- 6 Ocak 2017
- 291
- 408
- 103
- 42
- Konu Sahibi espiritrik
-
Annesi memlekette. Ablası da aynı mahalledeyiz aslında ona da kızıyorum. Izinlisin madem neden gidip biraz da ablanda kalmiyosun demi. Ev hanımı o.enistesinden çekiniyor galiba fazla akıl veriyor eniştesi o yüzden hoşlanmıyor.annesi ablası varken neden siz kabul ediyorsunuz onu anlmadım ben bazen iyi niyetli olmak sorunlara yol açabiliyor
Evet kayın için ölüm dür demiş peygamberimiz. Şeytan sonuçta insanın aklına girebilir veya hiçbir şey olmasa da bir dedikodu yayılır al işte aile faciası. O yüzden çok dikkat etmek gerekiyor ama benim kot kafalı kocam anlamıyor işine gelmediği içinTaviz tavizi dogurur. Sizinkide öyle olmuş.
Ben olsaydım. Öncelikle onun borcunu öderim. Belkide onun rahatlıgıyla sizde kalıyor. aynı eviz biriz aileyiz kafasındadır belki... Sonra da eşine, senin icin nasıl rahat ediyor de. bu işin dini boyutunu anlat. Allah katında yerinin olmadıgından bahset. Madem kılıgına kıyafetine dikkat et diye sana baskı yapıyo. Sende ona anlat bence biliyodur ama hatırlatmış ol.
Kayın için çok tehlikeli denir. Sebebi de; yabancı hic bi erkek yatak odana giremez ama kaynın girebiliyo aynı evde olunca. Hani, anlık olur yada bi hastalık vs olur nebilim bişey olur sizin yatak odanıza girebilir. Bu hic hoş değil. Ne dinen ne ahlaken.
Evet aynen düşünüyorum. Ekonomik davranmam gerek çoğu zaman. Bazen melemenle gecistiririz onu yemiyor. Ispanak pırasa yemiyor. Ucuz diye tavuk ciğer alırım yemiyor. O yemediği için de yapamıyorum onları.bi de yiyeceği şeye de mi sen düşünüyorsun.. oh ne ala memleket... yesin içsin yatsın kalksın arkasını toplayan var nasıl olsa. böyle bi dünya yok kusura bakmasın. mesela biz eşimle ikimiz olduğumuz için bazen yemeği geçiştiriyoruz basit bişeyler yiyoruz.. sen de bikaç kere böyle geçiştir, eşin bişey diyecek olursa da ben de insanım yoruluyorum, herkesin ihtiyacını ayrı ayrı karşılayamam de.. anneni filan çağır yatıya gelsinler.. o zaman da anlar heralde beyefendi
1 aylık tatilde değil mi gitsin işte annesine ama sen o rahatlığı vermişsin ona gitmesini bekleme işe başladıktan sonra da iyice yerleşecekAnnesi memlekette. Ablası da aynı mahalledeyiz aslında ona da kızıyorum. Izinlisin madem neden gidip biraz da ablanda kalmiyosun demi. Ev hanımı o.enistesinden çekiniyor galiba fazla akıl veriyor eniştesi o yüzden hoşlanmıyor.
Vize işleri var onun sonucunu bekliyor çıkarsa yurtdışına gidecek birkaç haftalığına.o yüzden gitmedi memlekete galiba. Insan düşünür diyorum bende hiç değilse git mahalle kahvesine otur gazete oku. Bütün gün dibimde ne işin var. Aklıma tüküreyimÖyle bi durumda git artık diye nasıl denilir ki? Onun da ücretsiz izin almak size gelince mi aklına gelmiş madem 1 ay izinde ailesinin yanına gitsin. Evde canın sıkılmıyor mu çık bi gez dolaş mı desen kuzenim gelecek annem gelecek kalmaya mı desen yoksa arkadaşlarını mı çağırsan? Düşüncesiz bi insana düşünceli davranmışsın
Ah konu sahibi, üzülmeni istemem ama,komşuların hikayenin eksik parçalarını kendilerince tamamlamışlardır çoktan.Tek kaynın olduğunu bilmiyorlardır belki.O da daha kötü...Ailem bu evliligi istemedi zaten o yüzden şimdi durup ben bunları yaşıyorum diye nasıl söylerim. Komşular tam olarak bilmiyor kaynimin kaldigini ama girip çıkarken görmüşlerdir mutlaka. Allahım kafayı yicem yaa. Hep yanlış kararlarimin cezasını çekiyorum
Esime bunun rahatsızlığını ilettigimde kardeşini istemiyormusum konumuna getiriyor beni tavir alıyor bana.
canım benim niye yoruyorsun kendini. beğenmiyorsa gitsin dışarda yesin.. valla hiç uğraşmayın çekilmez .. kendin ne yiyorsan onu koy önüne. ne bu canım saray çocuğu mu. sana yazıkEvet aynen düşünüyorum. Ekonomik davranmam gerek çoğu zaman. Bazen melemenle gecistiririz onu yemiyor. Ispanak pırasa yemiyor. Ucuz diye tavuk ciğer alırım yemiyor. O yemediği için de yapamıyorum onları.
yanlıştan ne zaman dönsen kardır.Ailem bu evliligi istemedi zaten o yüzden şimdi durup ben bunları yaşıyorum diye nasıl söylerim. Komşular tam olarak bilmiyor kaynimin kaldigini ama girip çıkarken görmüşlerdir mutlaka. Allahım kafayı yicem yaa. Hep yanlış kararlarimin cezasını çekiyorum
tanımadığım halde aklıma şüphe düştü.çok büyük hata etmişsiniz.
ben böyle muhafazakar toplumumuzun bu tarz hayatlar sürmesine anlam veremiyorum.
arkadaşımın annesi de sizin durumunuzdaydı. kadının eşi vefat etti, hala bekar kaynıyla aynı evde yaşıyor.başbaşalar.
yaşları ileri diye düşünüyorlar belki ama küçük bir şehirde nasıl rahat ediyorlar aklım almıyor.
İşte sen de ona hayatı cehennem etmeye çalış rahatsız olduğunu belli et her turlu ve kardeşinin de rahatini Boz, mesela anneni çağırmak çok iyi fikir. Bi de kaç aydır sizde? Ücretsiz bi aylık izninde de memleketine gitseymis ne sacma. Siz başta bi hata etmişsiniz iyilik yapayım diye ama onlarda çok dusuncesiz çıkmış. Kapalı değilim ama ben de rahat edemezdim bi süre sonra sonuçta insan kendi evinde rahat etmek istiyor kendi özel alanı olsun istiyor o yüzden bence haklısınız.Aynen öyle .ayni durumda eşim olsa rahat edemeyeceği biri olsa bana cehennem eder evi.ha dışardaki bir adamla yalnız kalmışım ha kaynim halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?