- Konu Sahibi buket_asude
-
büyüklerin arayı bulması gerekir sahiden..
yeni evliyken(2 aylık falan)annemin bana verdigi öğüt geldi aklıma,sen sen ol kimsenin yanında;bende dahil kavga etmeyin;siz unutursunuz;yanında tartıştıgınız kişiler unutmaz;üzerine yapışır söyledigin sözler;büyür kavga..
çünkü bende eşimin memleketindeyken tartıştık;herkes duydu;ama benim kayınvalidem oturdu agladı benle;oglumla aranı bozma kızım diye..senin kayınvalidene düşende oydu..
hem sen hamilesin;gergin,alıngan olabilirsin..
arkadaşlar ben yaşadıklarıma inanamıyorum ve artık eşimin annesinden nefret ediyorum nefret bile az yanii... salı günü okuldan çıktım dersanede etütüm var ilçeden merkeze gitcem yarım saatlik yol ve dersim 3.30da başlıyo eşimin anneside hasta oda gelsin yazık dedim neyse bekle eşim gelmez sinir oldum geç kalıyorum ve müdürden laf işitmek istemiyorum saat üç oldu yok çıktım yola yürüyorum baktım geliyo anneside yanında bindim arabaya nerde kaldın diye sordum sinirliyim tabi. kaymakamlıktan benim annemide alıp gitcez indik arabadan annemde biraz gecikince iyice sinirlenip eşime patladım geç kalıyorum gidelim artık diye tartıştık biraz eşimde benim kızmama sinirlenmiş arabaya binince başladık tartışmaya aman tartışmaz olaydık kaynanam başladı sen benim oğluma nasıl bağırırsın sen kimsin ama görmelisiniz kadın patlıyo resmen annem susturamıyo sen ben arbaya bindim ön koltuğa oturdum diye böyle yaptın diyoda başka bişey demiyo anne yapma senlik ne var biz kendi aramızda tartışıyoruz diyorum dinleyen yok eşime dönmüş sen nasıl erkeksin bu sana nasıl böyle yapıyo senin yerinde kim olsa bunu öldürür boışa defet bunu susturamıyoruz eşim kudurdu artık nerdeyse 180 le gidiyoruz kaza yaptık yapcaz yapma diyorum saçmalama ama yok oda anasının gazına gelmiş bana kızıyo annemle ben şaşırdık ağlayamıyorum bile sen karışma yeter dedim sanane ama dinleyen kim sen çalışıyon para kazanıyon diye böle yapıyon diye bağırıyo hala annem sus allah aşkına diye yalvarıyo yok çalıştırmayacan bunu diye bağırıyo kimse karışamaz bana diye eşime bağırmışım bu sefer hareket eden arabada resmen sinir krizi geçirdi resmen arada eşime öl sende erkek olcan diye bağırıyo düşünün ya anneme dönüp kızına verdiğin terbiyteye bak diyo annem hala sakin bişey olmasın diye yalvarıyo eşime düşünün beni bırakın oğlunun direksiyon başında olmasını kaza yapmasını düşünmüyo benim dört aylık hamile olmamı düşünmüyo kriz geçiriyo nasıl tartışırmışım eşimle annem ona uysaydı orda abartısız parçalardı bizi ya bi anne nasıl oğlunu küçücük bi tartışma için kışkırtır bu kadar hamile kadını boşa döv öldür der bu ne hırs ne edepsizliğim kaldı ne başka şeyim indim arabadan dersaneye gittim ders anlattım o halle annem sakinleştirmiş yine çıkışta beni almaya gelmişler hala dili durmuyo bide geldi bende kaldı hiç bişey demedim allahından bul diyorum bu hamile halimle annem sabaha kadar ağlamış nereye düştü kızım diye.. ama hata benim gözünün içine baktım resmen peşinde dolaştım anne diye hasta oldu oğullarından önce yetiştim eksiği oldu kimseye demeden hallettim niye gelmiyon kalmıyon diye yalvardım yazık bana iyi niyetime neler düşünülmüş ne niyetle bakılmış bana ama ne oldu eşim onumu dinledi tartışma olur her evde demi tamam başkasının yanında tartşmamalıydım ama çok sinirliydim oldu bi hata peki büyüğe düşen sakinleştirmek değilmidir gaz mı verilir böle durumda sonrada anneme kusura bakmayın ben çok sinirliyim birden kopuyo kayışım iyiki sen bana uymadın diyo insan nasıl böle olur nasıl bakacak defol git diyen bu insan yüzüme ama anladım kimseye hakettiğinden fazla değer vermeyecen hele kaynanaya asla yedirdiği iki lokmayıda başına kalkıyo valla kusura bakmayın çok uzattım çok üzülmüşüm ne yazdım onu bile bilmiyom allah herkese hakettiğini vermiyo işte ha bundan sonra eşimle daha iyi olacam çatlasın çünkü asıl çekemediği oymuş anladım buketin gözünün içine bakıyon oda öle yapıyo sen bu kadar seviyon şımarıyo diyoya görsün bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?