• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynimla ayni evde kaliyorum :(

B Beninsanim , bence şikayetlerini eşine anlat. Kabul ederse devam edersiniz, etmezse çocuk da yok anladığım kadarıyla, bu adamla evli kalman için bir sebep göremiyorum.

bende öğretmenim 14 yıllık.tayinimin çıktığı ilde eşimle tanıştım.ailenin tek çocuğu.aile dediğimde tek annesi var.babası çocukken vefat etmiş.çok temiz vicdanlı bir insandır eşim.öğretmen olmama rağmen annen bizimle kalsın diyen bendim.eşimi çok seviyordum tabii o da beni.evet anne çok cahil her şeyini taksam yaşayamam belki ama o kadar güzel bir ilişkimiz var ki annenin ne düşündüğü umurumuzda bile değil.bir de babasız oğlunu büyütüp okutup meslek sahibi yapmış.vicdansız olamam ama eşim bu kadar yanımda olmasa arada güçlü sevgi olmasa eşimin benim aileme karşı sevgisi saygısı büyük olmasa kaynanayla bir gün bile yaşamazdım.kaynanam kötü değil iyi ama cahillikleri işte büyüklerde olan her şeyi ben bilirim havası.ama çevremdeki herkes eşimle olan ilişkimize 12 yıllık evliliğe rağmen eşimin aşkına hayrandır.

konu sahibi dert kayınmış gibi başlık açmışsın.iki çalışansınız kiraya çıkar kendiniz ev alırsınız evleri onun olsun.biz düğün ev araba her şeyi kendimiz yaptık.mesele senin eşinle olan ilişkin şiddet küfür ve değersizleştirilmen.yoksa kayın kaynana hepsi hallolur da bu şiddet küfür ne olacak.

Aileme soylemedim snnem hastalanmasin diye esim garip insan disarda herkesin isine kosar benim ailem hariç o yuzden duzelir gibi konusuyorlar...

Çocuk olsun da iyice kördüğümle bağlanayım diye mi bekliyorsun?
Tabi ki çocuk bu işkenceyi çekmek için sebep değil ama mantıklı bir insana göre..
Hamile kalmadan boşan hemen!

Araba soyle sorun vergidini biz oduyoruz kazayi abi yapiyor biz oduyoruz eve masraf yapiyor elimden tutayim cikalim demiyor

5 vakit namaz kiliyor. Aile reisi diyor.ben izin verdigim surece calusamazsin o yuzden para bende olacak .ailene yardim edemezsin.Anneme kufur.kardeslerime takmak abi dememek icin ellerjnden geleniyor yapiyorlar demek .Kaykmla evde kalmam .Sonra melek gibi oluyor canim cicim bunlarin hepsi birer denge bozuklugu degil mi.Dogru cocuk yok 23.yasindayim ben niye cekiyorum degil mi .kafam cok karisik o yuzden ne yapacagimi bilemedim doldu kafam taşti

Hic gostermedi ne diyorsam yapti aldi uzun sure konusmadik.Şeytan gibiler herseyi yapariz ev veriyoruz araba veriyoruz siz iyi oljn yeter bize dediler hepsinin 9 Ay da geri aldilar lafta kaldi durumumuz iyi herseyimiz var bizim mutluluk tek amacimiz dediler

Aslinda esim problem :KK43:

Dogru kizlar ben ne çekiyorum ki Allah sukur elim ayagim tutuyor meslegim var ailemin yaninda kalirim onlara destek olurum atanirim 23 yasindayim.Cevremdekilerin soyledigi duzelir evliligin ilk zamanlari olur birer yalan bu adam boyle gider huyu mu bence de kader derim yoluma bakarim babamin evinde

şimdi onun kıldığı namaz kabul mu yani?? bu nasıl bir zihin yapısı.
seni sindirmiş adam pısmış kedi gibisin. son dediğini yap bu adamı bırak git. ya darp raporu alırsan iyi olur ama uğraşmak istemiyorum diyorsan hemen topla eşyalarını git annenin evine. herşeyi anlat ailene her şeyi. baban varsa baban iki tane yapıştırsın itin yüzüne hatta. almasın annen eve it gibi kapıda havlasın yalvarsın rezil. sakın ama sakın dönme.

benim kendi kuzenim dayak yiyordu evlendi 2 hafta sonra annesinin yanına geldi. dedik ona dönme geri bu adam psikopat dinlemedi döndü 3 gün sonra yine aynı durumdan geri geldi. 1 ay evli kalmış oldu. tek celse de boşandı. eşi bile şoktaydı. okumuştu kuzenim akıllı kızdı ailesi sahip çıktı tabiki. şimdi hayatını yaşıyor çalışıyor ev aldı kendine mutlu. tekrar evlenecek kısmetse.

hayat bu god.ştan ibaret değil. kaç kurtar kızım kendini.

Diger konulari bir kenara birakarak soruyorum. Kaynin evlense esini alip yaniniza mi yerlesecek evde payi var diye ?
Ayrica annesi babasi nerde yasiyor da onlarin yaninda kalmiyor

Araba soyle sorun vergidini biz oduyoruz kazayi abi yapiyor biz oduyoruz eve masraf yapiyor elimden tutayim cikalim demiyor

Senin arabanın vergisinden, kazasından, evin borcundan, geçim derdinden daha önemli problemlerin var ama hala idrak edememişsin.
Sanane onların borcundan para meselesinden. Ne kocan adam ne de kaynın. Ailecek geniş mezhepliler.

Yine annem/babam hastalanır aileme söyleyemedim vakası. Şiddet görüp ailesine söylemeyen kadınların klişe lafı oldu artık.

Dogru kizlar ben ne çekiyorum ki Allah sukur elim ayagim tutuyor meslegim var ailemin yaninda kalirim onlara destek olurum atanirim 23 yasindayim.Cevremdekilerin soyledigi duzelir evliligin ilk zamanlari olur birer yalan bu adam boyle gider huyu mu bence de kader derim yoluma bakarim babamin evinde
atanırım demişsin çalışmıyor muydun sen.atanmamış mıydın? bir de eşin ne iş yapıyor gece işe gidiyor sen kalıyorsun evde

Ben meslegi olan kadinim 9 aylik evliyim evliligimizin ilk gunlerinden beri siddet goruyorum o da yetmez gibi bekar kaynim bizde kaliyor 33 yasinda gece esim ise gidiyor o da benimle kaliyor.ailesinin soyledigi o evde onunda hakki var ver 100 bin gitsin artik dayanacak gucum kalmadi ne yapayim sizce :KK43:

sana kalan hayatında başarılar diliyorum. şiddet gördüğün koca ve evde hakkı olduğu iddia edilen kaynınla yaşamaya devam et. ne yapayım diye sorana kadar bi boşanma dilekçesi verseydin buralarda derman aramazdın..

eşin düzgün bir adam olsa gerisi hallolacak sorunlar.eşin senin yanında olsa siz gidersiniz evden onlara kalsın ev iki çalışan minnetsiz kendiniz halledersiniz her şeyi.ya da verirsin kaynının hakkını ev kalır size.sorun kayın para araba değil önce bunu anla.sana kızıyorum hala kaynım ev hakkı diyorsun.kaynın 33 yaşında evlenip gider sen yine dayağını yer şiddeti görürsün

ailemin yanına gider atanırım demişsin bir yerde onun için atanmadın mı sen diyorum.tam kavrayamadım özelde mi çalışıyorsun eşin ne iş yapıyor

Back
X