Kaynımın düğününe tavır?

Ben olsam gitmem, gitmedim de. Eşimin ailesini zerre umursamıyorum, 4 senedir hiçbiri ile görüşmüyorum, evlendiğimden beri nerdeyse. Senin için sorun olur mu bilmiyorum.

Sende bol bol göbek at hatta kaynanani da çağır gel beraber oynayalim de zamanında düğünümde oynayamadım bari şimdi oynayım de kaynanaya lafıni sok

Bence tavrınızı zamanında koymalıydınız demek ki isteyince yapılıyormuş eğlencesi olan bir düğün haa o zaman koymadınız keşke buraya yazıp bize sormak yerine telefonda direk kv hesap sorsaydınız ne demek oluyor bu diye onuda yapmamışsınız peki bu konuyla alakası olmayan iki insana neden tavır yapıcaksınız.Ben sizin yerinizde olsam kv ve kp den hesap sorardım,düğünlerini istedikleri gibi yapan insanlardan değil.

Bu tarz cevaplara karşı peşinen söyleyim
Ben onların düğününe ne diyebilirim
Olay bu değil ki neden öle asla demiyorım
Ama ben bu çifte standarta tepki göstermek istiyorum
Çıkıp göbek atabilirsin. Ardından bu konu hakkında muhatabın kimse tartışabilirsin.

Bence tavrınızı zamanında koymalıydınız demek ki isteyince yapılıyormuş eğlencesi olan bir düğün haa o zaman koymadınız keşke buraya yazıp bize sormak yerine telefonda direk kv hesap sorsaydınız ne demek oluyor bu diye onuda yapmamışsınız peki bu konuyla alakası olmayan iki insana neden tavır yapıcaksınız.Ben sizin yerinizde olsam kv ve kp den hesap sorardım,düğünlerini istedikleri gibi yapan insanlardan değil.

Bence şimdi sormasın. Hesap sorulursa belki öbür gelini de bastırmaya daha bir gayret edebililer. Hatta bunu konu sahibini de öne sürerek yaparlarsa her türlü kötü. Düğün olsun ondan sonra hesap sorulsun.

Bu arada düğünü kim yapıyor acaba. Parayı verenin düdüğü çalıyor gibi bir durum var belkide

Arkadaşlar
Kısaca anlatacağım Benim düğünüm yemekli ve müzikli oldu ancak düğünde oynama yoktu Çünkü kvye göre günah ve asla kabul ettiremedik
Hatta düğün dansına bile laf etti ama oldu

Şimdi kaynım evleniyo
Kv arayıp düğün yerini söyledi sonra da düğün eğlenceli haberiniz olsun dedi

Şimdi kaynım ve eltimin tercihi asla bişey deme hakkımız yok tabi ki
Ama aile de hiç oynamalı düğün olmuyo dediler bana zamanında
Şimdi sizce benim açımdan tavır koyup düğüne gitmemek bir seçenek mi??
Düğününüzü kayinvalidenize kabul ettirmekte çalışmak yerine bu benim düğünüm ve böyle olacak deseydiniz zamanında. Eltinizin ne suçu varki onun düğününe tavır koyuyorsunuz. O tavrı vaktinde kayinvalidenize koyacaktınız.

Ben olsam gider pistten hiç inmezdim kendi düğünüm gibi oynarım kv de çatlasın

Yani bu konuyu sadece kv çıtlatınız.
Diğerlerinin bir kabahati yok gibi.
Eşinizide böyle bi günde yalnız bırakmanız hoş olmaz. Kırılıp bos yere cephe almasın size.

Sizi ve esinizi sindirmiş, onları sindirememis. Zamanında güçlü dursaydiniz.

Elti ile kaynin bı suçu yok. Düğüne neden gitmeyesiniz?

