Kaynpeder bir yere gitmenize karyor mu?

canım kibar bir şekilde babacım biz bu konuyu eşimle konuştuk o sorun etmiyor eskiden farklıymış şimdi farklı demen saygısızlık değildir ki

birine karşı kendini savunman kibarlığını bozmadığın ve hakaret etmediğin sesini yüksletmediğin sürece saygısızlık olmaz o yüzden kendini sıkma bu kadar bişi derse cevabını verirsin güzellikle sonra da bildiğini yaparsın eşin sana karışmadığı sürece sorun olmaz kayınpederin de bir söyler iki söyler sonunda susar

örümcek beyinli insanlardan nefret ediyorum
sakın takma dediğini asla uygulama hatta inadına çık
eşim askerdeyken kayınvalidemlerde kaldım kayınpederim bana ilk günü nereye gidiceksen annenle gidiceksin(kayınvalidemle)yalnız bir yere gitmek yok millet bir çamur atar izi kalır dedi ertesi günü sabah hiçbirşey demeden evden çıkıp akşam geldim ve bunu sürekli yaptım ama böyle inat yaparken acayip sinirli surat beş karış çıkıp giriyordum patlamaya hazır bomba gibi göründüğüm için ağızlarını açamıyorlardı ama eve gelirken yumuşak ezik suçlu edasıyla girseydim 5.5 ay askerlik sürecini hapiste gibi geçirirdim

çık git gez onamı sorcaksın baştan nasıl alıştırırsan öyle devam eder hayatından taviiz verme heleki annene gitmene hangi ALLAHın kulu karışırmış seni doğurup büyütene kim ne hakla gitmene engel olabilir sakın sonu huzursuzluk olsada kendinden taviz verme

Son düzenleme:
eşin izin verdikten ve bildikten sonra her yere gidebilirsin....
yanlış birşey yapmıyorsun iyiyi kötüyü ayırt edebilecek yaştasın..
onların içinde kötülük oldugundan seni yönetmeye çalışıyorlar...
arkadaşım baştan tavrını koy taviz verme.....eşin varken k.pederin karışamaz......

Benim kayınpederim neye karışmıyorkiiibenneyaptımki
Şükürler olsunki bana uzak öyle böyle değil anlatsam anlatmakla bitmez kendi yaşadığın duruma şükredersin...
Bence eşinle konuş sonrada kayınpederine söylersin eşim bu durumdan rahatsız değil dersin hoş anlamıycak eminim ama sen genede kırmadan orta yolu bul en iyisi..

o zaman ben kayınpederim olmadığı için sevineyim yaa dert 1 ken 2 olmamaış diye

bugüne kadar o mu korumuş kollamış seni onun lafıylamı hareketetmişsin manyağa bak yaa
kızlar benim bi tavsiyem var tamam ana kız baba kız vs..olmak isteyebilrisiniz hayaledebilirsiniz ama gelin olduğunuzu hiçbir zaman unutturmayın elin kızı dedirtin arada bir
elin kızına nasıl karışırım yok olmaz elin kızı yapmak zorunda değil elin kızı çekmek zorunda değil dedirtin mutlaka yoksa sizin sahibiniz gibi davranırlar..

bunun bnzeri bir olayı yaşamıştım canım evliliğimin ilk yıllarında
kayınpederimle çarşıda karşılaşmıştık nerden geliyosun felan muhabbeti dedim oğlanı doktora götürdüm sonrada biraz geziyoruz felan neyse ayak üstü konuşmadan sonra ayrıldıka.s
akşam iş dönüşü eşimin önüne geçmiş bundan sonra yanlız çarşıya çıkmıyacak yanına ya kendi annesini yada kaynanasını alacak :1shok:
eşim demişki baba nerde gördün karımı uygunsuz bir yerdemi fisfisfis

