Kaynımın şu hamile halimle kilolarıma laf etmesi :)

ben 20 kılo almıstım hamılelıgmde dogumdan sonra 10 gun ıcınde 16 kg gıttı 4 kg kaldı.
eşine söyle kardeşi bıdaha bişey dedıgınde sanane birader desin bıtanede yumruk çaksın

Hay ben senın çeyrek beyınlı kaynına ne dıyım kız benımkı gıbı aynı sen ıyı takmıosun. Bende artık takmıom ama sınır seyler napim kendıne aynada baksa göbeği Üsküdar'ı gecmiş bana laf diyor ben dokuz aylıksam oda erkek halıyle 8 hehe

böyle durumlarda karşıdakini ciddiye almak ve üzüldüğünü belli etmek karşıdakini mutlu eder ve davranışlarının artmasına sebep olur. sen gülümse ve hedefinin 200 kilo olduğunu söyle tekrar aynı konudan bahsedeceğini düşünmüyorum :)))

Bu kaynında hiç mi kusur yok . Mesela kel filan ise dersin ki ben bu kiloları veririm de ya sen o kafandakileri ne yapacaksın gibi. Kıvanç Tatlıtuğ olmadığına göre sen bulursun bi şey.:)

agzınıza sağlıkk gerçekten bende birşey ilave edeyim ben senin ekmegini mi yiyorum ki sana ne

Son düzenleme:
Buarada teşekkür ederim yorum için 16 kilo aldım çokmu acaba verecem inşallah hepsi görecek pısler moral bozuyorlar bazı ablalarda sureklı bu hamıle halmle kendıyle kıyaslıyor .glde bısey deme !

ben 30 kilo almıştım
salla gitsin koyver gitsin... sen bi can dünyaya getiriyorsun boru mu... buarada kaynın evli değil mi? değilse; seninkini de görücez o hamile olmadan doğursun bari diyiver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…