Müzik olup oynanmaması bana da tuhaf geldi. Hiç mi oynamaya kalkan olmaz? Kayınvalide engelledi mi kalkanları? Yoksa herkes mi tuhaf:KK48: İlginç vallahi
Ahahah gözümün önüne geldi de. Millet kalkmaya çalışıyor, yaşlı tombik bir teyze ölümü gör otur diye milleti çekiştiriyor:halay: Ama muhtemelen tasavvuf müziğidir, oynamak günah deyip mezdeke açmamışlardır.

sen tavır almakta baya geç kalmışsın.kaynın ve eltinin suçu ne. zamanında kaynanaya tavır yapmadıysan, artıkhiç bi anlamı yok

Neden baskasina gore kendinizi degistirdiniz ki? Sizin kendi dugununuzde oynamak istiyorsaniz oynardiniz onlar da pasa pasa yaparlardi kendileri oynamasinlar sizin taraf oynardi sanirim siz bastan diretmediniz kabul ettiniz. Simdi karsi taraf diretmistir hakli olarak onalr da is bozulmasin diye kabul etmislerdir bunda yeni evlenen ciftlerin sucu yok keske siz de taviz vermeseydiniz.

Can sıkıcı bi durum. Yerinde olsam düğüne gider kendi düğünümde dökemediğim kurtlarımı kaynanamla karşılıklı oynayarak dökerdim. Laf arasındada hani sizin düğünlerde oyun yoktu a be kaynana der. İçimide bi güzel dökerdm

Çok yersiz ve saçma bir davranış olur

Gitmezseniz kimse “ooouuvv naptık biz ya, zamanında ona yapmadığımız için haklı olarak bize tavırlı vah tüh” demez
Bilakis “kıskançık yaptı, ayıp etti, saçmaladı” derler.

Bu tarz cevaplara karşı peşinen söyleyim
Ben onların düğününe ne diyebilirim
Olay bu değil ki neden öle asla demiyorım
Ama ben bu çifte standarta tepki göstermek istiyorum
Çifte standaeda tepki göstermenin yolu kaynınızın düğününe gitmemek mi? Bu çifte standardı onlar değil kayınvalideniz oluşturmuş. O yüzden tepkinizi de onlara gösteremezsiniz.

Çifte standaeda tepki göstermenin yolu kaynınızın düğününe gitmemek mi? Bu çifte standardı onlar değil kayınvalideniz oluşturmuş. O yüzden tepkinizi de onlara gösteremezsiniz.

Peki o zaman sizce nasıl bir tavır yapmalıyım
Çünkü kvye tavrımı belli etmek istiyorum

Arkadaşlar
Kısaca anlatacağım Benim düğünüm yemekli ve müzikli oldu ancak düğünde oynama yoktu Çünkü kvye göre günah ve asla kabul ettiremedik
Hatta düğün dansına bile laf etti ama oldu

Şimdi kaynım evleniyo
Kv arayıp düğün yerini söyledi sonra da düğün eğlenceli haberiniz olsun dedi

Şimdi kaynım ve eltimin tercihi asla bişey deme hakkımız yok tabi ki
Ama aile de hiç oynamalı düğün olmuyo dediler bana zamanında
Şimdi sizce benim açımdan tavır koyup düğüne gitmemek bir seçenek mi??
Yok bence git sonra altısını çekemedi kıskandı serer biliyorsun ağzı olan konusr

Arkadaşlar zaöanında tepki verseydin demişsiniz haklısınız
Anvak biz çok zorluklarla evlendik
Kadın o kadar sorun çıkardı ki artık olsun bitsin de evlenelim moduna geldik
Ben kendi düğünümde neden öyleydiyi dert etmiyorum

Ama şimdi gelmiş hiç bir şey olmamıi gibi oynamalı düğün yapıyo
Karşı taraf dişli demişsiniz inanın ondan da değil
Sebebini bilmiyoruz ama düğün için acele ediliyo
Olsun inanın beni ilgilendirmez biliyorum
ben kızıma elbise bile aldım amcasının düğünü ama
Kv ye bu iki yüzlülüğü sormak hakkım değil mi lütfen akıl verin

Back
X