- Konu Sahibi espiritrik
-
Benim babam odamizin kapisini vurmadan kapıyı acmazdi. Hiç görmediğim şeyleri yaşıyorum gerçekten çok caresizim yaaKira parası yüzünden ayrı eve çıkamayan adam yurt dışından kız alcakta evlencekte yanınızdan gidecek onun hayalini fazla kurma bence. Hayır bide adama evin anahtarını bile vermişsiniz ne bilim insan eve gelmeden yalandan olsun arar 10 dakka önce bi şey lazım mı falan gibisinden anlar kendine çeki düzen verirsin ama bu dan diye eve giriyor hani evde olmadığı zamanlarda bile tam tekmil durmalısın her an gelebilir diye. Benim eşim bile eve gelmeden önce bi şey lazım mı diye arar o arada ben düzgün giyinirim saçımı başımı tasarım ne bilim makyaj yaparım hani bu 5 10 dakka bile yeter insana. Bu kadar düşüncesizliğe pes.
Evet eşim de onlardan biriydi maalesef. Ama dediğim gıbı onlar alışkın çok abes gelmiyor bunlar onlara. Eltim de teyze kızı aynı tarz yaşamdan gelmiş biri. Şimdi herkes ayrıldı da anca yasiyorlar evliliklerini.Bu böyle devam etcektir. Konu sahibi, büyük eltim de 10 sene 3 kaynıyla birlikte yaşamış dedi.. O 3 kayından biri de büyük ihtimal, konu sahibinin eşidir.
Bu ailede gelenekselleşmiş galiba, kardeş evinde kalmak gayet olağan bunlara göre. Allah yardımcınız olsun çoook zor.
böyle giderse evliliğin bitecek galiba.Bir de şöyle bir durum var biz borç almıştık ondan 2 sene önce 5 bin. Bu parayı odeyemedigimiz için de kendimi suçlu hissettim ona karsi o yüzden de biraz gel kal dedim. Kalırsam bende ortak olurum bazı seylere dedi ama biz yok dedik. Zaten toplam da 500 lira katkısı oldu.
Eger ki bu durum böyle devam ederse bu borcu ödemek için acele etmemeye caliscam. En sona birakcam. Normalde kaldığı eve sadece kira 800 ödeyecekti.
Ya cok mantiksiz. Bak canim kari koca birbirinin hayat arkadasidir. Esin veya ailesi tarafindan bu kadar ezilmen hic dogru degil. Esin yuzunden borc batagindasiniz, kayninin mutfaga gelmesinden rahatsiz oluyor esin peki gelip aksam yemeklerini hazirladigi oluyor mu? Evi sen gecindiriyor ve evin isini sen goruyor bir de kayninla mi yasiyorsun 8 ay, 2 odali evde...Evet canım 8 ay. Bu durumdan dolayı esime olan azıcık saygimda bitmek üzere beni bu duruma sokmasindan dolayı. 6 yıldır onun yüzünden borç batagindayim. Düzenli bir işi yok bunlar terketmeme yetmedi ama sanırım bu durum ipleri koparacak.
Mantıksız hareketleri var eşimin mesela ben mutfakta yemek yaparken kaynim gelip yanımda dursa bundan rahatsız oluyor eee aynı evde nasıl yalnız birakiyosun demi.
eğer denemediysen bence misafir olmayı dene.Bir de şöyle bir durum var biz borç almıştık ondan 2 sene önce 5 bin. Bu parayı odeyemedigimiz için de kendimi suçlu hissettim ona karsi o yüzden de biraz gel kal dedim. Kalırsam bende ortak olurum bazı seylere dedi ama biz yok dedik. Zaten toplam da 500 lira katkısı oldu.
Eger ki bu durum böyle devam ederse bu borcu ödemek için acele etmemeye caliscam. En sona birakcam. Normalde kaldığı eve sadece kira 800 ödeyecekti.
