Kaynvalide ile ayn Apartmanda oturmak doru mu?

Okudukça şok oldum, neyse ki kurtarmışsınız kendinizi.

Valla tatlim kolay gelsin diyorum simdiden.. kayinvalden nekadar iyi, tatli olsada sonucta kayinvaliden :bbo: ilerde cok karisabilir, surekli eve girip cikar vs vs.. nebiliyim kendi adima konusiyim ben istemezdim... kendi ailemide ayni yerde istemezdim. Bazen biraz mesafe birakmak herzaman iyidir ama genede hakkinda hayirlisi diyorum kaydirigubbakcemile5

aynen bende sessizim diye beni yönetebileceğini sanmış allah kurtarsın seni en iyi ben anlarım güzelim

Bende istemem şahsen. :1closedeyes:
Ne onlar bana katlanabilir ne de ben onlara. -tatlicadiarzu-

kayınvalidem yok kayıpederim bel fıtığı oldu bizimle kalmaya başladı gerçekten çok zor .olgun ve sabırlı olmalısın yoksa yıpranırsın bir de sınırlarını iyi çiz ve daima saygılı bir biçimde mesafeni koru.kolaylıklar dilerim

fazla muhabbet tez ayrılık getirir.çok doğru bi söz ben beraber oturuyorum şimdiki aklım olsa oturmam:1no2:

ben aynı apartmanda oturuyorum.
genel olarak memnunum.
elbette sorunlar oluyor.
ama gerçekten kişiliğimi etkileyecek şeyler olmadıktan ve eşimde benim yanımda olduktan sonra genelde he deyip geçip gidiyorum.
sınırlarımı kendim çizdim.
bi yere giderken elbette haber veriyorum.ama sadece haber veriyorum.izin almıyorum.başıma bi iş gelse nerde olduğumu bilmelerinde bi sakınca yok:)
eğer gelmesini istediğim bi yerse sende gelmek istermisin diye soruyorum.ben kendi arkadaşıma vs gideceksem ben gidiyorum diyorum sadece.gelirmisin demiyorum.
nişanlılığımızdan beri onlara gidip geldiğimde kalkıp gelinlik yapmadım.
yaranmak için evde yapmadığım hizmeti onlara yapmadım.
saygısızlık etmedim ama gereksiz hizmet te etmedim.
zoraki ayıp olmasın diye yapılan şeyler bir gün gelir yük gelmeye başlar çünkü.
hatta geçenlerde yemekten sonra bulaşık yıkamak istedim.kayınvalidem yok mok falan dedi.şaka yollu dedimki sen bilirsin.bak her zaman yıkamam ona göre-tatlicadiarzu-
bu arada yemekleri genelde onlarda yeriz.
çalışıyorum zaten.saf olmam lazım gelipte yemek derdiyle uğraşmam için.
ohh mis gibi yapıyolar Allah razı olsun,bende içeceği ekmeği meyveyi falan alıyorum oluyo bitiyo.
önemli olan eşinin destek olması.
daha doğrusu aranıza karışmaması.
eğer seninde adalet duygun gelişmişse sorun yaşamanız için bir sebep yok.
önyargılı olma.

ay canım sen ne kadar tozpembe bakıyosun böle umarım öle olur.Ama içine girince öle olmuyo..

canım ben zaten 4 yıllık evliyim 7 yıldırda bu insanlarla birlikteyip yani zaten içlerindeyim ,fakat şöyle bir klişe var ,kayınvalide iyi olsun kötü olsun nedense aman uzak dur deniliyor yani bu insan bunu göremeyecek kadar saf değildir heralde ,eğer anlaşacağını düşünüyorsa oturur ,düşünmüyorsa uzak durur.
ayrıca ben zaten kayınvalidemle yakın oturuyorum 10 dakika mesafede ,gel diye yalvarırım gelmez ,yani kişiden kişiye değişiyo sadece olay kayınvalide değil ,gelin de gelin olmasını bilecek ..lmaz:

pardon biz gelin olmayı bilmiyoruz o yüzden bunlar başımıza geldi. şanslı bi insansın sana iyisi denk gelmiş olabilir bak sen gel diye yalvarıomuşsun gelmiomuş ben gelmesin diye gözünün içine bakıodum sabah akşam teftişe gelip 3-4 kez de telefon açardı

