- Konu Sahibi espiritrik
-
Esinin kardesi senin kardesindir ama sen esinin kardesinin kardesi misin bunu hic bilemezsin. Aile ici taciz cok seyrek gorulen bir durum degil. Insan evinde yeri gelir ciplak gezer yeri gelir bornozla gezer esinin kardesinin yaninda bu sekilde gezemeyecek insanlar icin kayinla hatta kaynanayla yasamak iskence. Oda arkadasi niye bulsun ki adam? Su an kira vemiyor, temizlik yapmiyor, sevdigi yemek pisiyor, alisveris yapiliyor vs. 8 ayi doldurmus. Ev arkadasi aradigini hic sanmam.Ben anlamiyorum bu olayi.
Esim bile olmadigi halde eski erkek arkadasimin kardesiyle ayni evde bulunmaktan rahatsiz olmazdim.
Iyi anlasirdik hatta.
Simdi de nisanlimin kuzeniyle bazen evde kaliyoruz, onunla da hic sorun hissetmedim.
Evlilikler bazen birbirlerine ne kadar yabanci oluyor inanamiyorum.
Esimin kardesi benim de kardesimdir.
Ayrica hayat boyu kalmayacak. Ev arkadasi buldugunda zaten kendi duzenine doner.
Ya da kısaca BAŞLATMA KARDEŞİNE!!! az ve öz...
Kendi dusen aglamazDaha önce de konum var. Kaynimin ev arkadaşları gittiği için üzüldüm ve ben bizimle kalabileceğini söyledim yeni bir yer bulana kadar. Geceleri çalışıyor kendisi bizde gündüz evde yokuz. Gelir uyursun burda dedik. Bakalim falan demişti kendisi sonra aniden evini kapattı geldi.isinden gücünden kacmiyorum her ne kadar çalışan biri olsam da ama onunla yalnız kalmak bunaltıyor beni.suan ücretsiz izin doneminde 1 aylık ve sürekli evde.kalktiktan sonra hadi bende bi çıkayım evden bu kadın da rahat etsin demiyor. Bugün izinliydim mesela kapalı bir insanım dikkat etmem gerekiyor kıyafetime. Rahat rahat dolaşmak ıstiyorum uzanıp tv izlemek istiyorum. Olmuyor..
Esime bunun rahatsızlığını ilettigimde kardeşini istemiyormusum konumuna getiriyor beni tavir alıyor bana. Ne yapabilirim git mi diyeyim diyor. Kendisi isine geldiğinde muhafazakâr takılır.erkeklerle aynı ortamda bulunmamdan hoşlanmaz. Bende ıstiyorum ki annesine veya ablasina bu durumun uygun olmadığını benim rahat edemedigimi en azından eşimin evde olmadığı zamanlarda evde durmamasini soylemesini ıstiyorum. Haksiz miyim kızlar bu konuda.
Ne kadar daha bizle kalacağı belli değil. Bunun daha yazı var sıcağı var ben o varken nasıl rahat edeceğim evde.zaten bir hafta sonum var. Ben esimi bile cekemiyorum evde.
Kesinlikle haklisin..hele kapali biri için çok zor eşefmanla bile dolaşamiyorsun..Daha önce de konum var. Kaynimin ev arkadaşları gittiği için üzüldüm ve ben bizimle kalabileceğini söyledim yeni bir yer bulana kadar. Geceleri çalışıyor kendisi bizde gündüz evde yokuz. Gelir uyursun burda dedik. Bakalim falan demişti kendisi sonra aniden evini kapattı geldi.isinden gücünden kacmiyorum her ne kadar çalışan biri olsam da ama onunla yalnız kalmak bunaltıyor beni.suan ücretsiz izin doneminde 1 aylık ve sürekli evde.kalktiktan sonra hadi bende bi çıkayım evden bu kadın da rahat etsin demiyor. Bugün izinliydim mesela kapalı bir insanım dikkat etmem gerekiyor kıyafetime. Rahat rahat dolaşmak ıstiyorum uzanıp tv izlemek istiyorum. Olmuyor..
Esime bunun rahatsızlığını ilettigimde kardeşini istemiyormusum konumuna getiriyor beni tavir alıyor bana. Ne yapabilirim git mi diyeyim diyor. Kendisi isine geldiğinde muhafazakâr takılır.erkeklerle aynı ortamda bulunmamdan hoşlanmaz. Bende ıstiyorum ki annesine veya ablasina bu durumun uygun olmadığını benim rahat edemedigimi en azından eşimin evde olmadığı zamanlarda evde durmamasini soylemesini ıstiyorum. Haksiz miyim kızlar bu konuda.
