kaynimin sevgilisi perisan etti bizi

Ayy canim benim yaa hamilesin seni el ustunde tutmalari kerekir aslinda. Ama sen takmamaya calis kafana cocugunu dusun. O sana bi mutluluk olarak gelecek ugur getirecek ins

katılıyorum tatlım. ama ben de bu konunun sahte olduğunu düşünüyorum.
hangi kadın eşini banyoda bir başka kadınla görüp evliliğini sürdürmek ister, şevkat bekler ki...

chess: harikasın :90:

Allah kimsenin başına yaşadığın sıkıntıyı vermesin.çok zor ama bence sen devam et bişekilde bu hayata.bebeğini al kucağına daha iyi bir iş bul kendine.. Ve vur hepsine tekmeyi.
Bu iğrenç adamdan ne sana koca ne de çocuğuna baba olur canım.
Bende hamileyim.. Yaşadıkların çok acı..allah yardımcın olsun.

nasıl bu kadar şeye göz yumdun nasıl eşini kadınla evinde yakalayıp affedebildin
bundan sonrada barışmayı mı düşünüyorsun eşinle ne denilir ki:26:
başlıkta bile eşini değil direkt kadını suçlamışsın sence eşinin hiç mu suçu yok peki
iyi düşün mantıklı ol doğru kararı ver kendini daha fazla küçük düşürme bence

Bence sana onun iç yüzünü göstermiş Allah, gerisi senin aklına fikrine kalır. Ayrıca kız çocuğun alursa sakın ona güvenme çünkü ahlaki bir zaafiyeti olduğu tartışılmaz.

şu kocaları vazgeçilmez kılan ne...
boşanamam diyenleri anlamaya çalışıyorum
ama toz konduramamıyolar ya çıldırıyorum

Okuyunaca Yazdıklarını Ağzım Açık Kaldı..

Ne Boşan Diyeceğim, Ne Devam Et..

Çünkü Bu Karar Sana Ait..

Allah Bunları Bildiği Gibi Yapsın...

O kadar güzel yazmışsınız ki böyle ahlaksız iğrenç bir adamdan bırakın çocuk yapmayı aynı evde kalması bile hata arkadaşın. İğrençlik ahlaksızlık diz boyu resmen okurken midem bulandı. Böyle sorumsuz ahlaksız adamlardan sırf anne olmak için çocuk yapan kadınları da hiç bir zaman anlamadım anlamayacağım kusura bakmasın kimse.

çok zor bir durum allah yardımcınız olsun bebeğiniz olcak olmasa zaten durcanızı sanmıyorum onları o banyoda yakaladıgınz zaman açıcaksın kaynar suyu müsait biyerlerini yakıcaksın töbe töbee

Ruhum daraldı okurken bu nasıl bir evlilik ya,
şu anda ben de dahil bir çok kişinin sahip olmak istediği hamileliği yaşıyorsun,
ama bu durumun mutluluğunu bile yaşatmıyorlar sana.
Yaşadıkların çok ağır,çok zor ama o ahlaksızlar için ne kadar öfkelendiysem sana da kızgınlığım o kadar.
Bu nasıl bir kabullenilmiş çaresizliktir böyle?
Bütün bu olanlardan sonra nasıl o adama güvenip o evliliği sürdüreceksin?
Bu yaşadığın evlilik değil bir kere lütfen bunu bil.
Tek taraflı işkence bunun adı.
Kendin için uygun gördüğün hayat bu olabilir belki ama o masum bebek için hakettiği gelecek o evde değil!!!Lütfen iyi düşün!Evliliğini kurtaracaksın da ne olacak?O kadından kurtarıp başka bir kadınla paylaşacaksın.İnan bana bu böyle devam edecek.Çok açık yazıyorum çünkü durumun yüzeysel yorumu aşmış.Ailene sığın,mutlaka sana kol kanat gerecek bir büyüğün vardır.
Evine gelene gidene karışamıyorsun,eşinden küfür hakaret duyuyorsun ki eminim şiddet de vardır.
Kayınvalide sorununu yeni aşmışsın,en adi biçimde aldatılmışsın,kendi evinde elin pisliklerine hizmetçi olmuşsun,eşinin gram umrunda değilsin ve hala affedip devam etmeyi düşünüyorsun.
Ne olur bunu kendine ve o bebeğe yapma...
Hayat öyle kıymetli ki,sana sunulan bu ömrü ciğeri beş para etmez bir iki çapulcu için harcama.
Valla uzun zamandır böyle açık konuşmamıştım ama konu neresinden tutsan elinde kalıyor.
Yapabileceğin tek şey bavulunu alıp çıkıp gitmek.
Bazen bu kadar basit işte çözüm.
Zorlaştırma hayatı kendin için,böyle bir adamın,böyle bir ailenin emir eri olacağına,
tek başına bebeğini huzurla büyüt derim.

