kaynımın uzatmalı sevgilisi

valla pişman oldum zaten çağırdığıma.görüşeceğimi sanmıyorum evlendikten sonra iş güç derken zor zaten(bahanemi buldum bile )

hoşlanmaığın insanlarla görüşmek zorunda değilsin ki zaten kaparsın kapını müsait değilim dersin .ben seni anladım .kız sanki kırk yıllık tanışıklığınız varmış gibi sana ilgi göstermemiş banane havalarına girmiş .e insan tabi iki laf etsin bekler .benimde başıma geldi işte .geldiler falan öpüyor sarılıyor yuh dedik yani eşim mahçup oldu bana karşı rahatsız oldu .kız oralı bile değil .çocuk soğuk durmaya çalışıyor sırnaşıyor falan filan off dedik neyseki gittiler bidaha görüşeceğimi sanmıyorum .hiç sormadı bile nasıl tanıştınız vs vs .bende birşey sormadım .

Ne tatlı birisin sen!
Herkese "teşekkürler,haklısın" diyorsun.
Hoşuma gitti valla. Burada uzun zamandır bizlere fırça atmayan biriyle karşılaşmamıştım.

sonuçta problemime çözüm arıyorum, sert yorum yapanlar oluyor elbette ama onların çerçevesinden bakmak ta lazım süzgeçten geçiriyorum ve diyorum ki bu kızdan bi tane yok demek ki. görüşmemek en doğrusu nihayetinde..

böyle gereksiz konulara üzülerek sadece kendini yıpratıyorsun.eğer görüşmek istemiyorsan görüşme,yakın olma..ama kendini de doldurup strese sokma.sonuçta en yakının değil,yakınında olmasını istediğin biri değil.o nasıl davranırsa davransın boşver, hekes kendinden sorumludur..

Son düzenleme:
ahahaha çok şirinsin sen yahu. KK uzun zamandır senin gibi şirin bir üye görmemiştir eminim.

Diğer yorumlarını da okudum şimdi, kendini kötü hissettiğin belli düzeltirsin herşeyi.

elmayRa ey gönül!ses etme bekle! demişssin ya (profil iletin) benim için geçerli.
belki burada kaldıça çirkefleşebilirim..(Allah korusun).
rahatladım ama iyi ki var bu kadınlar kulübü:)

tek kelime SİZENE... alan razı satan razi
sizden fikir istememişler ki, tanıştırmışlar.
boşverin takmayın kafanıza. siz eşinizle mutlu olmaya bakın. gerisi yalan

gereksiz yere alınganlık yapmışsın
çok sıcaklık beklemişsin sanırım ama herkes aynı değil sonuçta
ben de mesela gidip sormam düğün fotolarını
gereksiz ayrıntılar bunlar
kız da soğuk bi ya da ilk kez gördüğü için çekinmiştir.

ya şimdi siz benim diyeceklerimide kafaya takıp elleriniz titrer diye desemmi bilemedim ama
azıcık elti adayınızı kıskanmış olabilir misiniz?
daha siz yeni gelinliğin tadını çıkarmamışken yeni geilnin gelecek olması fikri sizi böyle düşünmeye sevk etmiş olabilir mi?
siz birkaç aylık evli onlar 12 yıldır beraber. size pek laf düşmez gibime geldi...
evliliğiniz hayırlı olsun buarada ....

bencede henüz elle tutulur , kendini üzemeye değecek elini ayağını titretecek bir durum yok ortada. çok taze bir evliliğin var tadını çıkar bence :)

ortada kafaya takacak bişey yok...

ilk kez tanışmışsanız eğer sizden beklemiş olabilir. sonuçta sizin evinizdeler.
çekinmiş olabilir. ayrıca 12 yıldır birlikteler birbirlerine sizin eşinize alışkın olduğunuzdan daha fazla alışkınlar. sarılmaları da çok normal yadırganacak bişey değil.

başka gelin olacağı için kıskanmışsınız fazlasıyla. bence uzak kalmanız herkes için hayırlı olur.

