• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynimla ayni evde kaliyorum :(

Ailemin durumu cok iyi degil beni ve kardeşlerimi okuttu ama suan yardim bile edemiyirum 9 aylik evliyim ayni miktarda maas aliyorum.para mi elimden aliyor evin reisi benim ben de butun paralar sana garclik veririm.kafam karisik ailemle tehdit ediyir
Tehtıt etsın nolacak ki ???
Hıc bı halt yapamaz havlayan köpek ısırmaz
Bır halt edecek kadar yuregı yese aılesıne sozunu gecırırdı

Aılesının sındırdıgı ezik egosunu bulmuş senın gıbı ses cıkarmayanını senden cıkarıyor

Allah yardımcın olsun ancak sen de harekete geç lütfen kazık kadar herifle gece aynı evde kalmak şiddet görmek bunlar sağlıklı evlilikte olacak şeyler değil. Pislik kv kp bilmiyor mu elin herifinin yeni evlilerin yanında ne işi var da ver 100 bin diyo defolsun kirada yaşasın
Anası okadar çok biliyodu ise satsaydı evi bölseydi 2ye size musallat etmeseydi

darp raporu alın önce sonra boşanın evde öyle koca da olmaz olsun. hala evin derdinde misiniz bir de okumuş insanım diyorsunuz ya inanılır gibi değil

Ailemin durumu cok iyi degil beni ve kardeşlerimi okuttu ama suan yardim bile edemiyirum 9 aylik evliyim ayni miktarda maas aliyorum.para mi elimden aliyor evin reisi benim ben de butun paralar sana garclik veririm.kafam karisik ailemle tehdit ediyir

Allah aşkına bu ne ya?? 18 yaşında mısınız siz de vur kafasına al ekmeğini ağzından modunda yaşıyorsunuz. hemen o evden çıkın maaşınız da var çalışıyorsunuz yani hemen dönün ana ocağına en azından insan gibi yaşarsınız. sakın ama sakın çocuk yapmayın. ayrıca havlar ama ısıramaz. ama benim size tavsiyem önce çok şiddetli bir kavgayla dayak yiyin ve darp raporunu muhakkak alın. görsün dünya kaç bucak. ite bak ite sen de insansın evet topraktan bitmedin sen.

açın gözlerinizi mesleğiniz var adam resmen sizi yok etmek istiyor başarıyor da. böyle hayat mı geçer. Allah o adamı ıslah etsin.

Ya bise sorucam gercekten bunu merak ettigim icin soruyorum hani sakin kinama tas atma dolayli ima vs algilanmasin

Su bdv de dayak konularini okuyorum evlendik esim dovmeye basladi kismina takigim Bana gore insan sinsiligini gizler,yalanciligini gizler,cimriligini anne baba duskunlugunu vs vs gizler ama ofke sorunu sinir gizlenemez o tamamen gudusel gibi cikan birsey bu adamlarin hicmi biri nisanliyken sevgiliyken asabiyetini sinirliligini ne bileyim agzinin bozuklugunu gostermiyor.Hicmi biri az zitlastiginizda size hot zot yapipta sinyal vermiyor hicmi kavga kusluk olmuyor Davranislarindan hicmi sezmiyorsunuz yada aman nikahta keramet vardir evlenelim bide cocuk olsun duzelir diyipte evleniyormusunuz
Yani bunun kriteri ne bizimde karsimiza insanlar cikiyor size gore adamlar pamuk evlenince evrim geciriyo bizde okuya okuya manyaga donduk herkesten korkar olduk
hepsi melekken seytan oluyor bu is boylemi gercekten yoksa sizler klavuzlu koyu bile bile gormezdenmi gelmek istiyorsunuz ama ben ona asigim diye
Evlenirken kaynin sizinle kalacagi soylenmedimi mesela evlenmeden neden ses etmediniz

5 vakit namaz kiliyor. Aile reisi diyor.ben izin verdigim surece calusamazsin o yuzden para bende olacak .ailene yardim edemezsin.Anneme kufur.kardeslerime takmak abi dememek icin ellerjnden geleniyor yapiyorlar demek .Kaykmla evde kalmam .Sonra melek gibi oluyor canim cicim bunlarin hepsi birer denge bozuklugu degil mi.Dogru cocuk yok 23.yasindayim ben niye cekiyorum degil mi .kafam cok karisik o yuzden ne yapacagimi bilemedim doldu kafam taşti

Ya bise sorucam gercekten bunu merak ettigim icin soruyorum hani sakin kinama tas atma dolayli ima vs algilanmasin

