Kaynpederinizden memnun musunuz kzlar?

Kayınvalıdem modern gorusludur adet madetmıs takmaz once bızım dusuncelerımızı oncelık alır
Ikısı de pc kullanır hatta kayınpederım esımın pcsınde kayınvalıdem benım laptopta oturup oyun turnuvası duzenleyecekler artık
Kayınvalıdemle outlet gunlerını takıp ederız,gezerız hatta aynı beden gıydıgımız ıcın bırbırımızın kıyafetlerını denerız
Hıcbır konuda zorlamaz ama gereklı oldugunu soyler.Kayınpederıme gore daha sevıyelıdır.

Kayınpederım canım sıkıldı desem dısarı cıkarayım senı gel der.
Sınavlarım oldugu zaman benı sınav yerıme goturur ve cıkana kadar bekler
Ac olmadıgı surece sureklı guleryuzludur.

Tabıkı bırbırımıze sınır oldugumuz seyler olur Amaaaa!!!!!!!
Bırbırımıze bagırmayız,dogru duzgun konusuruz
Saygımızı yıtırmeyız.

ılk evliliğimde de kayınpederim çok iyiydi, nur içinde yatsın babam. Hala ondan bahsederken babam diye bahsederim Sağolsun. ıkinci evliliğimi yaptım, şuan ki kayınpederimde çok iyidir sağolsun. Şevket babam benim. Adil nerde ne yaptıgını ne konuştugunu bilen, küçükte olsa karşısındaki saygılı biridir. Allah razı olsun her ikisinden de....

benım kayınpederımde cooook anlayıslıdır.pekı kızım sız bılırsınız der hep.altlı ustlu oturuyoruz uc senedır.daha bır kere kırmamıstır benı.allah ondan razı olsun.her turlu eksıgımızıde karsılamaya calısır.kendıne ne alsa bızede alır.allah basımızdan eksık etmesın..

Allah razı olsun ikiside iyi insanlar hatta şehirdışından doğuma gelecekler kayınpederim kızım benim yanımda rahat edemez ben gelmeyim demiş ama aslında o benim babam bu yaşımıza kadar babalarımızın yanında nasıl rahat ettiysek kayınpederdede öyle...

ne güzel çogunluk kayınpederini seviyo ama benim kocam anlaşamıyo ben nası seveyim anlaşamıyorum kesinlikle sevimiom çnkü can ciğer kavramı bilmio

nefret ediyorum...telde bile beni gerer..şımarığın tekidir..çocuk gibi adam ya..nefret ediyorum nefret

bitanedir benim kayınpederim 5.senemize girdik evliliğimde daha kendisinden en ufak kalp kırıcı bi söz duymamışımdır ama benimde kaynana yetiyo ortalığaklava:

Kimse bana kızmasın ama kayınpederimi görünce midem bulanıyor
Yüzünü görmek sesini duymak istemiyorum
Bazı nedenlerle uzak duruyorum bi bayramda gittik elini bile öpmedim sadece tokalaştım
Bi kere evimize geldi ev kalabalıktı ben herkese çay servisi yaptım
Onun çayını hep eşim tazeledi
Ha ama memnunmusun bu durumdan diceksiniz
Keşke adam olaydı da iyi geçinebileydik :çok üzgünüm:

allah ragzı olsun iyi bi insan
namazında niyasında öle cok karısan biri diildir ve ayrıca herzaman arkamdadır herkonuda yeri gelince ogluna karsı bile savunur benii

al benden de o kadar

benım kayınbabam melek gıbıdır masallah hıcbıseye karısmaz cok severım kendısını Allah razı olsun

benim kayınbabam allah rahmet eylesin çok iyi bir insandı. silik bir tipti kaynanama ,kızlarına hiç sözü geçmezdi.adamın başını yediler sonunda

benimkiler o yönden iyidirler ama çok fazla bizi bebek gibi nazlıyorlar sinir oluyorum.

en zor günümde kızımın ağır hastalandığında beni idare edemedi

neler söyledi bana neler ,açıkca gözümden düştü zaten kendisi kılıbık

artık babalar gününde hediye almıyorum kendisine,

daha 1 çöp hediye almış bir kul değilim kayın babadan beni sevmeyeni bende sevmek zorunda değilim, aklı fikri zikri para oğlanların parasını yemeyi acaip seven bir

tip.

canım niye kızalım sana:) söyleyene değil söyletene bak demişler. kimbilir nasıl bir insan kim bilir neler yaptıda böyle diyorsun. biz kayınpederlere ne zaman gidecek olsak strese girerim uykularım kaçar bakalım bu sefer ne olacak ne laflar sokmaya çalışacak nasıl moralimi bozacak diye. onun yanında dakikalar saat olur yüzüme sanki benden tiksiniyormuş gibi bir bakışı vardırki o bakışa hala alışamadım aklıma geldikçe kan beynime sıçrar. en fazla iki yıl gibi geçen iki gün kalırız çok da kalmayız ama o iki güne o kadar kırgınlık doldururki ben dönüştede en az bir hafta onları düşünmekten uyuyamam uyusam kabus olur gelir rüyama eşimle kavgamızda cabası "sana takma düşünme bu adam böyle diyorum diye kızar suratımın asık olmasına" ama napim elde değil:sinifsinif:

Allahıma şükür aramız çok iyi daha henüz evli değilim nişanlıyım
ama cok rahatım onun yanında kasmıyorum yani kendimi
sanki öz babam varmış gibi rahatım yani çokta iyi anlaşıyırız
her konu hakkında konuşuruz yeri geliyor siyasetten kavga ediyoruz
aman diyor bu adam yüzünden gelinimi kırcam haklısın kızım diyor
Allahım bozmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…