dejavu sizinkiler istisna ama genelde kaynanayla yakın oturmak çok zor.ben alt üst oturdum 8 yılım gözyaşı ile geçti.kan kusturdular.aklı başında olan kaynanyla yakın oturmaz.düşündükçe nefes alamıyorum
,canım haklısın kesinlikle bu işlerin görgüyle ve eğitimle çok ilgisi var. Biz aynı apartanda oturmuyoruz ama aynı şehirdeyiz. Onların eski oturduğu evde oturuyoruz onlar başka evde. Kayınpederim üniversite mezunu ve proftu ayrıca rektörlükte yapmış bir dönem şimdi emekli kayınvalidem lise mezunu ama kendini çok iyi yetiştirmiş. Kayınvalidesinden çok çekmiş zaten kaynanam. Ben önceden çalışıyordum ben çağırmadan asla gelmezdi. Şimdi evdeyim aman evdesin deyip her dakka gelmiyor. Ayrıca herşeyini benimlr paylaşıyor eski giydiği şeyleri veriyor çok şıkmış kendisi önceden hala daha şık. Ama hastalıkları var artık. Takılar verir. Evlerine giderim kayınpederim birşey yaptırmaz bana ne seversem hemen yaptırırlar. Eşime bile eşini eğlenmeye götür felan diyor. Eşimi çekiştirebiliyoruz. Benden yemek olarak hiçbirşey beklemez ay bunu mu yaptın demez ki ben zaten çok öznirim yemeklerimde herşeyimi beğenirler ve takdir ederler. Kısacası çok severler.
ikibuçuk senedir oturuyom altımdada görümcem var ben aralarındayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?