Kaynvalide ile ayn Apartmanda oturmak doru mu?

bana kalırsada en güzeli uzak olmak ama bende altlı üstlü oturuyorum araya sınırları çizdikten sonra ve anlayışlı olurlarsa hiç bir problem olmaz canım.Allah mutluluğunu huzurunu hiç bozmasın inşallah

valla aslında işin aslı arkamda bir duvar o sanki koruyucu gibi geliyo kaynatam yok benim ayrıca oda olsaydı prenses gibi davranırdı bana 21. gün öldü evlendiğimizin ama Allah ondan razı olsun mekanıu cennet olsun inşallah

ay cnm yaa bnde aynı binada oturmayalım diye uğraşıyorum
ne kadar iyi olurlarsa olsun illaki sorun çıkarr bnce.

bizimkilerin apartmanları olduğu için mecburum bi süre oturmayaa
bakalım nasıl olucakk

ay cnm yaa bnde aynı binada oturmayalım diye uğraşıyorum
ne kadar iyi olurlarsa olsun illaki sorun çıkarr bnce.

bizimkilerin apartmanları olduğu için mecburum bi süre oturmayaa
bakalım nasıl olucakk

aslında cok on yargıyla bakıyoruz..bende etrafımdan duydum yapma herşeye karısırlar falan diye kafam karıstı burdan akıl aldım..ama grüyorum ki iyi olanda var kötü şeyler yaşayanda var..artık kısmetimizde ne varsa onu yasıyacagız..ama yinede şükür edelim ki evleri ar eşlerimizin kirada degiliz..o yüzden hamdolsun şanslıyız yanii

yani iyi düşünelim ki iyi olsun senin içinde benım içinde kaydirigubbakcemile5isteyen herkez için hayırlısı olsun bir an once :) belkide cok iyi olucaz ama sınırları çizebilirmiyim bilmiyorum ben cok cana yakınım cokeli açık biriyim..bekleyip grücez...

inş. cnm
kim kötü olmakisterki
sonuçta eşin olucak kişinin annesi ailesi olucak.
hayırlsı olsun diyelim
ne zaman düğün?
nişalımısnız?

2 yıllık evliyim bende kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyorum onların evi yani kira vermemiş oluyoruz iki yıldır da çok rahatım hiç bir sorunum yok kiraya gireceksen ayrı girebilirsin ama ev onlarınsa boşuna kira ödemeyin derim ben girin oturun şimdi bebeğim de var mesela benim çok yardımcı oluyor tabi ki zorlukları da var ama katlanılmayacak şeyler değil bizim bugüne kadar en fak bi tartışmamız dahi olmadı

vallahi kisilere bagli sanirim iki taraf sinirlarini cizgilerini bildikten sonra neden olmasin kapin ayri evin ayri hem bazen avantajlarida var en azindan insanin yakininda bir arkadasi can yoldasi olsa fena mi olur ben gorumcemlerle ayni apartmanda olmayi cok isterdim kayinvalidemle cok sikifiki degiliz ama ayni apartmanda sinirlarimizi bilir buna gore davranirdik sanirim dedigim gibi bu kisilerin tavirlarina bagli

bence yok yakınken vazgec bu sevdadan sonra çok başın ağrır

aslında herşey karşılıklı sen iyi olursan onlarda iyi oluyor ama insandan insanada değişiyor bizde altlı üstlü oturuyoruz kaynanamla aram iyi öyle herşeye karışan bir insan değil gelmesen niye gelmedin demez ama kayınpederim öyle değil ağzından çıkanı kulağı duymayan vurdum duymaz biri allahtan yazları köye gidiyorda kafamızı dinliyoruz sana diyeceğim evine çok alıştırma onları gideceğin yerleri her zaman söyleme aradaki mesafeyi koru sevğini belli et allah yardımcın olsun inşallah iyi insanlara denk gelirsin

sakınnn arkadaşım..

