız mı kalmasını istiyorsun gelmeme sebebimi biliyorsun neden zorluyorsun de geç..kocanla aran uzaklıktan bozulacağına kaynananla bozulsun.
Aynn canim vizem iptal olacak artk gitmemeyi dusunuyoruz bakalimEğer vizem iptal olacaksa ve eşimden ayrı kalacaksam tabikide gitmezdim.
Bunu güzel dille kayınvalidenize anlatın.anlarsa ne ala,anlamssada kendisi bilir :)
kaynımın düğünü için eşimdende ayrı kalamam kimse kusura bakmasın.
Ne guzel dedin cNim esimde oyle dyr gtmycz sanirim ama ya coook israr ederlerse off yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?