Kaynimla ayni evde kaliyorum :(

Çünkü cevrendekiler bosan demez diyemez kimse o topa girmez herkes kendine müslüman.
Dört duvar arasında ne yaşadığını sadece sen bilebilirsin cevrendekiler değil.
Ama buradakiler seni tanımaz etmez o yüzden herkes objektif bakıyor rahatça bosan diye biliyor.

Bir de o tehditler filan hep boşa sindirmiş seni .
Hadi yiyosa yapsın ailene bir şey hapislerde curur geberir gider kolay değil öyle boş tehditle olmaz o işler .
Ayrıca aile reisi değil temel reis bile olamaz bundan .
Daha yaşın genç kaç kurtul bu adamdan bütün delilleri tehdit vs.gibi sakla hepsini.
Maaşın eline geçince de sağlam bi avukata git tazminat talep et.

Al benden de o kadar.Benim de dikkatimi çeken konulardan biri okumuş memur olmuş hemşire olmuş bilmem öğretmen olmuş insanlar böyle problemli insanları nasıl buluyorlar anlamıyorum.
Hiç mi farkedilmiyor hepsi Yıldırım nikahı ile mi evleniyorlar bilmiyorum ki.
İnsan bu derece kötülüğünu nasıl saklayabilir evlenene kadar.

Mesleginiz elinizde. Ailenize dönmek istemiyorsanız kendinize ev tutarsınız. Buna nasıl ve neden katlaniyosunuz???

Ne mantıksız ne sacmasapan aileler var. Böyle zihniyetlerin nesli tukensin ya artık . Gecenin koru adam evde yok, kayinla evde kalıyor. Ufak da değil yani , ayrıca evde hakkı var vs. Buna izin veren kocaya diyecek söz yok. Aslında var ya böyle pis zihniyetlilerin karşısına bihter gibi biri çıkacak kayniyla takacak boynuzu o eş denen ise yaramaza, sonra görecek gununu

Ya mesleği olan bir bayanın şaka yaptığını umuyorum. Çoluk cocuk yok ne duruyorsun çok mu seviyorsun

Bir b.k yapamaz ya yapacak çok şey var.

Aile danismaninin verdigi ornek; benim bir akrabam var kadin maas kartini esine verir daha hic maasini bilmez herseyleri de var. şok şok ben sessiz bağirdim. umrunda olmadi

Kaynina gelene kadar
O kocanin da o evin de cani cehemneme
Calisan bayansin ve meslegin de varmis
Hamile degilsin umarim.
Kac kurtar kendini pls..

Kayninizin o evde kalmasindan daha güçlü bi sebep şiddet görüyor olmaniz. Zaten yolun başında olmanizda sizin icin bir avantaj derhal boşanın bence.

Ne güzel demişsin sen mesleği olan bir kadınsın ve kimseye muhtaç değilsin ne kimsenin eline bakmak gibi bir zorunluluğun var ne de istemediğin biriyle yaşamaya. sen önce kendine güven kendinin farkına var ve boşan. size burdan boşan demek kolay geliyor diyeceksin belki ama anlattığın hayattan çok daha rahat olacaktır eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…