- 14 Eylül 2015
- 273
- 374
- 103
- Konu Sahibi espiritrik
-
Gerçekten davet ederken uzatacagini düşünmedim. Arkadaş bulana kAdar ıdare ederiz dedim tamamen lanet olası ıyi niyetimin kurbanı oldum. Evlilik düşünüyor yurt dışına kız arkadaşı var ama buda pat diye olacak birşey değil anladım bunu.
Daha önce de konum var. Kaynimin ev arkadaşları gittiği için üzüldüm ve ben bizimle kalabileceğini söyledim yeni bir yer bulana kadar. Geceleri çalışıyor kendisi bizde gündüz evde yokuz. Gelir uyursun burda dedik. Bakalim falan demişti kendisi sonra aniden evini kapattı geldi.isinden gücünden kacmiyorum her ne kadar çalışan biri olsam da ama onunla yalnız kalmak bunaltıyor beni.suan ücretsiz izin doneminde 1 aylık ve sürekli evde.kalktiktan sonra hadi bende bi çıkayım evden bu kadın da rahat etsin demiyor. Bugün izinliydim mesela kapalı bir insanım dikkat etmem gerekiyor kıyafetime. Rahat rahat dolaşmak ıstiyorum uzanıp tv izlemek istiyorum. Olmuyor..
Esime bunun rahatsızlığını ilettigimde kardeşini istemiyormusum konumuna getiriyor beni tavir alıyor bana. Ne yapabilirim git mi diyeyim diyor. Kendisi isine geldiğinde muhafazakâr takılır.erkeklerle aynı ortamda bulunmamdan hoşlanmaz. Bende ıstiyorum ki annesine veya ablasina bu durumun uygun olmadığını benim rahat edemedigimi en azından eşimin evde olmadığı zamanlarda evde durmamasini soylemesini ıstiyorum. Haksiz miyim kızlar bu konuda.
Ne kadar daha bizle kalacağı belli değil. Bunun daha yazı var sıcağı var ben o varken nasıl rahat edeceğim evde.zaten bir hafta sonum var. Ben esimi bile cekemiyorum evde.
Ailesi yokmu 8 yıldır sizin çocugunuz gibi olmuş artıkSizi çok iyi anlıyorum benim kaynım 8yıldır bizimle yaşıyor. Git dediğim zaman oturup ağlıyor kal dediğim zaman ..okunu çıkarıyor. Nitekim ben alıştım artık kaynım biraz problemli kafa yönünden öyle olmasa anlayış gösterirdi bu zamana kadar diye düşünüyorum. Olay kayınvalidenizde yada kayınpeder de bitiyor onlar en azından oğullarına söyleyebilirler. Ben alıştım diyorum ama mecburluktan şimdi gitse 40 gün bayram yaparım
Boşanma sebebi vallahi kadın evlenirken sanirım eşantiyon olarak vermişlerNerelisiniz bilmiyorum ama malesef var boyle aileler.. Karadenizli komsularimiz vardi komsumuz 10 sene kaynina bakti evlendi de ayrıldı evden ve o ayrildi bi kac sene sonra kocasi abisinin oglunu getirdi bu sefer.. Büyükşehir calisma imkanı diye kadinin evine coreklensi herkes ama ilginctir o da hic sikayet etmedi.. Alışmışlar sanirim..
Halbuki cok can sıkıcı bir durum..
Surekli arkadas ve komsularinizi cagirin..
Boşanma sebebi vallahi kadın evlenirken sanirım eşantiyon olarak vermişler
Ben evlendiğimde evliydi 2 sene sonra boşandı yanımıza geldi zonguldakta anne babası çocuğunada kayınvalidem bakıyor kaynımda bizim yanımıza yerleşti istanbulda oturuyoruz.. orda iş imkanı yokmuş güya... kaynım da boşandığı karısıda çocuğun nasıl büyüdüğünden bihaberler. Aileside ses çıkarmıyo gel çocuğun başında dur demiyolar ben laf söylesem kötü olucam eşimin sabrının taşmasını bekliyorum illaki birgün göndericek inşallah. Evlenmiyoda hoş evlense bu sefer karısıda yanımızda kalır aman öf bıktım. Tedavi görüyorum üstelik tüp bebek tedavisi çok doluymuşum bende kusura bakmayınAilesi yokmu 8 yıldır sizin çocugunuz gibi olmuş artık
Bizdende büyük kendilerii....Ben evlendiğimde evliydi 2 sene sonra boşandı yanımıza geldi zonguldakta anne babası çocuğunada kayınvalidem bakıyor kaynımda bizim yanımıza yerleşti istanbulda oturuyoruz.. orda iş imkanı yokmuş güya... kaynım da boşandığı karısıda çocuğun nasıl büyüdüğünden bihaberler. Aileside ses çıkarmıyo gel çocuğun başında dur demiyolar ben laf söylesem kötü olucam eşimin sabrının taşmasını bekliyorum illaki birgün göndericek inşallah. Evlenmiyoda hoş evlense bu sefer karısıda yanımızda kalır aman öf bıktım. Tedavi görüyorum üstelik tüp bebek tedavisi çok doluymuşum bende kusura bakmayın
