sakın verme..
açıkçada söyle..kusura bakmayın veremem benim kendime hiç bir şeyim kalmıyor diye.
görüşmüyorlarsada görşmeyin..
eşinede söyle;yarın bir gün başımıza bir şey gelse kimseden para alamayız kusura bakma ben altınlarımı vermiyorum diye..
saçmalığa bak..
çok sinirlendim..
bana neden bu çifkeflikle böyle kayınvalideler kayınpederler düşmedi bilmiyorum..böylelerinin hakkından benim gibiler gelir..:mymeka:
arkadaşım sende sakın verme takılarını eğer eşin de senin arkandaysa görüşmezsin olur biter.
ya ne demek pasif kalıyor bir zırnık görmemişsiniz onlardan takılar ellerinizden alınmış görümce tarafından takılıyor demekkki satılmamaış hepsi borca yatırılmamaış.
İstemmeye istemeyemi aldılar sizi napmaya çalışıyorlar anlamadım.
Ama sakın vermeyin bilzeiğinizi altınınızı geri dönüşü asla olmaz aldıklarınız yeter diyin bunlarda bizim güvencemiz artık bizde bir aileyiz kendimizi de düşünmemeiz gerek diyin.
Onlar yüzsüzse sizde yüzsüz olacaksınız.
kayınpederim tam alemci her gece alem yapmaya gidiyormuş böyle paraları yiyor bir sürüde borçlanıyor herkesin diline düşmüşler zaten ailece yeme içme giyme gezme meraklısılar ben ilk istediklerinde kendi taktıklarını verdim kabul etmediler illa hepsini alıcaklar bende vermedim ama huzur vermiyorlar babamı arıyorlar bilesikleri vermiyor adam patronumu bile aramış takılarımın hepside şirkkette kasada patronumda terslemiş ama utanıcak yüz yokki bunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?