kaynimin sevgilisi perisan etti bizi

Ayrıl bitsin gitsin demek çok kolay gibi gözüküyor ama değil.Gözünüzle görmüşsünüz.Zaten eşinizin ettiği hakaretlere tahammül etmek zor olsa gerek.Birde daha da hassas olduğunuz bir dönemde.Gözünüzle saçma sapan bir hal görmüşsünüz.Çalışan kendi ayaklarınızın üzerinde duran bir kadınmışsınız.Evladınızı huzursuz bir ortamda büyütmektense ayrı ayrı ama huzurlu olan bir yaşam sağlayın derim ben.Allah yardımcınız olsun.​

resmen midem bulandı ya! bu ne böyle.siz bu adamdan nasıl sevgi beklersiniz.hadi diyelim burda biz tüyoları verdik, kadın da adamdan uzaklaştı.bir oh çekip kocanıza sarılıp yolunuza devam mı edeceksiniz?

büyük konuşmak istemiyorum dedim ama dayanamadım...bir kere o kocaya değil sarılmak onun suratına bile bakılmaz ya!!adam pişman bile olmamış.üzülmemiş bile bir de üste çıkmış terbiyesiz insan!!bilmiyorum, anlamıyorum çocuğum yok hamile değilim diye mi acaba?hadi her şey çok güzel oldu diyelim, ama o sapık herifin yanında yetiştirdiğiniz çocuk ne olacak?ona yazık değil mi!! size yazık değil mi? mideniz nasıl kaldıracak bu adamı!!!canım benim aklını başına topla.para kazanıyorsun. arkana bile bakmadan pılını pırtını topla bırak şu adamı sapıklığıyla baş başa.sen hayatına bak çocuğuna bak!!hayır böyle bir adamdan arada çocuk bile olsa ne sevgi beklenir anlayamıyorum!1!

Allah yardımcın olsun canım...

bence bu konu fake konunun acildigi gün yazilmis bir yorum bu. baskasina ne kadar da objektif bakabiliyor. hic inandirici gelmedi bana bu konu..

Bu sozlerden sonra o kocadan siz hayirmi umuyordunuz.. sizi hic benimsememisk..,sanki hic karisi degilmissiniz gibi davranmis, Allah askinaaa daha ne bekliyorsunuz boylesi asagilik,ahlaksiz, terbiyesiz bir adamdan..:18:Allah sonunuzu hayir etsin diyorum,neresinden donerseniz kar kardir...

Arkadaslar aslinda bosuna vaktimizi veriyoruz boylelerine. Boylesi igrenc bir durumda mantigini calistiramamis ama buraya konu acmaktan da geri kalmamis kimselere diyecek sozumuz olmamali. Yuzde 99'umuz boyle bir durumda konu acana kadar zaten geregini yapardi. Ya egleniyor biri bizlerle ya da kendi cesaretsizligine ortak ariyor. Bu kadar aciz mi bizim kadinlarimiz yaa? Bu kadar mi ahlaksiz koca bagimlisiyiz? Inanin ne halin varsa gor diyesim geliyor bu tur kadinlara. Sen kendini bu kadar ezdirirsen, uzerine kadin getirmis adami hala miden kabul ediyorsa, bu kadar hakareti yutarim diyorsan devam et. Ne yardimi istiyorsun ki bizlerden? Kararini vermis olarak buraya konu aciyorsun. Niye bizi de uzuyorsun ki?

Fake veya degıl, bunun tartısmasını yapacak degılım.
Bu konu fake olsa ne yazar kı, gercek olan nıce hıkaye var.
Adam dovuyor, sovuyor, hatta esını baska masalara meze yapıyor...
Kadın hâlâ yok sevgı, yok fedakarlık dıye kendıne ıskence etmeye devam edıyor.
Sonrada yok sacımı supurge ettım, yok bu dunyada yuzum hıc gulmedı falan fılan.
E kardesım, senın kendıne saygın yoksa, esın dahı olsa elın adamı sana saygı duyar mı?
Kısı once kendını sevmelı, once kendıne saygı duymalı kı...
Cevresındekıler karsılarında kendını seven, kendıne saygı duyan bırı var oldugunu kabul edebılsın.
Ve boylece onlarda ona gereken saygıyı duyabılsın, en azından bunun ıcın kendını zorlayabılsın.
Ne dıyeyım, Allah akıl vermıs, bunu kullanmanız dılegıyle...

mesajlarini yakalasaniz,gorenler size soylemis olsa ne yazar yahu!
siz gozunuzle gordugunuz bu igrenclige dahi tepkisiz kaliyorsaniz
yakalanan mesajlar mi evliliginize yon verecek?

