Kaynpederinizden memnun musunuz kzlar?

Kayınpeder aman Allah'ım 10 kaynanaya bedel.
Kendi çocukları bile illallah demiş ben nasıl katlanayım.
Her şeyi yönetmeye çalışan, kadını sadece hizmetçi gibi gören biri.
Ama ne yapalım yaşlıdır diyoruz idare etmeye çalışıyoruz.

ayyy benım kayınbabam bı melek bi torunu olursa ona benzesin cok ısterım hep soyluyorum

Ayy iyidir yaaa..Bir kötü sözü yoktur..Kızım diye hitabeder..
Şakalaşırız bazen..Onun sevdiği bişey pişirdiğimde götürürüm..
Dışarı çıkamayacağım durumlarda eksik birşeyim varsa sipariş ederim.
Alır getirir.Allah razı olsun..Sağlıklıdır da..ömrü uzun olsun..

seneye sözlenmeyi düşünüyoruz ve beni düşündüren tek şey sevgilimin babası.ciddi ciddi vazgeçmeyi bile düşündüm.en sonunda sevgilime resti çektim.bir adam düşünün herşeyiyle ailesine zarar ve aileside biliyor bunu.o kdr dertliyim ki bu konuda.

benim müstakbel kayınpederimde hayatı boyunca biriktirdiği parayı bize harcadı,ne istediysek yapıyor şuan,nişanlımla bize bir ev verdi,içinide baştan aşağı yeniledi,daha ne olsun ki,kendi babam bana birgün bile bir çöp vermemişken ve ilgilenmemişken nasıl olurda kayınpederimi sevmem,saygı konusunda kendi babamdan önce gelir..

kayınpederimi severim oda beni sever. çocuklarıyla konuşmaz benimle konuştuğu kadar
Kimsenin söznü dinlemez kimseye aldırış etmez benm dışımda .sağolsun bir dediğimi iki etmiyor. .

çirkef kaynanamın sözünü dinleyerek onun yalanlarıyla hareket eden bir adamı sevemem ki ben. birde aileme ve bana küfür eden bir adam. ığğğğ midem bulanıyor onları düşününce.

Herkes hep kaynanadan şikayer eder durur. Ben tam tersi kayınpederden muzdaribim. valla çıktı sonunda benim gibi düşünen birisi.
bencil, cimri....hatır saymayan benimkide öyle canım.Saygıdan bile olsa ben "baba" kelimesini ona benim söylememi hazmedemiyorum.
kötükedihüso

bende kayınpederi ile anlaşamayanlardanım.
ben öğrenciyken eşimle o zaman sevgilim tabi aynı mahalledeydik, aileside beni tanıyordu. kayınpeder evde yokken genelde kaynanama çaya giderdim. bazen kayınpederde çıkagelirdi eve o zamandan selamımız falan oldu daha sonra ben ev değiştirdim sağolsun yardımcı oldu. yardımcı olmasına oldu ama benden çok ev arkadaşımla ilgilendi ona hep fikir sordu kayınpederin arabası ile eşyaları taşırken arkadaşımı oturttu yanına ben arkada oturdum. sürekli onun çok iyi bir kız olduğundan falan bahsediyordu sinir oluyordum. ikinci ve en sinir olduğum şeyde sürekli eşimi küçümsemesi, biz daha sevgiliyken bir kere benle görüşmek istediğini söyledi ve eşim hakkında neler neler söyledi anlatamam. oğlum şöyledir böyledir pistir sifonu çekmez, sağlığınada dikkat etmez sigara içer, eve bağlı değildir, seni mutlu edemez o kendini hep bi b.k sanar. ayrıca o benle konuşurken telefonum açık eşim konuşmalarımızı dinliyor başka yerde. konuşma bitti ayrıldık eşim yanıma geldi öyle ağladı öyle ağladıkı nefret ettim adamdan. o pis eve bağlı değil dediği sevgilim ben finallere çalışırken gelir evimi süpürür temizler yemeğimi yapar hatta elinde çamaşırlarımı bile yıkardı. o zaman nefret ettim ondan ama babasıdır dedim hatta kaynanama sordum böle böle oldu baba beni istemiyormu ondan mı böle dedi beni soğutmak mı istiyo dedim. doğrusu istemese nolacak onun lafıyla ayrılmazdım. neyse nişanlandık, ben iş hayatımda başarılı biriydim özel sektördeyim o zaman, hergün neredeyse iş teklifi gelirdi. işime kulp takardı tipime kulp takardı(kız dediğin boylu poslu olacak dedi, ben değilmiyim dedim yoo sen uzun değilsinki dedi güldüm. ben ondanda uzunum boyumda ortalamanın üstünde sayılır 1.72 boyum)
bu arada düğünede nişanada hiiç yardımı olmadı eşya alırkende kendi eskilerini teklif etti sağolsun. şimdide uzundur gitmedik yanlarına yanımıza gelmiyolar falan laf sokuyo. sanki yanına gidince çok yüzü gülüyo. sürekli küçümsüyor sürekli kulp takıyor. çay yapıyorum herkes beğeniyor o güzel olmamış acı diyor herkesden çok içiyor. yemek yapıyorum onada kulp takıyo tabak tabak yiyo. işte böyle bir adam. düğünümde bile bi bilezik alıp takmadı bile koluma. sevmiyorum işte kendimi kandırıyorum kocamın babasıdır saygı duy falan filan ama elimde olsa bir kaşık su da boğsam.

