- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
- Konu Sahibi espiritrik
-
Sizi çok iyi anlıyorum benim kaynım 8yıldır bizimle yaşıyor. Git dediğim zaman oturup ağlıyor kal dediğim zaman ..okunu çıkarıyor. Nitekim ben alıştım artık kaynım biraz problemli kafa yönünden öyle olmasa anlayış gösterirdi bu zamana kadar diye düşünüyorum. Olay kayınvalidenizde yada kayınpeder de bitiyor onlar en azından oğullarına söyleyebilirler. Ben alıştım diyorum ama mecburluktan şimdi gitse 40 gün bayram yaparım
Kadın olsa ben yapardım
Görümcemin huyudur çatkapı yatak odasına dalmak.Aslında okumuş kadın ama görgüsüz biraz.1 2 3 derken birgün girdim yatak odasına kapıyı kapattım iç çamaşırlarıyla oturdum yatağa.Kapı açılınca giyiniyormuş gibi yapıcam elimde tişört bekledim
Bu açtı kapıyı girecek gibi oldu afallayıp pardon dedi çıktı.Ondan sonra önce vuruyor kapıya ses vermeden girmiyor.Göreceğini görüp rahatlamışta olabilir artık bilemicemBazılarına icraat şart.
Etmese de ne olur,adam tuvalete kalkar,konu sahibi banyoya,sıra beklemece..Bir eşin bu ihtimalden bile çekinmesi lazım bence,kız iyi dayanmış...Valla etmesede aklına gelir,bekar adam,neler duyuyoruz,insanın ortada iç çamaşırı unutacam diye aklı gider..
Ya da kısaca BAŞLATMA KARDEŞİNE!!! az ve öz...Eşine diyeceğin laf basit "Düşüncesiz biri olsam ve kardeşini istemesem bu teklifi ben sana yapmam. Bunu isteyen yardımcı olmak isteyen bendim. Ama düşündüğüm gibi olmadı hiçbir şekilde esneklik sağlayamıyorum. Ben bu şekilde sürekli evde olacağını düşünmemiştim erkek adam çıkar dışarı diye düşünmüştüm. Bende kapalı bir bayanım biliyorsun evde rahat olamıyorum. Ben kardeşinin buna da uyum sağlayacağını evde benimle oturmak istemeyeceğini düşünmüştüm. Sen oturur muydun akşama kadar her gün yengenle. Düşünürdün değil mi? Bir ablanda annende oda daha rahat olabilir. Onu kırmadan yine sen anlatırsın. Alınacaksa da o kişi ben olurum ve beni anlamak zorunda değil. Beni at ortaya yengenin işleri işte de biliyosun türbanlı kadın oda sıkılıyor sen anlarsın de. Sen yine kardeşinle kötü olmazsın"
Basit deyip uzun oldu biraz ama şu açıklama yerinde bir açıklama. :)
Çoğu zaman geceleri evde olmuyordu rahattik o konuda. Ama bır süredir sürekli evde. Olmuyoruz evde. Zaten çok yoruluyorum o işle uğraşacak halim kalmıyorBişey sorucam kaynın evdeyken eşinle nasıl birlikte oluyorsun. Bak bunu kullan. O var rahat edemiyorum de duyacak diye korkuyorum de eşini kendine yaklaştırma. Bir süre sonra eşin kendisi söyleyecek gitmesini gör bak.
Gerçekten davet ederken uzatacagini düşünmedim. Arkadaş bulana kAdar ıdare ederiz dedim tamamen lanet olası ıyi niyetimin kurbanı oldum. Evlilik düşünüyor yurt dışına kız arkadaşı var ama buda pat diye olacak birşey değil anladım bunu.Yani alınmayın ama suç sizde.Bu misafirligin kalıcılığa döneceğini nasıl tahmin edemediniz? Bekar bir erkek hem de aile düzeni gordugu yerden kolay kolay ayağını kesmez..
Evet çok kötü bır durum oluyor. Mesela cumartesi evdeyim o da sabah işten çıkıp eve uyumaya geliyor. Banyo yapmam gerekiyorsa esimi ariyorum ara bakalım nerde diye. (Esimde evde olmuyor) .o uyuyor gelince ama bütün gün evde dikkatli dolasmam gerekiyor haliyle yine deAy ne kö
Ay ne kötü bir durum siz banyoda olsaniz uygunsuz olsaniz gercekten cok fena eve gelirken tlfonla arasin bari uygunmusun diye yada ne bilim önce zile basmasini söyleyin zor bir durum gerçekten ayni şeyleri bende yasadim hemde 3 yil yeni evliydim kayinim liseyi bizimle yaşayarak bitirdi öff hatirlamak dahi istemiyorum
Gerçekten komsulardan utanıyorumBuna bir şey demeyen aileler. Hatta komşular :)))
Ohoo,leylim leeyGerçekten davet ederken uzatacagini düşünmedim. Arkadaş bulana kAdar ıdare ederiz dedim tamamen lanet olası ıyi niyetimin kurbanı oldum. Evlilik düşünüyor yurt dışına kız arkadaşı var ama buda pat diye olacak birşey değil anladım bunu.
