- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Canim bu arada ziyaretci vizesi 9 aydi suriyedeki savas ciktiktan sonra 1.5 yil oldu ben suriyelilerin sayesinde 1.5 yil kalcktim daha burda 5 ayligim evim esyalarim herseyim var bilemedi .Ne demek ne güzel gebeydim gitmeyeceğiz diye seviniyorum yani eşinizin kardeşi acaba farkında mısınız? sizin kardeşiniz evlense eşin gitmek istemese tepki vermez miydin kardeşinin evlendiğini görmesin mi ayrıca yurtdışında yaşıyoruz ama ziyaretçi vizesi diyorsunuz o kadar uzun süre ziyaretçi vizesi olmaz ki. Tabii gitmeniz gerekiyor ne kadar kalacaksınız sanki ev küçükmüş de filan evlendiyseniz artık iki taraflı aile olduğunuzun öyle ben gitmem ben katılmam deme lüksünüz olmadığını bilmeniz lazım yani bir kere kardeşi de üzülür eşiniz de.
Dimi ama esimde sen ne dersen bende onu yapcm dedi . Bilemiyorum bu son dugun .Ben gitmezdim, dugun icin kocamdan aylarca ayri kalamazdim.
Kim ne konusursa konussun umurumda da olmazdi.
Merhaba kizlar ben 2 aylik gebeydim kaynim 15 gun sonra dugun yapacakti ve gcn hafta bebegimin kalpinin durdugunu ogrendim .cok yikildim ama bunada sukur diyerekten toparladim neyse konuma gelelim.
biz yurtdisindayiz 6 aydir benim ziyaretci vizemle suudi arabistana geldim...
kaynimin dugununu yapacakmis ben ohhhh gebeyim gidemem diyorduk.kurtuldum dugunden dedim.ama olmadi bugun kaynanam aradi..gecmis olsun dedi.iste uzulmus filan gelin dugune diyede soylendi.
ama bizim bir gitmeme istegimiz benim evim daha oluyor kaynanamlarin evi kucuk gorumcemler cocuklari geliyor.kaynim filan cok sıkışıyoruz bende rahat olamiyorum bir de kaynanamla hic iyi gecinemiyoruz dili yuzunden cok konusur. Gidersem yurt disina geri donemiyecem ziyaretci vizeyle gelmistim cunku hakkimi bitirmis oluyorum..
esim sen nasil istersen diyor gitmek istersen gideriz istemessen kaliriz diyoruz ama esimin ailesinden son dugun kizlar akil verin ben ortada kalcm sonunda ...esim yurt disina geri donecek..
eşiniz gitsin sadece olmaz mıMerhaba kizlar ben 2 aylik gebeydim kaynim 15 gun sonra dugun yapacakti ve gcn hafta bebegimin kalpinin durdugunu ogrendim .cok yikildim ama bunada sukur diyerekten toparladim neyse konuma gelelim.
biz yurtdisindayiz 6 aydir benim ziyaretci vizemle suudi arabistana geldim...
kaynimin dugununu yapacakmis ben ohhhh gebeyim gidemem diyorduk.kurtuldum dugunden dedim.ama olmadi bugun kaynanam aradi..gecmis olsun dedi.iste uzulmus filan gelin dugune diyede soylendi.
ama bizim bir gitmeme istegimiz benim evim daha oluyor kaynanamlarin evi kucuk gorumcemler cocuklari geliyor.kaynim filan cok sıkışıyoruz bende rahat olamiyorum bir de kaynanamla hic iyi gecinemiyoruz dili yuzunden cok konusur. Gidersem yurt disina geri donemiyecem ziyaretci vizeyle gelmistim cunku hakkimi bitirmis oluyorum..
esim sen nasil istersen diyor gitmek istersen gideriz istemessen kaliriz diyoruz ama esimin ailesinden son dugun kizlar akil verin ben ortada kalcm sonunda ...esim yurt disina geri donecek..
