benim kayınım bana hakaret edecek ha!
dünyayı dar ederim valla...
canım sen eşine karşı sorumlusun başta bi hesap verileceksede ona verilmeli..
nası bişeydir ona noluyo...
haklısın sinirlenmekte,
eşine haber vermeliydin tamam ama kaynın sana ne olursa olsun böyle davranamaz...
ne alaka yani..
eşinle senin arandaki konuya bu şekilde karışması gerçekten tahammül edilemez...
evet tahammül edemiyorum ve eşim bu konuyla ilgili hiçbirşey söylemiyor.
ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım karar veremiyorum.
bu şartlarda oraya dönmek çok zor geliyor
merhabalar nerdeyim , uzun süredir yoktun bende düzene girdiğini düşünmüştüm bazı şeylerinn,
evden habersiz gitmen kötü olmuş ama kaynının kim oluyo ki,
en baştan habersiz gittiğin için o kısımdan kendini haklı çıkarmaya çalışıcak eşin,
kimseden ses çıkmıyor diyorsun hatasını anlayan yok yani, orda çalışıyosun illaki gitmen gerekli
eşin acaba hala ailesinin yanında mı , ailesinde de akıl yok arayıp sormaz mı insan hiç
arkadaşlar kaynıyla eşi yüzünden kavga eden var mı??
ben eşimle kavgalı olduğumdan 2 gündür eve gelmiyordu daha doğrusu ben dedim ayrı kalalım bi süre diye.
2 gece yalnız kaldıktan sonra 3. günün sabahı arabamızla aileme geldim. 3gün kalıp dönecektim 30 ağustos tatilinden dolayı. ama eşime söylemedim aileme gittiğimi. 2.5 saat mesafede oturuyor ailem.
eşim aileme geldikten sonra aradı ve arabayla geldiğim için bana bela okudu. daha sonra ailemi arayıp bana kızmaları konusunda ailemi ikna etmeye çalıştı.
daha sonra da ailemi kaynım aradı. o da aynı şekilde aileme benim yaptığım şeyin hiç uygun olmadığından bahsetmeye başladı ama abuk subuk cümlelerle ve öfkeyle ve eşimden çoook daha öfkeli bi şekilde cümleler kurdu.
dayanamadım telefonu aldım ve onu ilgilendirmediğini söylememle beraber bana hakaretlere başladı. bunu eşim bile bana yapmamışken kaynımın bu cesareti nerden bulduğunu anlayamadım ama gerçekten çok ağırdı. bi eşimden bi kaynımdan ağır şeyler duymayı kaldıramadım ama kaynım çoook daha ağır konuştu ve hakaret etti.
ben de üstüne eşimi arayıp erkek olup bana sahip çıkmasını söyledim. kardeşinin nasıl böyle konuşabildiğini sordum ve eşime ağır konuştum. eşim de abimi arayıp o şehre gitmemizi ve eşyalarımla tayinimi almamızı söylemiş. ve ben bir haftadır ailemin yanındayım ve eşimden ve ailesnden hiç bi ses yok. ben o şehrde çalışıyorum ve şu an işe gidemiyorum mecburen rapor aldım ama kaynımın hakaretlerinin üstüne eşim bunun bir daha olmayacağı garantisini vermeden o şehre dönemk istemiyorum.....
eşimin bana sahip çıkmadığını hissediyorum
çok mu hatalı bir davranış zaten 2 gündür ayrı kaldığım eşime söylemeden arabayla ailemin olduğu yere gitmek. 3 günlüğüne gelmiştim... boşanmaya kadar kaynımdan hakaretler işitmeye kadar varacak bi olay mı kızlar. kaynıma sen kim oluyorsun da benimle böyle konuşuyorsun dediğimde göstericem sana kim olduğumu dedi. bunları hazmedemiyorum.... ve daha bi sürü hakaret... bu arada kaynım eşimden küçük.
Arkadaşların dediği gibi suç eşinde cnm..
Demekki sizin aranızda her geçen tartışma kavgayı ailesine anlatıyorki bu kadar tepki verdiler ve dön diye arayan yok..
Ne evine dönmek istiyorsun nede bulunduğun yerde kalmak..
Eğer evine tekrar dönersen buda bahanen olur eşinin ailesi ile bir daha görüşmezsin..
