kaynımın sürekli eşimin fotoğraflarını paylaşıp durmasi!

kizlar begeni yorumlari yapiyorsa sen de yorum yap kizlarin önünü kapa.
masallah kocama Allah seni korusun falan gibi

Ne kadar çok muhalefetçisiniz ya gerçekten saçma olan bi olayı sanki normal gibi lanse ediyorsunuz.. kadın hamile demekki hassas,yada hoşlanmıyor sonuçta o onun eşi.. erkekler habire bayanı eklese kocası aaaa ne güzel konuşun ekleyin demicek kusura bakmayın biraz geniş açıdan bakın ya..

Bana da şu bizim milletteki sen eşi olabilirsin ama o annesi, yok o kardeşi, yok şu da çocuğu sıralama yaparsak sen en sonda olursun kısmı çok tuhaf geliyor. Bir insanın ne olursa olsun en yakını eşidir. Belki eşlere bu misyonu yüklemediğimiz için böyle bakmadığımız için onca sorun yaşıyor olabiliriz.Akşam yatağa birlikte girdiği, yemeğini birlikte yediği en özel anları paylaştığı kişi diğerleri sıralama8nbsında neden en sonda kalsın anlamıyorum.Yarın çocuklar bir hayat kurup gidecekler, kardeşler anne baba desen zaten bir hayatları var. Her insan belli bir yaşa geldikten sonra kendi hayatını kurar ve karı koca bu hayatın birlikte yol alanlarıdır.

Konunuza gelirsem evet bence de haklısınız. Bende eşimin resimleri bir yerde paylaşılsın ve herkes yorum yapsın eklesin mesaj atsın istemezdim. Daha mütevazi ve kendi kendinize bir yaşam istemeniz çok insani.Birde bir arkadaşında yazdığı gibi sizin resimleriniz paylaşılsa altına erkekler yorumlar yapsa çok güzel harika çekici vs gibi sonrada size mesaj gönderip, ekleseler eminim eşinizin de hoşuna gitmez ve erkeğin resmine onay veren birçok kişide bu durumda öyle olmaz ama diyerek ters tepki gösterir.Siz durumu eşinize söyleyin hem endişe ettiğinizi hemde daha mütevazi bir yaşam istediğinizi o da abisine söylesin.

sonuçta küçük çaplı pop star hayatı yaşamak zorunda değilsiniz.
Aynen bende bunu anlayamadım gitti.
Adamla evleniyorum bütün hayatımı ona adıyorum , ondan çocuklarım oluyor. Ve nedense "aaa cnm onun kardisleri senden önce gelir sen hep dış kapının mandali olarak kalacaksın cnm çocuğun olmasi da bunu değiştirmez bik bik bik "
Valla ben buna hiç inanmıyorum. Kendimden biliyorum çünkü benim için önceligim hep eşim. Kardeşim vs değil. Yani. Dediğiniz gibi mütevazi sakin bi hayat ve hamilelik geçirmek istiyorum. Ne gerek var böyle şeylere ? İnternet fenomeni miyiz biz ??

Ne kadar çok muhalefetçisiniz ya gerçekten saçma olan bi olayı sanki normal gibi lanse ediyorsunuz.. kadın hamile demekki hassas,yada hoşlanmıyor sonuçta o onun eşi.. erkekler habire bayanı eklese kocası aaaa ne güzel konuşun ekleyin demicek kusura bakmayın biraz geniş açıdan bakın ya..
Bende anlamıyorum. Demekki benim erkek kardeşimde benim fotolarimi yüklese altına erkekler yorum yapsa begeni yapsa bana ekleme gonderseler bi sıkıntı görmeyecek arkadaşlar.
Yaa o benim eşim. Tabiki istemem sağda solda resminin gezmesini

eğer ki sistem değişmediyse ben rütbeli kızıyım polis eşiyim internet ortamında üniiformalı fotoğraf koymak yasaktı kolluk kuvvetleri için.
edit:güvenlik sebebiyle.
Çok alakasız olacak bu yorum bu sohbetin arasında ama okuyunca boş geçemedim, Allah babanıza, bu kıymetli görevi yapan eşinize sağlık ve güç versin. Rabbim kötülüklerden kör kurşunlardan sakınsın inşallah çok gurur verici:)

