bende öyle oturacağım :)) ama iyi insanlardır bir sorun yasayacağımı sanmıyorum.
aynı binada 8 yıl oturmuş biri olarak asla ve aslaaaaaaaaaaa
aklınız varsa kesinlikle kabul etmeyin derim
bende 10 sene aynı binada oturdum smakın ha.. üzerime atılmayan suç iftira kalmadı en son zona hastalığına yakalandım ve 1 sene psikolojik tedavi gördüm doktorların uyarısı ve tavsiyesiyle şükür taşındık 10 senem çöpe gitti en güzel yıllarım mahvoldu.ALLAH büyük görüyor görücez bakalım sakın kimse oturmasın uzak olun.........aynı binada 8 yıl oturmuş biri olarak asla ve aslaaaaaaaaaaa
aklınız varsa kesinlikle kabul etmeyin derim
hepsi öyle değil yaa yapmayın
şahsen benim kayınvalide adayım çok anlayışlı biri
hiç birşeye karışmıyor, ayrıca oğlundan çok beni tutar sırnaşık şey
altlı üstlüye gelince, eğer hayatlara mudahale olmayacaksa neden olmasın
örneğin kafam esip kocamla yemeğe çıkabiliyorsam
ya da her aksam her aksam birbirimize gitme olmuyorsa olur
ayrıca çalışan bayanlar için torun falan da bakar yakın olduğu için
tabi bu dediklerim melek kayınvalideler için jeyyar
Arkadaşlar kayınwalidenizle aynı binada altlı üstlü oturmayı ister miydiniz?
Muhakkak oturanlar wardır,birlikte yaşamanın zorluklarından biraz bahsedebilir misiniz...
We merak ediyorum,kayınvalidenizle yaşamayı istemediğinizi ewleneceğiniz kişiye nasıl anlatırsınız,onu kayınvalidenizle yaşamamak için nasıl ikna edersiniz? :çok üzgünüm:
Hiç güleceğim yoktu.
Oğlunu büyütmüşte kızlarını büyütmemiş mi.
Tek büyütmediği emek harcamadığı kişi gelin olmasına rağmen gelin bakıcak diyorsunuz bir de ekliyorzunuz boşuna mı büyüttü oğlunu diye Allah aşkına hiç mantık diye birşeyde duymadınız mı siz , oğlunu büyüttüyse oğlu bakar ne kadar bakabilirse , gelin neden baksın?
Sanki yememiş içmemiş oğlu büyüyünce gelin alsın da anasına hizmetçi olsun diye büyütmüş bu kaynana oğlunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?