kaynımın uzatmalı sevgilisi

haklısın . kendimi salak gibi dolduruyorum. son cümlede çok haklısın özellikle. teşekkürler

yaşadıkların anormal şeyler değil sinir olabilirsin canını sıkabilir sevmeyebilirsin ve sevmek zorundada hiç değilsin onlar evlenir ve sende gitmek istemezsen cok zorda kalmadığın sürece küçük bahaneler yaratıp gitmez ve görmezsin seni cok ii anlıyorum yeni gelinsin ve daha tadını çıkaramadan böyle bir olay gündemde olması seni rahatsız edebilir. Ama sana tavsiyem çok sinir olmamak için kendini zorla çünki sinir oldukça sinir olursun bu sefer sen yıpranırsın olumlu bak olaylara bir şeyini görünce olumsuz değilde olumlu tarafına bak ve kendine yazık edme çünki kımse için sinir olmaya ve beynini yıpratmaya gerek yok. hem neden sinir oluyor ve kaale alıyorsun onu beynınde gündem yapıyorsun yapıyorsan bıle söyleme sankı senden cok yüksek bir ınsan ve sen onu daha cok yüceltıyor gıbi görünüyor akıllı ol boşver salla gitsin sen gereken saygını sevgını herkeze yap emın ol yenı veya eski hiç fark edmez ...BOŞVER...

teşekkürler ://

evliliğimi rayına oturttuğumu düşünüp bu kadar sahiplenmekle kendime haksızlık ettiğimi görüyorum her aile 4 4 lük olacak diye bir şey yok sonuç ta teşekkürler

evet laubali olmuşlar sıkıntı da burada kıskandığımı düşünenler olmuş aksine fazla sahiplenici davrandım sanırım, teşekkürler yorum için

çok acımasızsınn angera ama söylediklerin doğru ne biliyim ben sıcak geçmesini düşünmüşüm

eve tikinci kez gidişimdi açıkcası şımarıklık ettiğimi farkettim töbe dedim sonuçta birde bnm annemde babam da olmadığı için ilgi isstedim sanırım biraz..://

haklısın . kendimi salak gibi dolduruyorum. son cümlede çok haklısın özellikle. teşekkürler

Ne tatlı birisin sen!
Herkese "teşekkürler,haklısın" diyorsun.
Hoşuma gitti valla. Burada uzun zamandır bizlere fırça atmayan biriyle karşılaşmamıştım.

teşekkürler beni anladığın için..

bana kalırsa karısmamalısın. sonradan sana zararı olabilir. onlar ıyı olurlar sen onların gozunde kötü olursun. akışına bırak ve gormemezlıkten gel.

Ne tatlı birisin sen!
Herkese "teşekkürler,haklısın" diyorsun.
Hoşuma gitti valla. Burada uzun zamandır bizlere fırça atmayan biriyle karşılaşmamıştım.

Tam ben yazacaktım bu yorumu
Konu sahibi çok ılımlı biri belliki dalga geçenlere bile cevap vermedi.Onun yerine teşekkür ediyor yazılan yorumlara.Tebrik ediyorum gerçekten.

hep olumlu taraflarını gören kişiyim evet. ah zaten bi banane salla gitsin desem her konuda daha enerjik olucam :)Teşekkürler

elti olmak nasıldır bilriirm
2 eltim var evli
1 tanesi yolda nişanlılalr
1 abi var bekar yanı 5 elti olcaz düşün artık

hepsiyle aram iyidir kavga falan olmaz ama mesafeli dururum
içli dışlı olmam aile içi muhabete dedikoduya girmem
gül gibi geçiniriz

laubali tavırlı olmuş olabilir kız
sen ikisini yakıştırmamış olabilirsin
ama onlar beğenmiş bunca yıl kopamamış
babası ne derse desin üzülürmüş severmiş onları bağlar
paraları yokmuş onları bağlar

senınle alakalı bı durum yok ortada bence
kafanı takmaya değmez
kendini doldurursan ilerde büyük olaylar olabilir
boşver geç ne yaparsa yapsınlar
evinin huzurunu bozma

Onların ilişkileri sizi ilgilendirmez. Abi sadece kaynaşın diye getirmiş ama siz maşallah kayınvalideden beter cıkmışsınız. Uzak durun mümkünse. Kız sizin bu düşünceleriniz bilse eminim onun da midesine ağrılar girerdi.

Yeni evli çiftin evine gidildiğinde mutlaka düğün fotoğraflarına bakılmalıdır bakılmazsa büyük ayıp edilir arkanızdan böyle konuşulur kuralından haberim yoktu bundan sonra yeni evli çiftlerin evine girer girmez getirin bakalım albümleri, düğün cdlerini dicem neme lazım arkamdan konuşurlar filan.

evet ben sadece tebrik beklemiştim o kadar. anlıyorsun beni belle8

eminim ki midesine ağrılar girerdi. ama bnm gibi bangır bangır belli etmezdi. kaynaşamadık. yok be kayınvalide demeyin o kdar fesat değilim bennn (

eminim ki midesine ağrılar girerdi. ama bnm gibi bangır bangır belli etmezdi. kaynaşamadık. yok be kayınvalide demeyin o kdar fesat değilim bennn (

ahahaha çok şirinsin sen yahu. KK uzun zamandır senin gibi şirin bir üye görmemiştir eminim.

Diğer yorumlarını da okudum şimdi, kendini kötü hissettiğin belli düzeltirsin herşeyi.

haklısın ben sadece orada ilgiyi üzerime istedim sanırım. ://

ya boşver desinler kendini biliyorsun sen .anlıyorum bende öle vıcık tipleri sevmem .gelmişsin bir yere aile evine orda oturmasını kalkmasını biliceksin .ama iyiliğin için sakın karışma aldırma bile böyle tiplerden uzak dur bence hiç görüşme bile .evli bile değillermiş baksana ne gerek var ki görüşmeye .evlenirselerde mesafeli olursun olur biter .

valla pişman oldum zaten çağırdığıma.görüşeceğimi sanmıyorum evlendikten sonra iş güç derken zor zaten(bahanemi buldum bile )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…