canım aslına bakarsan kayınvalidem çok iyi bir insan ve biz aynı apartmanda oturuyoruz
bugüne kadar hiç sorunum olmadı bana karışmaz.
ancak bukadar içiçe olmak insanı çok sıkıyor mesela iki üç günde bir orda yemekte oluruz ve bütün akşam hepberaberiz
helede yeni evliyken çok sıkardı bu durum tamam iyi insanlar ama senin özgürlüğün kısıtlanıyor belki o gece eşimle bi film izlicem bi yere gitcem .
neyse işin o kısmını çok uzatmayayım buaralar canımı çok sıkan bi durum var
bu yaz kaynanam ve kayınvalidem görümceme tatile gittiler iki bekar kaynımda evde kaldılar ve ben bi aydır iki evin temizliğini bılaşığını ütüsünü aklınıza gelebilecek ne varsa yürütmeye çalışıyorum ama bir günde arayıp teşekkür babında bişey duymadım çalış çalış nereye kadar bizimde tatilimiz mahvoldu hiç bi yere gidemiyoruz üstelik bu ilk değil kaynanam sürekli bi yerlere gidiyor ve sorumluluk bana kalıyor bekar görümcem olmadığı için.
bigün de bi aferin diyen yokki ne diye bukadar uğraşıyorum ama eşime sorarsanız mecburmuşum..
valla okadar sinirlendimki tayinimi öyle uzak bi yere isticemki kimse bize gelemesin dedim eşime
çok uzattım bunlar sadece buz dağının görürnen kısma okadar severek geldimi aynı apartmana ancak çoook pişman oldum hiç bir zaman çekirdek aile olamadık hep cümbürcemaat yaşıyoruz
aklı olan aynı apartmanda değil aynı şehirde oturmazzzzzz
merak ettigim konu bu hiç eşinnin ailesiyle aynı apartmanda oturanlar varmı..ben yakın oturmayı kendim istedim..şimdi evi hazırlıyoruz..sizce iyi olurmu...tecrubelilerden yardım bekliyorum....daha elenmedim ama en kısa zamanda evlinicez..sizce dogru mu yaptıgım..erkek arkadasım bu duruma cok sevindi aileside öyle...kafam karıstııı şimdidenn
Ha bu arada kayınvalıdem de herseyın farkında.Hala bıze der selın sen ıse gırdıgınde ıkı aıleden de uzak bır yere tasının.Ben kayınvalıdemden cok cektım gelınımın de rahatsız olmasını ıstemem,sız evlılıgınızın ılk yılı olmanıza ragmen yasamanız gerekenlerı rahatca yasayamadınız der.Kayınvalıdem haklı hem esının hem de kendı tarafından uzak bıryerlerde ev tut bacıımm.Yararını goreceksın
ama şimdi kararımdan dönersem inan daha evlenmeden kötü gelin olur cıkarım..inanın o kadar sevinmişlerki benı arıyorlar sürekli bir ilgi bir ilgi..bende ne biliyim yaştan da olsa gerek onları mutlu görünce daha bir heesleniyorum..ben hiç çeyiz falan yapmıyorum a dan z ye onlar hazırıyo evi baştan dekore ediyorlar..artık gec gibi..inşallah hayırlısı olur..keşke bunu onceden yazsaydım sizin fikrlerinizi alsaydım
okurken inan okumaktan yoruldum
bide yaşaması ne yorucu ne zordur
fakat kayınvaliden kıymetinide biliyormuş bravo ne güzel konuşmuş
aynı şeyi ben yaşasam direk mecbur görülürdüm ve hiç bi sekilde hiç bi konudada
söz hakkım olmaz koyun olurdum
bide üstüne adım ne yapıyo ki olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?