Bence acik acik konusmasina gerek yok. Ailede persona non grata ilan ederler. Oglumuza sapik muamelesi yapti ahlaksiz derler. Kocasi bile anlamiyor ki. Bence 10 gunlugune babasini annesini cagirsin sirayla. 20 gun is yerinde yatacak hali yok ya anlar herhalde. Teyze kizi kuzenlerinden biriye evlenmis ve evlendigi kisinin kardesi olan diger 3 kuzeniyle de ayni evde yasamis. Midesizler. Her sey normal bunlaraböyle giderse evliliğin bitecek galiba.
susmakla iyi eş olunmuyor.
kaynını sen çağırdın madem, sen yolla sebeplerini söyleyerek.
onlarda normal olabilir ama sizde normal değil.
eşin de hakikaten tuhaf.
kıskanç değil de dengesiz gibi daha çok.
ailem uzakta bilmiyorlar durumu. Geçenlerde babam geldi o zaman da gelmedi eve kaynim iş yerinde kaldı. Geçici bir süre burda çoğu zaman gelmiyo zaten eve falan diye geveleyip durdum. Ama olayın ayrıntısını bilse tepkisi olur babamın.
Mantıksız hareketleri var eşimin mesela ben mutfakta yemek yaparken kaynim gelip yanımda dursa bundan rahatsız oluyor eee aynı evde nasıl yalnız birakiyosun demi.
Bir de şöyle bir durum var biz borç almıştık ondan 2 sene önce 5 bin. Bu parayı odeyemedigimiz için de kendimi suçlu hissettim ona karsi o yüzden de biraz gel kal dedim. Kalırsam bende ortak olurum bazı seylere dedi ama biz yok dedik. Zaten toplam da 500 lira katkısı oldu.
bi de yiyeceği şeye de mi sen düşünüyorsun.. oh ne ala memleket... yesin içsin yatsın kalksın arkasını toplayan var nasıl olsa. böyle bi dünya yok kusura bakmasın. mesela biz eşimle ikimiz olduğumuz için bazen yemeği geçiştiriyoruz basit bişeyler yiyoruz.. sen de bikaç kere böyle geçiştir, eşin bişey diyecek olursa da ben de insanım yoruluyorum, herkesin ihtiyacını ayrı ayrı karşılayamam de.. anneni filan çağır yatıya gelsinler.. o zaman da anlar heralde beyefendiEvet biraz öyle. 8 aydır kalıyor 500 liralık fatura ödedi sadece şimdiye kadar. Ben onun yiyecegi yemeğe kadar düşünüyorum. Yemediği şeyler var yapamıyorum.
onlara normal de konu sahibi için anormal.Bence acik acik konusmasina gerek yok. Ailede persona non grata ilan ederler. Oglumuza sapik muamelesi yapti ahlaksiz derler. Kocasi bile anlamiyor ki. Bence 10 gunlugune babasini annesini cagirsin sirayla. 20 gun is yerinde yatacak hali yok ya anlar herhalde. Teyze kizi kuzenlerinden biriye evlenmis ve evlendigi kisinin kardesi olan diger 3 kuzeniyle de ayni evde yasamis. Midesizler. Her sey normal bunlara
Ücretsiz iznin bitmeden ev bakın, daha sonra zor olur de..Daha önce de konum var. Kaynimin ev arkadaşları gittiği için üzüldüm ve ben bizimle kalabileceğini söyledim yeni bir yer bulana kadar. Geceleri çalışıyor kendisi bizde gündüz evde yokuz. Gelir uyursun burda dedik. Bakalim falan demişti kendisi sonra aniden evini kapattı geldi.isinden gücünden kacmiyorum her ne kadar çalışan biri olsam da ama onunla yalnız kalmak bunaltıyor beni.suan ücretsiz izin doneminde 1 aylık ve sürekli evde.kalktiktan sonra hadi bende bi çıkayım evden bu kadın da rahat etsin demiyor. Bugün izinliydim mesela kapalı bir insanım dikkat etmem gerekiyor kıyafetime. Rahat rahat dolaşmak ıstiyorum uzanıp tv izlemek istiyorum. Olmuyor..
