kaynımın hakaretleri.....

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
133
Ankara
arkadaşlar kaynıyla eşi yüzünden kavga eden var mı??

ben eşimle kavgalı olduğumdan 2 gündür eve gelmiyordu daha doğrusu ben dedim ayrı kalalım bi süre diye.
2 gece yalnız kaldıktan sonra 3. günün sabahı arabamızla aileme geldim. 3gün kalıp dönecektim 30 ağustos tatilinden dolayı. ama eşime söylemedim aileme gittiğimi. 2.5 saat mesafede oturuyor ailem.

eşim aileme geldikten sonra aradı ve arabayla geldiğim için bana bela okudu. daha sonra ailemi arayıp bana kızmaları konusunda ailemi ikna etmeye çalıştı.

daha sonra da ailemi kaynım aradı. o da aynı şekilde aileme benim yaptığım şeyin hiç uygun olmadığından bahsetmeye başladı ama abuk subuk cümlelerle ve öfkeyle ve eşimden çoook daha öfkeli bi şekilde cümleler kurdu.
dayanamadım telefonu aldım ve onu ilgilendirmediğini söylememle beraber bana hakaretlere başladı. bunu eşim bile bana yapmamışken kaynımın bu cesareti nerden bulduğunu anlayamadım ama gerçekten çok ağırdı. bi eşimden bi kaynımdan ağır şeyler duymayı kaldıramadım ama kaynım çoook daha ağır konuştu ve hakaret etti.
ben de üstüne eşimi arayıp erkek olup bana sahip çıkmasını söyledim. kardeşinin nasıl böyle konuşabildiğini sordum ve eşime ağır konuştum. eşim de abimi arayıp o şehre gitmemizi ve eşyalarımla tayinimi almamızı söylemiş. ve ben bir haftadır ailemin yanındayım ve eşimden ve ailesnden hiç bi ses yok. ben o şehrde çalışıyorum ve şu an işe gidemiyorum mecburen rapor aldım ama kaynımın hakaretlerinin üstüne eşim bunun bir daha olmayacağı garantisini vermeden o şehre dönemk istemiyorum.....

eşimin bana sahip çıkmadığını hissediyorum
çok mu hatalı bir davranış zaten 2 gündür ayrı kaldığım eşime söylemeden arabayla ailemin olduğu yere gitmek. 3 günlüğüne gelmiştim... boşanmaya kadar kaynımdan hakaretler işitmeye kadar varacak bi olay mı kızlar. kaynıma sen kim oluyorsun da benimle böyle konuşuyorsun dediğimde göstericem sana kim olduğumu dedi. bunları hazmedemiyorum.... ve daha bi sürü hakaret... bu arada kaynım eşimden küçük.

Eşinle aranda ne olursa olsun, hatalı bile olsan kimse sana hakaretmedemez.
Adam olan ettirmez karısına zaten.
Yanında durup dinleyeceğine sen nediyorsun , ne karışıyorsun diyemememiş mi kardeşine.
Bende olsam kabullenemem ve kaynım gelip özür dilemezse hayatımdan söker atarım.
Eger guvenemiyorsan hiç gitme oralara.
Eşin gelsin konuşun.
Duruma göre hareket edersin.
Ve bu arada nir msj lada olsa eşine haber vermeliydin gideceğini.

aramasanız da bir mesajla haber vermeliydiniz bence eşinize,ne olacağı belli olmaZ yola çıkmışsınız sonuçta.

şu kısmı anlamadım,eşiniz abinizi arayıp o şehre gidip eşyaları ve tayininizi almanızı söylemiş, öyle mi?

tayin almak nedir,yani eşinizin yaşadığı yerden tayininizi istemenizi mi söyledi,yani bir çeşit ayrılık mı?

ben eşimden ayrılalım gibi bir laf duysam ,büyük konuşmak istemem ama sanırım asla geri dönüp bakmazdım.

bir şekilde beni gözden çıkarmış bir adamla işim olmazdı.

Kusura bakmayinda,nasil bir evlilik bu? Kac yasindasiniz? Insan kavga etti diye iki gün evden gidermi,yada uzaklastirilirmi? Kavganin boyutunu bilmiyorum ama cok ciddi degil gibi geldi bana yani ayrilik düsünmüyodunuz,e madem neden uzaklasiyorsunuz? Bu iki günde esle iletisimdemidiniz ki haber vecektiniz,onu gectim madem sakinlesmek icin bi ayri kalma maksadiydi,hernekadar sacma bulsamda,neden esinize haber vermediniz?...Kayninizin yapti tabiiki cok yanlis ona laf düsmez,ama kavaga onunlami alakalida karisti?...bakin ne cok soru sordum,cok üstü kapali anlatmissiniz...yanliz suna cevap verebilirim...esimin bana sahip cikmadigini hissediyorum demissiniz yaaa, o hissetmektenncoktan gecmis, esinizi size sahip cikmamis evet,kardesine size hakaret ettirmis... Yani basit bi kavga gibi anlatmissiniz ama sanirim cok ciddi eskiye dayanan sorunlariniz var...

