Kaynvalide.... Artk duymak bile istemiyorum bu szc

buket_asude

zeynep ecrinin annesiii:)
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.221
574
323
41
arkadaşlar ben yaşadıklarıma inanamıyorum ve artık eşimin annesinden nefret ediyorum nefret bile az yanii... salı günü okuldan çıktım dersanede etütüm var ilçeden merkeze gitcem yarım saatlik yol ve dersim 3.30da başlıyo eşimin anneside hasta oda gelsin yazık dedim neyse bekle eşim gelmez sinir oldum geç kalıyorum ve müdürden laf işitmek istemiyorum saat üç oldu yok çıktım yola yürüyorum baktım geliyo anneside yanında bindim arabaya nerde kaldın diye sordum sinirliyim tabi. kaymakamlıktan benim annemide alıp gitcez indik arabadan annemde biraz gecikince iyice sinirlenip eşime patladım geç kalıyorum gidelim artık diye tartıştık biraz eşimde benim kızmama sinirlenmiş arabaya binince başladık tartışmaya aman tartışmaz olaydık kaynanam başladı sen benim oğluma nasıl bağırırsın sen kimsin ama görmelisiniz kadın patlıyo resmen annem susturamıyo sen ben arbaya bindim ön koltuğa oturdum diye böyle yaptın diyoda başka bişey demiyo anne yapma senlik ne var biz kendi aramızda tartışıyoruz diyorum dinleyen yok eşime dönmüş sen nasıl erkeksin bu sana nasıl böyle yapıyo senin yerinde kim olsa bunu öldürür boışa defet bunu susturamıyoruz eşim kudurdu artık nerdeyse 180 le gidiyoruz kaza yaptık yapcaz yapma diyorum saçmalama ama yok oda anasının gazına gelmiş bana kızıyo annemle ben şaşırdık ağlayamıyorum bile sen karışma yeter dedim sanane ama dinleyen kim sen çalışıyon para kazanıyon diye böle yapıyon diye bağırıyo hala annem sus allah aşkına diye yalvarıyo yok çalıştırmayacan bunu diye bağırıyo kimse karışamaz bana diye eşime bağırmışım bu sefer hareket eden arabada resmen sinir krizi geçirdi resmen arada eşime öl sende erkek olcan diye bağırıyo düşünün ya anneme dönüp kızına verdiğin terbiyteye bak diyo annem hala sakin bişey olmasın diye yalvarıyo eşime düşünün beni bırakın oğlunun direksiyon başında olmasını kaza yapmasını düşünmüyo benim dört aylık hamile olmamı düşünmüyo kriz geçiriyo nasıl tartışırmışım eşimle annem ona uysaydı orda abartısız parçalardı bizi ya bi anne nasıl oğlunu küçücük bi tartışma için kışkırtır bu kadar hamile kadını boşa döv öldür der bu ne hırs ne edepsizliğim kaldı ne başka şeyim indim arabadan dersaneye gittim ders anlattım o halle annem sakinleştirmiş yine çıkışta beni almaya gelmişler hala dili durmuyo bide geldi bende kaldı hiç bişey demedim allahından bul diyorum bu hamile halimle annem sabaha kadar ağlamış nereye düştü kızım diye.. ama hata benim gözünün içine baktım resmen peşinde dolaştım anne diye hasta oldu oğullarından önce yetiştim eksiği oldu kimseye demeden hallettim niye gelmiyon kalmıyon diye yalvardım yazık bana iyi niyetime neler düşünülmüş ne niyetle bakılmış bana ama ne oldu eşim onumu dinledi tartışma olur her evde demi tamam başkasının yanında tartşmamalıydım ama çok sinirliydim oldu bi hata peki büyüğe düşen sakinleştirmek değilmidir gaz mı verilir böle durumda sonrada anneme kusura bakmayın ben çok sinirliyim birden kopuyo kayışım iyiki sen bana uymadın diyo insan nasıl böle olur nasıl bakacak defol git diyen bu insan yüzüme ama anladım kimseye hakettiğinden fazla değer vermeyecen hele kaynanaya asla yedirdiği iki lokmayıda başına kalkıyo valla kusura bakmayın çok uzattım çok üzülmüşüm ne yazdım onu bile bilmiyom allah herkese hakettiğini vermiyo işte ha bundan sonra eşimle daha iyi olacam çatlasın çünkü asıl çekemediği oymuş anladım buketin gözünün içine bakıyon oda öle yapıyo sen bu kadar seviyon şımarıyo diyoya görsün bakalım

