Kaynımla yalnız kalmak canımı sıkıyor


Yerinizde olsam aglarsa aglasin deyip bir pakette mendil tutustururdum eline. Yazik degil mi size evde surekli misafir? Boyle bir seye alisilmaz ki. Allah bilir hizmette bekliyordur.


Zaten yatakodasina kapi calmadan girince boyle bir manzarayla karsilasacagini tahmin etmemesi ilginc. Hani mutfaga girince ocakta kaynayan yemekle, tuvalette havluyla, salonda televizyonla karsilasma ihtimali gibi
 
Valla etmesede aklına gelir,bekar adam,neler duyuyoruz,insanın ortada iç çamaşırı unutacam diye aklı gider..
Etmese de ne olur,adam tuvalete kalkar,konu sahibi banyoya,sıra beklemece..Bir eşin bu ihtimalden bile çekinmesi lazım bence,kız iyi dayanmış...
 
Valla ben bizim insanlarımızın ne kadar düşüncesiz olduğunu bildiğim için şahsen yapamayacağım bir şeyi laf olsun diye ya da acıdığımdan falan söylemem. İsterse maaşının hepsini kiraya yatırsın banane. Ben kaynımla neden aynı evde yaşıyım dışarıdaki bi adam nasıl namahremse o da aynı öyle sizin için. Hayır hayret bide sizde tesettürlü bi insansınız eşiniz bu duruma nasıl anlayış gösteriyor. Şimdi evden kötü giderse bunca yaptığım iyilikte çöp olur diye düşünme bırak ekmeğini suyunu o mu veriyor nolcaksa olsun 33 yaşına kadar evlenmemiş şimdi gitmesi için evlenmesini mi beklicen. Kayınvalidenden yardım hiç isteme çünkü kayınvalideler genelde hep oğullarını tuttuğu için kaynının orda beleşten yiyip içmesi hoşuna gitmiştir onu size daha çok iteklemek için bile uğraşabilir (kv hayatta ise). Bence kibarca durumu söyle yok söyleyemem diyosan kendi ailenden birini çağır kalsın senle onu bunalt postala. Herkeste kusura bakmasın yani iyi niyetle bi şeyler yapıyorsun çok afedersin b*kunu çıkarana kadar uğraşıp suistimal ediyorlar.
 
Ya da kısaca BAŞLATMA KARDEŞİNE!!! az ve öz...
 
Bişey sorucam kaynın evdeyken eşinle nasıl birlikte oluyorsun. Bak bunu kullan. O var rahat edemiyorum de duyacak diye korkuyorum de eşini kendine yaklaştırma. Bir süre sonra eşin kendisi söyleyecek gitmesini gör bak.
Çoğu zaman geceleri evde olmuyordu rahattik o konuda. Ama bır süredir sürekli evde. Olmuyoruz evde. Zaten çok yoruluyorum o işle uğraşacak halim kalmıyor
 
Yani alınmayın ama suç sizde.Bu misafirligin kalıcılığa döneceğini nasıl tahmin edemediniz? Bekar bir erkek hem de aile düzeni gordugu yerden kolay kolay ayağını kesmez..
Gerçekten davet ederken uzatacagini düşünmedim. Arkadaş bulana kAdar ıdare ederiz dedim tamamen lanet olası ıyi niyetimin kurbanı oldum. Evlilik düşünüyor yurt dışına kız arkadaşı var ama buda pat diye olacak birşey değil anladım bunu.
 
Evet çok kötü bır durum oluyor. Mesela cumartesi evdeyim o da sabah işten çıkıp eve uyumaya geliyor. Banyo yapmam gerekiyorsa esimi ariyorum ara bakalım nerde diye. (Esimde evde olmuyor) .o uyuyor gelince ama bütün gün evde dikkatli dolasmam gerekiyor haliyle yine de
 
Ohoo,leylim leey
 
Bu yazıyı kopyala yapistir yapıp esime yollamak ıstiyorum. :)
 