Son düzenleme:
yoksan güle güle kardeşim yazma o zaman. laf atan sensin durduk yere evet yaramız varki yazıoruz gelin de gelin olmayı bilecek diyen ben değilim. sen süper gelin olmuşsun problem bizde yani söylemeye çalıştığın bu.

içini karartmak istemem ama büyük ihtimal sorun çıkar onlar ne dese susmak zorundasın kendı aılen gıbı olmaz geç kalksan suç olur gece yatmasan oyle hep derli toplu olmak zorundasın arkadaslarına karısma ıhtımallrı çok yüksek istediğin yere gidemezsın bunlardan biri olmasa diğeri olur hepsi olacak diye birşey yok. insanlar evlendkten sonra çok değişiyor görüntüye aldanma inş herşey hakkında iyi olur

bende kayınvalidemle aynı apartmandayım ve çok şükür memenunum allah var şu an bebeişim var mesela onda bile yardımcı olur bişeyimede karışmaz

canım umarım sorun yaşamazsın.herkesin dediği gibi kişiden kişiye değişir tabi ama ben şahsen tavsiye etmiyorum.evlenmeden önce çok iyi olan eşimin annesini şimdi asla tanıyamıyorum.çok değişti.alt katta oturuyor ve ben bu durumdan hiç memnun değilim.bana da çok dediler uzak otur diye ben takmam bana diş geçiremez dedim gerçi öylede oldu ama yine de can sıkıcı aynı çatı altında olmak.

benım eşim olacak insan cok olgun ben o yüzden şanslıyım..benı her konuda koruyo..hatta ben dedim ona anahtarımızı veririz istedikleri zaman gelirler diye..sacmalama dedi o kadar da degil dedi..aradaki 12 yaştan dolayı ve cok olgun oldugundan dolayı ayırımı cok iyi yapabiliyooo..bu yüzden şanslı hissediyorum kendimi..ve bana hiç eşya aldırmıyo mutfak eşyalarını al gerisini ben alıcam diyo...şimdilik iyi grünüyo ama okudukca korkmaya başlıyorum cook..

Canım bende sana uzak dur derdim ama senin durumun farklı şimdi eşim seyahatlere çıkıyor demişsin...Ne kadar sıklıkla çıkıyor 1,2 gün veya 1 hafta falansa hiç yakın tutma. Bir kaç gün annene gidersin ama uzun süre gidiyorsa yakın olman daha iyi gibi..

benım eşim pilot sürekli ucucak yatıları olucak bazen 4 gun gelmiyicek bazen 10 gun belli olmuyo gunu ay yıl ı yok bu işin..o yüzden benım için daha iyi olur diye düşünüyorum...o yüzden istedim hem aklı bende kalmasın diye hem daha sıcak bir aile olabilirz diye düşündüm..

şahsen bende istemezdim ama kişiden kişiyede degiişyor tabii dilerim düşündüğünden dahada mutlu huzurlu bir yuvan olur canım allah tamamını erdirsin.

canım en iyisi o zaman yakın olman öbürtürlüsü zor olur bende aynı apartmandayım sadece sınırlarını iyi belirle önemli olan o diyosun zate kaynnam çok çekmiş çeken insan aynısını yapmıyo enım kayınvalidemde çok çekmiş ve bana kesinlikle karışmaz etmez

bende altlı üstlü oturuyorum 10 senedir sınırları çizdikten sonra bi problem olmuyo başta problemler oldu ama iki tarafta birbirini tanımıyoırdu sonradan oturdu
mesela yüksek sesle müzik dinlememden hoşlanmadığını bildiğim için bu konuyu zorlamam bu sadece bir örnek oda benim istemediğimşeylerde üzerime gelmez dedğim gibi sınırlar olmalı ve 2 taraftabunun farkında olmalı
bende kısmet olursa 2 tane gelin alacağımda Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…