Kaynımla yalnız kalmak canımı sıkıyor

Okurken depresyona girdim resmen usenmedim diğer konularada baktim.Aileniz arkanızda olsa bosanmak isteyecek kadar vazgecmissiniz zaten eşinizden (hakli olarak ). 8ay baktim şimdi git dersem kötü olurum diye düşünüyorsunuz ama bu boyle aylarca yillarca devam edicek gözüküyor,buna tahammül edebilecekmisiniz?
Bence eşinizi ciddi bi şekilde uyarmanin vakti gelmiş sanki kölesisiniz.Hayir madem onlara göre çok normal babanızdan neden cekiniyorlar? Bencede ailenize söyleyin durumunuzu bilseler arkanızda duracaklardır.

Cok rahatsiz edici durum,esinize empoze etmeye çalışın yasasiginiz zorlukları dilerim anlar..

Evde aile dışındaki birinin uzun süreli kalması hoş olmuyor haklisin hem de kapaliymissin evde rahat giyinemeyebilirsin o da sıkar seni.ama kaynini yabancı erkek gibi görüp yalnız kalmayı uygun gormemen yanlış bence o kardeşin sayılır.kayinla da yalnız kalınabilir uygunsuz gelmedi bana.ama dediğim gibi bu kadar uzun süreli misafirlik doğru değil.Keşke baştan cagirmasaydin.esin de söylediği gibi git diyemez.aslinda bunu annesinin düşünmesi gerekir.ailesiyle farklı şehirde misiniz

Çok büyük hata etmişsiniz. Neler duyuyoruz ya. Bence kesinlikle bir çözüm bulunsun. Ev üstüne ev mi olur?

Konu sahibi cagirmis kaynini ama sanki ömürlük mü cagirmis en fazla 2 3 haftaya hadi olmadi 1 aya bi yer bulur gider diye düşünmüştür el vermis kolunu kaptrmissin canim ben olsam yeminle utanirim 8 ay ne ya 33 yasinda kazik kadar adam esinde suçlu kardeside bu ise kesinlikle dur deyin bagirip cagirmayla olmaz Haklida olsaniz erkekler hic birzaman ailelerine attirmazlar tatli dille ya kocana soyliceksin yada kardeşine ev buldunmu gibilerinden sohbetler açacaksın yoksa birak 8 ayi bu adam 8 yil sizde kalir benden demesi canim

Ailesi yokmu 8 yıldır sizin çocugunuz gibi olmuş artık

Arkadaşlar dünyanın binbir türlü hali var neler duyuyoruz ya uygun değil yetişkin erkek kadının yalnız kalması şeytana da uyabilir kişinin kayni ateş tir diye de bi hadis vardi.

Boşanma sebebi vallahi kadın evlenirken sanirım eşantiyon olarak vermişler

Ailesi yokmu 8 yıldır sizin çocugunuz gibi olmuş artık
Ben evlendiğimde evliydi 2 sene sonra boşandı yanımıza geldi zonguldakta anne babası çocuğunada kayınvalidem bakıyor kaynımda bizim yanımıza yerleşti istanbulda oturuyoruz.. orda iş imkanı yokmuş güya... kaynım da boşandığı karısıda çocuğun nasıl büyüdüğünden bihaberler. Aileside ses çıkarmıyo gel çocuğun başında dur demiyolar ben laf söylesem kötü olucam eşimin sabrının taşmasını bekliyorum illaki birgün göndericek inşallah. Evlenmiyoda hoş evlense bu sefer karısıda yanımızda kalır aman öf bıktım. Tedavi görüyorum üstelik tüp bebek tedavisi çok doluymuşum bende kusura bakmayın

Bizdende büyük kendilerii....

Allah evlat veriyor kıymet bilmiyor bunlar bende 8 senelik evliyim 6 defa tup bebek tedavisi oldum bunlar da kiymet bilmezler

Canım ben git filan diyemezdim ev varmış filan diyemezdim ama annemi cagirirdim bir ay kalırdı beraber konu komşu cagirrdik rahatsız olurdu muhtemelen.annem gittimi başka yakinimi cagirirdim.kayniniz meydanı boş bulmuş yıkik degirmen derz biz boylelerine:) bence çok içten dua edin Rabbim bir sebep çıkarsın da gitsin inss gerçekten zor bı durum

Son derece haklisin. Bu erkekler hep boyle. Kendi aile bireyleri ne yaparsa yapsin aslinda rahatsiz edici degildir. Gelin kotudur ve ailesini istemiyordur! Hepsi mi boyle bunlarin offf

Son derece haklisin. Bu erkekler hep boyle. Kendi aile bireyleri ne yaparsa yapsin aslinda rahatsiz edici degildir. Gelin kotudur ve ailesini istemiyordur! Hepsi mi boyle bunlarin offf
Önceki gün bir arkadaş ta kalmıştım öğleden sonra eve geldim eşim yok kaynim evde yıne bende bir sinir. Eşimi aradım banyoya girmem lazım benim gireyim mi o evdeyken dedim yok akşamı bekle dedi.ben ne yapcam söyler misin bu şekilde dedim. En azından ara söyle benim rahatsız olduğumu dedim. Söylersem yanlış anlaşılır biliyorum ben de farkındayım bazı şeylerin dedi. Kızdım kapattım tlf.u.sonra kardeşini aramış sen bi ablama bak bakalım arıyorum ulasamiyorum diye. Gitti ben banyoya girdim .1 saat sonra sanki bu evde b.k var gıbı geldi

bir de sizin kocanız işsizdi siz bakıyordunuz değil mi
niye bu hayata göz yumuyorsunuz
resmen köle olmuşsunuz
adamdaki vazgeçilmezlik nereden geliyor vallahi anlayamadım
Evet evlendigimuzden beri is konusunda problem yaşıyoruz ama şu sıralar fena değil yoluna girmeye başladı. Artık çareyi tayin istemekte bulduk.acilmasini bekliyoruz. Yoksa kurtulamicaz kaynimdan

çok terbiyesiz kaynın ya. ben burdan sinir oldum. kendin söyleseydin banyoya gircem rahatsız oluyorum 3-4 saatliğine bi yere gider misin diye. sürekli böyle şeyler söylersen fazlalık olduğunu hisseder belki.
açık açık söylemedikçe anlamayacak

Valla canim benim kaynimda bizde bir hafta kaldi da omrumden omur gitti ne manevi ne fiziki rahat oluyorsun. Kapali olanin hali daha zor, anliyorum seni. Sabah kalk ortun, giyin. Hele yazin uzun kollu falan evde cok zor. Bi uzanmak istersin uzanamazsin.

"" Peygamber Efendimizin, kocanın erkek akrabalarının, kadın için "ölüm" olduğunu ifade ederek, sakınılmasını tavsiye etmişlerdir. Hadisi şerif şöyledir: Peygamber Efendimiz (a.s.m.) bir defasında, şöyle buyurmuştur: "Kadınların yanına girmekten kaçının." Bir adam: "kocasının (kardeş, amca, amca oğlu gibi) yakınları da mı?" diye sordu. Aleyhissalâtu vesselâm: "Yakını ölümdür" buyurdu."( (Tirmizî, Radâ, 16; Ahmed b. Hanbel, IV, 149, 153). ""

Bu olaya esinin el atmasi lazim muhakkak ya. Bu kadar uzun sure nedir. Esinin soylemesi daha munasip olur. Dini acidan da durumu paylasmalisin esinle. En kisa surede gitmeliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…