Esime bunun rahatsızlığını ilettigimde kardeşini istemiyormusum konumuna getiriyor beni tavir alıyor bana. Ne yapabilirim git mi diyeyim diyor. Kendisi isine geldiğinde muhafazakâr takılır.erkeklerle aynı ortamda bulunmamdan hoşlanmaz. Bende ıstiyorum ki annesine veya ablasina bu durumun uygun olmadığını benim rahat edemedigimi en azından eşimin evde olmadığı zamanlarda evde durmamasini soylemesini ıstiyorum. Haksiz miyim kızlar bu konuda.
Ne kadar daha bizle kalacağı belli değil. Bunun daha yazı var sıcağı var ben o varken nasıl rahat edeceğim evde.zaten bir hafta sonum var. Ben esimi bile cekemiyorum evde.
Babanızdan niye saklıyorsunuz ?Ayy demeyin öyle yaaailem uzakta bilmiyorlar durumu. Geçenlerde babam geldi o zaman da gelmedi eve kaynim iş yerinde kaldı. Geçici bir süre burda çoğu zaman gelmiyo zaten eve falan diye geveleyip durdum. Ama olayın ayrıntısını bilse tepkisi olur babamın. Biz ailede alışkın değiliz çünkü bu şekilde yasamaya hiç görmedik böyle birşey. Ama eşimin ailesi alışkın onlarda normal. Büyük eltim evlenir evlenmez 3 tane kayniyla yaşamış 10 yıl
annesi ablası varken neden siz kabul ediyorsunuz onu anlmadım ben bazen iyi niyetli olmak sorunlara yol açabiliyorDaha önce de konum var. Kaynimin ev arkadaşları gittiği için üzüldüm ve ben bizimle kalabileceğini söyledim yeni bir yer bulana kadar. Geceleri çalışıyor kendisi bizde gündüz evde yokuz. Gelir uyursun burda dedik. Bakalim falan demişti kendisi sonra aniden evini kapattı geldi.isinden gücünden kacmiyorum her ne kadar çalışan biri olsam da ama onunla yalnız kalmak bunaltıyor beni.suan ücretsiz izin doneminde 1 aylık ve sürekli evde.kalktiktan sonra hadi bende bi çıkayım evden bu kadın da rahat etsin demiyor. Bugün izinliydim mesela kapalı bir insanım dikkat etmem gerekiyor kıyafetime. Rahat rahat dolaşmak ıstiyorum uzanıp tv izlemek istiyorum. Olmuyor..
Esime bunun rahatsızlığını ilettigimde kardeşini istemiyormusum konumuna getiriyor beni tavir alıyor bana. Ne yapabilirim git mi diyeyim diyor. Kendisi isine geldiğinde muhafazakâr takılır.erkeklerle aynı ortamda bulunmamdan hoşlanmaz. Bende ıstiyorum ki annesine veya ablasina bu durumun uygun olmadığını benim rahat edemedigimi en azından eşimin evde olmadığı zamanlarda evde durmamasini soylemesini ıstiyorum. Haksiz miyim kızlar bu konuda.
Ne kadar daha bizle kalacağı belli değil. Bunun daha yazı var sıcağı var ben o varken nasıl rahat edeceğim evde.zaten bir hafta sonum var. Ben esimi bile cekemiyorum evde.
Ailem bu evliligi istemedi zaten o yüzden şimdi durup ben bunları yaşıyorum diye nasıl söylerim. Komşular tam olarak bilmiyor kaynimin kaldigini ama girip çıkarken görmüşlerdir mutlaka. Allahım kafayı yicem yaa. Hep yanlış kararlarimin cezasını çekiyorumailenden niye gizlediniz?
çünkü kaynın da eşin de bu durumun uygun olmadığını gayet iyi biliyor.
bak eşin senden çok kardeşini düşünüyor. sen keşke söyleseydin babana.
8 ay kendi evinde diken üstünde oturmazdın.
benim bir komşum da 5-6 yıldır kaynıyla oturuyordu. çünkü şiddet vardı. davranışlarından onun tacize uğradığını düşünüyordum ama soramadım. çok üzülmüştüm ona.
senin için komşuların ne düşünüyor. bir düşün bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?