YUrt disinda esimden baska kimsem yok.canim kimde kalirim. Tek basima kalirim git diyorum delimisin seni yanliz birakmm diyor..eşiniz gitsin sadece olmaz mı
Ne alaka kardesinin dugunu ama bende esiyim bnm rahatim onn rahati yani dgne gidipte bensiz donecek aylarca ayri kalcz ama gitmessek hic ayri kalmycz,.Esiniz öyle diyorsa demekki akrabalık ilişkileri biraz zayıf çünkü benim eşim kardeşinin dugunune ölür ama yine giderdi.sizin durumunuz belli zaten gitmenize gerek yok ama esiniz gitmeli bence.
Esimle bu konuyu konusurum ben yanliz kalirim 3 gunlugune gidecek ama 12 saatlik yol bide ucakla 5 saat arabasi var suyu var kis bilemiyorum ..Siz kesinlikle gitmeyin zaten bahaneye gerek yok. Vizenizi kaybedecek olmanız gitmemek için geçerli bir sebep, eşiniz giderse ne kadar kalacak bir haftadan kısa ise bence onu gitmesi için ikna edin. Birkaç gün yalnız kalabilirsiniz evde, -kaldığınız ülkede yalnız başınıza gezebiliyor musunuz, iletişim kurabiliyor musunuz bilmiyorum o yüzden evde dedim- bol bol dizi, film izlersiniz, yeni tarifler filan denersiniz oyalanacak birşey bulursunuz evde, eşiniz de gelirken size Türkiye'den hoşunuza gidebilecek birşeyler getirir.
Düğüne esiniz giderse niye aylarca ayrı kalacaksınız? Hemen dönemez mi esiniz?Ne alaka kardesinin dugunu ama bende esiyim bnm rahatim onn rahati yani dgne gidipte bensiz donecek aylarca ayri kalcz ama gitmessek hic ayri kalmycz,.
bu zamana dek pek akıllısın diyen çıkmadı vallaYUrt disinda esimden baska kimsem yok.canim kimde kalirim. Tek basima kalirim git diyorum delimisin seni yanliz birakmm diyor..
Kaynanam israr ediyor oylemi diyim..O sizin düğününüze gelmemiş eşinizde bişey demiyorsa gitmeyin
üzücü bir olay yaşamışsınız rahatsızım dersiniz olur
Bu kaynana farkli kiz 10 konusuyor ben 1 konusamiyorum ben asla cvb vermeyenlerdenim ama beni olduruyor konusmalariyla ..
Onunla ben gidersem vizemi oldurmus olcm ziyaretci vizeydi cunku ve esimin isi dolasiyla geri donecek ve martta kadar ayri kalcaz.Düğüne esiniz giderse niye aylarca ayrı kalacaksınız? Hemen dönemez mi esiniz?
Kanamam var de ilaç kullanıyorum toparlanırsam gelicez falan deKaynanam israr ediyor oylemi diyim..
Ayyy kiz suan guluyorum allah iyiligini versin ben konusurken kaynanmla hele inatlasirken sanki kalpim yaniyor gibi oluyor beceremiyorum bide esim boswer konusma der.cahille cahil olma der ama o dili iste benimle olmuyor..Canım bende susardım herşeye bide kullanılırdım
Eşimin halasının torunu var 3-4 yaşında ona dediler ki bu abla kim zehranın hizmetçisi dedi benimiçin
Ogün dank etti kafama ufacık çocuk bile anlamış ben anlamamışım
Şimdi 3 oturuyorum gidince 1 kalkıuorum
1 söylese 5 söylüyorum
Oda tırstı heralde pek laf etmiyo artık
Dimi insallah benim icin gitmemezlik yapmasini istemiyorum bilemiyorum yaa kafam cok karisik..Eşinden asla ayri kalma.
Marta 4 ay var ne demek 4 ay ayrilik.
Eşininde çok gönlü yok bence yoksa gider gelirdi.
Boşver ses etme
Tamam o zaman sorun yok esiniz gidip gelebilir istese.siz tabiki gidemezsiniz hem vize hem de bu durumda yolculuk olmaz zaten.size laf diyemezler de eşinize laf ederler gerçi kayniniz da sizin düğüne gelmemiş.bunu demeye calismistim böyle şeylere çok takilmiyorlar demekki.esimin ailesi olsa bir ömür susmazlardi eşim gitmese onu söylemek istemiştim.Onunla ben gidersem vizemi oldurmus olcm ziyaretci vizeydi cunku ve esimin isi dolasiyla geri donecek ve martta kadar ayri kalcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?