Konuya gelince,
hamilelik hassasiyeti, üstü kapalı eşine çıtlat ama kendini ve kıymetli bebişini germe tatlı anne :) Allah sağlıkla aranıza katılmasını nasip etsin bebişini :) baktın olmuyor yukarıdaki arkadaşın taktiği uygula, yapıştır yorumu "yavrumuzun kıymetli babası, benim canım kocam maşallah" gibilerinden. Evli, çocuklı profili:) eheheheh :3

Çok alakasız olacak bu yorum bu sohbetin arasında ama okuyunca boş geçemedim, Allah babanıza, bu kıymetli görevi yapan eşinize sağlık ve güç versin. Rabbim kötülüklerden kör kurşunlardan sakınsın inşallah çok gurur verici:)

Konuya gelince,
hamilelik hassasiyeti, üstü kapalı eşine çıtlat ama kendini ve kıymetli bebişini germe tatlı anne :) Allah sağlıkla aranıza katılmasını nasip etsin bebişini :) baktın olmuyor yukarıdaki arkadaşın taktiği uygula, yapıştır yorumu "yavrumuzun kıymetli babası, benim canım kocam maşallah" gibilerinden. Evli, çocuklı profili:) eheheheh :3
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim :)
Bu arada eşimle konuştum.
Beni anladı ve halledecegini , abisine resimleri kaldırmasıni söyleyeceğini ifade etti..

benimde uniformali bir abim var ama daha hic paylasmadim korkudan kimin ne oldugunu bilmedigimizden esinin abisi ne is yapiyor muhtemelen kendi pek bisey olamamis kardesinin uzerinden pirim yapiyor like aliyor

Konuya gelince,
Allah razı olsun.

Kusura bakmayın ama onun kardeşi evet olabilir ama herseyden önce benim kocam ve çocuğumun babası. .
Hiç tartismayalim bence.
Sorun buradan çıkıyor işte her şeyden önce değil, sizden önce ailesi vardı. Bunu kabullenmeniz gerek.
Önceliğini eşine çocuğuna tabii ki verebilir o ayrı mesele.
İstemezseniz kabullenmeyin tabii de sadece sizin bir şeyiniz değil bunu bilirseniz tepkileriniz daha yumuşak olur belki.

Beni anladı ve halledecegini , abisine resimleri kaldırmasıni söyleyeceğini ifade etti..
Sorun çözüldü mü canım ? Çok sevindim okuyunca huzur önemli zira hele ki bu hassas dönemler de

Güvenlik açısından tehlikeli olduğunu ve paylaşılmaması gerektiğini de söyle. Askerse zaten sorun olabilir.

Biraz saçma tabiki. Söz konusu abinin yaşı büyükse normal. Belli bi yaşın üstü sosyal medyayı aşırı sağlıksız ve bilinçsiz kullanıyor.
Güzel bir konuya parmak bastınız. Biz dalga geçiyoruz annenlere selam söyle yorumu yapan büyüklerimizle, aslında bilinçsiz kullanımı bilgilendirmiyoruz. Olay bu tarz sıkıntılara dönebiliyor.

