- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Ya hamilelikten mi bilmiyorum ama daha bi farklı oldum sanki. Eşimin abisi sürekli sosyal medyada eşimin fotolarıni paylaşıp duruyor. Bi sürü de takipçisi var . Tanımadığım akrabaları yorum yapıp duruyor sinir oldum. İşin sinir olduğum tarafı şu : sivil fotoğraf paylaşsa neyse. Eşimin sürekli üniformali fotolarini paylaşıp duruyor. Altina da iste Allah sizi korusun minvalinde daha da akabinde Altında kızların yorumları filan.
Ne yapmalıyım eşim benim için özel. Neden bilmiyorum ama rahatsızlık duyuyorum. .
Not :
Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum. Eşimle konuştum bu konuyu. Beni anladı. Hem yasal olarak sorun olabilecegini hemde rahatsizlik duygumu soyledim. Ve esimde bu sorunu halledecegini, abisine resimleri kaldırmasıni söyleyeceğini ifade etti..
Hepinize teşekkür ediyorum. .
Ne yapmalıyım eşim benim için özel. Neden bilmiyorum ama rahatsızlık duyuyorum. .
Not :
Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum. Eşimle konuştum bu konuyu. Beni anladı. Hem yasal olarak sorun olabilecegini hemde rahatsizlik duygumu soyledim. Ve esimde bu sorunu halledecegini, abisine resimleri kaldırmasıni söyleyeceğini ifade etti..
Hepinize teşekkür ediyorum. .
Son düzenleme: