Kaynvalide.... Artk duymak bile istemiyorum bu szc

ah kızlar ya valla iki gündür uyuyamıyorum eşimde peşimde pervane barıştım hemen tabi onların ağzına laf veremem oğlum ağzının payını verdi diyecek çünkü ama eşim öle küs tutacak bana zarar verecek biri değildir asla annemden hemen özür diledi zaten annemse melek zaten siz mutlu olun diyoda başka bişey demiyo ama varya o kadın diyorum artık çünkü umrumda değil zerre kadar onun tek istediği oğlu baskın olsun vursun kırsın eşimde asla büyüğü karşısında laf söyleyecek biri değil ailesine bağlıya onu kullanıyo annesi ama son sözümü söledim eşime eğer bi daha kimse bi laf ederse bana ne bebeğe acırım ne sana dedim asla karışmayacak kimse bizim işimize dedi bakalım ne olacak bundan sonra asla yüzüne bakmam onun ilk yaptığı değil düğünümüz olduktan sonra altınları birleştirip bilezik almaya gitmiştik kaynanamada küpe aldım hediye olarak kaldırdı yüzüme attı niye geç gitmişiz diye kavga tartışma görmedikya annemden babamdan kavga edemiyorum hatta dedimki bak anne bi sorun olunca konuşup anlaşalım kimse bilmesin oğlun bile ama onun derdi başkaymış anladım

eşının dolduruşa gelıp, 180 le falan sürmesı çok kötü olmuş. Allah korusun kaza bıle olurdu o sınırle... hatta annesını susturup karıma laf etme, hem onu hem benı hem de bebeğımızı üzüyosun demesı gerekırdı.

lmaz: ikiyüzlülük mü yapsın yani

canım belki ikiyüzlülük belki değil ama ben eşimede söledim bundan sonra sadece saygı oda büyük diye senin annen diye benden başka bişey bekleme oda tamam dedi ben zaten bu kadar kırgınlıkla asla bakamam onun yüzüne gülerek konuşmak bile gelmiyo artık içimden adını duymak bile istemiyorum o zaten bana iki yüzlülük yapmış fazlaca arkamdan neler düşünmüş ne bileyim allah herkesin gönlüne göre versin canım

eşinin annenden özür dilemesi iyi olmuş, baştan söylesene şunu, eşine kızıyorum bende bi özür dilememiş diyekaydirigubbakcemile3
ama unutmaki büyüklerle bazı şeyleri oturup konuşmak saygısızlık değildir, bence annesiyle konuşmalı, eşine bu kadar hakaret edilmesine izin vermemeli, bu saygısızlık değil
asıl susması sana saygısızlık

valla eşim dönüpte hiç bişey demedi diyemedimi artık annesi diye demekmi istemedi bilmiyorum ama kadın nerdeyse direksiyona el atıp kaza yaptıracaktı beni annemi bebeği düşünmesi bi yana kendi oğlunu bile düşünmedi eşimmi hatalı tabi onunda yaptığının hesabı sorulacak zamanla unutmayacam bu olanları

chess canım valla diyorumya ben diyeceğimi dedim bi sonraki seferi yok olursa olacakların sorumlusu ben değilim ne bileyim eşim zaten bundan sonra herkese yerini hatırlatmak zorunda

cırkefe cırkef olacaksın yoksa onlarla bas edılmez
gerızekalı kadın
ben ols hayatta barısmazdım heralde dedıgı laflara bak
gerızekalı gerızekalı
Allah sana sabır versın

valla en iyisi bile bazen dengesizleşebiliyor
siz eşinizle iyi olun,kapıyı kapatınca herkes dışarıda kalıyor

canım okurken kendimi o arabada senin yerinde hissettim, gözümde canlandı olay.çok gerildim..iyi sabırlı davranmışsın ben olsam gercekten o duyduklarıma karşlık çok daha ağır şeyler söylerdm kendmi tutamazdm.tabi sonunda pişman olurdum biliyorum ama gercekten yapamzdım ya saçından tutup dövesim geldi valla.töbe töbee işte yapamıosun bişi diyemiosan yanındaki kocan onun anası işte başka biri deil..
ben olsam inadına mutlu olurdum dedğin gibi..eşin de onun gazıyla sana hakaret edip seni aşağılrsa sakın kendini ezdrme buna izin verme..mecbur deilsin kimseye..emin ol resti çekersen eşin de senin tarafında olur yani haklı olanın yanında..anasına bu kadar taviz bu ne demek ya ne hakla sizi kavgaya tutuştrur.. ne hakla o sözleri söyler..ayy çok snrlendim yaaaaa

