Kaynvalideciinizle altl stl oturmak ister misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fashion_starrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dejavu sizinkiler istisna ama genelde kaynanayla yakın oturmak çok zor.ben alt üst oturdum 8 yılım gözyaşı ile geçti.kan kusturdular.aklı başında olan kaynanyla yakın oturmaz.düşündükçe nefes alamıyorum

isterdim valla seker gibi kadın daha iyi olurdu benim icin.geniş ailem olsunda cok istemişimdir hep.

valla benim kayınvalidemde çok iyi ama belkide öyle bir durum olsa bende oturmayabilirdim çünkü aşırı titiz hatta ordan bile biizm evle ilgili sordukları oluyor. Hem eşime de çok karışır giyimine felan bekarken öleymiş ilk evlendiğimizde de öleydi sonra biraz vazgeçti.. Eşimde istemez o yüzden birde çok alıngandır. Ama tabii kayınpderime birşey olsa ve yalnız kalsa yatağa düşse bakarım kendi evimde ya da ona taşınırım. Çünkü zaten bir sürü sağlık soruun var. Ahir dünya yarın bizim ne olacağımız belli mi. Ama sizinkiler gibi olsa bende yapmazdım heralde...

,

Kesinlikle cnmmm bu arada bende eskişehirliyim aslenn :)sositososito

Herkes yaşadığına göre cevap vermiş doğal olarak ama bence kişilere göre değişir biraz bu durum. Ben de evlendiğimde aile apartmanına gittim. Ama kayınvalidem de görümcem de sağolsunlar rahatsız olmayayım diye haber vermeden gelmezlerdi bile. Daha çok bizi çağırırlardı, ilgilenirlerdi. Görümcem iş yaparken yardım eder, ütümü yapar camımı bile silerdi. Bazen dışarı çıkmak için kapıyı açtığımda kapının koluna asılı bir poşet çinde küçük bir hediye veya kapının demirine yapıştırılmış sevimli bir magnet bile bulurdum. Tabii ki herkesin idare edilmesi gereken davranışları oluyor ama bu biraz da kişisel tercihle ilgili. Karşılıklı iyi niyetli olunması ve iyi düşünülmesi gerekir tabii ki.

bende ıstemezdım evlenmeden önce olur falandedım..
evlenınce ev açmadan yurtdışına geldık..
daha sonra ben ev açtım farklı bir sehırde eşim yurt dışına gelınce bir ay benle kaldı...
çok iyi anladım iyikı aynı yerde altlı üslu oturmamısım...
aslında ıyı bır ınsan anlasıyoruzda ama o kendi çekıp çevırmek istıyo evı bende kendı evımı kendık çekıp çevırmek ıstıyorum sorun çıkıyo...
boşunadememışler bır ipte 2 cambaz oynamaz dıyee...

Kayınvalıdemle aram ıyı ama altlı ustlu oturmakk mı .... Hayırrr. Hıc ozelımız yok.Gunumuzun yarısı onlarla gecıyor.Haftasonları kahvaltıya onlardayız. Onlara mısafır gelınce ben yorgun olsam da ısım olsa da asagıya ınmek zorundayız. Onlara mısafır gelıyorssa bıze de gelıyor demektır.Yaslılar bızdeyken genclerden ıkısı tutturur sıze gıdelım dıye.Yardım etmezler.Hatırlıyorum dugun gecemızde bıle bır saat bızımle oturdular gıtmelerını bekledık,kı esım sarhostu boyuna soyunmaya calısıordu :S Bır yere gıderken ılla bırsey lazımmı sorularını sorarız. Onlara bır gun ugramazsak surat yaparlar.Poff cok sıkıcı.

ikibuçuk senedir oturuyom altımdada görümcem var ben aralarındayımmmm

ikibuçuk senedir oturuyom altımdada görümcem var ben aralarındayımmmm

maşallah arkadasım seneyede kaynın ve eltınde gelır heralde. o nasıl bır sanstır..ohaoldumsmile

hayatımda yaptıgım en buyuk hataydı kayınvalıdemle altlı ustlu oturmak.kayınvalıdemle kayınpederım kavga ederlerdı bırısı esyasını hemen ufak valıze doldurup alt kata bıze gelırdı.kayınvalıdem geldıgınde herseye karısır,ıstedıgı olmayınca soylenır dururdu ıgnelı laflarıyla.kayınpeder geldıgınde salonun kapısını kapatırdı tv seyretmeye bıle gıremezdık odaya burası benım odam derdı.bızlerde butun gunu mutfakta gecırırdık.alt kata gelmek ev terketmekmı oluyo anlayamadım yıllarca.onlara kızıp coook sınırımı esımden cocugumdan cıkardıgım oomustur.en sonunda kovularak gıderlerdı.bır ay sonra yıne aynı sekılde bıze tasınırlardı kavga edıp.bız tartıssak hemen kapımızı calmaya baslarlardı.bır mısafırımız gelse hemen onlarda damlardı.cocugumu alıp gezmeye gıderlerdı bana sormadan.ben o cocugun annesımıyım dıs kapının dıs mandalımıyım ne bana ne esıme sormaz ızın almazlardı.artık bırlıkte oturmuyoruz son 3 yıldır tasındık bınamız ayrı semtımız ayrı.kayınvalıdem her defasında gelmek yatıya gelmek ıcın zarf atıyo.bende buyur gel dıyorum yıne ama eskısı gıbı degıl bır gece kalıp gıdıyo.eeeee nede olsa evımız kucuk.

ben oturmayı çok isterdim bu kayınvalideğe göre değişir şu an elti ve kayınvalidem aynı muhitte oturuyolar ben iki sokak aşağıda. yanlarına gitmeyi çok istiyorum kayınvalidemin üst katı boş ama malesef eşimi ikna edemiyorum taşınmak içn taşınmaya yanaaaaaşmıyo taşınsa bugün taşınırım ama ikna edemiyorum
bu arada kayınvalidem dört dörtlük bir insandır diyemem ama 5 senelik evliliğimde bikere bile tartışmamız olmamıştır ama yinede onlarla olmaktan çok hoşlanıyorum ama eşim ikna olmuyor evlerimiz yakın ama ha dediğimde gidemiyorum veya onlar gelemiyo o yüzden çok istiyorum kayınvalidemin üst katına taşınmayı ah bi ikna edebilsem eşimi
o yüzden bence sakıncası yok büyükten hiç bir zaman zarar gelmez bence

bende asla oturmak istemem.aynı yerde oturmayı bırak onlara yakın bişehirde bile istemem.kadın bizden çıkmaz.azcık huzurum var oda gider arada bigelirler eşimle birbirimize düşeriz onlar gittikten sonra.

Biz 6 yıl oturduk, avantajlarını yaşadığım kadar dezavantajlarını da çok yaşadım...
Şimdi uzağız ve böyle çok daha iyiyiz...
Çevremde evlenecek olanlara da tavsiye etmiyorum...

Eğer Allah kısmet ederse evet o 1. katta biz 4.katta oturacağız.. benim için daha iyi olacak hem çok anlayışlıdır hemde her konuda destektir..

eveeeeeeeeeeeeeeeet herkesede tavsiye edrim

ne kadar iyi olsak da hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…