- 30 Ocak 2009
- 1.221
- 574
- 323
- 41
- Konu Sahibi buket_asude
-
saolun canlarım ya aslında annemde bana hep der kimsenin yanında tartışmayın diye tartışmamda ilk oldu annemde harbiden sakinliğine hayran kaldığım bi insandır allahtan bulaşmadı bulaşsa çok kötü olurdu aslında öle özür falanda dilemedi kusura bakmayın falan yani sabah kalktım hala fitliyodu eşimi düşünün artık nefret bile edemiyorum artık ne çok değer vermişim halbuki aman sakın çok yüz vermeyin kimseye
evet arkadaşlar annem çok üzüldü ve ne yazıkki kaynanamdan nefret ediyo artık oysa çok severdi ama aynen dediğiniz gibi sinir etmek için yaşıyomuş oğlunun bana düşkünlüğü mutluluğumuz onu huzursuz etmiş. chess canım öle laflar ettiki eşimin yerinde kim olsa intihar ederdi o an sinir krizi geçiriyo eşimde koptu tabi hiç bişey diyemedi belkide demedi bilmiyorum ama o kadının halini ölsem unutamam ölsem gitmez o hali gözümün önünden eltime neler yapmış bide öle anlatırki eltim canavar şimdi bana bunları yaptıysa kimbilir eltime neler yaptı diyorum bide beraber oturuyolar kız boşuna panik atak olmadı heralde
Bence kayınvaliden sadece sinir etmek için yaşıyor..
Sanırım arabanın önüne oturuyor ve senin sinirlenmeni,ona kızmanı istiyor ki o da oğluna dert yanabilsin.
Hamileliğin onu paniğe sokmuştur,belki ayrılırsınız diye bakarken,ailenin çocukla sağlamlaşacak olması gerçeğini kaldıramıyordur,belki eşinin sana bu kadar kıymet vermesini istemiyordur,belki oğlunun hayatındaki en önemli kadın olma iktidarı sona erdiği için kapris yapıyordur.Vesaire,vesaire.
Sonuçta yapacağın şey doğrudur,eşinle aranı iyi tutmak,eşin varken kayınvalidene saygıda kusur etmemek ve hakkında kötü konuşmamak.
Ama eşin yokken yüzüne bakmak zorunda değilsin,bilmem anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?