• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynimla ayni evde kaliyorum :(

inanın gerçek mi kavrayamadım bir öğretmen bunları yaşıyorsa neler yaşadığını idrak etmek için ve fikir için bize mi başvuracak.zaten üniversite okumuş biri ne yapması gerektiğini çok iyi biliyordur çalışmayıp eşi şiddet uyguladığı için boşanan temizliğe giden öğrenci velilerim var.

Daha yeni evlisin 9 ay olmuş mesleğin var atanıp atanmamanın önemi yok okumuş kızsın yapma gözünü seveyim şimdiden böyleyse ilerde daha beter olur ayrıl gitsin !!!!

Ozel de calisiyorum atanamadim.esimde guvenlik gece gidiyor
branjın ne ? benim eşimde güvenlik çok zaman tekim evde .... eskiler şöyle derler mesleğin var elini öpen alır niye en güzel günlerini sıkıntı ile geçiresin ki illa sıkıntı olacaksa baba evinde yaşarım o sıkıntıları kendime elaleme ezdirmem ve kaynının sana ilerde sarkmayacğı ne malum ailen ne diyor bu duruma

Ailem bilmiyor eşim hic umrunda degil dedim sen cevredeki kadinlara laf soyluyorsun iki gun sonravda bana laf gelecek diyorum ailesine diyor ki bu abimi istemiyor ailesi de onayliyor adam olsa esine sahip cikar abisi 12 de geliyor yatiyor

öğretmen misin?
inanmıyorum.
hem dayak yiyip hem de bekar bir herifle tüm gece yalnız kalan sen, ancak ilkokulu okuma yazmayı sökecek kadar okumuş birinin aklına sahipsin.

Ya bise sorucam gercekten bunu merak ettigim icin soruyorum hani sakin kinama tas atma dolayli ima vs algilanmasin

Su bdv de dayak konularini okuyorum evlendik esim dovmeye basladi kismina takigim Bana gore insan sinsiligini gizler,yalanciligini gizler,cimriligini anne baba duskunlugunu vs vs gizler ama ofke sorunu sinir gizlenemez o tamamen gudusel gibi cikan birsey bu adamlarin hicmi biri nisanliyken sevgiliyken asabiyetini sinirliligini ne bileyim agzinin bozuklugunu gostermiyor.Hicmi biri az zitlastiginizda size hot zot yapipta sinyal vermiyor hicmi kavga kusluk olmuyor Davranislarindan hicmi sezmiyorsunuz yada aman nikahta keramet vardir evlenelim bide cocuk olsun duzelir diyipte evleniyormusunuz
Yani bunun kriteri ne bizimde karsimiza insanlar cikiyor size gore adamlar pamuk evlenince evrim geciriyo bizde okuya okuya manyaga donduk herkesten korkar olduk
hepsi melekken seytan oluyor bu is boylemi gercekten yoksa sizler klavuzlu koyu bile bile gormezdenmi gelmek istiyorsunuz ama ben ona asigim diye
Evlenirken kaynin sizinle kalacagi soylenmedimi mesela evlenmeden neden ses etmediniz
bence üstünü örtüyorlar. bunları ben abimde, kardeşimde ve çevremde gördüm.
nikahta keramet var, çocuk yap düzelir aklı devam ediyor. sanki nikaha ve çocuğa kavuşanlara bir gece gökten melekler inip, evliyalık bahşediyor.

Meslek okul bu durumlar da yaşadiklarima cozum olmuyor.Ya aileme birsey yaparsa ki gozu donmus yapar .Koza gidecem bu hafta geri donmemek uzere yavaşca esya topluyorum

mesleği olan da bi kaınsın o evde ne işin var..kaynını geçtim şiddet görüyormuşşusn sen git o evden bnce..Allah aşkına ailen falan yokmu gitsene..bn sinirlendm burda

Hic gostermedi ne diyorsam yapti aldi uzun sure konusmadik.Şeytan gibiler herseyi yapariz ev veriyoruz araba veriyoruz siz iyi oljn yeter bize dediler hepsinin 9 Ay da geri aldilar lafta kaldi durumumuz iyi herseyimiz var bizim mutluluk tek amacimiz dediler
Sende inandın yani şiddet gören bir öğretmen... Kayın gitsin diye acmissin konuyu! Kayın değil sen gitmelisiniz evden! Şiddetten usanmadin mı? Eşim değişir diye bakma değişmez! Hemen uzaklaş o evden bak işin de var herşeyin var

Fake değilim IMG_20170514_131317.webp

Ailem bilmiyor eşim hic umrunda degil dedim sen cevredeki kadinlara laf soyluyorsun iki gun sonravda bana laf gelecek diyorum ailesine diyor ki bu abimi istemiyor ailesi de onayliyor adam olsa esine sahip cikar abisi 12 de geliyor yatiyor

arkadaşım evlenmeden önce bilmiyor muydun sizinle yasayacagını evdeki hakkını

Back
X