O evde kal sende adamın burnundan getir hayatı o na dar et bacı kardeş gibi yaş onun değeri bu kadar kendi pisliğini sana bulaştırmasınxxxxxxxxxx

nasıl dar edicek konu sahibi ??
o kadar güçlü bir kadın değil canım ...
eğer orda kalmaya devam ederse
kullanılmaya mahkum o adam tarafından.
hatta sesini her çıkartmak istediğinde şiddet görmeye başlayacak.
tekrar aldatılacak.

adamın karakteri bozuk. normal bir profil değil.
konu sahibi arkadaşımızın her konuda ezik büyüdüğü
ve bu tarz olaylarda ailesi sesini çıkartmaması gerektiğini
ve kocamdır erkektir mantığını güden bir aile olduğunu sanıyorum.
dolayısıyla sesini çıkartamıyor.
zaten eğer böyle olmasaydı olay buralara kadar gelmeden
ilk olarak evliliğinde çıkan sorunlarda güçlü olur hamile kalmazdı ve kocasına
mu7hakkak tepki gösterirdi.

dolayısıyla ne kadar boşan desekte konu sahibi arkadaş
aslında bunları duymak istemiyor
erkektir canım yapar ama sen kocanı o ş.... uzak tut evliliğini sürdür yuvanda mutlu ol
bunu duymak istiyor

yapabilecek bir şey yok

benim tavsiyem
muhakka konuştuğu dertleştiği daha güçlü bir komşusu arkadaşı akrabası vardır.
öncelikle bu kişilerle aileyle gidilip konuşulmalı
aile dar kafalı olarak evlatlarını kollamaz ise
kesinlikle devletten sığınma talebi alsınlar.
bir çok kadın bilmiyor yaşadıkları ilçelerin valiliklerine gidip yardım isteyebilirsiniz

korkunuz yuvanızın dağılması kocanızın elden gitmesi ise bu konuda kimse yardım edemez size
ama eğer ben bu adama daha kadınlık edemem eş olamam ama gidecek yerim yok diyorsrsanız muhakkak karakola değil valiliklere sığının !!!!!
onunla birlikte muhakkak devletin yardımına sığınsın

ya sabahtan beri şu konuda 20 küsür kişi var neyi çözmeye çalışıyosunuz..
konu sahibi ortada yok anlamış değilim..

Son düzenleme:
yok artık daha neler duyucaz kızım bence sen bırak karnındakı cocugu o adamda on cocugun olsada kardesının sewgılısını koynuna alan senıde yakında kardesıne sunar kımse bana kızmasın ıkı kere ıkı dort ayrıl kurtullllllll lutfennn cnm

tam stockholm sendromu diye yazacaktım ki senin mesajını okudum, bencede öyle psikolojisi normak değil arkadaşımızın

anlamadığım şu eşin bulunmaz bursa kumaşı mı ?

sizi sizin evde sizin banyoda adatacak siz de kaynımın sevgilisi başımıza ne işler etti deyip direk kadına yöneleceksiniz ? eee erkeğin adı yok mu bu hikayede sizce ?

tez elden kurtul bu adamdan, kaç uzaklaş !!

Çocuguna böyle rezil bir adamın babalık etmesine izin verdiğin için üzülmelisin asıl !

Hâlâ onu nasıl geriye kendime döndürebilirimin hesabındasın !! uyan bacım uyann atı alan üsküdar'ı çoktan geçmiş..

Midem bulandı !!! yüzüne tükürsem ikisinin de tükürüğüme yazık..

ama ben onlardan çok sana kızıyorum. ! gururlu ol, kendini taşımasını bil ! aciz misin sen ? herşeyden önce ANNESİN ANNE !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…