Son düzenleme:
İnsan ne yaparsa kendine yapar .. Ksr bakmayın ama siz herşeyi kabullenmişsiniz ..
İlla bu evliliğin yalnış oldugunu görmeniz için ahlaksız kocanızı yakalamanız gerekmezdiki ..
Size s..ol git diyen adamın yatagına bırdaha nasıl gırersınız bu sözler eşler arasında bu kadar kolay söylenir mi ? söylendiyse bir bedeli olmalı .. kaldı ki aldatıldıgınız halde hala kocam dıyorsunuz ..

Size sizden başka kimse yardım edemez .. Çocugunuzu ahlaksız bir adama baba dedirterek onu hayatı boyunca çekeceği utanca mahkum ediyorsunuz ..

Hala şansınız var , sirkelenin kendinizi toparlayın ağlamakla yakınmakla hayat devam etmez,etmiyor .. Her sıkıntı , acı geliyor ve geçiyor .. Yeter ki sizin kendinize inancınız olsun..

Kendinize saygı duyun , Zulmedene karşı Savaşın dıyor Allah ..
Bu kocanızda olsa değişmez .. savaşın ve kendi hayatınızı temiz bir dunya kurun evladınıza ve kendınıze ..

bir kere şunda anlaşalım kadın kocana değil kocan kadına kancayı takmış canım
af edersin ama senin kocan adam olsaydı sana o kötü lafı kullanıp kardeşime laf edemezsin demezdi
ayrıca kadın kocanı silah zoruyla banyoya sokmadı heralde hamile karısını kendi evinde aldatan bir adama söylenecek çok güzel şeyler varda burası yeri değil allah yardımcın olsun diyebiliceğim sadece

Bu nasıl cehalet anlamıyorum ben. Sanırım eşimi aynı durumda yakalasaydım ki böyle birşey olması imkansız,çünkü eşimin kardeşi yok. Olsa bile sevgilisi ile bizde asla kalamaz. Nitekim kardeşi de gelip bizde uzun vadeli kalamaz. Diyelim kaldı. Diyelim ki sevgilisini getirdi. Ve bende eşimi o durumda gördüm. Sanırım sadece elime bıçağı alır o ırz düşmanını öldürürdüm diye düşünüyorum. Dünyadan bir pislik kurtulur. Alacağım en fazla ceza 6 sene olurdu. O durumda öldürülmüş adam için hukuk kanunları da bir ömür vermez. Ama affettim ve hala birlikteyim diyorsun.
Canım ne olur kusura bakma ama sende midesizsin bence. Sokakta yatarım,kadın sığınmaya giderim de o adama çocuğu bile göstermem. Bence de arkadaşların dediği gibi herşeyi kabul etmişsin sen. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Başı geldi ama sonu gelmez bunu da unutma.

nebiçim insan bunlar ya ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum
sahte konular açarak yazık acıyorum gerçekten
işleri güçleri yok kendilerine olan güvenleri sıfır diğer insanlar tarafından sürekli dışlanmış
hakarete uğramış insanlardan başka kimse yapmaz bunu bence yazık

Konu sahibi zaten kocasinin ayibi olarak gormuyor durumu.Nasil olsa o bir erkek,kardesinin eski sevgilisi ile banyo fantazisi yapmasini-kadinin sucu olarak gorebilen bir zihniyete sahip.
Esine sarilarak uyumak istiyor, ondan sefkat bekliyor.Yani onun derdi ne yapayim, nereye gideyim degil ki..
Neyse ben daha fazla yazmayim arkadaslar.Umarim bu konuda fake tir.

Presesim-geliyor diger konulara yazdigin cevaplari okudum da..
Bu konunu okuyunca kafamda olusan senle, diger konulara yazdigin cevaplarda olusan sen cok farkli.
O yuzden konunu okuyup bosuna uzulmusum.Belki ben haksizlik ediyorumdur sana ama,ki zannetmiyorum.

Hani dua kapilarinin acik olmasi durumu var ya, sen boyle yazarken dua yerine falan gecer sonra Mazallah!

Elin kızını eve alırsan olacağı budur...
Affederek aldatmayı sürekli kılmışsın aferin...
Sence çocuğunun öyle bir babaya ihtiyacı var mı ki onun için boşanmıyorsun?

ayyyyy igrenclik diz boyu bu ne be?hata basda ne diye aldinizki kayninazla sevgilisini eve.bence esinizde ilk basda goz koymuski kiza sen benim kardesime laf edmezsin filan demis ilk okyunca aklima bu sebep geldi.benim esimde kardeslerine cok duskundur ama onlari misafir etcegimiz sure en fazla 1 haftadirne ben rahat ederim ne esim.benim bi kaynim var benden 14 yas buyuk bana yenge diyo ya yok yok ben gercekden cok iyi bir aileye gelin gitmisim opup tepeme koymam lazim hepsini.hele surdaki rezillikleri okudukdan sonra ?mideniz nasil kaldiyo bu durumu gercekden cok merak ettiim!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…