• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynimla ayni evde kaliyorum :(

Ben meslegi olan kadinim 9 aylik evliyim evliligimizin ilk gunlerinden beri siddet goruyorum o da yetmez gibi bekar kaynim bizde kaliyor 33 yasinda gece esim ise gidiyor o da benimle kaliyor.ailesinin soyledigi o evde onunda hakki var ver 100 bin gitsin artik dayanacak gucum kalmadi ne yapayim sizce :KK43:
Esiniz gece işe gidiyor siz 33 yaşındaki bekar erkek kardeşi ile birlikte evde yalnız kalıyorsunuz. 24 yaşında ogretmensiniz. şiddet görüyorsunuz. Bugün üye olmuşsunuz. hemen konu acmissiniz.

Nerden tutsam elimde kalıyor. :(

Ben meslegi olan kadinim 9 aylik evliyim evliligimizin ilk gunlerinden beri siddet goruyorum o da yetmez gibi bekar kaynim bizde kaliyor 33 yasinda gece esim ise gidiyor o da benimle kaliyor.ailesinin soyledigi o evde onunda hakki var ver 100 bin gitsin artik dayanacak gucum kalmadi ne yapayim sizce :KK43:
böyle zihniyetti bir aile ile ömür geçmez kaynın 100 bin tlnin derdinde ama aile de namus kaygısı olsaydı o kayın orda kalmazdı ailede eşinde izin vermezdi ... mesleğinde varmış yol ykınken boşan o aileden kurtul yoksa o kayın ve kv vee eş sana çok çektirecek

bence kaynının evde kalmasından daha önemli bir sorunun var şiddet görmen.bence bu kaynından da daha vahim bir durum.mesleği olan bir kadınım diyorsun.çalışıyor musun bıraktın mı.öncelikli kafana takman gereken şey şiddet görmen olmalı.kaynın evden gidince şiddet görmeyecek misin?ve üstelik 9 aylık evlisin

Meslek sahibi bir bayansınız 9 aydır şiddet görüyorsunuz buna rağmen o evden gitmeyi düşünmek yerine hala kaynımı nasıl gönderirim derdindesiniz. Siz niye o evden kurtulmayı düşünmüyorsunuz? Seviyorum belki düzelir demeyin allah aşkına böyle dayakla şiddetle sevgi mi kalır ya. Aileniz mi arkanızda değil? Ayrılmamanız için tehtit eden mi var? Mesleğiniz de varmış çıkın o evden kendinize yeni bir hayat kurun ama aman diyeyim o iğrenç hayata bir de masum bir bebeği dahil etmeyin. Hatta hamileyseniz çok ilerlemediyse aldırın o hayatı o mutsuzluğu yaşamasın çocuk.

evliliğimin ilk gününden beri şiddet görüyorum diyorsunuz.ilk günlerde şiddet uygulayan bir adamın zamanla nasıl canavarlaşacağını sen de biliyorsun.üstelik öğretmensin daha önce hiç tanımadın mı bu adamı evlenirken kaynının sizinle oturacağı hiç konuşulmadı mı neden kabul ettiniz birde kaynınız ailesiyle değil niye sizinle kalıyor şiddeti kaynınızı istemediğiniz için mi görüyorsunuz kafamda bi sürü deli sorular benim takıldığım yer kaynın değil ilk günden beri şiddet görmeniz

konu 3 sayfa olmuş.konu sahibinin tek bir cevabı yok.
kendi ayakları üzerinde durabilen bir öğretmen böyle bir hayatı kendine reva gorebiliyorsa diyecek pek bişey yok zaten.
kendine güvenen, kararlarıni ve kurallarını net koyabilen ,
şiddete maruz kaldığı yerde bir dakika durmayan kadınların hepsinin keşke sizin gibi bir mesleği olsaydı.
hayatları çok daha kolay olurdu.

Kaynından değil şiddet gördüğün için şikayetçi olman lazım..
Kaynın şiddetin yanında çok hafif kalıyor çünkü..

Ailemin durumu cok iyi degil beni ve kardeşlerimi okuttu ama suan yardim bile edemiyirum 9 aylik evliyim ayni miktarda maas aliyorum.para mi elimden aliyor evin reisi benim ben de butun paralar sana garclik veririm.kafam karisik ailemle tehdit ediyir

Şiddet asla affedılemez
Uc sebepten evlılık bıtmeli
Sıddet ihanet kumar_alkol gıbı gecmeyen bagımlılık

Ayrıca kaynınla aynı evde senı yaşatan adama aıleye nıye gelin oluyorsun

Back
X