Kaynımla yalnız kalmak canımı sıkıyor

annesi ablası varken neden siz kabul ediyorsunuz onu anlmadım ben bazen iyi niyetli olmak sorunlara yol açabiliyor
Annesi memlekette. Ablası da aynı mahalledeyiz aslında ona da kızıyorum. Izinlisin madem neden gidip biraz da ablanda kalmiyosun demi. Ev hanımı o.enistesinden çekiniyor galiba fazla akıl veriyor eniştesi o yüzden hoşlanmıyor.

Evet kayın için ölüm dür demiş peygamberimiz. Şeytan sonuçta insanın aklına girebilir veya hiçbir şey olmasa da bir dedikodu yayılır al işte aile faciası. O yüzden çok dikkat etmek gerekiyor ama benim kot kafalı kocam anlamıyor işine gelmediği için

çok büyük hata etmişsiniz.
ben böyle muhafazakar toplumumuzun bu tarz hayatlar sürmesine anlam veremiyorum.
arkadaşımın annesi de sizin durumunuzdaydı. kadının eşi vefat etti, hala bekar kaynıyla aynı evde yaşıyor.başbaşalar.
yaşları ileri diye düşünüyorlar belki ama küçük bir şehirde nasıl rahat ediyorlar aklım almıyor.

Öyle bi durumda git artık diye nasıl denilir ki? Onun da ücretsiz izin almak size gelince mi aklına gelmiş madem 1 ay izinde ailesinin yanına gitsin. Evde canın sıkılmıyor mu çık bi gez dolaş mı desen kuzenim gelecek annem gelecek kalmaya mı desen yoksa arkadaşlarını mı çağırsan? Düşüncesiz bi insana düşünceli davranmışsın

Evet aynen düşünüyorum. Ekonomik davranmam gerek çoğu zaman. Bazen melemenle gecistiririz onu yemiyor. Ispanak pırasa yemiyor. Ucuz diye tavuk ciğer alırım yemiyor. O yemediği için de yapamıyorum onları.

1 aylık tatilde değil mi gitsin işte annesine ama sen o rahatlığı vermişsin ona gitmesini bekleme işe başladıktan sonra da iyice yerleşecek

Vize işleri var onun sonucunu bekliyor çıkarsa yurtdışına gidecek birkaç haftalığına.o yüzden gitmedi memlekete galiba. Insan düşünür diyorum bende hiç değilse git mahalle kahvesine otur gazete oku. Bütün gün dibimde ne işin var. Aklıma tüküreyim

iyi de sen davet etmişsin adam da gelmiş. ne yapsın şimdi. sabredeceksiniz.

Ne ben ne de eşim yatılı misafiri pek sevmeyiz anne babalarımız hariç onlar dışında gelenler de 3 günü aşmaz kısacası misafir zulme çevrilmez.Ben düşünce beklerim çalışan insanlarız neticede.
Aynı durumda ben olsam 'asla bize gelmesini teklif etmezdim ' ama diyelim ki böyle bir hata yaptım insanın bazen boşta bulunduğu anlar olabilir çünkü seni anlayabiliyorum, eşim yokken ' ev tutmanın zamanı gelmedi mi, bu zamana kadar elimizden geleni yaptık ama görüyorsun ev çok küçük, bir çaresine bak artık' de geç..
Ablası dururken kaynına bakmak sana mı düşer cnm, hiç dert etme kötü olurum diye, bi kere kötü oluyorsun sonra düzeliyor rahat ol:)

Ah konu sahibi, üzülmeni istemem ama,komşuların hikayenin eksik parçalarını kendilerince tamamlamışlardır çoktan.Tek kaynın olduğunu bilmiyorlardır belki.O da daha kötü...

siz haksızsınız. neden teklif ettiniz?? etmeseydiniz. ha madem teklifi siz ettiniz rahatsız olduğunuzu yapamadığınızı da siz söyleyin.

Evet aynen düşünüyorum. Ekonomik davranmam gerek çoğu zaman. Bazen melemenle gecistiririz onu yemiyor. Ispanak pırasa yemiyor. Ucuz diye tavuk ciğer alırım yemiyor. O yemediği için de yapamıyorum onları.
canım benim niye yoruyorsun kendini. beğenmiyorsa gitsin dışarda yesin.. valla hiç uğraşmayın çekilmez .. kendin ne yiyorsan onu koy önüne. ne bu canım saray çocuğu mu. sana yazık

Ya cnm çok haklısın 1-2 gün tamam da ne kadar kalacağı belli değilmiş. çok zor senin için. kendi evinde rahat edemiyorsun.o değil sen evden çıktın diyelim benm aklım kalır çamaşırlar var özel eşyalar var görür bakar çamaşırlarını asıyorsun yıkayıp sonuçda oda var yanlış mıyım yani? ben yapamazdm çok zor ya olmaz yani.

Onun keyfine göre menü hazırlamamakla başlayın lütfen. Paşa oğulları begenmiyorlarsa gider dışarda ya da ablasinda ya da anasinda yer.

Tamam da eşiniz değil siz istemmişsiniz bunu ne akla hizmet kaynınıza ev arkadaşları gitti diye sizde kalmasını teklif etttiiz ki hata sizde. İsteyen sizsiniz şikayet eden de siz. Ayrıca ne gibi bir bahanesi var da ücretsiz izin almış evde oturuyor onu da anlamadım önemli bir durum yoksa izin verilmez o kadar. Bıraksaydınız otursaydı kendi evinde. Çalışmaya başlamasını bekleyeceksiniz mecburen.

Ben anlamiyorum bu olayi.
Esim bile olmadigi halde eski erkek arkadasimin kardesiyle ayni evde bulunmaktan rahatsiz olmazdim.
Iyi anlasirdik hatta.
Simdi de nisanlimin kuzeniyle bazen evde kaliyoruz, onunla da hic sorun hissetmedim.
Evlilikler bazen birbirlerine ne kadar yabanci oluyor inanamiyorum.
Esimin kardesi benim de kardesimdir.
Ayrica hayat boyu kalmayacak. Ev arkadasi buldugunda zaten kendi duzenine doner.

yanlıştan ne zaman dönsen kardır.
ya sen söyleyeceksin kaynına ve eşine.
ya ailen dahil olacak.
ya da böyle diken üstünde yaşamaya devam edeceksin.

tanımadığım halde aklıma şüphe düştü.
bir de toplumda gelin yabancıya gitmesin diye vefat eden kişinin kardeşiyle evlendirme adeti vardı ki bu bile ne kadar pis bir durum olduğunu gösteriyor.

Aynen öyle .ayni durumda eşim olsa rahat edemeyeceği biri olsa bana cehennem eder evi.ha dışardaki bir adamla yalnız kalmışım ha kaynim halbuki
İşte sen de ona hayatı cehennem etmeye çalış rahatsız olduğunu belli et her turlu ve kardeşinin de rahatini Boz, mesela anneni çağırmak çok iyi fikir. Bi de kaç aydır sizde? Ücretsiz bi aylık izninde de memleketine gitseymis ne sacma. Siz başta bi hata etmişsiniz iyilik yapayım diye ama onlarda çok dusuncesiz çıkmış. Kapalı değilim ama ben de rahat edemezdim bi süre sonra sonuçta insan kendi evinde rahat etmek istiyor kendi özel alanı olsun istiyor o yüzden bence haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…