Ben babamı çok severim. Kayınpeder demek istemiyorum çünkü benim kendi babam hayatta olmadığı için o babalık yapıyor bana. Prensesim der bana, kaynanam ters bişey dese o cevap verir mutlaka:)))
Nişanımız olduğunda ben kızımdan baba lafı duymadım inşallah sen dersin demişti ayyy ne duygulanmıştık.. Demem mi hiç basa basa babacım diyorum şimdi. Her işime koşar bi dediğimi 2 etmez canım babacım benim Allah uzun ömürler versin inşallahopuyorumnanaktan

Bende çok seviyorum babamı bugüne kadar nişanlımın ailesi tarafından zaten hiç kırılmadım ki babamda her zaman kibardır bana hepsini ve babamıda çok seviyorum Allah hepsine uzun ömür sağlık versin

Ne güzel şeyler yazmışsınız kayınpederlerinizle ilgili. Benim eşim bir kere hiç sevmez babasını. Kendi ailesi sinir olurken ben nasıl seveyim. İnanılmaz büyük bir egosu var. Sürekli sağa sola borç açıp eve icra getiren bir adam. Zavallı kayınvalidem arkasını toparlamaktan helak olmuş yıllardır. Sinir hastası olmuş. Çok garibandır kayınvalidem çok severim görümcemde öyle (kankam).son derece bencil saygısız patavatsız bir adam..... hiç sevmiyorum. Eşimin babası, saygı duymak zorundayım sadece hepsi bu. Allahtan baba gibi kendi babam..... hiç bir eksiklik duymuyorum, eşimede banada ailemize baba gibi baba.... Eşim çok sever babamı, kocaman bir kalbi var babacığımın. Akciğer kanseri, dua edin Allah onu bize bağışlasın, çok yaşasın uzun yıllar yanımızda olsun......

ben memnun değilim bunca yıl evli olmama rağmen ve her yıl babalar gününe hediye

almama rağmen bir hediye ondan alamadım, yani hediye önemli değil ama en azında

sevgi belirtisi göremedim, bu yaz kızım hastalandığında beni o kötü günlerimde

idare edemediler ben yaşlı oldum onlar genç oldu.

Çok üzgünüm çoook:umursamaz:laelaelaelaelae

biri kumardan basini kaldirmio.. (beni istemeye geldiklerinde bile sacmalayip durdu, babamda hic begenmedi o adamin konusmalarini ama ben sevdigim icin bisi demedi)

kaynana iyi ama bazen cadiligi tutuyoo iste...

nisanlimda sinir oluyor babasinin hal ve hareketlerine konusmalarina ama yapacak bisi yok..

