Kaynımla yalnız kalmak canımı sıkıyor

Sen iyi niyet göstermişsin ama o iyi niyetini kullanmış bu yaşa gelen insan bunları düşünmeli senin onunla aynı evde yalnız kalmanın doğru olmayacağını senin rahat edemeyeceğini bilmeli.
Eşin bu işe bir çözüm bulmalı

Bu böyle devam etcektir. Konu sahibi, büyük eltim de 10 sene 3 kaynıyla birlikte yaşamış dedi.. O 3 kayından biri de büyük ihtimal, konu sahibinin eşidir.

Bu ailede gelenekselleşmiş galiba, kardeş evinde kalmak gayet olağan bunlara göre. Allah yardımcınız olsun çoook zor.

Benim babam odamizin kapisini vurmadan kapıyı acmazdi. Hiç görmediğim şeyleri yaşıyorum gerçekten çok caresizim yaa

Evet eşim de onlardan biriydi maalesef. Ama dediğim gıbı onlar alışkın çok abes gelmiyor bunlar onlara. Eltim de teyze kızı aynı tarz yaşamdan gelmiş biri. Şimdi herkes ayrıldı da anca yasiyorlar evliliklerini.

Bir de şöyle bir durum var biz borç almıştık ondan 2 sene önce 5 bin. Bu parayı odeyemedigimiz için de kendimi suçlu hissettim ona karsi o yüzden de biraz gel kal dedim. Kalırsam bende ortak olurum bazı seylere dedi ama biz yok dedik. Zaten toplam da 500 lira katkısı oldu.
Eger ki bu durum böyle devam ederse bu borcu ödemek için acele etmemeye caliscam. En sona birakcam. Normalde kaldığı eve sadece kira 800 ödeyecekti.

Bir kere gelebilirsin demişsiniz geçmiş olsun.
Ancak iş bulduğu gibi alttan alttan artık kendi evine git mesajını verin veya işte ben de şöyle bir keyfime bakayım dinleneyim gibi iğnelemelerde bulunabilirsiniz.
Bir daha da kimseye gelip kalabilirsin bir düzen kurana kadar, demeyin çünkü zaten siz bir düzen vermiş oluyorsunuz çağırarak..

böyle giderse evliliğin bitecek galiba.
susmakla iyi eş olunmuyor.
kaynını sen çağırdın madem, sen yolla sebeplerini söyleyerek.
onlarda normal olabilir ama sizde normal değil.
eşin de hakikaten tuhaf.
kıskanç değil de dengesiz gibi daha çok.

Ya cok mantiksiz. Bak canim kari koca birbirinin hayat arkadasidir. Esin veya ailesi tarafindan bu kadar ezilmen hic dogru degil. Esin yuzunden borc batagindasiniz, kayninin mutfaga gelmesinden rahatsiz oluyor esin peki gelip aksam yemeklerini hazirladigi oluyor mu? Evi sen gecindiriyor ve evin isini sen goruyor bir de kayninla mi yasiyorsun 8 ay, 2 odali evde... Buradan o kadar sacma bir tablo gorunuyor ki. Biz cok dindar insanlar degiliz esim de yabanci ama o bile absurd bulur bu durumu...

eğer denemediysen bence misafir olmayı dene.
zaten kendi evinde 8 aydır misafirim, rahat değilim, bundan sonra da misafir gibi davranacağım de eşine.
yemek temizlik ütü vs ne varsa hiçbirini yapm.a maddi katkıyı da kes.
kendine yetecek kadar bir şeyler yap. eşini yanında yatırma, gitsin kanepede uyusun.

belki pes ederler.

Bence acik acik konusmasina gerek yok. Ailede persona non grata ilan ederler. Oglumuza sapik muamelesi yapti ahlaksiz derler. Kocasi bile anlamiyor ki. Bence 10 gunlugune babasini annesini cagirsin sirayla. 20 gun is yerinde yatacak hali yok ya anlar herhalde. Teyze kizi kuzenlerinden biriye evlenmis ve evlendigi kisinin kardesi olan diger 3 kuzeniyle de ayni evde yasamis. Midesizler. Her sey normal bunlara

Ben olsam elli kere "yanlışlıkla" ağzımdan kaçırmıştım. Hatta 8 ay süreyi de ağzımdan kaçırıvermiştim.