Allah evlat veriyor kıymet bilmiyor bunlar bende 8 senelik evliyim 6 defa tup bebek tedavisi oldum bunlar da kiymet bilmezlerBen evlendiğimde evliydi 2 sene sonra boşandı yanımıza geldi zonguldakta anne babası çocuğunada kayınvalidem bakıyor kaynımda bizim yanımıza yerleşti istanbulda oturuyoruz.. orda iş imkanı yokmuş güya... kaynım da boşandığı karısıda çocuğun nasıl büyüdüğünden bihaberler. Aileside ses çıkarmıyo gel çocuğun başında dur demiyolar ben laf söylesem kötü olucam eşimin sabrının taşmasını bekliyorum illaki birgün göndericek inşallah. Evlenmiyoda hoş evlense bu sefer karısıda yanımızda kalır aman öf bıktım. Tedavi görüyorum üstelik tüp bebek tedavisi çok doluymuşum bende kusura bakmayın
Son derece haklisin. Bu erkekler hep boyle. Kendi aile bireyleri ne yaparsa yapsin aslinda rahatsiz edici degildir. Gelin kotudur ve ailesini istemiyordur! Hepsi mi boyle bunlarin offfDaha önce de konum var. Kaynimin ev arkadaşları gittiği için üzüldüm ve ben bizimle kalabileceğini söyledim yeni bir yer bulana kadar. Geceleri çalışıyor kendisi bizde gündüz evde yokuz. Gelir uyursun burda dedik. Bakalim falan demişti kendisi sonra aniden evini kapattı geldi.isinden gücünden kacmiyorum her ne kadar çalışan biri olsam da ama onunla yalnız kalmak bunaltıyor beni.suan ücretsiz izin doneminde 1 aylık ve sürekli evde.kalktiktan sonra hadi bende bi çıkayım evden bu kadın da rahat etsin demiyor. Bugün izinliydim mesela kapalı bir insanım dikkat etmem gerekiyor kıyafetime. Rahat rahat dolaşmak ıstiyorum uzanıp tv izlemek istiyorum. Olmuyor..
Esime bunun rahatsızlığını ilettigimde kardeşini istemiyormusum konumuna getiriyor beni tavir alıyor bana. Ne yapabilirim git mi diyeyim diyor. Kendisi isine geldiğinde muhafazakâr takılır.erkeklerle aynı ortamda bulunmamdan hoşlanmaz. Bende ıstiyorum ki annesine veya ablasina bu durumun uygun olmadığını benim rahat edemedigimi en azından eşimin evde olmadığı zamanlarda evde durmamasini soylemesini ıstiyorum. Haksiz miyim kızlar bu konuda.
Ne kadar daha bizle kalacağı belli değil. Bunun daha yazı var sıcağı var ben o varken nasıl rahat edeceğim evde.zaten bir hafta sonum var. Ben esimi bile cekemiyorum evde.
Önceki gün bir arkadaş ta kalmıştım öğleden sonra eve geldim eşim yok kaynim evde yıne bende bir sinir. Eşimi aradım banyoya girmem lazım benim gireyim mi o evdeyken dedim yok akşamı bekle dedi.ben ne yapcam söyler misin bu şekilde dedim. En azından ara söyle benim rahatsız olduğumu dedim. Söylersem yanlış anlaşılır biliyorum ben de farkındayım bazı şeylerin dedi. Kızdım kapattım tlf.u.sonra kardeşini aramış sen bi ablama bak bakalım arıyorum ulasamiyorum diye. Gitti ben banyoya girdim .1 saat sonra sanki bu evde b.k var gıbı geldiSon derece haklisin. Bu erkekler hep boyle. Kendi aile bireyleri ne yaparsa yapsin aslinda rahatsiz edici degildir. Gelin kotudur ve ailesini istemiyordur! Hepsi mi boyle bunlarin offf
Evet evlendigimuzden beri is konusunda problem yaşıyoruz ama şu sıralar fena değil yoluna girmeye başladı. Artık çareyi tayin istemekte bulduk.acilmasini bekliyoruz. Yoksa kurtulamicaz kaynimdanbir de sizin kocanız işsizdi siz bakıyordunuz değil mi
niye bu hayata göz yumuyorsunuz
resmen köle olmuşsunuz
adamdaki vazgeçilmezlik nereden geliyor vallahi anlayamadım
çok terbiyesiz kaynın ya. ben burdan sinir oldum. kendin söyleseydin banyoya gircem rahatsız oluyorum 3-4 saatliğine bi yere gider misin diye. sürekli böyle şeyler söylersen fazlalık olduğunu hisseder belki.Önceki gün bir arkadaş ta kalmıştım öğleden sonra eve geldim eşim yok kaynim evde yıne bende bir sinir. Eşimi aradım banyoya girmem lazım benim gireyim mi o evdeyken dedim yok akşamı bekle dedi.ben ne yapcam söyler misin bu şekilde dedim. En azından ara söyle benim rahatsız olduğumu dedim. Söylersem yanlış anlaşılır biliyorum ben de farkındayım bazı şeylerin dedi. Kızdım kapattım tlf.u.sonra kardeşini aramış sen bi ablama bak bakalım arıyorum ulasamiyorum diye. Gitti ben banyoya girdim .1 saat sonra sanki bu evde b.k var gıbı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?