of okurken bile şiştim allah sabır versin sana
bide hamilesin kafana takma üzülmeye değmez
bebeğinde etkilenir mesafeli davran ona hakketiğnden fazla değer verme

Bebeğini düşünüp sakin olmaya çalış
Biliyorsun o seninle üzülüp seninle seviniyor
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayrıca Annene bravo eli öpülesi kadınmış

canım şimdi anlamadım, kavganın sonrasında kaynanan annenden özür mü diledi?

Karı koca arasındaki tartışmaya dahil oluyor..
Senin annende tartışmaya girse ,demek ki aile faciası yaşanacakmış..
Hak etmeyene, değerinden fazla önem ve özen gösterilirse böyle olur..
Tepene çıkartmışsın,indir onu oradan..

büyüklerin arayı bulması gerekir sahiden..
yeni evliyken(2 aylık falan)annemin bana verdigi öğüt geldi aklıma,sen sen ol kimsenin yanında;bende dahil kavga etmeyin;siz unutursunuz;yanında tartıştıgınız kişiler unutmaz;üzerine yapışır söyledigin sözler;büyür kavga..
çünkü bende eşimin memleketindeyken tartıştık;herkes duydu;ama benim kayınvalidem oturdu agladı benle;oglumla aranı bozma kızım diye..senin kayınvalidene düşende oydu..
hem sen hamilesin;gergin,alıngan olabilirsin..

okurken çok ta şaşırmadm hepsi böyle bunların..sen sen ol asla yanında eline koz verme.Ama eşin susturmayı bilecek yoksa çok üstüne geliyolar.Benimki de az değil ama ben çok arayıp sormuyorum çok içten davranmıyorum bilerek yapıyorum çünkü ben de zamanında aldım ağzımın payını kaynanamdan..biraz içten davran aman allahım hemen kullanıyorlar iyi niyetine hemen yönetmeye çalışıyorlar ...

saolun canlarım ya aslında annemde bana hep der kimsenin yanında tartışmayın diye tartışmamda ilk oldu annemde harbiden sakinliğine hayran kaldığım bi insandır allahtan bulaşmadı bulaşsa çok kötü olurdu aslında öle özür falanda dilemedi kusura bakmayın falan yani sabah kalktım hala fitliyodu eşimi düşünün artık nefret bile edemiyorum artık ne çok değer vermişim halbuki aman sakın çok yüz vermeyin kimseye

garfieldim aynen öle canım bundan sonra yüzüne bakmam nasıl olsa kötü daha değerli oluyo bakarsın bigün bizde değerli oluruz kötü olursak bizde o şans yokta neyse

valla canım bana kızma ama, sorun kaynananda değil eşinde, yani sana defol git falan filan diye bağırırken eşin naptı, insan bi anne karışma aramızda bi mevzuu demez mi
valla canım arkadaşlar haklı en yakının yanında bile eşinle tartışmıcan, zaten bu olaydan sonrada tartışmazsın herhalde

Bence kayınvaliden sadece sinir etmek için yaşıyor..
Sanırım arabanın önüne oturuyor ve senin sinirlenmeni,ona kızmanı istiyor ki o da oğluna dert yanabilsin.
Hamileliğin onu paniğe sokmuştur,belki ayrılırsınız diye bakarken,ailenin çocukla sağlamlaşacak olması gerçeğini kaldıramıyordur,belki eşinin sana bu kadar kıymet vermesini istemiyordur,belki oğlunun hayatındaki en önemli kadın olma iktidarı sona erdiği için kapris yapıyordur.Vesaire,vesaire.
Sonuçta yapacağın şey doğrudur,eşinle aranı iyi tutmak,eşin varken kayınvalidene saygıda kusur etmemek ve hakkında kötü konuşmamak.
Ama eşin yokken yüzüne bakmak zorunda değilsin,bilmem anlatabildim mi

içindekileri söylemek için fırsat kolluyormuş demekki.
yazık valla oğlunu düşünmüyor,torununu hiç düşünmüyor.

