bu ayrılığa bu sessizliğe dayanamıyorum. eşimi görmek istiyorum konuşmak istiyorum
mesaj atıyorum cevap vermiyor beni sevdiğini söyleyen adam nerde şimdi??
Elleriyle bu hale getirdi bizi mi? Sen evlendigin gunden bu yana yok sehri sevmiyorum, ailesini sevmiyorum, kocam soyle boyle diye diye bir hal oldun. Bence de bosanin o da sen de kurtulun.
Bir senelik evliligin ozeti: Kocam horluyor uyuyamiyorum, maasimi ortak harcamalarda kullanmak istemiyorum, boyle bir adeti yapmadigim icin yuzum vurup duruyorlar, kocam surekli calisiyor, burasi cok kotu kotu kotu, sikildim bunaldim vs vs
Esinin akli varsa aramaz, boylece sende ailenle birlikte cok sevdigin Ankara'da mutlu mutlu yasarsin
bu ayrılığa bu sessizliğe dayanamıyorum. eşimi görmek istiyorum konuşmak istiyorum
mesaj atıyorum cevap vermiyor beni sevdiğini söyleyen adam nerde şimdi??
bu yazdıklarınız dile kolay ama bu sorunların hepsini ben tek tek yaşadım.
bunları yaşamayan bilemez. hayatım tamamen değişti ve eşim o hayata alışmamda bana yardımcı olmadı. üstüne aileleri karıştırdı.
ama bitmesine hazır değilim ve geri adım attım eşim de şu anda herşeyi burnumdan fitil fitil getiriyor.
lütfen eleştirel değil de yapıcı olun.
içinde bulunduğum psikolojiyi bilmiyorsunuz
bu yazdıklarınız dile kolay ama bu sorunların hepsini ben tek tek yaşadım.
bunları yaşamayan bilemez. hayatım tamamen değişti ve eşim o hayata alışmamda bana yardımcı olmadı. üstüne aileleri karıştırdı.
ama bitmesine hazır değilim ve geri adım attım eşim de şu anda herşeyi burnumdan fitil fitil getiriyor.
lütfen eleştirel değil de yapıcı olun.
içinde bulunduğum psikolojiyi bilmiyorsunuz
Kusura bakma ama işleri arapsacına cevirdin. Eşini yalnız bıraktın, dışladın, alışmaya calısmadın. Neyse sen hic öz eleştiri yapmıyorsun.
şu an geri adım atmış olmam sanırım özeleştirilerimden.
ama inan ki çok zor günlet geçiridm. şimdi herşey daha da zorlaştı. ama eşim ciddi anlamda tanımadığım bi insan gibi davranıyor. her adımıma çok sert tepki veriyor şuan. bu kadarını hakettiğimi düşünmüyorum. cidden istemiyorsan asla birdaha konuşmam diyorum ona da cevap vermiyıor. sanırım ikimiz de çok büyük çıkmazdayız.
dediğin gibi belki de arapsaçı oldu artık herşey.
geleyim oraya die yalvarmam eşime asla gitmemi gerçekten istediğini söylerse. şuan söylediği asla gelip seni almayacağım ailen getirecek...
şu an geri adım atmış olmam sanırım özeleştirilerimden.
ama inan ki çok zor günlet geçiridm. şimdi herşey daha da zorlaştı. ama eşim ciddi anlamda tanımadığım bi insan gibi davranıyor. her adımıma çok sert tepki veriyor şuan. bu kadarını hakettiğimi düşünmüyorum. cidden istemiyorsan asla birdaha konuşmam diyorum ona da cevap vermiyıor. sanırım ikimiz de çok büyük çıkmazdayız.
dediğin gibi belki de arapsaçı oldu artık herşey.
geleyim oraya die yalvarmam eşime asla gitmemi gerçekten istediğini söylerse. şuan söylediği asla gelip seni almayacağım ailen getirecek...
arkadaşlar kaynıyla eşi yüzünden kavga eden var mı??
ben eşimle kavgalı olduğumdan 2 gündür eve gelmiyordu daha doğrusu ben dedim ayrı kalalım bi süre diye.