Allah sabır versin umarım herşey en kısa zamanda düzelir
sanırım eşime haber vermeyerek geldiğim için ailesinin ekmeğine de yağ sürmş oldum. beni köle olarak kullanamadıkları için pek bi muzdariplerdi kendileri.
bundan sonra eğer devam edersek ailesiyle görüşmeyeceğim kesin...
bugün tam on gün oldu ve eşim hala beni hiç aramadı[/QU
Problemli bir evliliginiz oldugu kayninizin aranizdaki meselelerde soz soyleme hakki gordugunden belli. Siz hatali olun yada olmayin ona kalmamis telefonda laf soylemek. Esinizin on gundur aramayisi bile esinizin gazlanip sizin burnunuzu surtup tipis tipis geri doneceginizi dusunduklerindendir. Gelmeyin bu oyunlara. Sizi seven adam karsilikli ofkeler yatistiktan sonra esinin gonlunu bir cicekle alir. Kriz yonetimi boyle olur. Yanlis anlamayin yazdiklarimi ben esinizin bi degisik versiyonundan bosaniyorum. Bu gibi adamlar ailesinden bagimsiz evlilgine yon veremez. Bu stratejileri iyi bilirim. Bosanmayi goze alamiyorum yazmissiniz ya esiniz zaten bunun sizden daha once farkindaydi. Eger arayip kendiniz eve donerseniz bu insanlarla hic bas edemezsiniz. Ondan talep gelmezse zaten sizi kaybetme korkusu yoktur. Birakin ailesiyle mutlu mesut yasasin.
bugün tam on gün oldu ve eşim hala beni hiç aramadı[/QU
Problemli bir evliliginiz oldugu kayninizin aranizdaki meselelerde soz soyleme hakki gordugunden belli. Siz hatali olun yada olmayin ona kalmamis telefonda laf soylemek. Esinizin on gundur aramayisi bile esinizin gazlanip sizin burnunuzu surtup tipis tipis geri doneceginizi dusunduklerindendir. Gelmeyin bu oyunlara. Sizi seven adam karsilikli ofkeler yatistiktan sonra esinin gonlunu bir cicekle alir. Kriz yonetimi boyle olur. Yanlis anlamayin yazdiklarimi ben esinizin bi degisik versiyonundan bosaniyorum. Bu gibi adamlar ailesinden bagimsiz evlilgine yon veremez. Bu stratejileri iyi bilirim. Bosanmayi goze alamiyorum yazmissiniz ya esiniz zaten bunun sizden daha once farkindaydi. Eger arayip kendiniz eve donerseniz bu insanlarla hic bas edemezsiniz. Ondan talep gelmezse zaten sizi kaybetme korkusu yoktur. Birakin ailesiyle mutlu mesut yasasin.
en fazla on gün daha durabilirim ailemin yanında çünkü bugün 2. raporumu aldım maalesef...
bu süreçte bana gel dese de gelme dese de oraya dönmek zorundayım on gğn sonra.
içimde ona karşı çok büyük bi öfke olsa da tayin dilekçemi veremiyorum sanırım bu evliliğe şans veriyorum tekrardan.ama bu 10 günlk süreçte benmle iletişim kurmamaya devam ederse naparım kestiremiyorum
eşim ailesine onu mahcup ettiğimi düşündüğünden onlara karşı küçülmemek için ve dediğin gibi burnumun sürçülmesi gerektiğini eminim ki bi çok kişiden duyduğu için böyle davranıyor.
eşim maalesef hiçbir krizimizi yönetemedi. her defasında ben olanları yok sayarak devam ettim kaldığım yerden....
eşin senden habersiz arabayı alıp biryere gitseydi böyle senin yaptığın gibi ne düşünürdün?? bu adam beni gözden çıkarmış haber bile vermiyor demez miydin? haklıyken haksız duruma düştün şimdi.
gerçi siz aranızdaki sorunları ailelerinize yansıtarak hatayı en başta yapmışsınız, siz artık bir ev yürütüyorsunuz ve iyisiyle kötüsüyle bu sizin hayatınız... iki yetişkin insansınız artık evinizin bir mahremiyeti olmalı. bu yaptığınız ailelerinizi birbirinize karşı kışkırtmaktan başka işe yaramaz, dışarıdaki insanlar nasıl yardım edebilir ki size??? barışırsanız -ki inşallah barışırsınız- bu konuyu bir konuşmanızı öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?