Bu yazıyı kopyala yapistir yapıp esime yollamak ıstiyorum. :)Eşine diyeceğin laf basit "Düşüncesiz biri olsam ve kardeşini istemesem bu teklifi ben sana yapmam. Bunu isteyen yardımcı olmak isteyen bendim. Ama düşündüğüm gibi olmadı hiçbir şekilde esneklik sağlayamıyorum. Ben bu şekilde sürekli evde olacağını düşünmemiştim erkek adam çıkar dışarı diye düşünmüştüm. Bende kapalı bir bayanım biliyorsun evde rahat olamıyorum. Ben kardeşinin buna da uyum sağlayacağını evde benimle oturmak istemeyeceğini düşünmüştüm. Sen oturur muydun akşama kadar her gün yengenle. Düşünürdün değil mi? Bir ablanda annende oda daha rahat olabilir. Onu kırmadan yine sen anlatırsın. Alınacaksa da o kişi ben olurum ve beni anlamak zorunda değil. Beni at ortaya yengenin işleri işte de biliyosun türbanlı kadın oda sıkılıyor sen anlarsın de. Sen yine kardeşinle kötü olmazsın"
Basit deyip uzun oldu biraz ama şu açıklama yerinde bir açıklama. :)
Dediğimiz şuydu. Biz evdeyken sen yoksun (gece çalışıyor cunku) sen gündüz eve geldiginde de biz yokuz.Yazdiginiza gore sizinle kalabilicegini siz soylemissiniz belki o bu yuzdwn rahatsiz olabiliceginizi dusunmemistir ya da rahatsiz olsa bizimle kal demezdi diye dusunuyordur keske bastan boyle toplara girmeseydiniz esinizle konusup halledin bence
Evet öyle yapmak lazım zaten yakın bir sinir krizi gecirmeme.Herşey bi cıngara bakar canım, seni düşünmeyenleri sende düşünme
Ayy demeyin öyle yaaiyilikten maraz doğar dedikleri bu galiba.
benden bu kadar, herkes evine dönsün de.
senin ailen nasıl suskun o da garip.
33 yaşında biriyle aynı evde yalnız kalmak.
ne dedikodular dönüyordur şimdi çevrende.
ailenden niye gizlediniz?Ayy demeyin öyle yaaailem uzakta bilmiyorlar durumu. Geçenlerde babam geldi o zaman da gelmedi eve kaynim iş yerinde kaldı. Geçici bir süre burda çoğu zaman gelmiyo zaten eve falan diye geveleyip durdum. Ama olayın ayrıntısını bilse tepkisi olur babamın. Biz ailede alışkın değiliz çünkü bu şekilde yasamaya hiç görmedik böyle birşey. Ama eşimin ailesi alışkın onlarda normal. Büyük eltim evlenir evlenmez 3 tane kayniyla yaşamış 10 yıl
Koskoca adam tek başına neden eve çıkamıyor da arkadaş arıyor sanki öğrenci.Gerçekten davet ederken uzatacagini düşünmedim. Arkadaş bulana kAdar ıdare ederiz dedim tamamen lanet olası ıyi niyetimin kurbanı oldum. Evlilik düşünüyor yurt dışına kız arkadaşı var ama buda pat diye olacak birşey değil anladım bunu.
Tabi. Sonra da carsaf carsaf 3. Sayfa haberlerine malzeme cikiyor. Baban annen gelsin sirayla kalsinlar. Kaynina rahat zaten niye gitsin ki? Yemek var, cay var, camasirlar yikaniyor, ev temiz temizlik derdi yok. Kira, fatura, aidat bir sey yok. Gitmez ki niye gitsin?Ayy demeyin öyle yaaailem uzakta bilmiyorlar durumu. Geçenlerde babam geldi o zaman da gelmedi eve kaynim iş yerinde kaldı. Geçici bir süre burda çoğu zaman gelmiyo zaten eve falan diye geveleyip durdum. Ama olayın ayrıntısını bilse tepkisi olur babamın. Biz ailede alışkın değiliz çünkü bu şekilde yasamaya hiç görmedik böyle birşey. Ama eşimin ailesi alışkın onlarda normal. Büyük eltim evlenir evlenmez 3 tane kayniyla yaşamış 10 yıl
Evet canım 8 ay. Bu durumdan dolayı esime olan azıcık saygimda bitmek üzere beni bu duruma sokmasindan dolayı. 6 yıldır onun yüzünden borç batagindayim. Düzenli bir işi yok bunlar terketmeme yetmedi ama sanırım bu durum ipleri koparacak.Tabi. Sonra da carsaf carsaf 3. Sayfa haberlerine malzeme cikiyor. Baban annen gelsin sirayla kalsinlar. Kaynina rahat zaten niye gitsin ki? Yemek var, cay var, camasirlar yikaniyor, ev temiz temizlik derdi yok. Kira, fatura, aidat bir sey yok. Gitmez ki niye gitsin?
Edit: oha 8 aydir mi birlikte kaliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?