Herşey bi cıngara bakar canım, seni düşünmeyenleri sende düşünme
 
Yazdiginiza gore sizinle kalabilicegini siz soylemissiniz belki o bu yuzdwn rahatsiz olabiliceginizi dusunmemistir ya da rahatsiz olsa bizimle kal demezdi diye dusunuyordur keske bastan boyle toplara girmeseydiniz esinizle konusup halledin bence
Dediğimiz şuydu. Biz evdeyken sen yoksun (gece çalışıyor cunku) sen gündüz eve geldiginde de biz yokuz.
 
iyilikten maraz doğar dedikleri bu galiba.
benden bu kadar, herkes evine dönsün de.
senin ailen nasıl suskun o da garip.
33 yaşında biriyle aynı evde yalnız kalmak.
ne dedikodular dönüyordur şimdi çevrende.
 
iyilikten maraz doğar dedikleri bu galiba.
benden bu kadar, herkes evine dönsün de.
senin ailen nasıl suskun o da garip.
33 yaşında biriyle aynı evde yalnız kalmak.
ne dedikodular dönüyordur şimdi çevrende.
Ayy demeyin öyle yaa ailem uzakta bilmiyorlar durumu. Geçenlerde babam geldi o zaman da gelmedi eve kaynim iş yerinde kaldı. Geçici bir süre burda çoğu zaman gelmiyo zaten eve falan diye geveleyip durdum. Ama olayın ayrıntısını bilse tepkisi olur babamın. Biz ailede alışkın değiliz çünkü bu şekilde yasamaya hiç görmedik böyle birşey. Ama eşimin ailesi alışkın onlarda normal. Büyük eltim evlenir evlenmez 3 tane kayniyla yaşamış 10 yıl
 
ailenden niye gizlediniz?
çünkü kaynın da eşin de bu durumun uygun olmadığını gayet iyi biliyor.
bak eşin senden çok kardeşini düşünüyor. sen keşke söyleseydin babana.
8 ay kendi evinde diken üstünde oturmazdın.
benim bir komşum da 5-6 yıldır kaynıyla oturuyordu. çünkü şiddet vardı. davranışlarından onun tacize uğradığını düşünüyordum ama soramadım. çok üzülmüştüm ona.

senin için komşuların ne düşünüyor. bir düşün bence.
 
Koskoca adam tek başına neden eve çıkamıyor da arkadaş arıyor sanki öğrenci.
Eşinle konuş bu olayı hallet valla okurken ben daraldım.
 
Kira parası yüzünden ayrı eve çıkamayan adam yurt dışından kız alcakta evlencekte yanınızdan gidecek onun hayalini fazla kurma bence. Hayır bide adama evin anahtarını bile vermişsiniz ne bilim insan eve gelmeden yalandan olsun arar 10 dakka önce bi şey lazım mı falan gibisinden anlar kendine çeki düzen verirsin ama bu dan diye eve giriyor hani evde olmadığı zamanlarda bile tam tekmil durmalısın her an gelebilir diye. Benim eşim bile eve gelmeden önce bi şey lazım mı diye arar o arada ben düzgün giyinirim saçımı başımı tasarım ne bilim makyaj yaparım hani bu 5 10 dakka bile yeter insana. Bu kadar düşüncesizliğe pes.
 
Tabi. Sonra da carsaf carsaf 3. Sayfa haberlerine malzeme cikiyor. Baban annen gelsin sirayla kalsinlar. Kaynina rahat zaten niye gitsin ki? Yemek var, cay var, camasirlar yikaniyor, ev temiz temizlik derdi yok. Kira, fatura, aidat bir sey yok. Gitmez ki niye gitsin?

Edit: oha 8 aydir mi birlikte kaliyorsunuz?
 
Evet canım 8 ay. Bu durumdan dolayı esime olan azıcık saygimda bitmek üzere beni bu duruma sokmasindan dolayı. 6 yıldır onun yüzünden borç batagindayim. Düzenli bir işi yok bunlar terketmeme yetmedi ama sanırım bu durum ipleri koparacak.
Mantıksız hareketleri var eşimin mesela ben mutfakta yemek yaparken kaynim gelip yanımda dursa bundan rahatsız oluyor eee aynı evde nasıl yalnız birakiyosun demi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…