2 gece yalnız kaldıktan sonra 3. günün sabahı arabamızla aileme geldim. 3gün kalıp dönecektim 30 ağustos tatilinden dolayı. ama eşime söylemedim aileme gittiğimi. 2.5 saat mesafede oturuyor ailem.
eşim aileme geldikten sonra aradı ve arabayla geldiğim için bana bela okudu. daha sonra ailemi arayıp bana kızmaları konusunda ailemi ikna etmeye çalıştı.
daha sonra da ailemi kaynım aradı. o da aynı şekilde aileme benim yaptığım şeyin hiç uygun olmadığından bahsetmeye başladı ama abuk subuk cümlelerle ve öfkeyle ve eşimden çoook daha öfkeli bi şekilde cümleler kurdu.
dayanamadım telefonu aldım ve onu ilgilendirmediğini söylememle beraber bana hakaretlere başladı. bunu eşim bile bana yapmamışken kaynımın bu cesareti nerden bulduğunu anlayamadım ama gerçekten çok ağırdı. bi eşimden bi kaynımdan ağır şeyler duymayı kaldıramadım ama kaynım çoook daha ağır konuştu ve hakaret etti.
ben de üstüne eşimi arayıp erkek olup bana sahip çıkmasını söyledim. kardeşinin nasıl böyle konuşabildiğini sordum ve eşime ağır konuştum. eşim de abimi arayıp o şehre gitmemizi ve eşyalarımla tayinimi almamızı söylemiş. ve ben bir haftadır ailemin yanındayım ve eşimden ve ailesnden hiç bi ses yok. ben o şehrde çalışıyorum ve şu an işe gidemiyorum mecburen rapor aldım ama kaynımın hakaretlerinin üstüne eşim bunun bir daha olmayacağı garantisini vermeden o şehre dönemk istemiyorum.....
eşimin bana sahip çıkmadığını hissediyorum
çok mu hatalı bir davranış zaten 2 gündür ayrı kaldığım eşime söylemeden arabayla ailemin olduğu yere gitmek. 3 günlüğüne gelmiştim... boşanmaya kadar kaynımdan hakaretler işitmeye kadar varacak bi olay mı kızlar. kaynıma sen kim oluyorsun da benimle böyle konuşuyorsun dediğimde göstericem sana kim olduğumu dedi. bunları hazmedemiyorum.... ve daha bi sürü hakaret... bu arada kaynım eşimden küçük.
nerdeyime kızıyorsunuz ama adam zaten 2 gündür eve gelmiyormuş yani hata her iki taraftada var
her ne olursa olsun eşin hiçbir yere gitmemeliydi
nerdeyimde haber vermeden gitmemeliydi
kaynına gelince kesin arabayla bir işi vardı sen arabayla gidince işi bozuldu başka bir şey değil terbiyesiz
nerdeyime kızıyorsunuz ama adam zaten 2 gündür eve gelmiyormuş yani hata her iki taraftada var
her ne olursa olsun eşin hiçbir yere gitmemeliydi
nerdeyimde haber vermeden gitmemeliydi
kaynına gelince kesin arabayla bir işi vardı sen arabayla gidince işi bozuldu başka bir şey değil terbiyesiz
Nerdeyim kendisi kovmus adami, bir sure ayri kalalim diye
Onceki konulara bakarsan zaten esi horluyor diye ayri yatiolardi, adam kilo versin diye kosu bandi aldilar, doktora gittiler falan
Adama da yazik valla. Yani konu sahibi esinin memleketini begenmiyor olabilir, sorun yasiyor olabilir. Ama adam da evlenirken bu kadar sorun cikaracak bir es hayal etmiyordu buyuk ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?