evet tayin almamı ve eşyalarımı almamı söylemiş maalesef.
boşanmaya gidecek kadar kötü bişeymiydi habersz gelmem ama zaten eşim her sorunumuzdan ailemi haberdar ediyor. ben de aileme söyledim yola çıktığımı.

sinirle söylemiştir vs die düşünüp hala tayin için herhangi bir adım atmadım ve o şehirden nefret ediyorum zaten. fırsat bu fırsat diyip de tayin albilirdim ama evliliği bitirmeyi göze alamıyorum sanırım ama yaşanılanlar da kolay hazmedilecek şeyler değil....

Bu ne hadsizliktir yahu!! Arkadaşım eşinle konuş boşanma falan düşünmüyorsan eğer,kaynın olacak edepsiz herif senden özür dilemeden gitme evine..çünkü kocan tüm bu sana yapılan hakaretlere karşı sessiz kalmaya devam ederse,o aileden daha çok hakaret duyarsın..yaptığın bişeyde yok anacım hakaret işitmene sebep olacak..kocanda neyse yazmıcam Allah yardımcın olsun.

evet eşine haber vermemekte hatalısın sadece bir telefonla nereye gittiğini söyleyebilrdin bunda bir şey yok.o aynısını yapsa bence sen tepki verirdin.

ama kaynın nasıl sana hakaret eder ailenle sert konuşur anlamadım,kim o dış kapınn mandalı yerinde bu olayda. nasıl bu hakka sahip olur?

ama suç onda değil onu bu şekilde konuşturan izin veren eşinde.

zaten topu topu bir yıl 3 aylık evliyiz ve eşimn ailesiyle gayet mesafeliydim ve bunu bir türlü hazmedemiyorlardı ne eşim ne de ailesi.

ikimiz de otuz yaşındayız ve ciddi kavgalar ediyorduk artık ve gerçekten birbirimize zarar verme aşamsına gelmiştik. konunune kaynımla hiçbi alakası yokken nedne karıştı ya da nasıl oldu anlamadım. eşim benm ailemn yanında olduğumu öğrendiğinde sanırım kaynım da eşimin yanındaydı ama o hakaretleri ederken yanyanalarmıydı bilemiyorum..

eşim evde kalmazken iletişim halinde değildik. ondan önce de evdeydi ama tartışma haricinde pek iletişime geçemiyorduk zaten son bi haftadır da...

hiç bir sebep hakaret için bahane değil.
hele ki aile mevzusunda kimse karışmamalı.
eşinizle konuşun bence kimse yokken evet bu konunun başlangıcında hatalısınız ama bunu düzeltmek sizin elinizde.
hakaret meselesini ise kesinlikle kapatmayın.

Son düzenleme:
Eşine haber vermen gerekirdi bunda herkes hemfikirdir,
çünkü ilk yanlış bu.

İkincisi kayınbirader sana bu şekilde konuşuyorsa suçlu eşin.

Üçüncüsü belli ki eşin dolduruşa gelen bir tip,
ben olsam madem öyle der çeker giderdim.

Seni zaten önceki konularından biliyorum , eşinle bir sürü sorunun var,
o şehri de sevmiyorsun tayin iste git.

Seviyorsa zaten peşine düşer...

Son düzenleme:

oooo 3 aylık mı??siz ne yaptınız böyle bu kadar kısa sürede:26:

acemilikten diyeceğim ama yaşlarınız da küçük değil ki.

evliliğin bu kadar yeni olması belki bir şans daha verilmeyi hak edebilir,ama belli ki eşiniz çok toy.

öyle hemen eşyaları al ,tayinini al,çok ciddi bir derse ihtiyacı var.

kayın konusunda yorum yapmamışım önceki mesajımda, ben olsam o ettiği lafları bir bir yedirirdim.

evli kalsam dahi bir daha ömrü billah yüzüne bakmazdım,haddini bilmez yaratık.

çok pardon,bir yıl 3 ay demişsiniz şimdi tekrar okuyunca gördüm.bu kadar sürede evliliğin oturması lazım,eşiniz çok yanlış yapmış.

