kaynimin sevgilisi perisan etti bizi

adam sana s..r git beğenmiyorsan diyo, kusura bakma ama adamın ne mal olduğu belli
sen hala bu adamdan hamile kalıyorsan ve bebeğimi babasız büyütemem diyip cekip gidemiyorsan, zaten bütün bunları hakediyorsun, adam sana el bebek gül bebek bakıp sonradan değişmemiş ki, hep böyleymiş, sana saygısı hiç yokmuş ki.
babasız büyütemezmişsin ya, çok merak ediyorum sen adamı boşamayacaksın ama acaba o sırf nikah var diye babalık mı yapacak, böyle mi düşünüyorsun? ben arada alaka kuramadım

aslinda bozuk niyetini bu kadar acik sekilde dile getirmesi cok guzel oldu
en azindan rengini belli etti
bu konuda kendini sansli say

ve senide kutlarim kendini kullandirmayip
saf asiklari oynamadigin icin

rahat iliski sinirsiz cinsellik
sorumsuzca gidip kalmalar
e aileler neci?
bunu dusunemeyecek kadar buyumemis
ve bunlari isteyecek kadar sevmemis seni demekki..

sana layik cok daha olgun ve sorumluluk sahibi
gercek erkeklerle karsilasirsin umarim

bunu başka konuda sen mi yazdın gercekten?
büyük çelişki, neyse ben yazdıklarımı geri aldım o zaman bu işin içinde bir iş var, ben karışmayayım

o adamdan bi an önce boşan kusura bakma ama yoksa bi gün evladın yakalar babasını banyoda başka bi kadınla onunda kızgın yağlar dökülür başından ...

Kardeşinin birlikte olduğu kadınla yatan bir adam!! Sen bu durumdan hiç korkmadın mı be arkadaşım.Bu tinette bir adam yarın öbür gün satar seni. Çocuğuna babalık etse ne olur etmese ne olur.Ailen arkanda durmuyorsa bu dünyanın sonu değil.Doğumun yakınmış şimdi hareket etmen çok zor.Ama çocuğun biraz palazlandığında kendine düzgün bir iş bul ve kurtar kendini.Zorlanırsın tek başına ama bu imkansız değil.Hiç olmazsa çocuğunu o ahlaksız adamın ortamından uzaklaştırırsın.Kocam erkektir diye düşünme bu hata.Erkek yuvasına sahip çıkan,karısını incitmeyendir.Senin ki gibilere başka bir şey derler bizim oralarda. Gözünü aç.Bu ahlaksızlığın içine karışma. Rabbine sığın dua et bol bol,Onun kudretinden büyük birşey yok.Bir kapı kapanır diğeri açılır hayatta.Kendine güven ve ezdirme.Önce kendi zihniyetini bir gözden geçir.Kimden şevkat bekliyorsun bir bak!! Aklın alıyor mu yazdıklarını gerçekten.Ben almayacağını,bunları hamileliğin verdiği duygusallıkla yazdığına inanmak istiyorum.

ya canım psikolojin berbat durumdadır hamilesin çok kırıcı yazmakta istemiyorum aslında ama böyle bir adamın çocuğuna babalık yapması mı daha iyi babasından ayrı ama bir babasının var olduğıunu bilerek mi yaşaması daha iyi sen karar ver..Kardeşinin eski sevgilisyle girlkte olan bir baba..Çocuk bu adama mı baba desin bunu örnek alsın?

Allah bu olayı yaşayan kadına yardım etsin. inşallah kendinde ayakta duracak gücü bulur, mantıklı davranmayı başarır ve bu evliliği bitirir. o banyoda gördüğün gün kılıtleseydin ya be kardeşim kocanla kadını sonra da çağır polisi evimde eşim zina yaparken yakaladım de tutanak tuttur. sonrada boşan paşa paşa. ben de hamileyim ama bi tarttım gönlümü aşkımdan ölsem yıne de o adamla değil aynı yatağı aynı evi bile paylaşamam o andan sonra. hem arkadaşım annen de yaşamış aldatılmayı senin tepkin de onunki giib mi olmalıydı susup kabullenerek ahhh ahhh. yine çalışır bakarsın bebeğine. hayattan korkma.

keşke banyoda yakaladığın an bu forumdan yardım isteseydin sana daha ıyı yardımcı olurduk buradakı bazı arkadaslarımızda aldatıldı ama banyoda yakalayıp affeden sanmıyorum olsun sen hatayı o an yaptın çocuğunun babasız kalması ile ilgisi yok bunun sen hayattan korkmuşsun (((

ya simdi cildircam vallahi..... hey ahali Kadinlar klubu bayanlari siz aklinizi mi kacirdiniz.. surda forumda okuyorum okuyorum yani kendime gelemiyorum, birisi 2 ci esi kabul edilir mi diye forum acar digeri esim aldatti ama gitcek yerim yok icim pisti der ama ayrilamaz evden, sen boyle burda forum acmissin ustelik kadin birakmiyo demissin... Acizlik modami oldu da haberimiz yok??? hani aldatir pisman olur bir daha yapmam fln der belki affedilir bu adamlar hem arsiz hem yuzsuz hala diger kadinlari sucluyorsunuz. Senin isin bu kadini biraksa diger bir kadini bulacak. Suc tamamen kadinda degilki boyle kadinlar heryerde var senin kocan istekli olduktan pesinden gittikten sonra kadinlar napsin? bu kadin gider baskasi gelir senin kocan aldatmaya meyilli olduktan sonra...Kendini tutmasi gereken kocan yoksa boyle kadinlar heryerde karsiniza illaki cikar.

