Kaynpederinizden memnun musunuz kzlar?

valla benim kayınbabam daha çocugumu torunum deyip kucaklamadı bile düşünün 2ye girmek üzere oglum kayınvalidem yıllar önce ölmüş oda 2nci evliligini yapmış eşimle 2nci eş anlaşamadıgı için bizede sirayet ediyo malesef kendisi bilir elimden bişey gelmiyo

benim kayınbabam ben evlenmeden yıllar önce ölmüş
ben hiç görmedim kendisini ama tanıyanlar hep çok iyi bir insandı diyolar
sanırım eğer yaşasaydı bizde çok iyi anlaşırdık

kayinpeder degil canim babam ... sevgisi ve ilgisiyle hayatima taht kuran 2. babami gecen hafta kaybettik... onu simdiden cok özledim (((((((((

Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun!

Benim kayınpederimde yani babamda melek gibi bi insandır kalp kırmaktan korkan kimsenin tavuğuna kişt dememiştir derlerya öle biri. Kızımıssın sen bizim gelinimiz deil der hep kayınvaldemde öledir. Allah ikisindende razı olsun. 30 sene sonra boşandılar. kayınvaldemle bir yaşıyoruz kayınpederimse başka şehirde yanına gittik bana sarılarak kızım diye ağladığını hiç unutamam. Eşime iyi bak bu kızıma kıymetini bil der durur. Saygıyı sevgiyi fazlasıyla hak eden biri.

allah uzun omur versın de benımkılerde cok ben merkezcıdırler.onlar planı yapar bızden uymamımızı beklerler.cogu zaman zararsızdır konusurda konusur.ama konusmalarının cogu sureklı laf sokma uzerıne oldugu ıcın buyk deyıp susuoruz ıste.kımse kımseyı sevmek zorunda degıl ama en azından saygı bendekı.

valla çok severim çok iyi insandır kendi çocuklarında bile belki daha iyi yaklaşır bana

valla çok severim çok iyi insandır kendi çocuklarında bile belki daha iyi yaklaşır bana

Allah rahmet eylesin kayınpederim mükemmel ötesi bir insandı :çok üzgünüm: ama iyiler çok yaşamıyor malesef :a015:

kayınvaldem de kayınpederim de pireyi deve yaparlar,eşim de biliyo bu durumu,o yüzden hasta oldugumuzda ya da bi sıkıntımız oldugunda ses çıkarmayızlaelaelaelaelaekayınpederim çok iyi bi insandır,beni de çok sever,bir dediğimi iki etmez saolsunopuyorumnanaktan

çok iyidiriyi niyetli yardımseverdir.. çok severim bende kendisini.. en ufak ters bir lafını duymadım.

ben kayınvalidemden nefret ederim ama kayınpederimi sadece sevmem diyelim ama bana hiç zararı yoktur sadece bencil olmasından dolayı sevmiyorum yoksa zararını gördüm desem yalan olur

valla hiç sevmiyorum bu kadar inat dik kafalı bir insan hayatta görmedim görememde herhalde öyle inatki yok böyle birşey.
nefret ediyorum ölse ahh bile demem yani o derece üzdü beni.

Valla seviyorum ya evlenirken de çok yardımcı olmuştu eşime maddi anlamda. etliye sütlüye karışmaz kendi halinde bir adam :)zemuszemus

Aman benim kayınpederim delidir resmen :roflol:
Sabah 8de eşimi işe bırakmak için kapıdan alır ama nedense sabah 6.30 aramaya başlar uyan diye delikafadulden
ÇAya niye tek şeker attığından tut yemeğin yağ markasına kadar herşeye karışır delikafadulden
Çok konuşur herşeyin en iyisini bilir en iyisini alır en iyisini sadece kendisi yermiş gibi davranır delikafadulden deli ediyo adam beni.. naniknanik

Çok severim ben canım babacığım benim o. Çok anlayışlıdır. Arkadaş gibiyiz öyle ben büyüğüm kayınpederim falan diye beklentileri yok.Öyle olunca insan daha çok sevip daha çok sayıyor zaten. Ve arkamda olduğunu hissediyorum güven veriyor bana. Herşey senin için güzel kızım der sürekli. Bizim mutluluğumuzdan mutlu oluyor biliyorum.

Bende cok severim sayarım, Allah razı olsun ondan. Babamı kaybettim ama kayınpederim bana her zaman babalık yaptı hic bir zaman ayırmadı beni eltilerimden, görümcemden. Biz nisanlıyız henüz ama hala ona baba diyemiyorum, kendi babamın acısı hala yüregimde, belki ondandır. Ama sagolsun k.pederim cok anlayıslı bu durumda, baba demedigim icin bisey demiyor. :Saruboceq:

benım kayınpederım çok iyidir saolsun biraz sinirlidir ama gerçekten çok severım onu benım babam uzak ta k.pederim herzaman yanımızda onlar biz olmadan bizde onlar olmadan duramayız burlarda
rabbim yoklugunu göstermesin benım için neler yaptı adamcagız koskoca bi emeklı parasını bize yatırdı ev yaptı sıfır butun eşyamı aldı arabamızıda aldı ne istediysek yaptı adamcagızz
halada sırtımızda destek kendısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…