selam canım
ben şu an çok şaşkınım
ama senin tepkine
kzın yapısı öyleyse sen niye kafana taktın ki
resimlere bakmak istememiş ne var ki bunda
hayırlı olsun demeyi unutmuştur belki
ayakkabı markası söylemiş, öylesine söylemiştir bunların hiçbiri garip gelmedi bana
ama kızı kaynına yakıştıramadığını söylemen gerçekten çok ayıp bence
aynı şeyi sana yapan olsaydı çok üzülürdün
bence sen bu konuda hatalı olduğunun farkına varmalısın ve bu düşüncelerinden de vazgeçmelisin
bunları başkasıyla paylaşırsan onların huzursuz olmasına sebep olursun ve etme bulma dünyası olduğu için sen de zarar görürsün
sen art niyetli değilsin anladığım kadarıyla
ama başkalarının hayatına müdehale edip istemeden de olsa insanlara zarar verebilecek şeyler düşünüyorsun
sen karışma kimseye canım boşver

Allah aşkına bu nasıl bir egodur ?

40 günlük evlisiniz,şimdiden yazdıklarınıza bakın.

Siz gerzek olarak görüyor olabilirsiniz,ama adam sevmiş evlenecek.

Eviniz ayrı,yolunuz ayrı.

Buram buram kıskançlık var yazınızda.

Bu kadarına da pes !

Son düzenleme:
bence boşverin bunları evliliğin tadını cıkarın ..hem cok hoşuma gitti , cümlelerinizde kaynım , kayınvalidem ve kayınpeder lafı gecmiyor..Hep annem , babam ve x abim..Bu cok güzel bişey..

Zaten diğer aile bireylerinde elti adayınızdan hoşlanmadıgını belirtmişsiniz..Siz güleryüzlü ve ılımlı davranmaya devam ettikçe hep number one siz olursunuz merak etmeyinn..yeter ki eşinize bu tarz şeyleri yansıtıp onu sakın boğmayın..

Mutluluklar:))

Bence kendinizi rahat bırakıp tamamen kendi evliliğinize odaklanın,kıskançlık var gibi tavırlarınızda ama şöle düşünün :kayınpederiniz zaten sevmiyormuş bile müstakbel eltinizi,neden kıskanıyorsunuz ki? Siz kendi doğal içtenliğinizle samimiyetinizi eşinizin ailesine gösterirseniz onlar zaten iki gelin arasındaki farkı anlayacaktır.Yersiz kıskançlık yapmayın bence,eltinizi de sevemediyseniz mesafeli durursunuz yeterli bence..

Size geldiklerinde gecenin sıcak geçmesini beklemişsiniz ama ev sahibi olarak sıcak geçirmek öncelikle sizin görevinizdi.Kıza karşı önyargılı olduğunuzu düşünüyorum,önceki yaşananlardan(bu yaşananların sizinle hiçbir alakası yok bunu da unutmayın.) dolayı.Ama önyargı kötü bir şeydir,bir öğretmene de yakışmaz.Hafif bir kıskançlık ta sezdim ben ilk gelinim ben vs..Bunlar da hoş değil.Zamana bırakın,şayet size karşı özel saçma bir tutumu olursa o zaman alırsınız gardınızı.Şimdilik sizle alaklı ortada hiç bir şey göremedim,öyle ellerinizi titretecek falan.

Son düzenleme:
kendine bi hobi bulmalısın acilen, senlik bi durum yok paragraflarca yazı yazmışsın duyanda bişey var zanneder, 12 sene bi kıza takılı kaldıysa adam seviyo belliki, demek ki onların ilişkiside öyle, babam istememesine rağmen.. diye kurduğun cümlelerde kayınpederini kastediyosun sanırım, yapmacık buldum yazını

sen bu kızı deli gibi kıskanmışssın bence kıza hiç bulaşma kaynananları falanda fitlersin sen şimdi ama neyseki onu senden önce tanıyorlsrmış sana inanmazlar allah senin gibi eltileri düşman başına vermesin zararın dokunur senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…