benim de başımda var malesef ona yakın oturalım diye ısrar eden her şeye burnunu sokan beni çileden çıkaran biri..bıktım artık nişanlımın hatırına susuyorum artık 3-5 yardım etti diy herşeye karışıyor dışarıya ise öle farklı görünüyor ki kimseye anlatamıyorum ama nişanlım biliyor ve artık son noktadayız eğer sen halledemezsen ben alıp karşıma konuşucam sonu kötü olucak evet küsecek ama olsundayanaılmaz oldu artık ya dedim beni eziyor nerdeyse herşeyi ben yaptım ama sanki benim bir ailem yok sanki kimsesizim gibi beni yönetmeye çalışıyor aklınca bıktım artık..ailemin haberi yok olsa ortalık karışacak..ailemden uzaktayım bir de yalnızım diye bana yapmadığı kalmıyor tutacağım eve kadar hatta kaç odalı olmasına kadar kendi karar veriyor..fikirlerinizi bekliyorum ben napim bu durumda nişanlım da çaresiz amaartık o da bunaldı bana bu kadar karışmasından..

iplerin kopmasını istemiyorum ama son noktadayım artık koparacam bu gidişle..bir gelini daha var ona hiç karışmamış benle niye uğraşıyor anlamıyorum saf mı gördü beni ya ama çok sessiz değilim buna rağmen o küçücük beyniyle beni yönetmeye kalkması bunalttı evet sonuçta gene benim istediğim oluyor ama çok yıprandım kendine getircem ben onu artııkkk yaa

Bence yakın olmayı siz istemişsiniz onlarda sevinmiş, önce bir deneyin baktınız iyi gidiyor anlaşıyorsunuz oturmaya devam edersiniz, sorun çıkarsa taşınırsınız. Denemeden bilemezsiniz bunu

tabiki sevinmişlerdir ama ben olsam istemezdim.yani ne kadar uzak olursan o kadar iyi olursun.burda okuduğum kadarıyla yakın oturan herkes kaynanasından yakınıyo.tabi sen ben mesafemi koyarım falan diyosam o ayrı ama yakın olunca mutlaka bi sorun çıkıyo.hoş uzak olsanda çıkıyo ama yakın olmak daha tehlikeli

anne4m ve babannnem altlı üstlü otuyorlar yıllardır.. yani25 yıldır.. babam 17 yıl önce öldü annemin bir tane daha dairesi olduğu halde burdan taşınmadık.yıllardır. babannem hiç de üzmemiştir bizi...
annem ona inip sürekli temizlik yapmaz yemek yapmaz... halam hergün gelir dolaşır. arada amcamlarda kalır. bizim evimize de biz yokken girmez misafir geldiğinde çağırırsak çıkar. ilişkilerimiz çok iyi ve seviyeli..

ben 6 haziranda evlendim. kayınvalidemle aynı binada oturma şansım olduğu halde ben istemedim. üst kaltları ve alt katları boştu. ben onların evine epeyce uzaktan ev tuttum. ama onları çok severim. ve sürekli de bize kalmaya gelmeleri için çağırırım. evlendiğimden beri kayınvalidem 1 kez geldi onuda yemeğe ben çaığrdım o yüzden. bende ona hep eşimle giderim.
ilişkilerinizdeki seviyeyi siz belirlersiniz.
kötü olucak diye birşey yok. o nasıl davranıyorsa sizde ona göre davranırsınız. bu sayede geçinir gidersiniz.
başta ipin ucunu kaçırmadan sınırları siz belirlersiniz. sonuçta herkes bize izin verdiğimiz gibi davranır. başta nasıl alıştırırsanızda öyle gider. yakın oturmanız beraber yenilip içilecek anlamına gelmez. birkaç kez çağırdığında gitmeyin o da bir daha söylemez. her kapıyı çaldığında müsait olmayın sorunda çıkmaz.evde çıplak gezin o zaman eşinizde evdeki bu rahatlığa alışacağı için çat kapı öisafir istemeyecektir.

Bu sana ve karşındaki insanlara bağlı anlaşıp birbirinize saygılı sevgili olduktan sonra hiç sorun olmaz canım ne olacak...

ama şimdi kararımdan dönersem inan daha evlenmeden kötü gelin olur cıkarım..inanın o kadar sevinmişlerki benı arıyorlar sürekli bir ilgi bir ilgi..bende ne biliyim yaştan da olsa gerek onları mutlu görünce daha bir heesleniyorum..ben hiç çeyiz falan yapmıyorum a dan z ye onlar hazırıyo evi baştan dekore ediyorlar..artık gec gibi..inşallah hayırlısı olur..keşke bunu onceden yazsaydım sizin fikrlerinizi alsaydım

bence iyi birşey değill tabi herkesin kararı farklı

ne demişler sofra da aynı kaşık tıngırdamadıkça kimse kimsei bilemez..

sen bu riski göze almışsın yaşayıp görceksin

hakkında hayırlısı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…