- Konu Sahibi Prensesim_geliyor
-
Canım o başka birisi değil miydi bu zaten yeni üye olmuş baktınmı profiline?
Bu olay gerçks zaten içi sızlamayanın merhametinden kadınlığından şüphe etmek gerek, bende gerçek olmamasıını dliyorum herşeye rağmen.Yok gerçeksede iyi kötü iş bulup çalışabilir böyle bir adamı baba diye çocuğa tanıtsan ne ? tanıtmasan ne ? Gururu annelik onuru varsa 1 dk durmasın çeksin gitsin ...
Güzel kardeşim bu kadar sıkıntılı bir hayat içinde neden gebe kaldın ?
Sana yapılan muamele hiç değişmemiş ki?
Banyoda yakalasan ne yakalamasan ne işin kreması bu..
Senin bu ahlaksız adamlarla ne işin var,işin de varmış neden çekip gitmiyorsun ?
Neden bu adama çocuk doğuruyorsun..
Kızmayın ,kınamayın,sorgulamayın diyorlar amenna..
Ama neden ya bu ahlaka sahip adamla sevişip neden hamile kalınır böyle aklımın sınırlarını zorluyorum sizi kırmamak için.. cevap bulamıyorum..
banyoda sevişme olayını bile affetmişsin,sana burada kim nasıl yardımcı olabilir ki*
bundan sonra başına gelecek her türlü olayı kabul etmiş durumdasın..
aynı kadınla yatan iki kardeş o kadını satar da pazarlarda durma ya o adamın yanında???
delirmemek elde değil yaa
şu kocaları vazgeçilmez kılan ne...
boşanamam diyenleri anlamaya çalışıyorum
ama toz konduramamıyolar ya çıldırıyorum
O evde kal sende adamın burnundan getir hayatı o na dar et bacı kardeş gibi yaş onun değeri bu kadar kendi pisliğini sana bulaştırmasınxxxxxxxxxx
Ben erkeklerin tecavüze uğrabildiklerini kk'ya gelince öğrendim.
Ne çok kocası tecavüze uğrayan kadın var meclis bunu da görmezden gelmemeli bence..
böyle bi adam nasıl hala sevilir ben anlamıyorum ya, stockholm sendromu falan mı
belki de yapman gereken sakin ve tepkisiz kalıp önce bi psikatra gitmen, başka türlü sağlıklı düşünmen mümkün olmayacak sanki
hala sana sarılmasını istediğine göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?