eeee ben napıyım kızlar altlı üstlü oturuyorum çok zorlukları var ben çok zorluyorum eşimi taşınalım diye ama o inatla taşınmıyo.
Cnmbnm altlıüstlü oturuluyorsa her akşam gelme gitme türünde bişiler kesinlikle olacaktır. Ewe girip oturma anlamında olmasa da dışarı çıktığında "acaba eve döndü mü bu kız,napıo nedeio!"die merak ederek uğrıycaktır mutlakaabenneyaptımki we her dışarı çıkışında hesap verme zorunluluğu olayı var.Haber vermesen olmaz..:sm_confused: nereye gelip gittiğini bilmek isteyecektir.Kocanla yemeğe yalnız çıkmak istediğinde de çıkarken onu ya da onları yanına almadığın için kendini kötü hissedeceksinn.. Ben Sewmiorum bu tip düşüncelere girmei.Ne sen sıkıntı çek ne de çektir..en iisi uzak olmak:dilcikarinşallah ben de birlikte oturmak zorunda kalmam)
ayyyyyyyyyyy ben çok isterim altlı üstlü oturmayı.ne güsel olur vwalla..:içelim:
şaşaıdınız dimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
şaşırmayın çünkü den kaynanamla aynı ewde yaşıyorum.keşke altlı üstlü otusakta aynı evde oturmasak.en azından kendi düzenim olur.evimde özgür olurum.aaahhhh ahhhhh daha ne ler neler............:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?