kaynımın sürekli eşimin fotoğraflarını paylaşıp durmasi!

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Ya hamilelikten mi bilmiyorum ama daha bi farklı oldum sanki. Eşimin abisi sürekli sosyal medyada eşimin fotolarıni paylaşıp duruyor. Bi sürü de takipçisi var . Tanımadığım akrabaları yorum yapıp duruyor sinir oldum. İşin sinir olduğum tarafı şu : sivil fotoğraf paylaşsa neyse. Eşimin sürekli üniformali fotolarini paylaşıp duruyor. Altina da iste Allah sizi korusun minvalinde daha da akabinde Altında kızların yorumları filan.
Ne yapmalıyım eşim benim için özel. Neden bilmiyorum ama rahatsızlık duyuyorum. .
Not :
Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum. Eşimle konuştum bu konuyu. Beni anladı. Hem yasal olarak sorun olabilecegini hemde rahatsizlik duygumu soyledim. Ve esimde bu sorunu halledecegini, abisine resimleri kaldırmasıni söyleyeceğini ifade etti..
Hepinize teşekkür ediyorum. .

Son düzenleme:
Ya hamilelikten mi bilmiyorum ama daha bi farklı oldum sanki. Eşimin abisi sürekli sosyal medyada eşimin fotolarıni paylaşıp duruyor. Bi sürü de takipçisi var . Tanımadığım akrabaları yorum yapıp duruyor sinir oldum. İşin sinir olduğum tarafı şu : sivil fotoğraf paylaşsa neyse. Eşimin sürekli üniformali fotolarini paylaşıp duruyor. Altina da iste Allah sizi korusun minvalinde daha da akabinde Altında kızların yorumları filan.
Ne yapmalıyım eşim benim için özel. Neden bilmiyorum ama rahatsızlık duyuyorum. .

eşin asker mi, güvenlik sorunu oluşturmayacaksa biraz abartıyorsun bence, sonuçta abisi ve gurur duyuyor bunu dile getiriyor sanırım, müdehale hakkı olan sadece fotosu paylaşılan eşin... sanırım kızlar yorum yapıyor dediğine göre kıskanma durumu var...
ama güvenlik sorunu olacaksa o zaman tereddüt etmekte haklısın

eşin asker mi, güvenlik sorunu oluşturmayacaksa biraz abartıyorsun bence, sonuçta abisi ve gurur duyuyor bunu dile getiriyor sanırım, müdehale hakkı olan sadece fotosu paylaşılan eşin... sanırım kızlar yorum yapıyor dediğine göre kıskanma durumu var...
Yani hem güvenlik sorunu oluşturuyor bi bakıma. Yukarda bi arkadas ta yazmış. Üniformali resim koymak yasak diye.
Ayrıca neden eşimin fotosu hep orada dursun ve tanıyıp tanımayan bi sürü insan görsün ???

Ben de bir benim herhalde abartı bulan diye düşünmüştüm.

Tetikte bekle ve ilk yorumu sen yap madem foto paylaşınca

-Ah benim canım kocam. :nazar:Maaşallah

fln yaz.

İkinci bir seçenekte eşinin abisine ayar ver. Sen ne hakla benim kocamın resimlerini paylaşırsın de. ama ilk seçenek daha eğlenceli gibi.
Evet bu güvenlik sorununu söyleyip Rica edebilirim kaldirmasini

Yorum yapıp eşimi ekliyorlar.
Hamileyim yakinda Allah izin verirse bi bebeğimiz olacak. Gerilmek istemiyorum. Huzurumuzu kaciracak hiçbişey istemiyorum

Çok abarttıgını düşünüyorum. Neyse o kısmı beni ilgilendirmez de madem bu kadar rahatsızsın eşinle konustun mu? Söylesin kardesine paylasma diye.

Sadece kiskanma değil eşimi ekliyorlar. Rahatsız oluyorum. Ayrıca kiskanabilirim de. Sonuçta o benim eşim. .
Benim bi yerde fotom paylasilsa eminim o da rahatsız olur..
ben de hoşlanmazdım kıskanırdım da..
eşime söylerdim paylaşmasın kıskanıyorum diye o da abisiyle konuşurdu güvenlik sebebiyle koyma derdi abisinin de kalbi kırılmazdı böylece..

Yani hem güvenlik sorunu oluşturuyor bi bakıma. Yukarda bi arkadas ta yazmış. Üniformali resim koymak yasak diye.
Ayrıca neden eşimin fotosu hep orada dursun ve tanıyıp tanımayan bi sürü insan görsün ???

ya canım bebeğinin resmini paylaşıp dursa tamam da, yetişkin adam yani ne bileyim, o rahatsız olmuyorsa ne sorun olabilir ki, ama eşinin hesabından paylaşıyorsa kızlar mesaj atar diye korkuyorsan sende altına eşin olduğunu belirten bi yorum yaz... eşinin profilende beraber çekilmiş fotonuzu koymasını rica et
kaynına eşimin resmini paylaşma demen biraz anormal olmaz mı sence

ya canım bebeğinin resmini paylaşıp dursa tamam da, yetişkin adam yani ne bileyim, o rahatsız olmuyorsa ne sorun olabilir ki, ama eşinin hesabından paylaşıyorsa kızlar mesaj atar diye korkuyorsan sende altına eşin olduğunu belirten bi yorum yaz... eşinin profilende beraber çekilmiş fotonuzu koymasını rica et
kaynına eşimin resmini paylaşma demen biraz anormal olmaz mı sence
Canim şimdi öyle kızlar var ki.. benim yorum yapmamin bile bi anlamı yok.. Evli bekar fark etmiyor onlar için. . Neden hamile iken huzursuz oluyorum neden geriliyorum

Back
X