Kaynımla yalnız kalmak canımı sıkıyor

Ben olsam güzellikle bir gün derim ki, kardeş ya evde bir iki saatlik işim var da dışarı çıkman mümkün mü? Bir kaç kez de misafirim gelecek filan dersin ne bileyim.. Öyle öyle anlar zaten rahatsız olduğunu.

Bence siz söylemelisiniz güzel bir dille anlatın rahatsız olduklarınızı yada arkadaşların dediği gibi komşunuz veya arkadaşlarınızı çağırın o evdeyken

Esinin kardesi senin kardesindir ama sen esinin kardesinin kardesi misin bunu hic bilemezsin. Aile ici taciz cok seyrek gorulen bir durum degil. Insan evinde yeri gelir ciplak gezer yeri gelir bornozla gezer esinin kardesinin yaninda bu sekilde gezemeyecek insanlar icin kayinla hatta kaynanayla yasamak iskence. Oda arkadasi niye bulsun ki adam? Su an kira vemiyor, temizlik yapmiyor, sevdigi yemek pisiyor, alisveris yapiliyor vs. 8 ayi doldurmus. Ev arkadasi aradigini hic sanmam.

Yap onun yemediği şeylerden canımız bunu yemek istedi de
. Yeter ya bu ne be. Onunla mı uğraşıcaksınız
. Kız gel dediyse bir ömür dememiştir eminim
. Hem kardesınden kıskanıyo kocan, hemde git diyemiyo.
Hay kocana da kardeşine de.

diger konularınızı da okudum icim sıkıldı abi kardeş tembel ve can sıkıcılar gercekten. Allah sabır versin size uzuldum gercekten

Kendi dusen aglamaz
Kendin ettin kendin buldun

Kesinlikle haklisin..hele kapali biri için çok zor eşefmanla bile dolaşamiyorsun..

Ben yapamazdım,yerin dibine girerim öyle bişey yaşasam,ayyy düşünmesi bile kötü
Siz göçmen mısınız genelde göçmenler de bu tarz durumlar oluyor..Hatta erkek 24 yaşında bir kuzeniyle aynı odada kalan bir üniversiteden arkadaşım vardı göçmen.ben çok şaşırmıştım bu duruma.benim şasirmami kinamisti..Yine şaşırdım:))

Ama aynı evde bulunmak başka, aynı evde 8 ay yaşamak başka. Çocuklar yokken ben eşimi bile kovuyordum kişisel temizlik vs yapmak için, küçük evde tek odaya tıkılıp kalmayayım diye.
2 odalı bir evmiş konu sahibinin evi de, olur şey mi 33 yaşında adamla.
Hayır o adam için de olmaz yani nasıl rahat ediyor ki, onun da kendi kişisel ihtiyaçları yok mu

Daveti yapan sizsiniz. Ki normal şartlarda kim olursa olsun böyle bir teklif yapmak saçma geldi bana. Kendi evi varmış neticede değil mi? Şimdi durumu lehinize çevirmeye çalışmanız boşa oluyor o yüzden.

Tacize gelirse konu, oz baba da oz abi de taciz ediyor. Goruyoruz, duyuyoruz.
8 ay mi olmus cidden orasini kacirmisim.
Insan evinde rahat etmek ister konusunu anlamiyorum. Genc bir kadin babasinin, erkek kardesinin yaninda da bornozla dolasmaz ki. O zaman hicbirimiz rahat etmedik mi ailelerimizle yasarken?

Gocmen degilim:)

kendin ettin kendin buldun diyenler insan bu geri dönemezmi karartından. esine rahatsız oluyorum kardesinden kötü birsey görmedim ama rahat degilim burası benim de evim pişman oldum olmuyor annene söyle yeni bir ev bulsun böyle olmuyor . sen söylemessem ben söylüyecegim . yada bensiz devam et kardesinle . bında anlasılmayacak birsey yok de

İyide nasıl olacak o iş
8 ay insan bir evde kalıyorsa orda misafir gibi hissetmiyordur.Evi olmuş artık orası.Kaldı ki konu sahibi bunların ailesinde kayınlarla yaşamanın normal karşılandığını hatta yıllarca gelinlerin kayınlarla oturduğunu biliyormuş.Bile bile kendini ateşe at sonra yandım de.Kimseye bişey anlatamazsın bu durumda

Iste dusun oz baba bile yapiyor. Hic risk almaya gerek yok aslinda risk olmasa bile anlik bir kafa karisikliginin olusacagi ortam şık olmaz. Bekarkenki ev halimizle evlilikteki ev halimiz bir degil ki. Bir de bornozla babamizin kardesimizin yaninda gezmeyiz belki ama koridorda banyo kapisinda karsilassak da "ayyyyy babam beni bornozla gordu" falan demeyiz. Yolumuza devam ederiz. Kayinla oyle mi?

insanlar anlasamayınca bosanıyorlar . bu sus demek evlendin artık bosanma demek gibi.
tamam hata tamam öyle ama artık kadın rahatsız piskolojisi gidecek yakında cocugu olavak .

bir önceki nesilde beler neler var ıymamaızı istedikleri biryerden degismeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…