kaynimin sevgilisi perisan etti bizi

severek evlendıyse arkadasımız sevdiğinin yaptıklarından utanır ınsan kendıne bıle yedıremez

şans adam olana verilir, hamile karısını kendi evinde aldatana adam demem ben. herkesin sorunları olabilir, ama bununla karşılaşan ve eşinden zırnık sevgi görmeyen bi kadına yapabileceklerini o adamdan nasıl kurtulması gerektiğini anlatmak yardım etmek gerekir.

derin kiz kancayi takti kocama birakmadi pesini bi turlu kaynimla beraberken bile bi samimiyet bi samimiyet catliyodum ama kocama toz konduramiyordum kocam erkekti yapti o kadin beni gormedimi
elimden su icmedi yemegimi yhemedimi o nasil yapti

Böyle konulara yorum yapmayı hiç sevmem çok zor bir durum dışardan yorum yapmak kolay olur her zaman ama bişi demeden geçemiyeceğim bende hamileyim çok şükür elim ayağım tutuyor her türlü çocuğuma bakarım böle bişeyi asla kaldıramam neyse herkes farklı sadece şunu sölicem siz kocam erkek yaptı diyebiliyorsanız kocanız ben erkeğim tabi yaparımı hayda hayda der..üstelik tanıdığınız sevdiğiniz çocuğunu taşıdığınız adamın yapması doğalda tanıyıp etmediğiniz x bi kızın yapmasımı enterasan o kıza yapmak çoktaa kolay gelmiştir eminim 2 tabak yemeğinizi yedi diye ahlaksız bi kadınsa bana yemekler yaptı haddimi bileyimmi dicek.??Hergün yemeğinizi yiyen kocanız demedikten sonra...

bence basliktada yanlislik var kayninin sevgilisi degil esin perisan etmis sizi ,bu ne bicim bir yasam tarzi anlamadim gitti bence sen bu kadar agir biseyi affettigin icin daha fazlalari basina gelecek buyuk ihtimalle,bu kadarda olmaz burda sana herkesin soylecegi tek sey var ayrilmalisin..

ya beğenmiyosan s... git diyen, gözün göre göre senin banyonda seni aldatan, (artık o banyoya bi daha nasıl girilir bilemiyorum) bi adamdan daha ne bekliyosun ki, affetsen nolcak, benzer şeyler tekrarlanmıcak mı, küfürler bitcekmi, çocuğum babasız büyümesin diyosun da böyle bi babayla büyümesi daha mı iyi, farz et ki benzer görüntüyü çocuğun gördü, bu mu baba
işin olmasa bişey demezsim ama işin olduğu için rahatlıkla bırak ne halleri varsa görsünler kendi hayatını kur diyorum
yasaları araştır, koparabileceğinide kopar

Bence bir noktadan sonra çaresizlik öyle bir hal alıyor ki kişi bi şekilde gidemeyeceği için kendini de güçsüz hissetmemek adına, hata yapanı korumaya bile alabiliyor. Bu olay da buna benzer bi örnek..

Kadını nasıl uzaklaştıracağım demişsin....Senin eşin 6 yaşında aklı ermeyen bir adam mı???Adam da isteyerek ve bilerek kalkışmış bu işe...Koy bavulunu kapıya defolsun gitsin....

şok oldum okurken allah belalarını versın efer hala görüşüyolarsa bırak o eşim dediğin herifi ayyy midem bulandı ben kocamı başkasıyla yakalıyacam ustune affedicem ımkansız....dondum resmennn

ya bu nasıl şey anlamadım ,eşim bana biraz ilgisiz davrandı diye adamla 15-20 gün konuşmadım ,trip yaptım sen 15 günde böyle bir iğrençliği kabul edip oturuyorsun ,benimde çocuğum var ama böyle bir durumda allah korusun ama terkederdim tüm yaşanmışlıklara rağmen ,çok pasifsiniz kusura bakmayın ..

severek evlendıyse arkadasımız sevdiğinin yaptıklarından utanır ınsan kendıne bıle yedıremez

ben de severek evlendim ama sizin gibi düşünmüyorum.
Eşlerimizin anneleri babaları değiliz. Onları biz yetiştirmedik.
Onların hatalarını sırtlanıp yüzümüzü neden kızartalım ki..
Ahlaksızlığı yapan aldatandır,dövendir,sövendir,ezerdir ben neden utanayım.

ayyyy inannamadım cnm valla şoke oldum ne diyeceğimi bilemiyorum şaştım kaldım

Yanlız mesajda öyle yazmıyor..
Kaynım sözlenmeye gitti diyor..
Kaynından ayrıldıktan sonra, konu sahibinin eşine sarmıs!