Son düzenleme:
tgull ay canım ya aynı şeyler kız elti olmayalım benim eşimin babasıda eşimi her yerde kötüler eşim 39 yaşında ayıp ama ya çocuk değilki bana hep bi kulp takar şöyle yap böyle yap hep yanlış yapıyorsun ama kendi yanlışların insanı ne nikahıma gelip bişey takmıştır nede evime gelip oturmuştum böyle huysuz bi insan bi tanısanız öldürmek istersiniz o kadar gıcık işte gideriz evine surat yapar elini öptürmez nasılsın derim kafasını sallar ya ne var yani iyiyim kızım sağol sen nasılsın de beee yok inat ya demez...
gitmesek niye gelmediniz diye söylenir telefon acarım hatır sorarım iyiyiz tamam der suratıma kapatır valla kestim ilişkiyi napayım ters ters cevaplar veriyor zaten gittikçe kırıcı olmaya başladı baba bile demiyorum hiç ağzımdan çıkmıyor.yaptıklarındanda utanmıyor 70 yaşında yaa sürekli yalan söylüyor gidin bi eve taksitle girin ben yardım edeceğim diyor biz şöyle araştırmaya başlıyoruz tam gircez beyfendi bir anda bize düşman oluyor anlamıyorumki ne oluyor onun bunun aklıyla yaşıyor bide bize akıl veriyor off çok çekcez bu adamdan belli ama mesafeyi koydum evime 1 çöpü girmemiştir daha düşünün aman zatende istemiyorum sonra konuşur durur böylesi daha iyi.
yani açıkcası ben ondan benden bir memnuniyetsizlik aldı başını gidiyor yıldızımız barışmıyorki tipi bile beni sinir etmek için yetiyorklava:

ben 16 yaşımdan beri baba sevgisinden yoksunum.kayınpederimi de babamın yerine koydum ki o da bana babalık yapmaktan çok memnun.çok seviyorum o da beni sever gelinim kızım kızım der bi dediğimi iki etmez.alah razı olsun kayınpederimden

Arkadaşlar yazılarınızı okuyunca bazılarında çok duygulandım.
Ne kadar güzel , iyi anlaştıklarından ,çok anlayışlı ,düşünceli olduklarından söz etmişler.
Çok şanslısınız arkadaşlarım ,inanın gıptayla ,içim buruk okudum,bir garip oldum.
Bız kayınpederimle neden böyle oolmadık diye ....
Ben babamı ünversitede okurken kaybettim.Nasıl ilgili bir babaydı, Allahım rahmet eylesin.
Neyse evlendim, evlenirken alınacak vs kırmadı ,yaptı.
Ancak ben kayınpederime öyle bir davranıyordum ki, çevredekiler k.pederime ''çok şanslısınız, gelinin insan evladıymış,çok iyi'' diyorlardı.
Hayatta olmayan babamın yerine koymak istiyordum .
Saygıda kusur etmedim, hizmette kusur etmedim.Görmedikleri itibarı gördüler benden.
Ama bir eksiklik vardı anlayamadığım.
Eşimle arası öyle mesafeliydiki eşime karşı nerdeyse hiç sevgi belirtisi yok.
Eşim doğduktan bir süre sonra k.peder askere gitmiş bebekliğinde yokmuş.
Eşim kendisini babasının kucağına aldığını hatırlamıyormuş.Ne acı değil mi?
Varsa yoksa eşimin küçüğü kaynımdı,evlenincede öyle devam etti.
Ki kaynımın eşinin onca olumsuzluklarına rağmen eşine ,çocuklarına çok düşkün.
Bize gelince ne eşim, ne ben nede çocuklarımız ilgi görmeyiz.

Oysa çok isterdim dede ,nine , torun doyası yaşasınlar ama bazı şeyler zoraki olmuyor,
Hele gönülden hissedilen, gönülden gelen davranşlar hiç olmuyor...
Çocuklarım adına çok üzülüyorum dede sevgisinden mahrum kaldılar.
Amaaaan bu konu biraz üzüyor beni neyse..........
Ataların hiç bir sözü boşuna değilmiş.
''Anası kıymetli olanın danasıda kıymetli olurmuş''

kayınpederimden memnunum bu zaman kadar da beni incitecek sözünü duymadım a.s
hatta bazen kayınvalidem ve görümcemin ileri gitmesini engelleyecek kalkandır lmaz:
bunu çooook hissettirmiştir bana

buyrunnnnnnnnn

kesinlikle memnun değilim.benden iki yaş büyük evlenmemiş kızıyla kıyaslıyo sürekli.oğlunada yakıştıramıyo.ailem daha az mal varlığına sahip diye küçümsüyo beni.yeni doğum yapmıştım oğluna karşı komşunun kızından bahsediyo.nerdeyse keşke onu alsaydın der gibi cümleler kuruyodu.ben fakülte oğluda yükskokul mezunu buna rağmen ne aşağılamalar ne aşağılamalar.nişanlılığımızda neredeyse ayrılacaktım.Allahtan uzaktalarda yılda bir görüşüyoz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…