kaynımın hakaretleri.....

Kocan olacak adam tayinini alsın,buraya gelmesin demiş.10 gündürde aramıyor.
Demek ki; kardeşinin ettiği hakaretleride normal karşılıyor .O zaman siz daha neyi bekliyorsunuz.

Ben eşinizen habersiz yola çıkmanızı yanlış bulan arkadaşlara katılmıyorum.
O andaki ruh halinizi anlayabiliyorum.
Zaten o durumda eşle iletişime geçip ben gidiyorum geliyorum muhabbeti olamayacak kadar sıkıntılı bir ortam oluyor.
Kaldı ki eşiniz de gece eve gelmemiş.
O kafayla iyi bile düşünmüşsünüz.
İnanın bu evlilikten ve kocanızdan ne köy olur nede kasaba.
Aklınızı başınıza toplayıp, kararlı bir şekilde hareket edin.
O sizin döneceğinizden adı gibi emin.
Her şeyi ailesine duyuran adamdan hayır gelmiyor, gelmez....
İşinize gitseniz bile o eve dönmek zorunda değilsiniz ki.
Geçici bir çözüm bulabilirsiz.
Akraba, arkadaş, otel, misafirhane...
Adam tayinini alsın gelmesin demiş.
10 gündür de aramıyormuş.
Demek ki bu kadar kolay ayrılmak.
Daha ne diye o aileye kendinizi güldüreceksiniz, kürkçü dükkanına döndü diye.
Mantıklı olun. O aramazsa olmayıversin öyle adam öyle eş...

Son düzenleme:
Eşin senin tek başına yola cıkmış olmana kızabilir anlarım. Ama kayınbirader kim oluyor da sana hakaret ediyor? Ve eşin tüm bu olanları bilmesine rağmen hala sessiz kalıyor.

Nerdeyim; sizin evliliğiniz bitmiş okeye dönüyor.

bu ayrılığa bu sessizliğe dayanamıyorum. eşimi görmek istiyorum konuşmak istiyorum
mesaj atıyorum cevap vermiyor beni sevdiğini söyleyen adam nerde şimdi??

barışırsan her kavgada parlayıp büyük işlere kalkışma, kalkışırsan da sonradan sönme olur mu? eşin alışmış böyle coşup coşup durulmaya anlaşılan artık takmıyor belli ki.

Elleriyle bu hale getirdi bizi mi? Sen evlendigin gunden bu yana yok sehri sevmiyorum, ailesini sevmiyorum, kocam soyle boyle diye diye bir hal oldun. Bence de bosanin o da sen de kurtulun.

Bir senelik evliligin ozeti: Kocam horluyor uyuyamiyorum, maasimi ortak harcamalarda kullanmak istemiyorum, boyle bir adeti yapmadigim icin yuzum vurup duruyorlar, kocam surekli calisiyor, burasi cok kotu kotu kotu, sikildim bunaldim vs vs

Esinin akli varsa aramaz, boylece sende ailenle birlikte cok sevdigin Ankara'da mutlu mutlu yasarsin

bu ayrılığa bu sessizliğe dayanamıyorum. eşimi görmek istiyorum konuşmak istiyorum

bak hicbişi sizin evliliğinizi özetlemiş. İmzamı atarım onun yazdıklarının altına.

Elleriyle bu hale getirdi bizi mi? Sen evlendigin gunden bu yana yok sehri sevmiyorum, ailesini sevmiyorum, kocam soyle boyle diye diye bir hal oldun. Bence de bosanin o da sen de kurtulun.

haydaaaa... Bu ne perhiz bune lahana turşusu derler ya...
Tam da sizi özetliyor.
Madem neden çekip gittiniz adam zaten sizin böyle olacağınızdan adı kadar emin.
Yani sizi sizden daha iyi tanıyor.
O şutu çekip golü atamayacaksanız,
Neden kendinizi eşinize karşı komik duruma düşürüyorsunuz.
Şimdi siz eşinize yalvarıp eve döneyim nooolur da dersiniz.
Yok yok bu adamlar da bazen haklı galiba ....

bu yazdıklarınız dile kolay ama bu sorunların hepsini ben tek tek yaşadım.
bunları yaşamayan bilemez. hayatım tamamen değişti ve eşim o hayata alışmamda bana yardımcı olmadı. üstüne aileleri karıştırdı.

ama bitmesine hazır değilim ve geri adım attım eşim de şu anda herşeyi burnumdan fitil fitil getiriyor.
lütfen eleştirel değil de yapıcı olun.
içinde bulunduğum psikolojiyi bilmiyorsunuz

Kusura bakma ama işleri arapsacına cevirdin. Eşini yalnız bıraktın, dışladın, alışmaya calısmadın. Neyse sen hic öz eleştiri yapmıyorsun.