Ben inanmadım işin kaynından ayrıldıktan sonra başladığına.
Bence en başından beri varmış.
O yüzden adam kaynının onlarda kalmasına razı gelmiş, karısını ezdirmiş.

başlık yanlış bi kere canım "kaynimin sevgilisi perisan etti" bizi değil "eşim bizi perişan etti" olmalıydı
tamam kadının ne oldu aşikar demekki bişey görmüş bunlarda bi çıkarı var çöreklenmiş, ama eşini hiptonize ettiğini ya da gazozuna ilaç attığını hiç sanmıyorum, zaten ailecek ahlaki bi problemleri var sanırım,
şuan hasassın bi de üstüne hamilesin belki sağlıklı düşünemiyosun ama bundan 5 sene sonra ben ve çocuğum ne halde oluruz bu ailenin içinde diye bir düşün, şahsen ben düşünmek bile istemiyorum

Ben inanmadım işin kaynından ayrıldıktan sonra başladığına.
Bence en başından beri varmış.
O yüzden adam kaynının onlarda kalmasına razı gelmiş, karısını ezdirmiş.

Katılıyorum ortada bir ilişki yokmuş yani duygusal olarak.
Cinsellik için getirdi kullandı sonra abisine devretti falan..
kusmalık tam

ebru yemek yiyemiyorum ki
gece olunca yatiyorum sarilmasini bekliyorum sarilmiyor arkasini donuyor yatiyor
dokunmak bile istemiyor ebnde hamileyim ama sefkate ihtiyacm var

yaaa sana ne diyeyim evt hamilelik psikolojisi olabilir ama sen suçluymussun gibi davranma o gelsin sana sen ona yaklaşma

Katılıyorum ortada bir ilişki yokmuş yani duygusal olarak.
Cinsellik için getirdi kullandı sonra abisine devretti falan..
kusmalık tam

Bir de konu sahibi eşim erkek yapar, o kadın bana bunu nasıl yaptı diyor ya ona şaşıyorum asıl.
Be kardeşim senin kocan sana acımadıktan sonra elin ..... mu acıyacak?

Arkadaşlar arkadaşın yerine kendimizi koymayı deneyelim mi?

Doğduk belkide kız olarak dünyaya geldiğimiz için gereken ilgi alakayı görmedik.Büyüdük büyürken erkek kardeşlerimize abilerimize hizmet ettik.kız olduğumuz için 2.sınıf muamelesi gördük.İlkokulu okuduk sadece .Sonra genç kız olduk evlenecek olduk fikrimizi bile sormadılar.İki seçenek sundular önüme ya abi gibi gördüğüm kuzanim yada benden 15 yaş büyük bir adam dediler bende seçim yapmış oldum böylece.Evlendim kaynanamdan dayak bile yedim ama sesimi çıkaramadım çünkü beni haklı bulacak yaşadığım bu eziyete dur diyebilecek kimse yoktu arkamda.Annem bile bende yaşadım bunları zamanla düzelir sabret diyordu çünkü.

Sonra başıma son gelenler evet bir kadın olarak gururum yerlerde ama gidecek yerim sığınacak dalım yok.bebeğimle gitsem annem babam diyecekki o adamın çocuğunu ona ver sen gel.yada bu halinle nereye geliyorsun tabiki katlanacaksın biz nelere katlanmadıkki.

Soruyorum size arkadaşlar sizde bunları yaşasaydınız tepkiniz bu derece ağır olabilirmiydi.

Belkide daha farklıydı hayatı bilmiyorum ama bana sanki böyle idi gibi geliyor.

Çözüm tek arkadaşlar çocuklarımızı kendine güvenen bireyler olarak yetiştireceğiz.Buda eğitimle olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…