Su bdv de dayak konularini okuyorum evlendik esim dovmeye basladi kismina takigim Bana gore insan sinsiligini gizler,yalanciligini gizler,cimriligini anne baba duskunlugunu vs vs gizler ama ofke sorunu sinir gizlenemez o tamamen gudusel gibi cikan birsey bu adamlarin hicmi biri nisanliyken sevgiliyken asabiyetini sinirliligini ne bileyim agzinin bozuklugunu gostermiyor.Hicmi biri az zitlastiginizda size hot zot yapipta sinyal vermiyor hicmi kavga kusluk olmuyor Davranislarindan hicmi sezmiyorsunuz yada aman nikahta keramet vardir evlenelim bide cocuk olsun duzelir diyipte evleniyormusunuz
Yani bunun kriteri ne bizimde karsimiza insanlar cikiyor size gore adamlar pamuk evlenince evrim geciriyo bizde okuya okuya manyaga donduk herkesten korkar olduk
hepsi melekken seytan oluyor bu is boylemi gercekten yoksa sizler klavuzlu koyu bile bile gormezdenmi gelmek istiyorsunuz ama ben ona asigim diye
Evlenirken kaynin sizinle kalacagi soylenmedimi mesela evlenmeden neden ses etmediniz

kesinlikle katılıyorum. bi insan evlendiği ilk günden beri dayak yiyorsa muhtemelen öncesidne de bunun sinyallerini almıştır ama görmezden gelmiştir. iki iki daha dört, başka açıklaması olamaz.

5 vakit namaz kiliyor. Aile reisi diyor.ben izin verdigim surece calusamazsin o yuzden para bende olacak .ailene yardim edemezsin.Anneme kufur.kardeslerime takmak abi dememek icin ellerjnden geleniyor yapiyorlar demek .Kaykmla evde kalmam .Sonra melek gibi oluyor canim cicim bunlarin hepsi birer denge bozuklugu degil mi.Dogru cocuk yok 23.yasindayim ben niye cekiyorum degil mi .kafam cok karisik o yuzden ne yapacagimi bilemedim doldu kafam taşti

niye karışık kafan. paranın elinden alınması, hakaret işitmek, dayak yemek hoşuna mı gidiyor?

Kufuru sevmem dedi.Tatli dilli herkesi etkiler.evlendigkmiz gunler ailece gosterdiler yuzlerini kaynanam bir numara yalanci. Herseyi kilifina uyduruyor

Boşanmak o kadar da zor bir eylem değil, kafa karışacak bir durum yok, kölelik kalkalı baya bir oluyor. Bir avukata danışın, sizi süreç konusunda bilgilendirir.

Nick ve konu içerği uyumsuzluğu. Bi 20 yıl daha çekte sonra belki dank eder. Sen düzelir diye beklemeye devam et canım.

Hic gostermedi ne diyorsam yapti aldi uzun sure konusmadik.Şeytan gibiler herseyi yapariz ev veriyoruz araba veriyoruz siz iyi oljn yeter bize dediler hepsinin 9 Ay da geri aldilar lafta kaldi durumumuz iyi herseyimiz var bizim mutluluk tek amacimiz dediler

Koca adam olsa evi kayninin basina calin el ele tutusun gidin o evden diyecektim ama
Siddet var diyorsunuz, mesleginiz de var (ki olmasa bile katlanma zorunlulugunuz yok) neyi bekliyorsunuz öldürülmeyi mi?

Bdv deki konuların birçoğu öğretmen hanımlar tarafından açılıyor. Çevremde ki öğretmenlerde sizin yaşantınıza benzer yaşıyor. Neden birçok öğretmen hanım bu yapılanları kendine reva görüyor anlamıyorum. Mesleği, gidecek yeri olmayan kadınlar bile sizden daha cesur. Olmayanı oldurmaya çalışmayın. Yol yakınken ortada çocuk yok iken ayrılın.

Ben meslegi olan kadinim 9 aylik evliyim evliligimizin ilk gunlerinden beri siddet goruyorum o da yetmez gibi bekar kaynim bizde kaliyor 33 yasinda gece esim ise gidiyor o da benimle kaliyor.ailesinin soyledigi o evde onunda hakki var ver 100 bin gitsin artik dayanacak gucum kalmadi ne yapayim sizce :KK43:
Mesleğin var şiddet görüyorsun kaynınla aynı evde kalıyorsun daha ne bekliyorsun o evde

Back
X