Kaynimla ayni evde kaliyorum :(

Alsınlar evlerini de haklarını da başlarına çalsınlar.. kaynın evlense karısını da getirir.. iki kardeş beraber karılarını döverler.. bu mudur ya??

Şiddet görüyorsunuz ve boşanmıyorsunuz. Hadi soysal güvenceniz olmasa okey derim ama çalışan bi bayanmışsınız. Neyse ya gidiyorum ben by

Boşanmak için bu kadar sebep varken boşanmıyorsanız,bu sizin tercihiniz, biz ne diyelim.
Biz boşanın deriz, tek bir farklı yorum çıkmaz yani.

Şiddet var.
33 yaşında bekar kayın var.
100 bin ver evden gitsin diyen aşağılık iğrenç bir aile var.
Daha ne olmalı?
Ha bir de mesleğiniz var...

Allah akıl fikir ve basiret versin de kurtarın kendinizi diyeyim.

Darp raporu al şikayetçi ol ve o basbelasin dan kurtul şanslı sin ki bebek yok yol yakınken geri dön yeni evli çiftin yanında bi kalabalık olmasından hiç hazetmem adama! sormaz lar mi sen ne arıyorsun yeni evlilerin yanında ana yok baba yok evlenmeyin anam ya baktın şiddete meyilli var sal ipini gitsin

"Ben mesleği olan kadınım" derken? Ne işe yarıyor ki mesleğiniz? Şiddet görmeye devam ediyorsunuz ve o kadar da sorun etmiyorsunuz. Başka kadınların mesleği olsa hiç durmaz boşanırlardı.

o kolunu görünce içim parçalandı
yapma bunu kendine kardeşim yapma
böyle aşkta sevgide evlilikte olmaz
Rabbim daha beterinden korusun ama
Abisi ters birşey yapsa sana eşin inanmaz sana
O yüzden gücünü topla canım benim
Mesleğin var az çok maaşında idare edersin kendini Allahın izni ile

Mutlaka sinyal verir. Ama ilk günden şiddet gören 9 ay dayanan , ayrılmasa bile en büyük sorunu bu olmayan kadın sinyal alsa ne olacak? Bu kadınlar şiddet hakkında farklı düşünüyor. Bizim kadar kötü olduğunu düşünmüyorlar.

Ayrıca tehdit etsin ne olacak? Onunla kalıp ömür boyu dayak yiyeceğime beni öldürsün daha iyi. Ondan kurtulmuş olurum. O da ömür boyu hapis yatar.

Ya Allah hepsinin yardimcisi olsun diyorum hani isin icinde olmadan bilinmesi imkansiz 4 duvarda olan 4duvarda sartlar ne oda bilinmiyor ama gel gorki bakiyorum konu aciliyor heme heme hepsinde iddia adamlar melekti her istediklerini yapiyorlardi romantiklerdi evlendiler dayak basladi
Bide cogu isi gucu olan okumus hani az cok toplum icinde farkli insanla karsilasma potansiyeli olan insanlar flort evresi olmus cogunda benim aklimin ermedigi nokta bu siddet egilimi bu kadar el alti edilebilen gizlenebilen birseymi oyle olsa karilarinada sabredebilirler genel icin yazdigim yani
bu uye zaten o kadar normallestirmiski kafasinda sorun dayak degil her evlilikte olur dayak duzelir cocuk olsun falan duzelir sorun kayni o nasil gidecek mevzusu

boşan demek kolay derler de senin yapacağın tek şey o gibi kaynı falan gecim desem şiddet i gecemiyorum mesleğin maaşın var önce eşine kiraya cıkmayı teklif edin kabul etmezse siz tek başıınıza cıkın

Herkese bosan demem ama bu durumda bosanman en mantiklisi.
Cok gicik oldum esine ve ailesine.
Böyle seymi olur!

Banada gizlenebilir gelmiyor alkol kumar bunlar bi nebze ama siddet farkli yani adam asabiyse her yerde asabidir ama soyle bir durumda var hot zot yapan adami vayyy erkek iste erkek dedigin cok kilibik olmayacak veya iste biseyine cok karisani kiskanani beni sahipleniyor sevdiginden yapiyor diye gorenler ona gore yorumlayip evlenende vardir

Aferin sana
Arkadaşım senin anan baban kimsen yokmu
Senin kızın olsa bu muameleye razı gelip çekmesine göz yumar mısn
Lütfen ya lütfen kendine bu muameleyi reva görme, hemen kalk çık o evden ve arkana bile bakma . Kimin ne hakkı var ya sana bunu yapmaya
Yapmayın Allah aşkına, aklınızı başınıza toplayın
Valla anlayamıyorum

Konuyu kayınbiraderimle aynı evde açıyorum diye açmasaydınız keşke. Bu sorun küçük çünkü.
Sizin asıl sorununuz şiddet. Gerçi bize göre sorun bu ama sanırım size göre evliliğinizdeki şiddet pek önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…