yooo çarşıdaydı
o halde benim haberim var istediği yere gider istediğini yapar ben izin veriyorum demiş a.s
bir daha da böyle bir konu asla gündemimize gelmedi :delphin:

senin hatan şu olmuş kayınpederin şikayetini direk sana iletmiş sende konuşmuşsun keşke hiç birşey demeyip umursamayıp eşini devreye soksaydın a.s

eşin varken karışmaması lazım oğluna çirkinlik olur bence :1closedeyes:
kocen bişi desin babasına ya :sinifsinif:

arkadaşlar şuan sinirden patlamak üzereyim az önce kayınpeder benimle konuştu geçen nornmal olarak annemlere gittim annemle aramızda 1 saat var neyse şuan 3 yıllık evliyim şimdi bana diyoki bundan sonra tek biyere gidemezsin annenlere gideceksen baban alsın getirsin diyo kocam daha bişi dememiş bana şimdi azarlar gibi böle dedi eşim gelsin akşam konuşcam bakalım onun fikri ne bende dedim ki eşim bana bişi demiyo dedim aman işte burda kural böyle ben yaşadığım süre böle olcak bak kayınvaliden bunca yıl tek bi yere gitmişmi dicektim ben o değilim diye kadın kısmısı evde oturur falan filan zor tuttum kendimi saygısız olmak istemedim ALLAHIM sen bana sabır ver yarabbim zaten psikolojim kötü bebek hasretinden bunalımdayım kendimi dışarlara atmak istiyorum şuan kendimi köle gibi hapiste hissediyorum eşiminde kendi işi olduğu için çok geç geliyo erken gidiyo bi yere gidemiyoruz sizsiz olun sakın altlı üstlü oturmayın çok zor çok zor sizce napmalıyım arkadaşlar benim için önemli olan eşimin lafı o ne derse onu yapıcam sonuçta biz bireyiz kaç yaşında insanlarız onları bağımlı olmak zorunda değliz ben böyle düşünüyorum arkadaşlar yazımı sabırla okuyup cevaplarsanız çok sevinirim çok teşekkürler

kayınvalıdeler out kayınpederler ın anladıgım kadarıyla su aralar.. :delphin: kayınvalıdeler bıttı sımdı sıra eslerıne mı geldı.. :1closedeyes: ayıp ya koskoca ınsanlar gelınlerıyle nasıl bu kadar yuz goz olurlar anlamıyorum.. :umursamaz: canım sız esınle bırbırınızden sorumlusunuz.. kımsenın bısey soylemeye hakkı yok onun dısında.. :kahve: hele de kı aılene gıdıp gelmen konusunda asla.. :olmaz: sen esınle konus ama guzel bısekılde anlat aılesını kotuler gıbı degıl.. sonra eger aılesınden yana olumsuz seyler alırsa huzurunuz bozulur hıc gerek yok... :delphin: ınsallah hersey yoluna gırer..
:Saruboceq:

bende de var bunun bir benzeri

bizde aynı apartmanda yaşıyoruz evlenmden önce her istediğim yere kimseye sormadan çıkabilen ben; evlendikten sonra yarı kapalı cezaevinde yaşayan bir mahkuma döndüm ama bunu sertlikle "siz karışamazsınız" mantığıyla aşmadım ve aşabileceğimide zannetmiyordum başlarda markete bile yanlız başıma gidemezken şimdi 4 yıllık evliyim ve her istediğim yere gidebiliyorum bunu tatlı dilime ve sabrıma borçluyum...

rabbim yardımcın olsun arkadaşım ama bence bu konuyu olabildiğince kavgasız tartışmasız halletmelisin zira eline pek birşey geçmez....

annene gitmişsin sonuçta hem onu ilgilendirmez. karışıyorlar tabiiki ama eşin bir şekilde onu uyarması gerekir. benim kaynana diyordu şuna gitmeyin buna gidin diye eşim ben bilirim gideceğim yeri sen karışma dedi o oldu bir daha diyemedi.

Back
X