- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi Beninsanim
Siddet varsa bir saniye durma o evde.
Kayin muhabbetine gelemiyorum bile.
Kayin muhabbetine gelemiyorum bile.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esiniz gece işe gidiyor siz 33 yaşındaki bekar erkek kardeşi ile birlikte evde yalnız kalıyorsunuz. 24 yaşında ogretmensiniz. şiddet görüyorsunuz. Bugün üye olmuşsunuz. hemen konu acmissiniz.Ben meslegi olan kadinim 9 aylik evliyim evliligimizin ilk gunlerinden beri siddet goruyorum o da yetmez gibi bekar kaynim bizde kaliyor 33 yasinda gece esim ise gidiyor o da benimle kaliyor.ailesinin soyledigi o evde onunda hakki var ver 100 bin gitsin artik dayanacak gucum kalmadi ne yapayim sizce![]()
böyle zihniyetti bir aile ile ömür geçmez kaynın 100 bin tlnin derdinde ama aile de namus kaygısı olsaydı o kayın orda kalmazdı ailede eşinde izin vermezdi ... mesleğinde varmış yol ykınken boşan o aileden kurtul yoksa o kayın ve kv vee eş sana çok çektirecekBen meslegi olan kadinim 9 aylik evliyim evliligimizin ilk gunlerinden beri siddet goruyorum o da yetmez gibi bekar kaynim bizde kaliyor 33 yasinda gece esim ise gidiyor o da benimle kaliyor.ailesinin soyledigi o evde onunda hakki var ver 100 bin gitsin artik dayanacak gucum kalmadi ne yapayim sizce![]()
bence kaynının evde kalmasından daha önemli bir sorunun var şiddet görmen.bence bu kaynından da daha vahim bir durum.mesleği olan bir kadınım diyorsun.çalışıyor musun bıraktın mı.öncelikli kafana takman gereken şey şiddet görmen olmalı.kaynın evden gidince şiddet görmeyecek misin?ve üstelik 9 aylık evlisinBen meslegi olan kadinim 9 aylik evliyim evliligimizin ilk gunlerinden beri siddet goruyorum o da yetmez gibi bekar kaynim bizde kaliyor 33 yasinda gece esim ise gidiyor o da benimle kaliyor.ailesinin soyledigi o evde onunda hakki var ver 100 bin gitsin artik dayanacak gucum kalmadi ne yapayim sizce![]()