Son düzenleme:

sevdiğini biliyorum ya da şöyle söyleyeyim sık sık söyler amaaaaa
ordan ayrılıp da ailesini ezip de peşime düşeceğini sanmam
zaten kaynımın o erkeksi!!!!! tavırlarından sonra eşimin normal davranacağını hiç sanmıyorum.
ailesi de zatennn çokktaaan doldurmuştur habersz gelmemle ilgili.
sonumzu ne olacak bilemiyorummm tayin alıp gelmeyi gözüm kesmiyor nedense...
oraya dönmeyi de.

eşiniz ailesinin cok fazla etkısınde kalmıs, bence kesınlıkle gerı adım atmayın, cok bıcak sırtı bır durum bu, ancak ve ancak arkadaslarn da soyledıgı gıbı pesıne duser, senı gerı dondurmek ısterse gıt, ve tabıı kaynın da ozur dılemelı. bunlar olmuyorsa da zaten hııc uzulmeye kafana takmaya degmez, ıste tayınını, cıkmazsa da cıkana kadar ayrı durabılırsın ondan

Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz kendi ellerinizle maalesef.

1. Aldatma, şiddet, vs. olmadan eşler değil evi, yatağı bile terketmemeli.

2. Henüz evliyken ve hatta boşanmayı bile düşünmüyorken eşinize haber vermeden ailenize gitmeniz çok yanlış, en azından izin almak değil de mesela "ben kafamı dinlemek için biraz annemlere gidiyorum umarım bizim için daha iyi olur" tarzı birşey söyleseydiniz hiç değilse eşiniz bu derece sinirlenmezdi.

Herneyse olan olmuş, bu saatten sonra eşinizi bilmem ama o kaynı eğer msj falan varsa şikayet ederdim. Eşiniz de çok çiğmiş gerçekten kendi kardeşine kadar karıştırmış. Hem eşine hakaret edilmesine göz yumması da ayrı bir ilginçlik gerçekten.

kaynın da bi garip ya
kocan varken ona neymişki
ya eşin kardeşi laf sayarken o ne yapıyordu
peki sen tartıştınız 3 aylık evlisiniz
kocana ne diye eve gelme dedin
konuyu nerden tutsak elimizde kalıyor
haklı kimse yokki
hepinizde de var
tayin konusuna gelince evliliginin sonunu göremiyorsan iste

eşin eve gelmiyor kavgalısınız diye..
sen eşine sormadan ailenin yanına gidiyorsun..
nasıl bir sorumsuzluktur bu..
evlisiniz siz her kavga ettiğinizde ayrı evlerdemi kalıyorsunuz??
bu alışkanlık haline gelebilir,kavgalıyken yatağı bile ayırmamak gerek kaldıki siz evleri ayırmışsınız..
nasıl bu raddeye geldiniz bilmiyorum ama kaynınızın tavrını anlamak imkansız..
bu davranışı rahatlığı kendinde görüyorsa bu eşinden kaynaklıdır..
kaynınla aranıza mesafe koyun..
eşinizlede ne sorununuz varsa ki var,,kaçmak yerine sorununuzu paylaşın.

benim kayınım bana hakaret edecek ha!
dünyayı dar ederim valla...
canım sen eşine karşı sorumlusun başta bi hesap verileceksede ona verilmeli..
nası bişeydir ona noluyo...
haklısın sinirlenmekte,

Yanlışlar iki taraflı aslında ortada bir sorun yokken annenize gitmekle sorun yaratmışsınız.

Evlilikte ne olursa olsun eğer sizi ağır darp etmediyse, zarar verme ihtimali yoksa evden göndermek, ayrı kalalım demek mantıklı değil sorunlar uzaklaşarak değil konuşarak çözülür zaten adam sizden ayrı ve kafasını toplamaya çalışıyor böyle önemli bir zamanda siz ailenize gidiyorsunuz hem de haber vermeden. 2.5 saatlik yol az mı. Eşiniz ailenize herşeyi anlatsa da gideceğinizi nereden bilsin.

Neden ailelerinize herşeyi anlatıyorsunuz ve siz neden evinizde sorun olunca ailenize gidiyorsunuz her tartışmadan ailenizi haberdar ederseniz olmaz bazı şeyler aile içinde halledilmeli kol kırılır yen içinde kalır yoksa aileniz eşinize güvenmez evliliğinizin yürümediğini anlar.Siz belki sonra yine barışırsınız ancak aileniz rahat edemez. Daha 3 aylık evlilikte ne sorun olabilir, ailesiyle bu kadar kısa zamanda neden mesafeliydiniz. Yani kavganız eşinizin ailesiyle mi ilgiliydi de eşiniz kaynınıza anlattı o yüzden sinirlenmiş olabilir mi. Ben de şahse eşimle kavga ediyorum ama o evden çıksa bile 2 gün gitmez birkaç saat çıkar dolaşır daha fazla sürerse ben ararım neredesin diye asla evimi o yokken bırakıp gitmem. Sakinleşince konuşuruz. Tabii ki kaynınızın yaptığı çirkin ona düşmez laf söylemek hakaret etmek. Arayıp sormadığına göre ayrılmak istiyor demek ki bence arayın konuşun ne istiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…