Canım benım hayattan edındıgım bır ders var eŞınle tartıŞ dÖvÜŞ ama asla helekı erkegın aılesının yanında cÜkı oda bır havalara gırıyor tek baŞına cok kolay halledecegın bır olay bÜyÜkler olunca Çıkılmaz oluyor sonra sen unuturun eŞın unutur ama asla onlar unutmaz bak senın annende yanındaymıŞ Şımdı sen ne kadar ıyıde desen annenın hep ıÇınde ŞÜphe olacak acaba kızım nasıl dıye nasıl davranıyorlardır der cÜnkı onlar unutmaz

ya arkadaşlar hiç bir erkek öyle oturup annesiyle karısının dedikodusunu yapamaz, yapmamalı, yapıyorsa eğer işte sonuç

evet arkadaşlar annem çok üzüldü ve ne yazıkki kaynanamdan nefret ediyo artık oysa çok severdi ama aynen dediğiniz gibi sinir etmek için yaşıyomuş oğlunun bana düşkünlüğü mutluluğumuz onu huzursuz etmiş. chess canım öle laflar ettiki eşimin yerinde kim olsa intihar ederdi o an sinir krizi geçiriyo eşimde koptu tabi hiç bişey diyemedi belkide demedi bilmiyorum ama o kadının halini ölsem unutamam ölsem gitmez o hali gözümün önünden eltime neler yapmış bide öle anlatırki eltim canavar şimdi bana bunları yaptıysa kimbilir eltime neler yaptı diyorum bide beraber oturuyolar kız boşuna panik atak olmadı heralde

allalhım yardım etsin canım sana ya
kızları o durumda olsa damat haksız kızımı çok eziyo kızları haklı olur ama oğulları olduğu için oğlu eziliyo karsının ağzına bakıyo olur hepsi aynı dert etme sen bebeğin olunca zaten onunla oyalanırsın unutursun inşaallah tabi ozamanda başka sorunlar çıkmazsa bu seferde bebek için tartışmazsanız!
merak ettim eşinle aran düzeldimi tartışmadan sonra

benim sana tek tavsiyem uzak dur ve soğuk davran bundan böyle.Mesafeli ol bilerek yap bunu her zaman , yaranamazsın arkadaşım yaranamazsın..walla bak saygılı gelin olmaya çalıştıkça olmuyor azcık cadı olcan o zaman yaranırsın ama sakın eşinle aranı bozma.

valla canım sadece sezdiği söylüyorum galiba eşin annesinden korkuyor, böylece kaynanan kolaylıkla eşini dolduruyor, yanlızlarken eşin annesinin senin hakkında kötü konuşmasına izin vermemeli, eğer izin verirse hem dolduruşa gelecektir hem sana nahoş davranacaktır
yok öyle yok sinir krizi geçiyorum, yok panik atağım, yok kalbim tuttu diye kimse kimseye ağzına geleni söyleme hakkına sahip olamaz, her sahip olursa bunun önü alınmaz
eşinin özellikle annenden özür dilemesi gerekirdi, eşin anakuzusuda sen kedi yavrusu musun, saçmalığa bak ya
yani kızım yok ama olsaydı düşünemiyorum yani kendimi annenin yerine koyuyorumda sabırlıymış valla, annen senin mutluluğun için çenesini tutuyorda kaynanan sizin mutluluğunuz için neden çenesini tutamıyor

lmaz: ikiyüzlülük mü yapsın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…