- 2 Ağustos 2013
- 4.111
- 3.891
- 448
- Konu Sahibi Beninsanim
B
Beninsanim
, bence şikayetlerini eşine anlat. Kabul ederse devam edersiniz, etmezse çocuk da yok anladığım kadarıyla, bu adamla evli kalman için bir sebep göremiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 vakit namaz kiliyor. Aile reisi diyor.ben izin verdigim surece calusamazsin o yuzden para bende olacak .ailene yardim edemezsin.Anneme kufur.kardeslerime takmak abi dememek icin ellerjnden geleniyor yapiyorlar demek .Kaykmla evde kalmam .Sonra melek gibi oluyor canim cicim bunlarin hepsi birer denge bozuklugu degil mi.Dogru cocuk yok 23.yasindayim ben niye cekiyorum degil mi .kafam cok karisik o yuzden ne yapacagimi bilemedim doldu kafam taşti
Hic gostermedi ne diyorsam yapti aldi uzun sure konusmadik.Şeytan gibiler herseyi yapariz ev veriyoruz araba veriyoruz siz iyi oljn yeter bize dediler hepsinin 9 Ay da geri aldilar lafta kaldi durumumuz iyi herseyimiz var bizim mutluluk tek amacimiz dediler
Aslinda esim problem![]()
Dogru kizlar ben ne çekiyorum ki Allah sukur elim ayagim tutuyor meslegim var ailemin yaninda kalirim onlara destek olurum atanirim 23 yasindayim.Cevremdekilerin soyledigi duzelir evliligin ilk zamanlari olur birer yalan bu adam boyle gider huyu mu bence de kader derim yoluma bakarim babamin evinde
Araba soyle sorun vergidini biz oduyoruz kazayi abi yapiyor biz oduyoruz eve masraf yapiyor elimden tutayim cikalim demiyor
atanırım demişsin çalışmıyor muydun sen.atanmamış mıydın? bir de eşin ne iş yapıyor gece işe gidiyor sen kalıyorsun evdeDogru kizlar ben ne çekiyorum ki Allah sukur elim ayagim tutuyor meslegim var ailemin yaninda kalirim onlara destek olurum atanirim 23 yasindayim.Cevremdekilerin soyledigi duzelir evliligin ilk zamanlari olur birer yalan bu adam boyle gider huyu mu bence de kader derim yoluma bakarim babamin evinde
Yani sırf evde payi var diye mi yaninizda kaliyor yoksa ankarada calisiyor diye mi?Biz ankarada onlar kirsehir de
Ben meslegi olan kadinim 9 aylik evliyim evliligimizin ilk gunlerinden beri siddet goruyorum o da yetmez gibi bekar kaynim bizde kaliyor 33 yasinda gece esim ise gidiyor o da benimle kaliyor.ailesinin soyledigi o evde onunda hakki var ver 100 bin gitsin artik dayanacak gucum kalmadi ne yapayim sizce![]()
sen atandın mıCalismiyor is bakiyor lafta