Mantıksız hareketleri var eşimin mesela ben mutfakta yemek yaparken kaynim gelip yanımda dursa bundan rahatsız oluyor eee aynı evde nasıl yalnız birakiyosun demi.

Gözünün önünde olmadıktan sonra sorun yok mu demek istiyor anlamadım. Bir de eşiniz tamamen kendine odaklı yaşıyor, bir tek kendini düşünüyor. O varken mutfakta baş başa bırakmıyor çünkü rahatsız oluyor. Evde yokken rahatsız olmuyor ama sizin rahatsız olup olmayacağınız umurunda değil. Kardeşi kırılmasın istiyor ama eşinin kırılmasını umursamıyor.

Taviz tavizi dogurur. Sizinkide öyle olmuş.

Ben olsaydım. Öncelikle onun borcunu öderim. Belkide onun rahatlıgıyla sizde kalıyor. aynı eviz biriz aileyiz kafasındadır belki... Sonra da eşine, senin icin nasıl rahat ediyor de. bu işin dini boyutunu anlat. Allah katında yerinin olmadıgından bahset. Madem kılıgına kıyafetine dikkat et diye sana baskı yapıyo. Sende ona anlat bence biliyodur ama hatırlatmış ol.

Kayın için çok tehlikeli denir. Sebebi de; yabancı hic bi erkek yatak odana giremez ama kaynın girebiliyo aynı evde olunca. Hani, anlık olur yada bi hastalık vs olur nebilim bişey olur sizin yatak odanıza girebilir. Bu hic hoş değil. Ne dinen ne ahlaken.

Evet biraz öyle. 8 aydır kalıyor 500 liralık fatura ödedi sadece şimdiye kadar. Ben onun yiyecegi yemeğe kadar düşünüyorum. Yemediği şeyler var yapamıyorum.
bi de yiyeceği şeye de mi sen düşünüyorsun.. oh ne ala memleket... yesin içsin yatsın kalksın arkasını toplayan var nasıl olsa. böyle bi dünya yok kusura bakmasın. mesela biz eşimle ikimiz olduğumuz için bazen yemeği geçiştiriyoruz basit bişeyler yiyoruz.. sen de bikaç kere böyle geçiştir, eşin bişey diyecek olursa da ben de insanım yoruluyorum, herkesin ihtiyacını ayrı ayrı karşılayamam de.. anneni filan çağır yatıya gelsinler.. o zaman da anlar heralde beyefendi

onlara normal de konu sahibi için anormal.

gereğini yapmazsa evlilik büyük yara alır.

bence ailesine anlatmalı.

Ücretsiz iznin bitmeden ev bakın, daha sonra zor olur de..

Babanızdan niye saklıyorsunuz ?
Söyleyin annenize babanıza 8 Aydır kaynımla yaşıyorum kurtarın beni diye,
Gelsinler alsınlar sizi eşinizinde ağzının payını versinler sen benim kızımı nasıl erkek kardeşinle oturtturuyorsun bütün gün yalnız birde kapalı hiç mi ahlak Yok sende diye
Mutlu mesut yaşayın taşının annenizin evine eşinizde köpek olsun pişmanlıktan siz gidince
Zaten anneniz babanız arkanızda değil diye yapıyor bunları
Annenize babanıza söylemeyerek hata yapıyorsunuz bilin.

annesi ablası varken neden siz kabul ediyorsunuz onu anlmadım ben bazen iyi niyetli olmak sorunlara yol açabiliyor

Baştan eve çağırman hata.Neden karıştınki mevzuya.Şimdi ne desen her halükarda kötü olacaksın.Boşu boşuna dargınlık,kırgınlık çıkacak.

Ailem bu evliligi istemedi zaten o yüzden şimdi durup ben bunları yaşıyorum diye nasıl söylerim. Komşular tam olarak bilmiyor kaynimin kaldigini ama girip çıkarken görmüşlerdir mutlaka. Allahım kafayı yicem yaa. Hep yanlış kararlarimin cezasını çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…