Güzel bir konuya parmak bastınız. Biz dalga geçiyoruz annenlere selam söyle yorumu yapan büyüklerimizle, aslında bilinçsiz kullanımı bilgilendirmiyoruz. Olay bu tarz sıkıntılara dönebiliyor.
amcam bi kadına mesaj atıyorum sanarak kadının duvarına aşkımlı maşkımlı şeyler yazmıştı. O yazılanı sadece kendi ve kadın görüyor sanmış. Amcam bekar ama biz ağır dalga geçmiştik haklısın

Sorun çözüldü mü canım ? Çok sevindim okuyunca huzur önemli zira hele ki bu hassas dönemler de
Evet canım çözdük :) haklısın dedi. Hatta ben dedim sonuçta abin tabi ama su şu sorunlar olabilir ve ben rahatsız oluyorum babası bebek te rahatsız oluyor babamın fotoğrafı sağda solda olmasın diyor dedim ;) güldü :)) yerim ben o bebeği dedi ;))
Abin için yok dersen de bişey diyemem dedim. Olur mu siz benim canimsiniz dedi :) ama ailen dedim. O da biz önce sen ve ben 1 kişiyiz sonra onlar var dedi :)
İyiki söyledim de. Bunları duymak çok iyi geldi :)

amcam bi kadına mesaj atıyorum sanarak kadının duvarına aşkımlı maşkımlı şeyler yazmıştı. O yazılanı sadece kendi ve kadın görüyor sanmış. Amcam bekar ama biz ağır dalga geçmiştik haklısın
Ayy çok komik :)

Evet canım çözdük :) haklısın dedi. Hatta ben dedim sonuçta abin tabi ama su şu sorunlar olabilir ve ben rahatsız oluyorum babası bebek te rahatsız oluyor babamın fotoğrafı sağda solda olmasın diyor dedim :KK66: güldü :)) yerim ben o bebeği dedi :KK66:)
Abin için yok dersen de bişey diyemem dedim. Olur mu siz benim canimsiniz dedi :) ama ailen dedim. O da biz önce sen ve ben 1 kişiyiz sonra onlar var dedi :)
İyiki söyledim de. Bunları duymak çok iyi geldi :)

Ayy çok komik :)
ayy ne tatlış muhabbetiniz olmuş öyle maşallah Allah nazarlardan saklasın çözüldüğüne çok sevindim canım

Ben ablamin fotograflarini paylasiyorum dahada enistem uzerime yurumedi. Ablamla benim fotomu paylasir esimde ablami oldurmedi. Kizlar yaziyormus sanane ya istemezsen engellersin yazamazlar ama su unutulmamali insanin icinde varsa yapar zaten. Yazan yazsin esi cevap vermedikce bence sorun yok diye dusunuyorum. Ben aileyim ya evlenince bizden kopacaksa eside kiskanip kisitlamaya calisacaksa yaziklar olsun derim. Kiskanclik ozguven eksikligidir derim ben hep. Ordaki olay uniformali olmasi degil kiskanclik yani. Unuformali fotoya bende karsiyim guvenlik acisindan ama abi art niyet gutmuyo. Yorum yapanlar kuzenler netivcde.. insanlar kendi hayatlarini izole edebilirler yada arkadas edinemeyebilirler ama esine ayni seyi yapamazlar. Bize yapilana kiziyorsak bizde yapamayiz. Bu mide genisligi degil karsidakine guvendir ve kendine ozguvendir. Ben 7 yillik evliyim cok sukur bu kafa degiliz diye midemizde genis degil cok sukur namusumuza ortada gezmiyo. Tabiriniz cirkin yani..
Bunun sana goresi bana goresi yokki. Kadin rahatsiz bitti gitti. Size gore degildir ama bana gore genislik rahatliktir. Benim fikrimi siz sizinkini ben degistiremem. Herkesin dogrusu kendine hanfendi.

Bunun sana goresi bana goresi yokki. Kadin rahatsiz bitti gitti. Size gore degildir ama bana gore genislik rahatliktir. Benim fikrimi siz sizinkini ben degistiremem. Herkesin dogrusu kendine hanfendi.
Canim herhalde onu diyen arkadaş bekar o yüzden konuşuyor o şekilde.
Evlenince tabiki insan aileden uzaklaşır 2 2 4 bu böyle. Bana göre genişlik evet ama başkasına göre normal.

Back
X