- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
- Konu Sahibi Beninsanim
-
+1Şiddet görüyorsun ve kayınından rahatsizsin...cok mantıklı!!!! O evden gitmesi gereken tek kişi sensin.
Yazık degil mi sana. kaç kurtul bu adamdan öyle kolay değil birine zarar vermek ailene bir şey yapamaz. işi gücü yok mu bu kişinin. kolay kolay sabıkalı olmayı kabul etmez herhalde.Fake değilim Eki Görüntüle 1999595
Keşke fake olsaydın.. Öncelikli sorunun şiddet görmen olmalıydı neyi bekliyorsun kurtulmak için? Bu kadar mı acizsin arkadaşım.Fake değilim Eki Görüntüle 1999595
Ya bise sorucam gercekten bunu merak ettigim icin soruyorum hani sakin kinama tas atma dolayli ima vs algilanmasin
Su bdv de dayak konularini okuyorum evlendik esim dovmeye basladi kismina takigim Bana gore insan sinsiligini gizler,yalanciligini gizler,cimriligini anne baba duskunlugunu vs vs gizler ama ofke sorunu sinir gizlenemez o tamamen gudusel gibi cikan birsey bu adamlarin hicmi biri nisanliyken sevgiliyken asabiyetini sinirliligini ne bileyim agzinin bozuklugunu gostermiyor.Hicmi biri az zitlastiginizda size hot zot yapipta sinyal vermiyor hicmi kavga kusluk olmuyor Davranislarindan hicmi sezmiyorsunuz yada aman nikahta keramet vardir evlenelim bide cocuk olsun duzelir diyipte evleniyormusunuz
Yani bunun kriteri ne bizimde karsimiza insanlar cikiyor size gore adamlar pamuk evlenince evrim geciriyo bizde okuya okuya manyaga donduk herkesten korkar olduk
hepsi melekken seytan oluyor bu is boylemi gercekten yoksa sizler klavuzlu koyu bile bile gormezdenmi gelmek istiyorsunuz ama ben ona asigim diye
Evlenirken kaynin sizinle kalacagi soylenmedimi mesela evlenmeden neden ses etmediniz
Ya Allah hepsinin yardimcisi olsun diyorum hani isin icinde olmadan bilinmesi imkansiz 4 duvarda olan 4duvarda sartlar ne oda bilinmiyor ama gel gorki bakiyorum konu aciliyor heme heme hepsinde iddia adamlar melekti her istediklerini yapiyorlardi romantiklerdi evlendiler dayak basladiMutlaka sinyal verir. Ama ilk günden şiddet gören 9 ay dayanan , ayrılmasa bile en büyük sorunu bu olmayan kadın sinyal alsa ne olacak? Bu kadınlar şiddet hakkında farklı düşünüyor. Bizim kadar kötü olduğunu düşünmüyorlar.
Ayrıca tehdit etsin ne olacak? Onunla kalıp ömür boyu dayak yiyeceğime beni öldürsün daha iyi. Ondan kurtulmuş olurum. O da ömür boyu hapis yatar.
Banada gizlenebilir gelmiyor alkol kumar bunlar bi nebze ama siddet farkli yani adam asabiyse her yerde asabidir ama soyle bir durumda var hot zot yapan adami vayyy erkek iste erkek dedigin cok kilibik olmayacak veya iste biseyine cok karisani kiskanani beni sahipleniyor sevdiginden yapiyor diye gorenler ona gore yorumlayip evlenende vardirbence üstünü örtüyorlar. bunları ben abimde, kardeşimde ve çevremde gördüm.
nikahta keramet var, çocuk yap düzelir aklı devam ediyor. sanki nikaha ve çocuğa kavuşanlara bir gece gökten melekler inip, evliyalık bahşediyor.
Aferin sanaFake değilim Eki Görüntüle 1999595
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?