Kaynvalideciinizle altl stl oturmak ister misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fashion_starrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunu birebir yasayan biri olarak kesinlikle hayır diyorum.hele birde yeme içme bir olup sadece yatmaya yukarı çıkarsan o zaman baslıyo asıl sorunlar.bi zamandan sonra kendi evini ister insan.büyükler bunu gelin bizi istemiyo diye anlar.sen anlatmaya calısırsın onlar inatla anlamaz.çok şükür ben kurtuldum.anladıgım kadarıyla seninde altlı üstlü oturma gibi bir konun var.benden söylemesi.çok zor.nişanlıyken hersey toz pembe görünüyo yaparım ederim otururum anlaşırım diye düşünülüyo ama evlenince hersey tamamen baskalasıyo.yinede senin kararın sen bilirsin...

Niye Böyle Birşey Istenir Ki Anlamiyorum..
Niye Ayni Binada Oturmak Zorunda Kalinsin Ki? Yakin Olunca Insanlarin Birbirine Hayiri Mi Dokunacak Sanki. Daha çok Anlaşmazliklar çikiyor. Herkesin Evi Ayri Yerlerde Olsa Huzur Da Oluyor. Tabi Oğlu Babasina Maddi Anlamda Bağli Değilse..

kayınvalidem çok iyi biri olsa da istemem.Çünkü ev düzeni konusunda anlaşamadığımız konular var.Bu sadece sebeplerden biri.Benim bi de kayınpeder faktörüm var.Asıl istemememin sebebi bu.Ama eğer çatı katını yaparlarsa mecburen aynı binada oturucaz.Bakalım o zaman neler olacak...

eeee ben napıyım kızlar altlı üstlü oturuyorum çok zorlukları var ben çok zorluyorum eşimi taşınalım diye ama o inatla taşınmıyo.

eeee ben napıyım kızlar altlı üstlü oturuyorum çok zorlukları var ben çok zorluyorum eşimi taşınalım diye ama o inatla taşınmıyo.

canım aynen bende altlı üstlü oturuyorum:çok üzgünüm:üstelik kira değil evizi taşınamayızda.klava:klava:
eşime çok yalvardım kiraya verelim başka yere kiraya çıkalım diye ama yok olmaz dedi :1no2:

Kizlar bende bir kaynana adayi olarak(2 oğlm var)gelinimle yakin oturmak istemem ne kadar uzak olursa bence okadar tatli olur merak etmeyin sadece siz gelinler değil biz kaynanalarda istemeyiz sorun olmasini

Eşimin ailesiylede kendi ailemlede yakın oturmak istemem, aramamızda en az bir semt kadar mesafe olması daha iyi olur.Yoksa durmadan karışırlar diye düşünüyorum, hem özlenmek ve özlemekte güzelşakkıdıevli değilim ama ileride olursa diye şettirdim

kvalidemle değil de eşimin kardeşleri de dahil aynı apartmandayız..kvalidemler bizim evde kalır gelince..alttakilerde hiç kalmaz ne varsa bizim evde
eşimle mi evlendim ailesiyle mi belli değil
nereye gitsen hesap ver ne yapsan ona sor zor iş valla
ben annemi bile istemem kvalidemi niye istiyimm:1closedeyes:
bilseydin böle olcağnı hiç evlenmesdim :dilcikar:

benim için fark etmez çok yakındalar zaten ne olucak altlı üstlü olsak ?????
iyidir k. valdem benim ..haddini hududunu bilir

asla istemem.ızne cıkıyorum bır hafta kayınvalıdemle yazlıkta kalıyoruz da yapamıyorum.
bir hafta dayanamayan 1 ömür nasıl dayanır dusunemıyorum

