- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Kanamam var de ilaç kullanıyorum toparlanırsam gelicez falan de[/QUOTE
Dimi bizi kurtarr bu yalan bilemedim..
Canim simdi ne demek istedigini anladim benim esimin 6 iscisi var burda salonu birakip gitse bile islerinin karismasindan korkuyor bir gitmeme istedigide ondan kaynimda bu yuzden gelmedi...o yuzden laf edemedik bu da son dugun diye illede esimin gelmesini istyrlar ailenin buyuk cocugu ya..Tamam o zaman sorun yok esiniz gidip gelebilir istese.siz tabiki gidemezsiniz hem vize hem de bu durumda yolculuk olmaz zaten.size laf diyemezler de eşinize laf ederler gerçi kayniniz da sizin düğüne gelmemiş.bunu demeye calismistim böyle şeylere çok takilmiyorlar demekki.esimin ailesi olsa bir ömür susmazlardi eşim gitmese onu söylemek istemiştim.
Esimle kalirdim .benim esim gelecegim cunku kardesim evlensin mutlu mesut olsun derdim.Eşinizin yerine kendinizi koyup empati kurun aynı olay sizin başınıza gelse ne yapardınız?
O zaman sizinle ilgili bir durum yok dinlenmenize bakın esiniz de kendi kararını verir isterse gider.gitmezse de ailesine gerekli aciklamayi yapar size laf gelmez neticede.kendinizi sorumlu hissetmeyin yapacak bir şey yok...Canim simdi ne demek istedigini anladim benim esimin 6 iscisi var burda salonu birakip gitse bile islerinin karismasindan korkuyor bir gitmeme istedigide ondan kaynimda bu yuzden gelmedi...o yuzden laf edemedik bu da son dugun diye illede esimin gelmesini istyrlar ailenin buyuk cocugu ya..
Insallah ben sorumlu olmm bundan korkuyorum.O zaman sizinle ilgili bir durum yok dinlenmenize bakın esiniz de kendi kararını verir isterse gider.gitmezse de ailesine gerekli aciklamayi yapar size laf gelmez neticede.kendinizi sorumlu hissetmeyin yapacak bir şey yok...
ah canım çok üzüldüm bebeğineEvet bende bunu dusundum ama burda ikimizden baska kimse yokben kimde kalirim git diyorum seni birakmm diyor. Israr edincede kiziyor..
Cok saol canim benim oyle mi yapayim brzdan esimle konuscm bklm ne dyck..ah canım çok üzüldüm bebeğine
sakın ama sakın sen düğüne gitme..eşini gönder..eşinin yanına dönememekte çok kötü bence..
Oyle yapcam artk canim...Vizenizi gectim sizin bi aci kaybiniz var, kimse sizden cabucak toparlanmanizi bekleyemez... Bunun üstüne esinizden ayri kalicaksiniz aylarca... Esiniz gitsin sonucta kardesi sizde bu durumda bi dügün kaldiramiyacaginizi, acinizin cok taze oldugunu söyleyin...
ben olsam gitmezdim gerçek neysede onu söylesin eşinin üzerine atın..kocan desinki son hakkı ondan getirmedim ayrı zor oluyor ben ayrı istemiyorum desin..Cok saol canim benim oyle mi yapayim brzdan esimle konuscm bklm ne dyck..
O kadat sey yazdim buna mi? Takildiniz harikasiniz..Sizin kardesinizin dugunu olsa ve esiniz bir sebepten ohh iyi mazeretim var gitmemiz gerekmicek dugune dese siz kendinizi nasil hissedersiniz..
Ohh cekmenizi hic hos bulmadim.
Diger yandan vizenizi kaybetme durumu varsa esiniz tek gitsin abiligini yapsin..
Kayninizi bilem de benim abim dugunume gelmese benden cekecegi var.
Evet canim kaynnm cok konusuyor kavga edecek sekilde bende onunla kavga etmemem icin boyle diyor. Annesi okumamis annesi istediginin herseyin olmasini istyn bir tip oyle soylesem..Esiniz annesi icin cahille cahil olma mi diyor size? Ana kuzusu erkekler itici de boylesine de cok olumlu yorum yapamayacagim ya annesi sonucta.Esiniz gitsin kardesinim dugunu , 3-4 gun kalir gelir sizde idare edin 3-4 gun.Esiniz de bu kadar isteksizse aile baglari zayif demek ki oldukca kardes bu sonucta ona gitmeyeceksin kime gideceksin.
Oyle artik yapcz esim gitmek istyrsa gitsn..ben olsam gitmezdim gerçek neysede onu söylesin eşinin üzerine atın..kocan desinki son hakkı ondan getirmedim ayrı zor oluyor ben ayrı istemiyorum desin..
Okadar sey yazdim dediginiz ne?O kadat sey yazdim buna mi? Takildiniz harikasiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?