Bosan hic durma gururun varsa... sana hastalikta bulastirir sagliginida mi dusunmuyorsun. Hatta ben senin yerinde olsam hemen gider bir aids testi yaptirirdim kimbilir kimlerle ne cevizler kirdi bebegin aidsli dogarsa gorursun o zaman anyayi konyayi... hala daha seviyorum diyorsun yuh vallla pes dogrusu

Yorumunuza çok katılıyorum. Bu tür kadınlar her yerde var ve onlar sonuçta elin kadını. Bir koca,karısını çocuklarını düşünmedikten sonra elin kadını mı seni düşünecek? Akıllı olsun o zaman o erkekler de başka bir yerleriyle değil de beyinleriyle düşünsünler vicdanlanlarının sesine kulak versinler. Suçun büyük çoğunluğu kendi yuvasını eşini, geleceğini, çocuklarını düşünmeyen erkektedir. Diğer kadın da elbette suçludur ama sonuçta dışardan birisi bir yabancıdır, ailenin içindeki bir insan gibi düşünmez geride kalanları.

canım okurken bile şook oldun!!çalışıyorsun kendi ayakların üstündesin be güzelimmmmmm ..böyle iğrenç bişey aklından silinir mi bilemem..sana saygısı olmayan seni köle ;en aşağıda bir insan olarak gören ve de en adi aldatma biçimini yapan bir erkeğin çocuğuna babalık yapması?? sanmıyorum! o seni de doğacak çocuğu da haketmiyor asla..hadi af dilemiş af etmişsin..af dileyen adam pişman olur bir daha yapmamaya çalışır .ama bu yüzsüzlüğü ele almış hem görüşüyor hem hala gezip tozuyor..
devam ettirme kararın senin kararın ;hayat senin..ama boşanmayı sırf babasız olmasın ;ya da çocuğun psikolojisi bozulmasın die istiyorsan yanılıyorsun tatlım!böyle bir evlilik ve böyle bir adamın bulunduğu yerde inan ki çocuk da perişan olur sen de..çocuk bi kere senin üzüntünden etkilenir...kendi işin de var gül gibi geçinirsin yok mu sığınacağın bir ailen??

bence en büyük hata sende, ne esinde nede o kizda. sen kendini cignemelerine izin vermissin ve üstüne üstelik hala o cigneyen ayaklari öpmeye ragziysan daha coook cignerler.

lütfen yorum yaparken dikkatli olun!!bu nasıl bir yorumdur Allah aşkına ya!! "bu nasıl bir midedir" derken karşınızdakini aşağılamaya hiç hakkınız yok! kızcağızın gidecek sığınacak bir yeri yokmuş ailesi kabul etmezmiş..gidecek yeri olsa zaten giderdi..hadi gitti bu kız milyarlar almıyor ya..gitse çocuğu nereye kime emanet edecek etse o da parayla!!

madem konu sahibinin midesini eleştiriyorsunuz buyrun ;ayrılınca geçinecek parayı siz verin de midesizlikten kurtulsun
lütfen ya yorumlarınıza dikkat edin azıcık zaten kızın üzüntüsü kendine yeter...tamam boşansın yada boşanmasın yönünde yorumlarınızı yazın ama işi hakaret;küçümseme alaycı moduna vardırmayın!

Son düzenleme:

ne de çok mideciler varmış al burdan yak! bu arada adam öldürmeye de teşvik ayrıca ne ceza verileceğini de biliyor arakadaş...ilginççç.

Ama orda arkadaş kocasının midesizliğinden bahsetmiş:26:

Ama orda arkadaş kocasının midesizliğinden bahsetmiş:26:

hadi belki burada yanlışlık olabilir orada arkadaş kocasının midesizliğini kastetmişse özür dilemesini bilirim ama bizzat kadıncağıza midesiz diyen var ya..olmaz bu kadar herkesin tuzu kuru diye aşağılayıcı eleştirilerde bulunmaya hakkı olamaz ki canım ...

Cok agir elestirilerde bulunuyorsunuz,sizi anlayisa davet ediyorum.hicbir kadin aldatilyi istemez,kabullenmeyi hicc be hiccc istemez..bu kadincagizin karninda bebesi var.kimsesi yok.belkide aldigi maas 700tl yi gecmio..siz bu maasla ne yapardiniz yapayalniz bebeginizle?

geçen ay ki konu, son giriş tarihi 7 haziran, arkadaşın üyeliğide silinmiş, neden acaba, yazılanları okuduğunu hiç sanmıyorum, böyle başlıklarda üyelerin birbirine yorum yapmasınıda hiç anlamıyorum zaten, konuya yorum yapılcağına birbirlerinin yorumlarına yorum yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…