Basta kocan olmak uzere herkesten yapici olmasini beklemek yerine kendin yapici olmakla ise baslayabilirsin.

Esine hic haber vermeden Ankara'ya cekip gitmen bir hata, ac telefonu ya da mesaj at ozur dile. Bir kere daha denemek istedigini soyle. (Velhasili geri adim at)

Esin bu geri adimini kabul ederse kayninin hakaretlerini gundeme getirirsin, bir sure gorusmek istemedigini soylersin. Diger aile fertleri ile ne amacla gorusmuyorsun o kismi da anlamadim.

Kusura bakma ama işleri arapsacına cevirdin. Eşini yalnız bıraktın, dışladın, alışmaya calısmadın. Neyse sen hic öz eleştiri yapmıyorsun.

şu an geri adım atmış olmam sanırım özeleştirilerimden.

ama inan ki çok zor günlet geçiridm. şimdi herşey daha da zorlaştı. ama eşim ciddi anlamda tanımadığım bi insan gibi davranıyor. her adımıma çok sert tepki veriyor şuan. bu kadarını hakettiğimi düşünmüyorum. cidden istemiyorsan asla birdaha konuşmam diyorum ona da cevap vermiyıor. sanırım ikimiz de çok büyük çıkmazdayız.
dediğin gibi belki de arapsaçı oldu artık herşey.

geleyim oraya die yalvarmam eşime asla gitmemi gerçekten istediğini söylerse. şuan söylediği asla gelip seni almayacağım ailen getirecek...

O da bıktı be nerdeyim? Ordan gitmek istedin, ailesinden uzak durmak istedin, horluyor dedin, o dedin şu dedin.... Adam da yıldı haliyle. Evliliğiniz cok yıprattınız. Ben sana suclusun demiyorum ama hatalısın. Bu saatten sonra o evlilik toparlanır mı?

Neden adamin seni almasini bekliyorsun? Kendin gitmissin neden kendin geri donmuyorsun? Esinle de empati kur, surekli sorun cikaran insanlari kimse sevmez, sen nasil ondan soguduysan o senden neden sogumasin?

Tartışma sebebiniz her ne olursa olsun, kendi kafana göre iş yapmamalısın. Sen çıkıp gitmişsin bir de bana sahip çıkmadı diyorsun, neyin kafasındasın allasen?

Neden ayrı kalıyosunuz, sevgili misiniz siz. Madem kendi kafana göre işler yapacaksın, ayrı duracaksın neden evlendin?

Kaynını ilgilendirmez, o kadar hakareti sana söyleyemez, burda tamamen haklısın. Ki sen hata yapmış bile olsan burda söz sahibi olan kişi eşindir, kimse değil.

Lütfen bir daha kendi kafana göre davranıp evliliğinizi yıpratma.

nerdeyime kızıyorsunuz ama adam zaten 2 gündür eve gelmiyormuş yani hata her iki taraftada var
her ne olursa olsun eşin hiçbir yere gitmemeliydi
nerdeyimde haber vermeden gitmemeliydi
kaynına gelince kesin arabayla bir işi vardı sen arabayla gidince işi bozuldu başka bir şey değil terbiyesiz

scarlet, nerdeyse 1,5 yıldır durum bu. Adam artık cığrından cıktı.

Nerdeyim kendisi kovmus adami, bir sure ayri kalalim diye
Onceki konulara bakarsan zaten esi horluyor diye ayri yatiolardi, adam kilo versin diye kosu bandi aldilar, doktora gittiler falan
Adama da yazik valla. Yani konu sahibi esinin memleketini begenmiyor olabilir, sorun yasiyor olabilir. Ama adam da evlenirken bu kadar sorun cikaracak bir es hayal etmiyordu buyuk ihtimalle

eşini kendi kovmuyşa tamamen haksızsın nerdeyim
bak canım hepimiz bazı sorunlar yaşıyoruz sanmaki hepimizin evliliği dört dörtlük dünyanın düzeni bu kadınlar biraz daha verici olmalı ve alttan almalı ki ben cok asiyimdir alttan alıyoruz yeri geldimi
gerçi bundan sonra kim haklı kim haksız meselesi değil ama ne yapabilirmi konuşmalıyız
eşin aileninin seni kışkırttığını düşünüyor galiba ailen getirecek dediğine göre sen raporun bitince git evine eşinin siniri geçene kadar bu konulara girme kalbine kıracak sözler duyabilirsin alttan al
kaynına gelince senden özür dilemedikçe ne görüş ne konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…