aramasanız da bir mesajla haber vermeliydiniz bence eşinize,ne olacağı belli olmaZ yola çıkmışsınız sonuçta.
şu kısmı anlamadım,eşiniz abinizi arayıp o şehre gidip eşyaları ve tayininizi almanızı söylemiş, öyle mi?
tayin almak nedir,yani eşinizin yaşadığı yerden tayininizi istemenizi mi söyledi,yani bir çeşit ayrılık mı?
ben eşimden ayrılalım gibi bir laf duysam ,büyük konuşmak istemem ama sanırım asla geri dönüp bakmazdım.
bir şekilde beni gözden çıkarmış bir adamla işim olmazdı.
Kusura bakmayinda,nasil bir evlilik bu? Kac yasindasiniz? Insan kavga etti diye iki gün evden gidermi,yada uzaklastirilirmi? Kavganin boyutunu bilmiyorum ama cok ciddi degil gibi geldi bana yani ayrilik düsünmüyodunuz,e madem neden uzaklasiyorsunuz? Bu iki günde esle iletisimdemidiniz ki haber vecektiniz,onu gectim madem sakinlesmek icin bi ayri kalma maksadiydi,hernekadar sacma bulsamda,neden esinize haber vermediniz?...Kayninizin yapti tabiiki cok yanlis ona laf düsmez,ama kavaga onunlami alakalida karisti?...bakin ne cok soru sordum,cok üstü kapali anlatmissiniz...yanliz suna cevap verebilirim...esimin bana sahip cikmadigini hissediyorum demissiniz yaaa, o hissetmektenncoktan gecmis, esinizi size sahip cikmamis evet,kardesine size hakaret ettirmis... Yani basit bi kavga gibi anlatmissiniz ama sanirim cok ciddi eskiye dayanan sorunlariniz var...
zaten topu topu bir yıl 3 aylık evliyiz ve eşimn ailesiyle gayet mesafeliydim ve bunu bir türlü hazmedemiyorlardı ne eşim ne de ailesi.
ikimiz de otuz yaşındayız ve ciddi kavgalar ediyorduk artık ve gerçekten birbirimize zarar verme aşamsına gelmiştik. konunune kaynımla hiçbi alakası yokken nedne karıştı ya da nasıl oldu anlamadım. eşim benm ailemn yanında olduğumu öğrendiğinde sanırım kaynım da eşimin yanındaydı ama o hakaretleri ederken yanyanalarmıydı bilemiyorum..
eşim evde kalmazken iletişim halinde değildik. ondan önce de evdeydi ama tartışma haricinde pek iletişime geçemiyorduk zaten son bi haftadır da...
Eşine haber vermen gerekirdi bunda herkes hemfikirdir,
çünkü ilk yanlış bu.
İkincisi kayınbirader sana bu şekilde konuşuyorsa suçlu eşin.
Üçüncüsü belli ki eşin dolduruşa gelen bir tip,
ben olsam madem öyle der çeker giderdim.
Seni zaten önceki konularından biliyorum , eşinle bir sürü sorunun var,
o şehri de sevmiyorsun tayin iste git.
Seviyorsa zaten peşine düşer...
arkadaşlar kaynıyla eşi yüzünden kavga eden var mı??
ben eşimle kavgalı olduğumdan 2 gündür eve gelmiyordu daha doğrusu ben dedim ayrı kalalım bi süre diye.
2 gece yalnız kaldıktan sonra 3. günün sabahı arabamızla aileme geldim. 3gün kalıp dönecektim 30 ağustos tatilinden dolayı. ama eşime söylemedim aileme gittiğimi. 2.5 saat mesafede oturuyor ailem.
eşim aileme geldikten sonra aradı ve arabayla geldiğim için bana bela okudu. daha sonra ailemi arayıp bana kızmaları konusunda ailemi ikna etmeye çalıştı.
daha sonra da ailemi kaynım aradı. o da aynı şekilde aileme benim yaptığım şeyin hiç uygun olmadığından bahsetmeye başladı ama abuk subuk cümlelerle ve öfkeyle ve eşimden çoook daha öfkeli bi şekilde cümleler kurdu.
dayanamadım telefonu aldım ve onu ilgilendirmediğini söylememle beraber bana hakaretlere başladı. bunu eşim bile bana yapmamışken kaynımın bu cesareti nerden bulduğunu anlayamadım ama gerçekten çok ağırdı. bi eşimden bi kaynımdan ağır şeyler duymayı kaldıramadım ama kaynım çoook daha ağır konuştu ve hakaret etti.
ben de üstüne eşimi arayıp erkek olup bana sahip çıkmasını söyledim. kardeşinin nasıl böyle konuşabildiğini sordum ve eşime ağır konuştum. eşim de abimi arayıp o şehre gitmemizi ve eşyalarımla tayinimi almamızı söylemiş. ve ben bir haftadır ailemin yanındayım ve eşimden ve ailesnden hiç bi ses yok. ben o şehrde çalışıyorum ve şu an işe gidemiyorum mecburen rapor aldım ama kaynımın hakaretlerinin üstüne eşim bunun bir daha olmayacağı garantisini vermeden o şehre dönemk istemiyorum.....
eşimin bana sahip çıkmadığını hissediyorum
çok mu hatalı bir davranış zaten 2 gündür ayrı kaldığım eşime söylemeden arabayla ailemin olduğu yere gitmek. 3 günlüğüne gelmiştim... boşanmaya kadar kaynımdan hakaretler işitmeye kadar varacak bi olay mı kızlar. kaynıma sen kim oluyorsun da benimle böyle konuşuyorsun dediğimde göstericem sana kim olduğumu dedi. bunları hazmedemiyorum.... ve daha bi sürü hakaret... bu arada kaynım eşimden küçük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?