Kaynvalideciinizle altl stl oturmak ister misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fashion_starrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fazla samimiyet tez ayrılık getirir

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3inşallah öyle olmaz ben büyük aile istiyorum.herkes bi yerde olmasın diye.ama anlaşamazsam başka seçeneklerim var canım bi denicem:icecream::icecream:

canım merhabalar önce sana hayırlısı neyse o olsun diyorum ve iyilikte kötülükte karşılıklıdır bunuda çok iyi bilen insan olsuduğumu belirtmek istiyorum.....amaaaa sakın sakın ne olursa olsun hele aynı binada kesinlikle oturma diyorum. yarın neden bu kadar ısrarla söylediğimi yaşadıkça anlarsın bu yüzden şimdiden çözümünü bul canım....ben annem babam olmadığı için onları anne baba bildim ama kaynanadan anne olmazmış bunu canım yanınca anladım...evet bende kaynana olacağım yaradanımın izniyle eğer ben ne yaparsam 2 katını onlar bana yapsın diyorum.....sevgiyle kal....

5 aylık evliyim ve kayınvalidemle oturuyorum o da çalıştığı için sorun olmaz diye düşünmüştüm ama çok pişmanım. Biz imkanımız olmadığı için ayrı ev tutamadık ama kabul ettiğim için çok pişmanım sorun kaynananın iyi veya kötü olması değil sorun evde hele de yeni evliyken 3. bir insanla yaşama sorunu. Cinsel hayat denen bişey kalmıyor zaten ,fısır fısır sürekli saate bakarak aman görmesin aman duymasın... Sonra evin hanımı olmak için senelerce kurulan hayaller çöpe atılıyor çünkü evin kızı olmaya devam ediyorsunuz. Ne kadar yatak odanız yeni de olsa evin heryerinde 20 senelik eşyalarla oturuyosunuz. Herkes tertemiz yepyeni eşyalı bir eve gözünü açarken sen senelerin dağınıklığını toplamaya çalışıyorsun , asla neyi atıp neyi atamayacağına tek başına karar veremiyorsun, zaten kurulu bir düzene geldiğin için senelerce parasını ödediğin çeyizlerin kıyılarda köşelerde dolap içlerinde çürümeye bırakılıyor. Ve etrafındaki yeni evli insanların evlerine imrenmekle geçiyor günlerin.

Evet ben altlı üstlü oturuyorum ve asla tavsiye etmiyorum.
Çünkü herşeye karışıyorlar çok zor bir durum uzak olması kadar güzel bişey olamaz.

kayınvalidemin yolu uzamasın, kızıma bakabilsin diye evimi bıraktım ve onun oturduğu sokak üzerinde bulunan evlerden birine taşındım. kısa bir süre sonra, evimize aldığımız herşeye karışmaya başladı. hatta daha da ileriye gitti ve evime aldığım eşyanın aynısını eşimden istemeye başladı. eşim market alışverişinin yarısını onun evine bırakıyor, kalanını bana getiriyordu. ben yeni perde diktirdiğim için o da diktiriyordu. hatta komşularımla dedikodumu yapıyordu. (bu arada kayınpederim sağdır ve maddi durumları da iyidir). baktım olacak gibi değil. önce kızımı bir kreşe yerleştirdim, sonra da aramıza mesafe koydum. öyle istediği zaman benim evime gelmesini engelledim. tabi bunları yaparken onları da kırmadan, herşeye bir kılıf bularak yaptım işimi. işten döndüğümde, evimde yemek olmadığı zaman bile gitmem evlerine. böylesi daha iyi. böylece hem yüz göz olmuyorsun, hem de en iyi gelin sen oluyorsun. a.s.

şahsen kendi annemle bile altlı üstlü oturmak istemem sonuçta bişey olsa hemen müdahale etmek ister;yanlı davranır..kalmış kii kayınvalidemmmm ...aman allahımmm..freddy nin kabusu gibi..

kendi annemle tabiki ama Kayinvalidemle asla :1no2:

ölene kadar da olsa otururum seve seve,sonuçta oda benim annem sayılır ne fark eder, kendime yapılmasını istemediğim şeyi bir başkasına yapmak istemem elbet bende olucam bir gün kaynana,,,

asla ne kendi annemle ne kayınvalidemle altlı üstlü oturmak istemem.herkesin kendine ait özel bir yaşantısı olmalı.İleride ben de kayınvalide olursam gene oturmak istemem dip dibe.Zaten fazla yüz göz olmayı sevmiyorum.

ayy allah korusun,fikri bile bir kötü etti beni
bütün kahvaltı yemek,ne varsa hep ya onlarda ya bizde oluruz ki bu bile bir zorki,
sonra eşim anasının yanından gelmez bana,şımarır bide üstüne
oğlum şımarık büyür,çok kapılı çocukla uğraşamam,
laf sokar ...............
en iyisi benim yaptığım gibi yılda bir kere görüşmek ,iyiki farklı şehirlerdeyixz

Ben ne annemle ne de kaynanamla altlı üstlü oturmak isterim.Kalsın ben almayayım.Bence iki türlü de olmaz.

Hayır istemem en güzeli 2 tarafada uzak mesafede olacaksın daha sağlıklı oluyor böylelikle

boyle iyiyiz ayri evlerde, birlikte oturmak hiç iyi olmaz dilediklerini yapamazsin, evin içinde rahat dola$amazsin vesaire.. kalsin guzelim ben boyle çoooooook rahatim :icecream:

Ben şu gün itibari ile anladım ki aynı şehirde oturmak bile büyük risk benneyaptımki

Düşüncesi bile delirmeme yetiyor,Allah korusun ya akannehir

ben kayınvalidemle aynı apartmanda oturmuyorum ama aynı şehirdeyiz. Çalışırken çok görüşemiyorduk şimdi işten çıktım biraz daha fazla görüşüyoruz gerçi kayınvalidemin sağlık sorunları da var pek gelemiyor bana. Ama ben çok alınganınmdır bu kendi annem içinde geçerliydi. En ufak bir sözde moralim hemen bozulur ve kayınvalidem de bazen düşünmeden konuşup, kırıcı olabiliyor hele ilgisizliğe hiç gelemiyor. O yüzden aynı apartmanda oturmayı da istemezdim ki eşimde istemiyor ama genelde iyidir. Makul sürelerde görüşüyoruz o da yeterli oluyor. Ancak benim şahsi görüşüm aynı yerde oturunca aynı evde oturmaktan farkı olmaz. Hep ailenin içinde olur muhakka ya kahvaltı da ya akşam yemeğinde birarada olunur ayrıca gizli saklı olmaz bir ufak kavga olsa kacanızla hemen kulağına gider. Yani olmaz.

istemem ha altli üstlü ha ayni ev yaprak dökümünde fikretin halini görüyoruz:CüvCüv:

Asla istemem de yapamam da...
Mümkünse onun ailesi de benim ailem de çok yakın olmasın bize.
kaydirigubbakcemile5
Ne kadar yakınlık o kadar karmaşa demek.
:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…