Ne kadar daha bizle kalacağı belli değil. Bunun daha yazı var sıcağı var ben o varken nasıl rahat edeceğim evde.zaten bir hafta sonum var. Ben esimi bile cekemiyorum evde.
Ben yapamazdım,yerin dibine girerim öyle bişey yaşasam,ayyy düşünmesi bile kötü
Siz göçmen mısınız genelde göçmenler de bu tarz durumlar oluyor..Hatta erkek 24 yaşında bir kuzeniyle aynı odada kalan bir üniversiteden arkadaşım vardı göçmen.ben çok şaşırmıştım bu duruma.benim şasirmami kinamisti..Yine şaşırdım:))Ben anlamiyorum bu olayi.
Esim bile olmadigi halde eski erkek arkadasimin kardesiyle ayni evde bulunmaktan rahatsiz olmazdim.
Iyi anlasirdik hatta.
Simdi de nisanlimin kuzeniyle bazen evde kaliyoruz, onunla da hic sorun hissetmedim.
Ayrica hayat boyu kalmayacak. Ev arkadasi buldugunda zaten kendi duzenine doner.
Ben anlamiyorum bu olayi.
Iyi anlasirdik hatta.
Tacize gelirse konu, oz baba da oz abi de taciz ediyor. Goruyoruz, duyuyoruz.Esinin kardesi senin kardesindir ama sen esinin kardesinin kardesi misin bunu hic bilemezsin. Aile ici taciz cok seyrek gorulen bir durum degil. Insan evinde yeri gelir ciplak gezer yeri gelir bornozla gezer esinin kardesinin yaninda bu sekilde gezemeyecek insanlar icin kayinla hatta kaynanayla yasamak iskence. Oda arkadasi niye bulsun ki adam? Su an kira vemiyor, temizlik yapmiyor, sevdigi yemek pisiyor, alisveris yapiliyor vs. 8 ayi doldurmus. Ev arkadasi aradigini hic sanmam.
Gocmen degilim:)Siz göçmen mısınız genelde göçmenler de bu tarz durumlar oluyor..Hatta erkek 24 yaşında bir kuzeniyle aynı odada kalan bir üniversiteden arkadaşım vardı göçmen.ben çok şaşırmıştım bu duruma.benim şasirmami kinamisti..Yine şaşırdım:))
İyide nasıl olacak o işkendin ettin kendin buldun diyenler insan bu geri dönemezmi karartından. esine rahatsız oluyorum kardesinden kötü birsey görmedim ama rahat degilim burası benim de evim pişman oldum olmuyor annene söyle yeni bir ev bulsun böyle olmuyor . sen söylemessem ben söylüyecegim . yada bensiz devam et kardesinle . bında anlasılmayacak birsey yok de
Iste dusun oz baba bile yapiyor. Hic risk almaya gerek yok aslinda risk olmasa bile anlik bir kafa karisikliginin olusacagi ortam şık olmaz. Bekarkenki ev halimizle evlilikteki ev halimiz bir degil ki. Bir de bornozla babamizin kardesimizin yaninda gezmeyiz belki ama koridorda banyo kapisinda karsilassak da "ayyyyy babam beni bornozla gordu" falan demeyiz. Yolumuza devam ederiz. Kayinla oyle mi?Tacize gelirse konu, oz baba da oz abi de taciz ediyor. Goruyoruz, duyuyoruz.
8 ay mi olmus cidden orasini kacirmisim.
Insan evinde rahat etmek ister konusunu anlamiyorum. Genc bir kadin babasinin, erkek kardesinin yaninda da bornozla dolasmaz ki. O zaman hicbirimiz rahat etmedik mi ailelerimizle yasarken?
insanlar anlasamayınca bosanıyorlar . bu sus demek evlendin artık bosanma demek gibi.İyide nasıl olacak o iş
8 ay insan bir evde kalıyorsa orda misafir gibi hissetmiyordur.Evi olmuş artık orası.Kaldı ki konu sahibi bunların ailesinde kayınlarla yaşamanın normal karşılandığını hatta yıllarca gelinlerin kayınlarla oturduğunu biliyormuş.Bile bile kendini ateşe at sonra yandım de.Kimseye bişey anlatamazsın bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?