• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynımın sürekli eşimin fotoğraflarını paylaşıp durmasi!

Eşiniz kızlardan gelen istekleri kabul etmiyorsa kıskanılacak bir durum yok.
Kabul ediyorsa öylece oturup düşünmeniz de bir garip..

Kimse eşinin sosyal medyada resim koyulmasini Vs istemez ancak kardeşi belliki gurur duyuyor .kotuluğune yapmıyodur.
Ben olsam bende istemem ama sonuçta karşınızda ki 3rkek düz mantık sizi yanlış anlayabilir uzulebilir. Boşver in gitsin kırmayın kalp

burada ve başka yerlerde hep konuşuruz değil mi
insanın karşı cinsten arkadaşı olabilir
facebook da da gayet güzel eklenebilir
çok kıskanılcak olay çıkartılcak bir durum değil bana göre
kendine yeteri kadar güvenmeyen çok problem yapar bence

Kim nasil goruyorsa gorsun artik. Evli adamin sosyal medyada fellik fellik dolanip tanimadigi kizlari arkadas olma amaciyla eklemesi veya kabul etmwsi benim hoş görebileceğim bir durum degil.

:halay: Hamilelik kısmı hariç konuyu ben yazdım sandım, hatırlarsın sevgilim gazi olmuştu.. bu sebepten sırf akrabası falan değil bütün facebook/instagram onun fotoğraflarıyla doldu. Üniformalı hepside :KK12:
Tanıdık,tanımadık, kızlı, erkekli binlerce milyonlarca yorum var hepsinin altında..

O halde yılışmaya çalışan, hastaneye gelmek isteyen kişisel bilgilerini soran kaç kız yakaladım.

Ama dediğiniz gibi, polisin/askerin ya da üniformalı mesleklerin öyle artistik resimlerinin paylaşılmaması lazım artık. Yorumlar vs mide kaldırıcı.

Kim nasil goruyorsa gorsun artik. Evli adamin sosyal medyada fellik fellik dolanip tanimadigi kizlari arkadas olma amaciyla eklemesi veya kabul etmwsi benim hoş görebileceğim bir durum degil.
bu tabiki benimde hoş göreceğim bişey değil
hiç tanımadığını eklemesin tabi
ama birçok tanıdığı kız var listesinde art niyet aklıma dahi gelmez

:) tepkilerin normal ama üstüne düşme fazla ,kıskançlık aşkın kanununda var diye geçmişten bir arabesk yolluyorum size :) bebişinizi strese sokmayın boşuna sevgiler .

Niye kızıyorsunuz anlamadım yani kayınının çok takipçisi var ve kızlar görüyor da eşinizi beğeniyor diye mi. Çok saçma kusura bakmayın. Gidip eşinizi ekleyecek değiller ya hem zaten evli olduğu görülüyordur. Kötü bir niyet yok ki bunda son zamanlarda yaşanan saldırılardan dolayı öyle yapıyordur kaynınız merak etmeyin kimse de ay kimmiş bu adam bir bakayım etkilendim demez yani. Eşinize mi güvenmiyorsunuz kendinize mi?

Abi, eşinizin kendisinin koyduğu üniformalı fotoğrafları paylaşıyor sanırım. Öncelikle güvenlik sebebiyle kendi eşinize söylemelisiniz üniformalı fotoğraflarını sosyal medyaya koymasın. Böylece abisi de paylaşamaz siz de rahatsız olmazsınız.

Ya hamilelikten mi bilmiyorum ama daha bi farklı oldum sanki. Eşimin abisi sürekli sosyal medyada eşimin fotolarıni paylaşıp duruyor. Bi sürü de takipçisi var . Tanımadığım akrabaları yorum yapıp duruyor sinir oldum. İşin sinir olduğum tarafı şu : sivil fotoğraf paylaşsa neyse. Eşimin sürekli üniformali fotolarini paylaşıp duruyor. Altina da iste Allah sizi korusun minvalinde daha da akabinde Altında kızların yorumları filan.
Ne yapmalıyım eşim benim için özel. Neden bilmiyorum ama rahatsızlık duyuyorum. .
Eşinizin haberi var mı fotoğraflardan? Var ve ses çıkarmıyorsa uygun bir dille güvenlik açısından endişe ettiğinizi eşinize söyleyebilirsiniz. Ama bence siz muhatap olmayın kaynınızla, bu seferde "senin kocansa benimde kardeşim" gibi bi laf söyleyebilir, gerginlik olmasın.

Sakın sen söyleme, eşin konuşsun. Kıskançlık konusunu abartılı buldum. Hamilelik yüzünden olduğunu düşünüyorum ama üniformalı fotoğraf koymak güvenlik açısından çok sakıncalı.
Eşinin kaynınla bunu konuşup o fotoları sildirmesi gerekir.

Bilmiyorum ama benim düsüncem bu evlendiginiz kisiyi neden bu kadar sahipleniyorsunuz erkekler ve kadinlar icinde gecerli bu sen karisi veya kocasi olabilirsin ama onun bi annesi ablasi babasi abisi var ne herseyden sen den izinmi isteyecekler tuhaf hamilelikten hormonlarin cosmus belliki bebeginin fotosunu katsa anlarim da adamin kardesi yani

Ya hamilelikten mi bilmiyorum ama daha bi farklı oldum sanki. Eşimin abisi sürekli sosyal medyada eşimin fotolarıni paylaşıp duruyor. Bi sürü de takipçisi var . Tanımadığım akrabaları yorum yapıp duruyor sinir oldum. İşin sinir olduğum tarafı şu : sivil fotoğraf paylaşsa neyse. Eşimin sürekli üniformali fotolarini paylaşıp duruyor. Altina da iste Allah sizi korusun minvalinde daha da akabinde Altında kızların yorumları filan.
Ne yapmalıyım eşim benim için özel. Neden bilmiyorum ama rahatsızlık duyuyorum. .
Dua almak için yapıyordur diyenler olmuş abinin niyetini bilmem ama konu sahibinin bahsettiği takipçilerin amacının dua olmadığı yüksek ihtimal bu bir ikincisi bu abi saf mı ? Tv de haberlerde bile görüyoruz suçluyu kelepçeleyip götüren polis vs lerin bile yüzünü sansürlüyorlar abi bunu yaparak adamı bi nevi açık hedef yapmış olmuyor mu?

Sonuçta abisi tabi ki niyeti kötü değildir ama ben de istemezdim. Eşine empati yapmasını söyle, ''benim kardeşim kendi hesabında benim fotoğraflarımı paylaşıp dursa ve bir sürü erkekte yorum yapsa, o zaman ne yaparsın bi düşün, ve bu durumu da bunu düşünerek hallet'' derdim. Bu arada eşinin şifresini biliyor musun?

Back
X