Diyecek lafım yok, maşallah nasıl bir anneymiş anlamadım.
En iyisi siz aranıza mesafe koyun, benim gözüm korktu bu kayınvalideden.

arkadasım bende senın durumuna düştüm ama bu kadar aşırı degıldı ama kımsenın ağzına laf vermemek için kocişlerle evimizde halletcez artıkk herkezin yanında koçişlerle küz olsak bıle bellı etmıyecezz valla milletin hoşuna gıdıyorr

bende böyle bidurum yaşayıp ders alanlardanım.asla ve asla başkalarının yanında eşinle tartışmayacak ve kötü olmayacaksın eşinle.maalesef çok kötü kullanıyorlar. insan evladının mutluluğunu istemez mi diye düşünmüştüm ama her şey laftaymış onu gördüm insanlar kendi rahatlıkları için her şey yapar bu insanlar. bu yüzden onların eline koz vermemeli,mesafeli olmalı,hiç bişeye karıştırmamalıyız.

kizlar yazilari bastan okumadim ama sunu soyleyim sevinmek ne kelime mutluluktan ucuyorlar en fenasi ne biliyormusunuz kayinvalideniz iyi oldugunu gorunce numaradan seviniyor gibi yapiyor benimki oyle enazindan cok mutlu oluyormus guya bizi mutlu gorunce:))
ama msndeki oglu ile yazismalardada oglum mutlumusun evladim canim benim kiyamam cok kotu gozukuyorsun sikintinmi var anlat bana evladim aynen bunlar benden icinde o cahil bakma ona daha cok genc cahilin onde gideni halbuki kendisi:)

Bazıları hakkaten dayağı hakediyor, nasıl bir insan evladıdır bu kadınÇok üzgünüm çoook

Aman evlerden ırak:mymeka:

Annendede ne sabır varmış valla kardeş, iyi dayanmış, başkası olsa, "hanım hanıım kendine gel" der, Allah yarattı demez saç baş yolardı yeminle. Misal bensengözlerimebaksanab

Allah korumuş bebeğinizi ve sizi...ya kaza yapsaydınız yada o an stresten düşük yapsaydınız ki çok yüksek olasılıklı bir risk,hiçbirinize bişey olmasaydı ve bebeği kaybetseydiniz bunun hesabını nasıl verecekti o kayınvalide ve eş..nasıl telafi edeceklerdi...sizi kim teselli edecekti eşiniz mi?.bende 17 haftalık ikizlerime hamileyim..10.haftada en yakın arkadaşımın annesini beklenmeyen ani bir ölümle kaybettik okadar üzüldüm ve ağladım ki ertesi gün korkunç bir kanamayla hastanedeydik.kanamam okadar şiddetliydiki baygın haldeydim...ucuz atlattım bebeklerime bişey olmadı.Allah akıl fikir versin ikisinede...bide anlamam neden hep alttan alan ortalığı yumuşatan kız annesi olur...sizin anneniz eminim hiçbir koşulda böyle bir davranışta bulunmaz..sizde bence mesafeli olun saygınızı koruyun ama bencede çok samimi olmak, fazla gönül almak, fazlaca düşünmek,hediye almak falan yaramıyor. bi yerde yapacağı varsa yapıyor. en güzeli mesafeli ve saygılı olmak. canınızı sıkacak herkesten uzak durun. kadın doğum doktorumu çok severim hamile olduğumu öğrendiğimizde eşime ilk söylediği şey: gebe kadınla asla tartışılmaz, o nederse haklıdır...bunu baştan hepiniz kabul edin demişti. ama gerçekten hormonlarımız bizi o hale getiriyor ki normalde hiç sinirlenmeyeceğimiz bişeye gebeyken çok aşırı tepki verebiliyoruz.valla eşinlede nerde ve kimin yanında kavga edeceği planlı olmuyor insanın.bu aralar ben bile kendimi tanıyamıyorum. bazen eşime o kadar haksız yükleniyorum ki sonra üzülüyorum ama elimde değil.hep predepresifim zaten.Allah razı olsun eşim yinede sabrediyor sesini çıkarmıyor.ya bende bayağı dolmuşum. gebeliğin başından beri riskli gebeliğim olduğundan raporluyum evde dura dura dahada sinirli oldum.ben tekrardan bebeğinize ve size geçmiş olsun diyorum...sağlıklı doğumlar dilerim. unutmayın en değerli olan şey sizin ve bebeğinizin sağlığı...

