arkadaşalr lütfen bir akıl verin eşimle hala doğru dürüst görüşmedik. ben onun memleketine işim dolayısıyla kardeşim ve abimle döndüm. fiilen 20 gündür ayrıyız. ne arayıp dön dedi ne de olumlu konuştu bu süreçte. ama iş başı yapmak zorunda olduğum için döndüm evime.
eşim eve gelmedi 2 gündür. ben yokken de gitmemiş eve. ailesine de gitmemiş. iş yerinde yatıp kalkmış.
konuşucaz bugün ama bana yine ailesi ile ilgili bi sürü beklentisini sıralyıp durucak.
o da ben de artık devam etmekten gerçekten korkuyoruz......
sevgimden bile emin değilim. bu şehirde yaşamak istemiyorummmmmmmmmmmmmmm
ailesine hizmetçilk yapmak istemiyorum
boşanmak da istemiyorummm
Arkadaşım ama sen bu evliliği sürdürmek istiyor musun emin misin...bence önce kendinle ilgilen kendini dinle.yani kaynını falan boşver sen eşinin hareketlerine bi bak.kabullenebilecek misin bunları.kimse kimsenin sahibi değil o ne biçim laf sen kendine bunu yedirebiliydor musun,eşinden önce sen kendine sahip çıkmalısın.sana tavsiyem ezdirme kendini...tükenmişlik nedir çok iyi hissediyorum şu anda.
akşam konuşucaz. konuşmayı sürekli erteliyor. ne o ne de ben hazır değiliz sanırım.
o inadından bu şehirden de ailesinden de vazgeçmiyeceğini söyleyecek. ama ben de bu zorbalığını kaldıramıyorum annesini çok sevmemi istiyor. sınır koymamı kaldıramıyor. asla onlara kötü bi davranışım olmadı. eşimin bana beklenti olarak sunduklarını anlatsam nutkunuz tutulur.
dipte olmak böyle bişey.
ona defalarca ailesine saygı duyduğumu ama onların istediği gibi biri olmak zorunda olmadığımı anlattım. akşam da konuşacak bişey bulamıyorum artık.
ne söylerse dinlemeyi düşünüyorum çünkü ben ona bitti diyorsan nasıl bi yol izleyeceğimizi netleştirelm dedm 2 gündr konuşcaz hala erteliyor.
sorunlarımız çok büyük değil belki ama ikimz de tükenmiş durumdayız...
♥gözyaşı♥;31961110 .!.:
Ama sen şu ruh halindeyken seni eleştirmek, sen hatalısın diye yerin dibine çalmak kendi bencilliğimizden ve egomuzu tatminden öteye gitmez..
arkadaşım sorunlarını doğu batı diye genelleme yapmadan sadece kişilik ve karakter olarak görürsen daha rahat çözüme ulaşırsındoğu kültürüyle yetişmiş kadına değer vermeyen saçma bi zihniyetle uğraşıyorum. ama eşimin ailesindeki ennnnnnnnnn normal insan eşim. kaynımın eşinin akıbetini düşünemiyorum bana bile bu kadar karışıyorsa....
ben de emin değilim devam edip etmemekte. ama sadece eşimin dolduruşa geldiğini ve benm bazı fevri hareketlerimden dolayı da bu işi toparlama gücünü kendinde bulamadığını düşündüğü
m için daha sakin olarak denemek istiyorum. abime ablama kesinnn ve net olarak bitti diyen adam ben sorduğumda ses çıkarmıyor bana. evet bitttiiii demiyor. bekliyorum 2 gündür sürekli erteliyor konuşmayı.
ama elbette çok zorluyor beni bir çok yönü onun. sadece daha sakin olmaya çalışarak elde edebileceğim kazançlarım olabilir mi bu evlikte die düşünmeden edemiyorum....
beni çıldırtacak kadar saçma cümleler kurduğunda sükunetle karşılayıp sessiz kalarak eşimin mantıklı düşünmesine yardımcı olabilirmiyim bunu denemek istiyorum
dua eden iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim
bütüüün fikirlere açığım..
Eşin gözünde bu hareketleri ile iyice düşmüyor mu?dün akşam eşim eve geldi kısa bi konuşma yaptık ara ara sessziliklerin olduğu bi konuşma olmuyor yapamıyoruz boşanıcam dedi. peki öyleyse boşanma dilekçeni ver ben de ona binaen tayin dilekçemi vereyim dedim. hayır sen tayin dilekçeni ver dedi.
ben nasıltayin alayım dedim. burdan çıkmak kolay değil boşnamaya binaen istiicem tayinimi dedim.
o zaman sen ver boşanma dilekçesinin dedi.
boşanmak isteyen sensn sen ver dedim.
evet boşanmak istiyorum ama boşanan sen olacaksın sen ver boşanma dilekçesini dedi.
ben vermem dedim ben boşanmak sitemiyorum isteyen sensin sen ver dedim.
iş yerinde bişey dediler mi uzun süreli raporlu olmana, kızkardeşin napıcak (yanımda ya şu anda) işe başlııcakmı, telin kırılmıştı yeni mi aldın neyi kullanıyon şimdi gibi sorular da sordu. ben de ona çay içermişin dedim. aa ben yumuşak oldukça delirttin beni boşanıcam diyo. dilekçeni ver diyorum sen ver diyo.
hala kaynımı sabunmaya kalkkıyor, ailem bizi görmeyin yokmuşuz gibi davranın eğer sorun bizsek dedi diyor. ailesine acıyo hala. her fırsatta beklentilerini dile geitrenler şimdi kedi gibi oldular. tüüüüüüüüüüüüüüüm suçlu hala benim adamın gözünde.
sonra kızkardeşimin yanına uğradı mutfağa, ben çıkıyorum falan dedi. arkasından seslendim nereye gidiyorsun bişeye bağlamadık beş dakika gelirmisin dedim. dediğim gibi dedi ve gitti.
bişey anlayan varsa bu durumdan bana da anlatsın arkadaşalr.
sabah da ben ona mesaj attım. bugün ver dilekçeni beni süründürme dedim. o örnek verdiğin kızlar giib peşinde koşmayacağımdan emin olabilirsin dedim.
adım gibi eminim ki babası ben o kızı bi daha istemiyorum dediği için bizi bu hale getiriyo bu adam. ama boşanma düşüncesi gerçekten çok ağır................
Eşin gözünde bu hareketleri ile iyice düşmüyor mu?Ben de mi böyleyim bilmiyorum ki, hala daha olayı kayınpederinin şöyle böyle demesine bağlıyorsun...Bağlama arkadaşaım...Senden boşanmak isteyen bir adam var ( ki onu bile oyuncak etmiş dilinde beceremiyor) sen nasıl istemiyorum dedin Gerçekten istemiyorsan da burnu böyle sürtmez, arşa değer anca.Hem duyguların hem hareketlerin belirsiz, güçlü olmanı dilerim.Evlilik çetin ceviz...çok çetin...
o benm gözümden defalarca düştü. zaten ben de istesem sanırım yanıan oturur sarılırdım ya da ne bileyim nazlı nazlı yaklaşırdım ama öyle bi elektrik kalmamış hiç aramızda.
neden ben boşanmak istemiyorum dedim onu bile bilmiyorum. sanırım BOŞANMIŞ olmak ağır geliyor.....
terapistimle görüşücem akşam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?