Uzak oturmak herkesin ruh sagligi acisindan cok daha iyi...Benim kayinvalide non stop konusan biri, allah cene vermis, elinde olmadan konusur ,konusur hemde incir cekirdegini de doldurmaz konustuklari.Kayinbiraderimle ayni arsa icinde bitisik nizam evlerde oturuyorlar. Eltim eli masali karistirmaz. Bir gün bana dedi ki ahh ahhh bir oglum yanimda öbürü uzak oturuyor (benim ki). Uzak dedigi de 20 dakika mesafe de oturuyor...Annem ne yapsin dedim, o da kader olsa gerek dedi.( Bu arada annem istanbul da, babam vefat etti kardesim amerika da oturuyor bende almanyadayim) bU konusmadan 1 hafta sonra dedigi seye bakin kizlar: Aslinda ben oglumla ve gelinimin bizimle ayni yerde oturmalarini istemedim ama oldu bir kere.. la bu ne perhiz bu ne lahana tursusu...(Alman kayanananin da türk kaynanalarindan farki yok kizlar anlayacaginiz)

kayınvalıdem cok iyidir şükürler olsun ama isterse melek olsun adı yetiyor zaten kayınvalıde.bizimde evımızın arasında sadece 2 sokak var 2yıllık evlı olmama ragmen hala cok sık gelmez rahatsız ederım dıye ama altlı üstlü otursak emınım böyle olmazdı.nekadar yüzgöz olunursa okadar sarpa sarıyor bence.nekadar az görüşürsende okadar kıymetlı oluyorsun kanaatımce kaydirigubbakcemile3 oyüzden asla altlı üstlü oturmayı istemem şahsen.... (mecbur kalmadıkca tabı)

valla ben istemem kayınvalidem de istemiyor zaten ev alıcaz, kendi apartmanlarında istemiyor. (gerçi istese oturucam sanki)

eşim nişanlıyken ben istiyorum aslında ama annem istemiyor demişti, ki gerçekten de öyleymiş. şimdi kendi de istemiyor, aldı çünkü özgürlüğün tadını, evin tek yerinde özgürlükle kısıtlı kalmak istemiyor sanırım...

ayyyyyyyyyyy ben çok isterim altlı üstlü oturmayı.ne güsel olur vwalla..:içelim:
şaşaıdınız dimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
şaşırmayın çünkü den kaynanamla aynı ewde yaşıyorum.keşke altlı üstlü otusakta aynı evde oturmasak.en azından kendi düzenim olur.evimde özgür olurum.aaahhhh ahhhhh daha ne ler neler............:dance:

bende istemiyorum

benimde abim ekimde evleniyo . bizde altlı üstlü oturucaz ama annem kesinlikle karışmaz bu konularda.hele aşa inip gelinle oturmakmış falan hiç sanmıyorum. benim annem ona yardım ederde gelinden bişey istemez kesinlikle sıkmaz pek yaklaşmaz şanslı olan kişi gelen yengem olcaktır.a.s

hiç istemem
evlenmeden önce teklif ettiler evin çatı katını yapacaklardı bize
çok şanslıymışım belediyeden izin çıkmadı hihoyyyt
düşünemeiyorum kaynanayla ve 2 eltiyle aynı binada oturmayı çıldırırdım heralde
çok şükür uzağım

ben oturmaj istemiyorum diyemiycem çünkü altlı üstlü oturuyoruz.. malesefff herşeye gagalarını sokmakta üstlerine olmuyo bi yere gidecek olun gözler sizin üstünüzdedir.ne kadar bişey demeselerde bakışlar herşeyi anlatır..kısacası hanımlar altlı üstlü oturmak gerçekten sabır isteyen bi durum..ya resmi olucan yada uzak oturucan,gerçektende el acımıyo bakmıyo gözünün yaşına hizmetçi niyetine bakıyolar gözünee,en iyisi fazla içli dışlı olmamak ben öyle yapıyorum rahatım.her an onların laf sokmalarınla uğraşacak değilim..yasakkelime

kayınvalideceğizimle altlı üstlü oturuyorum ,çokta mutluyum,huzurluyum.....zararsızdır...çokta faydasını görüyorum...

aynen arkadasım aynen ......a.s
bende bırlıkte oturuyorum...
altlıüstlü oturmaya bende varım nerde keşke olsa bırlıkte oturmaktan iyidir.......:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…