kaynımın uzatmalı sevgilisi

herkesin huyu suyu karakteri birbirinden farklıdır..hiçkimse sizin istediğiniz gibi olamaz..üstelik 2 saat gördüğünüz birine nasıl gerzek diyebilirsiniz ?

insanları olduğu gibi kabul ederseniz daha az üzülürsünüz.

Eltiyle kaynaşma zorunluluğu yok.
Ben de geç öğrendim, ama evlenmeden öğrendim şükür.
Hoşlanmazsanız aile toplantılarında görüşürsünüz, yeter.

Onun dışında sizi ilgilendiren bir durum yok sanki.

Kıskançlık varsa eğer normal bence.
Ben ailenin bireyi olmadan ne kıskançlıklar yaptım, anlarım onu
Ama ne kadar boş, çocukça..
Yanlış anlamayın, özeleştiri kabul edin, kendime yönelik.

Ailenin zarar göreceğini düşünüyorsanız bu onların meselesi.

Mutluluklar bu arada.

aslında seni anlamıyor değilim ama bence boş yere kıskançlık yapıyorsun. çünkü benim anladığım kadarıyla hem bütün aile hem de eşin sana gereken ilgiyi, sevgiyi ve de değeri gösteriyolar. sen de bunlara layık olmaya çalış. böyle gereksiz triplere girip kendi değerini düşürme.

sırf onda önce evlendin diye 12 senelik mazisi olan kadının karşısında insan biraz haddini bilmeli diye düşündüm ben okurken..

hiç şu yazdıklarınızın tutar tarafı var mı
2 gün elleriniz titredi öyle mi
siz kendinize dert arıyorsunuz
maalesef böyle giderseniz bulursunuz da

ilk gelin olamın tadını çıkarmak denir
ilk gelin olunca noluyor
başınız göğe mi eriyor

allah gerçekten dağına göre kar veriyor
veriyor ki karşıma sizin gibi bi elti -görümce vs çıkmadı

evlerden ırak

hayır sözlüklerde dalga geçilince de alınıyoruz diyorlar ki türk kadını profili

al işte türk kızı profili tipik çekemeyen..

kraldan çok kralcı babası sevmiyormuş da bilmemneymiş...

size ne ki?

ne sandınız kendinizi 40 günde? 12 sene diyorsunuz 12 sene nere 40 gün nere?

gerzekmiş ya o kadın sizin gözünüzde belki o sizi çok sevmiştir belki ne kadar iyi ağırladı bizi diye düşünmüştür hiç ummadığınız şeyler olabilir bu önyargı ne?

taa ilk zamanlar ettikleri kavgaları anlatmışsınız ki gözünüzle şahit bile olmamışsınız duyduğunuzu anlatıyorsunuz size ne onlardan?

buna bariz yağcılık denir...

kayınpederim sevmiyor benim gözümde gerzek...

bu nasıl bir aymazlık nasıl bir kendini üstün görme hali...yazık...

ayrıca size ev alınmış eşya döşenmiş 12 sene bir erkeği bekleyen kadına yazık günahtır, şimdi para yokmuş ya, buna bile hiç içiniz sızlamaz sizin, gerzek ya o kadın haketmemiştir 12 senede bir kırık iğneyi bile..

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnm

enn korktugum seydir kendini üstün görmek yalakalık bu da bir bakış açısı tabii teşekkürler yorum için

enn korktugum seydir kendini üstün görmek yalakalık bu da bir bakış açısı tabii teşekkürler yorum için

korktuğun şeyi yapmadığın anlamına gelmez, anlaşılan sen ailenin iyilik meleği rolünü kapmışsın

anlayışlı görünen ama içinden neler geçiren..

bununda bir adı var ama o da bir düşünce tabi ona da teşekkür edersin şimdi...

kız burda rahatsız olduğu durumu belirtmiş neden hemen kıskanç deniliyor ki?12 senelik ilişki olunca ne oluyor ki anlamadım ben .ailede istenmiyor belli kız .

ay yok ben öyle fıldır fıldır ılk gelınm ben dıyıp ortalıgı kasıp kavuran tipler olsaydım buraya yazmazdım zaten b ukadar sert eleştiri yapmayın bence.

Evet kiskaniyorsun.

Ben bu yazdiklarinda elini ayagini iki gun titretecek hiiiic birsey goremedim.

Ne oluyor ilk gelin olunca milleti boklu kuyudan mi cekip cikariyorsun.

Nedir bu taht kavgasi?

Sen istemiyorsun diye bir 12 sene daha mi beklesin insanlar?

Elde para olmamasinin tasasina da sen dusmeyiver bi zahmet.

Haa biz evlenirken x abi yardim etti, simdi de o bizden bekler; ondan tutustum diyorsan o baska.

Unutma sen neysen X in karisi da o. Ne birbirinize gore, ne aileye gore farkiniz yok.

Ondan once evlenmen sana bir ustunluk saglamaz. Annem , babam diye sahiplenip diger elemani saf disi birakmaya calisman zekice ama 35 yasinda, 10 yillik evli ve nurtopu gibi bir elti sahibi biri olarak soyluyorum ki bu cok yipratici, yorucu olabilir senin icin. Bosver gelen agam giden pasam de ve kendi yuvana bak.

" anlayışlı görünen ama içinden neler geçiren.." bu konuda haklısın bak burdakı yazışmalardan sonra daha cesur olmaya karar verdım ztn. konuşmam eleştrmem gerekmıyo alan razııı satan razı afedersın.

kız burda rahatsız olduğu durumu belirtmiş neden hemen kıskanç deniliyor ki?12 senelik ilişki olunca ne oluyor ki anlamadım ben .ailede istenmiyor belli kız .

belle8 tanışıyor muyuz diye düşünüyorum. ama yazan diğer kişilere de hak vermek lazım asabi davranan belkı onlarında karşı taraf olarak yaraları vardır :)

cok fazla abartmıssın durumu facede resimleri var bizimkilerin haberi yok falan demissinde 12 yıllık sevgili onlar artık asmıslar herkesde durumu biliyor kayınpederin sevmiyebilir ama aile arasında cozulmesi gereken bir mevzu neticede sizi yine ilgilendirmez size karsı hoslanmadıgınız bir davranısı oldugunda careyi sık gorusmemekle bulursunuz

Bence yerinizi bilin.

Yazdiginiz olaylarin hicbiri de sinir krizi yasamanizi gerektirecek sekilde degil.

Siz esinize ve evliliginize odaklanin. K.valide ve gorumce rolunu ustlenmenize gerek yok.

salla evliliğinin tadını çıkar cicim ayları şu an .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…