ay bende artık kayınvalide adını duymak istemiyorum nefret ediyorum sebebi okadar çokki 3.5 yıllık evliyim evim ayrı yolum ayrı ama bana öyle şeyler yapyıki aslında oğluna yapıyo ben evlendiğimin ilk haftasından buyana ona hizmetçi gitmişim gibi zannetti her işte her ağır misafirde beni kullandı ben hiç ses cıkaramadım çok yoklukta çektik o hep oğlunu besledi öğlen çeşit çeşit yemekleri hazırlar oğlunu çağırırdı ben evde onu beklerdim o tok gelirdi evlendik bişeyini görmedim hatta bana gelen hediyeleri alır bekar oğlunu saklardı benim çeyizim çokmuş gelecek belki fakir olurmuş kayınpederim kaymakam emeklisi çooooooooook malları varmış yemişler içmişler çocuklarına bi gelecek hazırlamamışlar babam şimdi bize ev verdi bizamanlar dünür napıyon deyip aramayanlar oğlanlarını görmeye buraya geliyo biz kaynanamın kocasından gizli aldığı evde oturduk güya ilk yıl kirasız oturacaktık sonra verecektik ama hep iğnelediler 6 ay sonra kira vereceniz nasıl vereceniz üstelik o evin kendi evi olduğunu oğlundan gizledi şimdi ise halen devam ediyo kocamın yokluğunu ben çektim evimiz oldu durumumuz düzeldi sefasını ben süremicem kızları parayla oynar marka giyer giysinler banane ama benim aldığım 20 liralık kazak onun gözüne batar paranızın kıymetini bilin der ben elektiriksiz kaldım 5 gece eşim ödeyemedi kaynanam kızının yazlığına gitti aileme demedim eşim üzülmesin diye desem veririler mumda oturdum kocam gelene kadar camın dibinde tünedim korkmuyayım insanların sesini duyayım diye gelince oğlu dediki biz ne cekiyoz haberiniz yok oda e biz napak birinden bulaydınız ay neyse çok sinir oldum şimdi hastayım bi arayan yok belki hepsi değildir ama benim kaynanam çok fena bi işi olduğunda bi kere gitmiyeyim hemen laf sokar bebeğimiz yok belimi ağrıtmak üşütmek istemiyom kendimide savunamıyom hemen hastalanır doktora acillere koşar kızıyla bile atışınca ben köyüuüm diye ayılıyo bayılıyo ben bi cevap versem bi şey olur al başıma beleyı ha yaşlı değil hayat dolu ajda pekkan gibide süslü neyse çok uzattım dün akşam cok canımı sıktı cevap vermedim çok doluydum biraz rahatladım ALLAH kimseye böyle sınav vermesin

offf offf
ben artık görmeye bile dayanamıyorum evlendik dırdır hamile kaldım dırdır 9 ay ağlattı
cocuk oldu aynı şimdi görüşmüyoruz
dünya varmış yaa çok ta mutluyuz eşimle

canim hamilesin kendine daha iyi bakmalisin sinirlenme lutfen
peki esin ne dedi hic konustunuz mu bu annesinin tavri hakkinda

offf offf
ben artık görmeye bile dayanamıyorum evlendik dırdır hamile kaldım dırdır 9 ay ağlattı
cocuk oldu aynı şimdi görüşmüyoruz
dünya varmış yaa çok ta mutluyuz eşimle

ya nasıl görüşmeyi kesiyosunuz ben bunu yapamıyorum gerçi benim kocamdada iş yok bana sen alttan al diyo başka bişey demiyo ah benimde bebeğim olsa belki onu bahane ederim dua edin kızlar bu ay hamile kalmış olayım bıktım vallahi bıktım sırf bana değil ailemede aynı tavrı gösterdi çünkü ben kapalıyıdım onun gibi düğünlerde göbek atmadım yanlış anlamayın herkes saygım var ama ben düğünde erkeklerle sarılıp tokalaşmıcam diye bana dediki ozaman gelinlikde giyme nikahada kimse gelmesin aile arasında olsun dediler düğüne 3 gün var nişanı atacaktım eşime kıyamadım oda benim gibi düşünüyo ama anasına bişey diyemiyo ooooooooooof çooooook doluyum hadi herkese iyi cumalar

birden bire olmadı herşey birikti birikti büyük bir tufan sonrası artık görüşmüyoruz
başta çok sabrettim çocuk olunca eşim daha çok evine bağlandı kimse için huzurumuzu
bozmamaya başladı en sonunda iftira attılar neyseki eşim şahidimdi artık görüşelim bile demiyo konuları bile geçmiyor artık evimizde inş bebeğin olur ama benden tavsiye hamile kaldığında seni üzmelerine izin verme bebeği çok etkiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…