- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Beninsanim
-
valla ben çok kez boşan derim bu kadına daha çok derimHerkese bosan demem ama bu durumda bosanman en mantiklisi.
Cok gicik oldum esine ve ailesine.
Böyle seymi olur!
Çünkü cevrendekiler bosan demez diyemez kimse o topa girmez herkes kendine müslüman.Dogru kizlar ben ne çekiyorum ki Allah sukur elim ayagim tutuyor meslegim var ailemin yaninda kalirim onlara destek olurum atanirim 23 yasindayim.Cevremdekilerin soyledigi duzelir evliligin ilk zamanlari olur birer yalan bu adam boyle gider huyu mu bence de kader derim yoluma bakarim babamin evinde
Al benden de o kadar.Benim de dikkatimi çeken konulardan biri okumuş memur olmuş hemşire olmuş bilmem öğretmen olmuş insanlar böyle problemli insanları nasıl buluyorlar anlamıyorum.Ya Allah hepsinin yardimcisi olsun diyorum hani isin icinde olmadan bilinmesi imkansiz 4 duvarda olan 4duvarda sartlar ne oda bilinmiyor ama gel gorki bakiyorum konu aciliyor heme heme hepsinde iddia adamlar melekti her istediklerini yapiyorlardi romantiklerdi evlendiler dayak basladi
Bide cogu isi gucu olan okumus hani az cok toplum icinde farkli insanla karsilasma potansiyeli olan insanlar flort evresi olmus cogunda benim aklimin ermedigi nokta bu siddet egilimi bu kadar el alti edilebilen gizlenebilen birseymi oyle olsa karilarinada sabredebilirler genel icin yazdigim yani
bu uye zaten o kadar normallestirmiski kafasinda sorun dayak degil her evlilikte olur dayak duzelir cocuk olsun falan duzelir sorun kayni o nasil gidecek mevzusu
Ya mesleği olan bir bayanın şaka yaptığını umuyorum. Çoluk cocuk yok ne duruyorsun çok mu seviyorsunBen meslegi olan kadinim 9 aylik evliyim evliligimizin ilk gunlerinden beri siddet goruyorum o da yetmez gibi bekar kaynim bizde kaliyor 33 yasinda gece esim ise gidiyor o da benimle kaliyor.ailesinin soyledigi o evde onunda hakki var ver 100 bin gitsin artik dayanacak gucum kalmadi ne yapayim sizce
Aynen 100 üzerinden 1000 veriyorum arkadaş sana.Hem şiddet görüp hemde 33 yaşındaki kazık kadar adamla aynı evde yaşayıp gücüm kalmadı ne yapayım derseniz bu evliliğe mahkum kalırsınız..
Bir b.k yapamaz ya yapacak çok şey var.Ailemin durumu cok iyi degil beni ve kardeşlerimi okuttu ama suan yardim bile edemiyirum 9 aylik evliyim ayni miktarda maas aliyorum.para mi elimden aliyor evin reisi benim ben de butun paralar sana garclik veririm.kafam karisik ailemle tehdit ediyir
Ben meslegi olan kadini
evliligimizin ilk gunlerinden beri siddet goruyorum
ver 100 bin gitsin
Kayninizin o evde kalmasindan daha güçlü bi sebep şiddet görüyor olmaniz. Zaten yolun başında olmanizda sizin icin bir avantaj derhal boşanın bence.Ben meslegi olan kadinim 9 aylik evliyim evliligimizin ilk gunlerinden beri siddet goruyorum o da yetmez gibi bekar kaynim bizde kaliyor 33 yasinda gece esim ise gidiyor o da benimle kaliyor.ailesinin soyledigi o evde onunda hakki var ver 100 bin gitsin artik dayanacak gucum kalmadi ne yapayim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?