kaynımın hakaretleri.....

benim kayınım bana hakaret edecek ha!
dünyayı dar ederim valla...
canım sen eşine karşı sorumlusun başta bi hesap verileceksede ona verilmeli..
nası bişeydir ona noluyo...
haklısın sinirlenmekte,

kime dünyayı dar edicen anlamadım eşine mi, kaynına mı?
eşim gayet bunalımda bir mesaj atıp derdini sordum derdin her türlüsünden dem vurdu ve kendisi gayet asabi anladğım kadarıyla şu an.
kaynımla ilgili haklılığımı ve eşimin buna müsaade etmesine olan kırgınlığımı belli edebileceğim b, ilişki yok şu an aramızda.
gayet haklı ve görüyor eşim kendini bi o kadar da haksızlığa uğramış.
kendmden şüphe etmye başladım. ben eşimi kimseye ezdirmemişken neden bunlara maruz kalıyorum ve üsütne sinirli olan da eşim oluyor????
ailesine karşı mahcup mu hissediyor anlam veremiyorum ama kendisi beniaileme defalarca şikayet etmiştir. yoksa ben asla aileme aramız kötü eşimden habersz geldm die gelmezdim...

eşine haber vermeliydin tamam ama kaynın sana ne olursa olsun böyle davranamaz...
ne alaka yani..
eşinle senin arandaki konuya bu şekilde karışması gerçekten tahammül edilemez...

eşine haber vermeliydin tamam ama kaynın sana ne olursa olsun böyle davranamaz...
ne alaka yani..
eşinle senin arandaki konuya bu şekilde karışması gerçekten tahammül edilemez...

evet tahammül edemiyorum ve eşim bu konuyla ilgili hiçbirşey söylemiyor.
ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım karar veremiyorum.
bu şartlarda oraya dönmek çok zor geliyor

evet tahammül edemiyorum ve eşim bu konuyla ilgili hiçbirşey söylemiyor.
ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım karar veremiyorum.
bu şartlarda oraya dönmek çok zor geliyor

bu durumda eşin kardeşinin hata yaptığını kabul etmeli herşeyden önce..
eğer eşin senin yanında olmazsa zaten bi anlamı yok gitmenin...

merhabalar nerdeyim , uzun süredir yoktun bende düzene girdiğini düşünmüştüm bazı şeylerinn,

evden habersiz gitmen kötü olmuş ama kaynının kim oluyo ki,

en baştan habersiz gittiğin için o kısımdan kendini haklı çıkarmaya çalışıcak eşin,

kimseden ses çıkmıyor diyorsun hatasını anlayan yok yani, orda çalışıyosun illaki gitmen gerekli

eşin acaba hala ailesinin yanında mı , ailesinde de akıl yok arayıp sormaz mı insan hiç

ailesinin yanında kaldığını sanmıyorum ama ailesi benim habersiz arabayla yola çıkmış olmamı duydularsa ki duymuşlardır kesin, bunu kabul edemezler ama her halükarda kaynımın karışmasını kabullenemiyorum ve daha başka olaylara da karışabileceğini düşünüyorum bundan sonrası için.

habersiz geldiysem eşimle küseriz kavga ederiz ben ondan özür dilerim ne bileyim o sabah zaten kendimde değildim. ordan nasıl kaçtığımı ben bile hatırlamıyorum ama kaynımın her lafı beynimde şimşek gibi çakıp çakıp duruyor
eşimin bunun bir daha yaşanmayacağının garantisini vermesini istiyorum.....ama şu anda o da bana çok kızgın

Arkadaşların dediği gibi suç eşinde cnm..
Demekki sizin aranızda her geçen tartışma kavgayı ailesine anlatıyorki bu kadar tepki verdiler ve dön diye arayan yok..
Ne evine dönmek istiyorsun nede bulunduğun yerde kalmak..
Eğer evine tekrar dönersen buda bahanen olur eşinin ailesi ile bir daha görüşmezsin..
Allah sabır versin umarım herşey en kısa zamanda düzelir

arabayla gelmenin nesi kötü ben onu anlamadım

zaten problemli bi evliliğin vardı bi dolu konun var bence bu olay senin için şans oldu yaşadığın ve sevmediğin o ilden kurtulmak için taynini al ve istediğin şehre git seviyosa zaten peşinden gelir uğraşır uğraşmıyosada zaten çok mu mutluydun evliliğinde nerden inceldiyse ordan kopsun

eşinizle sorununuza kaynınız nasıl karışır?
eşiniz nasıl izin verir?hem karışmasına hem de ağır laflar etmesine.
ilişkiniz gerçekten garip.
şehir değiştiryorsunuz eşinizin haberi olmuyor...
karşınızda size ve ailenize sahip çıkmayan bir eş..
karşılıklı bişeyleri düzeltmeniz lazım.

sanırım eşime haber vermeyerek geldiğim için ailesinin ekmeğine de yağ sürmş oldum. beni köle olarak kullanamadıkları için pek bi muzdariplerdi kendileri.

bundan sonra eğer devam edersek ailesiyle görüşmeyeceğim kesin...

Canım eski konularının başlığına baktım sadece..
Hakaret,Şiddet ve Aldatma olmayan bir evliliği sana bitir demek saçma olur..
Bence kalk git evine işine başla umursamadan yaşa bakalım biraz sakin davran
Eşinin ailesi ilede görüşme dediğim gibi bakalım neler olacak bu benim fikrim
Yinede en doğru kararı verecek olan sensin çünkü ortada sevgi ve emek verilmiş bir evlilik var..

eşin nasıl kaynını böyle konuşturabiliyor.
seninle arasında ne geçerse geçsin ne yapacağınıza eşinle sen karar verirsin. eşin de nasıl çanak tutuyor böyle bir olayın gerçekleşmesine.

kocanda is yok senin tayinini iste bosa gitsin. barisacaksan da sayet o pislik senden ozur dileyecek.

eşin senden habersiz arabayı alıp biryere gitseydi böyle senin yaptığın gibi ne düşünürdün?? bu adam beni gözden çıkarmış haber bile vermiyor demez miydin? haklıyken haksız duruma düştün şimdi.
gerçi siz aranızdaki sorunları ailelerinize yansıtarak hatayı en başta yapmışsınız, siz artık bir ev yürütüyorsunuz ve iyisiyle kötüsüyle bu sizin hayatınız... iki yetişkin insansınız artık evinizin bir mahremiyeti olmalı. bu yaptığınız ailelerinizi birbirinize karşı kışkırtmaktan başka işe yaramaz, dışarıdaki insanlar nasıl yardım edebilir ki size??? barışırsanız -ki inşallah barışırsınız- bu konuyu bir konuşmanızı öneririm.

Evet çıkmam bir hata olabilir ama bunun telafisini eşime yapabilirdim. o gün gerçekten berbat durumdaydım ve eşim de gece eve gelmemişti zaten. nasıl çıktım yol nasıl geçti gerçekten hatırlamıyorum bile.
taaaki kaynımın hakaretlerini duyana kadar kendimde değildim dipteydim dip ötesine geçmemle beraber düşünmeye başladım ben naptım diye. ama kaynım o şekilde hakaret etmeseydi eşimden özür dileyebilirdim.

eşimle defalarca konuştum ailelere yansıtma söyleme anlatma diye ama bu konuda bir türlü aklını başına almadı. benm ailm de artık ona saygı duymuyor onun ailesiyle de aram bozuldu şu durumda. elleriyle bizi bu durum getrdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…